DEMAREJA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMAREJA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.977.357

Publication

19/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

einMelegc".777 "----fla der reahll7r7 v. koophandel Antworpen, afd, Tengeren

10 -06- 2014

Griffie



De gritiler,

*14119689*

Ondernemingsnr : 0546.97735'i Benaming

(voluit) : DEMAREJA

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kapittelstraat 10, 3740 Bilzen

(volledig adres)

On . erwerp akte statutenwijziging (o.a. omvorming naar BVBA)

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 28 mei 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "DEMAREJA", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3740 Bilzen, Kapittelstraat 10, RPR Tongeren, ondememingsnummer 0546.977.537, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel) :

EERSTE BESLUIT: doelwijziging

Nadat door de vergadering kennis werd genomen van het verslag van de bestuurders, opgesteld op 9 mei 2014, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, waarin de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap verantwoord wordt, en waarbij een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd is per 9 mei 2014, wordt beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap integraal te schrappen en te vervangen door de hierna vermelde doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Tussenhandelaar in de makelarij en/of handel in de onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven.

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, vervreemding, het beheer, de porgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meeste brede zin, met inbegrip van onroerende leasing met uitsluiting van alle handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen zouden zijn voorbehouden.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enz.

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

Aile daden van beheer, bijstand en management van industriële, handels en burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De groothandel, kleinhandel, import, export en verkoop op commissie van nieuwe en/of tweedehands auto's, motorrijwielen, bromfietsen en fietsen (landvoertuigen in de ruimste zin van het woord).

Het stallen van voertuigen.

Het onderhoud en de herstelling van bovenvermelde voer-tuigen.

De groothandel, kleinhandel en installatie van accessoires, banden en onderdelen , inclusief ombouw- en uftbouwwerkzaamheden, aangaande voertuigen.

De groothandel en kleinhandel in textiel, kleding, sportkleding, schoeisel, lederwaren en kledingaccessoires.

Het verlenen van advies op het gebied van het beheer van human-recources en financieel management en meer in het bijzonder het aanbrengen voor een beperkte duur van managers, en het uitvoeren van opdrachten voor bestaand management in bedrijven, overheidsdiensten of organisaties

Het deelnemen aan herstructureringen van ondernemingen en coachen van management.

Het verlenen en het opvolgen van adviezen ln het management en voor de interne en externe ontwikkelingen van de ondernemingen, organisaties, overheidsdiensten en openbare besturen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Advies verlenen op het vlak van informatica en bedrijfsbeheer.

Het geven van opleidingen en verzorgen van publicaties, onder welke vomi dan ook, met betrekking tot bovenstaande activiteiten.

Overige activiteiten i.v.m. administratie

Zowel in België ais in het buitenland mag de vennootschap alle nyverhelds-, handeis-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap zal mogen optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Aile opsommingen zijn van beschrijven en niet van beperkende aard.

Alleen de algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid het maatschappelijk doel te interpreteren en toe te lichten.

Alle voornoemde activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt."

De algemene vergadering verzoekt deze aanpassing op te laten nemen in de nieuwe tekst der statuten, waarvan hierna sprake.

De instrumenterende notaris wijst op de verplichting om voor bepaalde activiteiten de nodige attesten/vergunningen te moeten bezitten.

TWEEDE BESLUIT : Verhoging kapitaal

Beslissing

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van negenenzeventig duizend euro nul cent (¬ 79.000,00) om het te brengen van duizend euro nul cent (¬ 1.000,00) naar tachtig duizend euro nul cent (¬ 80.000,00) door inbreng in geld en mits de creatie van 316 nieuwe aandelen,

IL Inbreng

De vennoten verklaren als volgt de kapitaalverhoging te onderschrijven:

-voornoemde heer MARTENS Stefan voor negentien duizend zevenhonderd vijftig euro nul cent (¬ 19.750,00) door storting in geldspeciën uitgevoerd op rekening nummer geopend bij de Belfius Bank op naam van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid DEMAREJA;

