DEMOLDER ORTHOS

NV


Dénomination : DEMOLDER ORTHOS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 437.842.657

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 14.04.2014 14090-0273-015
19/03/2014
ÿþ MM word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho

aan Belg Staaf;

1111 i



AECIfBANK VAN 1(00P4iANIYcI_

0 7 -03- 2014

Heefire

Ondernemingsnr 0437.842.657

Benaming (voluit) : Demolder Orthos

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel (volledig adres) : Het Dorlik 12 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,"Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt op acht januari tweeduizend veertien, geregistreerd tien bladen zonder verzendingen te Hasselt 1, op dertien januari tweeduizend veertien, boek 801 blad 76 vak 20, ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, met vijfhonderd achtenveertigduizend vijfhonderd vijftig euro (548.550,00 EUR.) om het aldus te: brengen van vijfenzestig duizend euro (65.000,00 EUR.) op zeshonderd dertienduizend vijfhonderd vijftig euro; (613.550,00 EUR.), door inbreng in speciën tot beloop van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

A. Onderschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt voor de totaliteit ingeschreven door de huidige aandeelhouders als volgt:

- Mevrouw DEMOLDER Annie, voor een bedrag van tweehonderd éénenzeventigduizend vijfhonderd en; vier euro vijfenvijftig cent (271.504,55 EUR.);

-- De heer DEMOLDER Stephan, voor een bedrag van tweehonderd éénenzeventigduizend vijfhonderd" en vier euro vijfenvijftig cent (271.504,55 EUR.);

- De heer DEMOLDER Geert, voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd veertig euro negentig cent: (5.540,90 EUR.).

B. Afbetaling

De comparanten erkennen dat het bedrag van vijfhonderd achtenveertigduizend vijfhonderd vijftig euro; (548.550,00 EUR,) volledig gestort werd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap, zodat uit dien hoofde het overeenkomstig bedrag ter beschikking staat van de vennootschap.

TWEEDE BESLUIT - VASTSTELLING EN VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt de verwezenlijking van de voormelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal; thans gebracht is op zeshonderd dertienduizend vijfhonderd vijftig euro (613.550,00 EUR,), vertegenwoordigd: door negenennegentig (99) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in hei kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT - WIJZIGING AARD AANDELEN

De vergadering besluit de aard van de aandelen, welke statutair aan toonder luiden, te wijzigen zodat, de aandelen statutair op naam luiden en dit conform het proces-verbaal van de Raad van Bestuur de dato 20/12/2011, geregistreerd vijf bladen, zonder verzendingen te Hasselt 1ste, de 21/12/2011, boek 6/198 blad 32 vak 14, ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur Anita Vanaeken.

VIERDE BESLUIT AANPASSINGSTATUTEN AAN GEWIJZIGDE PROCEDURE VAN INKOOP EIGEN

AANDELEN

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het Koninklijk Besluit van 05/10/2008 tot

wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van inkoop van eigen aandelen.

VIJFDE BESLUIT -AANPASSING STATUTEN AAN GEWIJZIGDE PROCEDURE VAN

VEREFFENING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen inzake de procedure van vereffening van vennootschappen, gewijzigd door de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

L' '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZESDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit In overeenstemming met de

voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden

bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten

van de vennootschap voortaan onder andere zullen luiden als volgt

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "DEMOLDER ORTHOS".

ARTIKEL TWEE -- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Het Dorlik 12.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap stelt zich tot doel ;

1/ Het kopen, verkopen, afstaan, ruilen, huren en verhuren, het adviseren, het beheer van machines,

materieel en bedrijven en in het algemeen alle daarmee verband houdende zaken en bedrijven.

2/ a) de groot- en kleinhandel en de vervaardiging van alle orthopedische artikelen, orthopedische

schoenen, bandagisterie-artikelen, invalidewagens met en zonder motor, gezondheidsartikelen, corsetten,

gaines en lingerie en alle bijhorigheden;

b) de vervaardiging en fabricage van schoenen en kledingstukken en de confectie van diverse artikelen;

c) de groot- en kleinhandel in schoeisel, textielwaren, heren-, dames- en kinderkleding, huishoud- en tafellinnen.

3/ Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

4/ De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

51 Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

6/ De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financieringen en projectontwikkeling. 7/ De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL VIER  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd dertienduizend vijfhonderd vijftig euro (613.550,00 EUR.) en is verdeeld in negenennegentig (99) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL ZES  PLAATSING  VOLSTORTING

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

ARTIKEL VEERTIEN -- BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel. Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN  OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze

~.'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Biizondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van haar leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, of door twee (2) bestuurders, die gezamenlijk optreden.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste zaterdag van de maand maart om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping. De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen~

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar. ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Voor-, Luik Varvnln

behouden Interimdividend

aan het De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Belgisch Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

Staatsblad De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt,

De benoeming van de vereffenaars moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel worden voorgelegd.

De Voorzitter van de Rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Zo de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in artikel 184 Wetboek Vennootschappen omschreven voorwaarden, dan wijst de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel zelf een vereffenaar aan.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan van verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft.

ZEVENDE BESLUIT  COORDINATIE - VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte met gecoördineerde statuten.

Meester Karl Smeets, Notaris



-Bijlagen b f7iët Belgisch Staatsblad - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 15.04.2013 13088-