-voornoemde heer DEKENS Johan voor negentien duizend zevenhonderd vijftig euro nul cent (¬ 19.750,00) door storting in geldspeciën uitgevoerd op rekening nummer geopend bij de Beifius Bank op naam van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid DEMAREJA;

-voornoemde heer JANS Frank voor negentien duizend zevenhonderd vijftig euro nul cent (¬ 19.750,00) door storting in geldspeciën uitgevoerd op rekening nummer geopend bij de Belfius Bank op naam van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid DEMAREJA;

-voornoemde heer RENOUE Dominiek voor negentien duizend zevenhonderd vijftig euro nul cent (¬ 19.750,00) door storting in geldspeciën uitgevoerd op rekening nummer geopend bij de Belfius Bank op naam van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid DEMAREJA;

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 28 mei 2014, wordt door de vennoten aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

III. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng in speciën worden er 316 nieuwe aandelen uitgegeven, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze nieuwe  volledig volstortte  aandelen worden toegewezen aan de vennoten in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, als vergoeding voor hun respectievelijke inbreng, en wel als.volgt:

-aan voornoemde heer MARTENS Stefan negenenzeventig (79) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde;

-aan voornoemde heer DEKENS Johan negenenzeventig (79) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde;

-aan voornoemde heer JANS Frank negenenzeventig (79) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde;

.aan voornoemde heer RENOUE Dominiek negenenzeventig (79) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

IV. Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot tachtig duizend euro nul cent (¬ 80.000,00),

De algemene vergadering verzoekt deze aanpassing op te laten nemen in de nieuwe tekst der statuten, waarvan hierna sprake.

DERDE BESLUIT Verlenging lopende maatschappelijk boekjaar en wijziging van de begindatum en van de einddatum van de volgende boekjaren.

Al Het lopende maatschappelijk boekjaar dat aanving op 28 februari 2014 en dat afsluit op 31 december 2014 wordt verlengd met 3 maanden tot en met 31 maart 2015, zodat het huidige maatschappelijk boekjaar loopt vanaf 28 februari 2014 tot en met 31 maart 2015,

' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge BI De begindatum en de afsluitingsdatum van de volgende boekjaren worden gewijzigd, zodat het boekjaar voortaan ieder jaar zal aanvangen op 1 april om te eindigen op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

VIERDE BESLUIT : wijziging van de datum van de eerstvolgende jaarvergadering en de volgende jaarvergaderingen

AI Rekening gehouden met de hiervoor vermelde verlenging van het lopende maatschappelijk boekjaar zal de eerstvolgende jaarvergadering plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand september 2015 om 20.00 uur.

BI De volgende jaarvergaderingen, zullen, rekening gehouden met de wijziging van de begindatum en van de afsluitingsdatum van eik boekjaar, voortaan ieder jaar plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand september om 20.00 uur.

VIJFDE BESLUIT Verslag van de zaakvoerders

De Voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris de staat van activa en passive afgesloten op 9 mei 2014 alsook het verslag opgesteld door de bestuurders overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen, waarin het voorstel tot omzetting wordt toegelicht.

De vennoten verklaren dat zij niet wensen dat dit verslag wordt voorgelezen. Zij verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag zef worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, ZESDE BESLUIT Verslag van de bedrijfsrevisor

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, aangesteld door de bestuurders, overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, over de staat van activa en passive die werd gehecht aan het verslag van de zaakvoerder afgesloten op 9 mei 2014.

De vennoten verklaren dat zij niet wensen dat dit verslag wordt voorgelezen. Zij verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag. Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Gaigebergstraat 42, besluit zijn verslag als volgt

BESLUlT

Ondergetekende, de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Galgebergstraat 42 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren:

Dat in het kader van de omvorming overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. zijn werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 9 mei 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld;

2.uit zijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen, inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van de vennootschap, niet gebleken is dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaats gehad;

3.het netto actief volgens deze staat, rekening hou-dend met het verlies van de periode, 546,54 EUR bedraagt en dus lager is dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 EUR. Het huldig maatschappelijk kapitaal is bovendien kleiner dat het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4.dat op straffe van aansprakelijkheid van het be-stuur, kan de verrichting slechts plaats vinden mits bijkomende inbrengen van buitenuit om te kunnen voldoen aan het minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

mat artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing is waardoor het bestuur aansprakelijk is voor het verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimum kapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het maatschappelijk kapitaal voldoet na de in dit verslag voorgestelde kapitaalverhoging, door inbreng in speciën van 79.000,00 EUR, aan de vereisten van het minimumkapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Hasselt, 18 mei 2014

Roland Vos

Bedrijfsrevisor"

ZEVENDE BESLUIT Wijziging van de rechtsvorm.

De vergadering beslist eenparig de vennootschap vanaf heden om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennoten bekomen in ruil voor elk aandeel dat zij bezitten in de coöperatieve vennootschap met

onbeperkte aansprakelijkheid één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. ACHTSTE BESLUIT Vaststelling en goedkeuring van de statuten.

De vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen (bij uittreksel)

A. NAAM ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DEMAREJA".

Artikel 2 - Zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kapittelstraat 10, 3740 Bilzen.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, ultba-tingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

Artikel 3- Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

Tussenhandelaar in de makelarij en/of handel in de onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand in de meest ruime zin genomen aan derden of aanverwante bedrijven.

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meeste brede zin, met inbegrip van onroerende leasing met uitsluiting van aile handelingen welke door de wet aan bepaalde beroepen zouden zijn voorbehouden.

Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding enz..

Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit op controle over het maatschappelijk kapitaal en andere.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële, handels en burgerlijke vennootschappen, zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De groothandel, kleinhandel, import, export en verkoop op commissie van nieuwe en/of tweedehands auto's, motorrijwielen, bromfietsen en fietsen (landvoertuigen in de ruimste zin van het woord).

Het stallen van voertuigen.

Het onderhoud en de herstelling van bovenvermelde voertuigen.

De groothandel, kleinhandel en installatie van accessoires, banden en onderdelen , inclusief ombouw en

-

uitbouwwerkzaamheden, aangaande voertuigen.

De groothandel en kleinhandel in textiel, kleding, sportkleding, schoeisel, lederwaren en kledingaccessoires.

Het verlenen van advies op het gebied van het beheer van human-recources en financieel management en

meer in het bijzonder het aanbrengen voor een beperkte duur van managers, en het uitvoeren van opdrachten

voor bestaand management in bedrijven, overheidsdiensten of organisaties

Het deelnemen aan herstructureringen van ondernemingen en coachen van management.

Het verlenen en het opvolgen van adviezen in het management en voor de interne en externe

ontwikkelingen van de ondernemingen, organisaties, overheidsdiensten en openbare besturen.

Advies verlenen op het vlak van informatica en bedrijfsbeheer.

Het geven van opleidingen en verzorgen van publicaties, onder welke vorm dan ook, met betrekking tot

bovenstaande activiteiten.

Overige activiteiten i.v.m. administratie

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende

en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel

betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op

gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen die van aard zijn om

rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

De vennootschap zal mogen optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Alle opsommingen zijn van beschrijven en niet van beperkende aard.

Alleen de algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid het maatschappelijk doel te

interpreteren en toe te lichten.

Alle voornoemde activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, op de wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Artikel 4 - Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

B. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5 - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tachtig duizend euro nul cent (E 80.000,00) en is volledig ge-

plaatst.

Het is vertegenwoordigd door driehonderd twintig (320) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

C.- BESTUUR EN CONTROLE.

Artikel 16 - Benoeming - ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met'

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of

gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 18- Intern bestuur.

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De

besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte

stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Artikel 19- Externe vertegenwoordigingsmacht.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

D,- ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 23- Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op ieder tijdstip kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en

te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Op ieder tijdstip kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

E. - INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDE-LING,

Artikel 31 - Boekjaar - jaarrekening.

Hel boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 apfil van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het

daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de

inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 32 - Bestemming van de winst - Reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering, die zal besluiten op %/castel van de zaakvoerdeds).

NEGENDE BESLUIT: Ontslag bestuurders.

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de bestuurders van de coöperatieve vennootschap met

onbeperkte aansprakelijkheid, voornoemde heer MARTENS Stefan, voomoemde heer DEKENS Johan en

voornoemde heer JANS Frank met ingang vanaf heden, 28 mei 2014. Over de kwijting over hun mandaat zal in

de eerstvolgende jaarvergadering een afzonderlijk besluit genomen worden.

TIENDE BESLUIT Benoeming zaakvoerders.

De vergadering beslist als niet statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid te benoemen, voor een onbeperkte duur, met ingang vanaf heden, 28 mei 2014:

- de heer MARTENS Stefan Paul André, geboren te Bilzen op 2 september 1970, wonende te 3740 Bilzen,

Kapittelstraat 10;

- de heer DEKENS Johan Theo Christophe, geboren te Bilzen op 27 oktober 1976, wonende te 3500

Hasselt, Kattendansstraat 5;

- de heer JANS Frank Wilfried Johan, geboren te Bilzen op 30 december 1969, wonende te 3690 Zutendaal,

RoelenNeg 18;

die hier aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn en dit mandaat aanvaarden.

Deze mandaten zijn onbezoldigd zolang de algemene vergadering geen andersluidende beslissing neemt.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte;

* de gecoördineerde statuten;

* een staat van actief en passief per 09.05.2014;

*de verslagen van de bestuurders;

* het verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" .

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

14/03/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

I~

Vexe-behoud

aan he

Sole( Staatsb

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I urg&tl&rgu wr (Itir

rcrhtbank v. koophítndil tt} TONGEREN

-.ter.. ~ ..

0 3 -03- 201h

griffie

[De Hoofdgriffier,

i tl

*19061 88*

Ondernemingsnr.: 0546977357

Benaming (voluit) : DEMAREJA

(verkort)

Rechtsvorm : CVOA

Zetel : 3740 BILZEN, Kapittelstraat 10

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Benoeming bestuurder

De vennooten beslissen bij oprichting tot bijkomende bestuurder te benoemen Dhr. Dekens Johan, Kattendansstraat 5  3500 HASSELT. Met ingang van 28 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik vermelden Rocjç : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/03/2014
ÿþOndernemingsar.: 6çd, / -3~

Benaming (voluit) DEMARE A

(verkort) :

Rechtsvorm : CVOA

Zetel : 3740 BILZEN, Kapittelstraat 10

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Oprichting

OPRICHTINGSAKTE COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID --CVOA

De ondergetekenden:

MARTENS Stefan, Kapittelstraat 10, 3740 Bilzen, zelfstandige

DEKENS Johan, Káttendansstraat 5, 3500 Hasselt, zelfstandige

JANS Frank, Roelerweg 18, 3690 Zutendaal, militair

AFDELING I Ben_aminq-zetel-doel-duur

Artikel 1 De benaming van de vennootschap is DEMAREJA CVOA

Artikel 2 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3740 Bilzen Kapittelstraat 10

De zetel kan zonder statutenwijziging gewijzigd worden bij beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid

Artikel 3 De vennootschap heeft tot doel de restauratie, de verhuur en de verkoop van bedrijfsgebouwen met aanhorigheden. Ze mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Artikel 4 De vennootschap word opgericht voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 11.1

fLeh

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ie

Nnofd

u

V

11

*19061 19*

Neerç,teingd tar griffie oer rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 8 -02- alfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ tjLC B - vervolg MOD 11.1

AFDELING ll kapitaal-aandelen-aansprakelijkheid

Artikel 5 Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte bedraagt 1000 Euro.

Artikel 6 Het maatschappelijk kapitaal is samengesteld op aandelen op naam van 250 Euro elk

Artikel 7 De maatschappelijke aandelen mogen worden overgedragen aan vennoten of aan derde mits akkoord van een meerderheid van de vennoten.

Artikel 8 De aansprakelijkheid van de vennoten is onbeperkt en hoofdelijk

Voor- behouden aan het` Belgisch Stleatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

AAFDEL1NG III Vennoten

Artikel 9 De vennoten zijn de ondertekenaars van deze akte. Een vennoot moet minstens 1 aandeel onderschrijven. De toetreding van een vennoot blijkt uit het aandelenregister

Artikel 10 ledere vennoot kan slechts uittreden voorzover het akkoord wordt bekomen van de andere vennoten

Artikel 11 De uitsluiting van een vennoot kan worden uitgesproken door de Algemene vergadering bij gewone meerderheid.

AFDELING IV Bestuur en controle

Artikel 14 De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens 1 vennoot.

Artikel 15 Het mandaat is onbezoldigd

Artikel 16 In geval van vacature beslist de algemene vergadering

Artikel 17 De raad van bestuur kan worden uitgebreid tot alle aandeelhouders.

Artikel 18 De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alleaangelegenheden van de vennootschap.

Artikel 19 De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden overdragen aan een vennoot

Artikel 20 Voor alle akten en handelingen die het dagelijks bestuur overschrijden zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door één bestuurder die geen volmacht moet laten blijken.

Artikel 21 De controle op de activiteit van de vennootschap wordt uitgeoefend door elke vennoot afzonderlijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa ; Naam en handtekening

Luik - ve volg .. - ... MOD 111

AFDELING V Algemene Vergadering

Artikel 22 De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten

Artikel 23 Elke vennoot kan de algemene vergadering bijeenroepen

Artikel 24 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste vennoot.

Artikel 25 ledere vennoot heeft zoveel stemmen als aandelen.

Artikel 26 Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een andere vennoot

Artikel 27 Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid

Artikel 28 Statutenwijziging gebeuren bij 34 meerderheid

Artikel 29 De notulen worden ingeschreven in het register en wordt ondertekend door , de vennoten

Artikel 30 De algemene vergadering wordt zoveel bijeengeroepen als het belang van de vennootschap dat vergt.

AFDELING VI Boeklaar  Balans

Artikel 31 Het boekjaar loopt gelijk met het kalenderjaar

Artikel 32 Op het einde van ieder boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, een balans, een resultatenrekening met de toelichting door de wet bepaald die zal goedgekeurd worden door de Algemene Vergadering

Artikel 33 Na goedkeuring verleent de Algemene vergadering décharge AFDELING VII

Artikel 34 De winstverdeling gebeurt overeenkomstig de beslissing van de Algemene , vergadering overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

` Er kan een dividend worden betaald aan het gestorte kapitaal. Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform ' het Koninklijk besluit van 08/01/1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale raad voor coöperatie

Artikel 35 De eventueel toe te kennen ristorno mag aan de vennoten allen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" \ oor-behouden aan het" Belgisch Staats blad

Luik e - v- rvolg MOD 11.1

AFDELING VIII Ontbinding  vereffening

Artikel 36 De vennootschap kan worden ontbonden bij algemene vergadering volgens de voorwaarden in de statuten.

Artikel 37 Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten zal het voorschot evenredig worden verdeeld onder de aandeelhouders.

AFDELING IX Huishoudelijk regelement

Het huishoudelijk regelement mag niet strijdig zijn met de wettelijke of statutaire bepalingen en dient goedgekeurd te worden door de Algemene Vergadering.

AFDELING X Overgangsbepalingen

Daarna beslist de algemene vergadering het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op 1 en volgende persoon tot bestuurder te benoemen:

-- JANS FRANK, Roelerweg 18, 3690 ZUTENDAAL

Opgemaakt te bilzen op 28 februari 2014

Ondertekend,

JANS Frank

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

oor-bbe ouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 29.09.2015 15616-0165-012
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 30.09.2016, NGL 26.10.2016 16665-0140-011

Coordonnées
DEMAREJA

Adresse
ZEVENPUTTENSTRAAT 22 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande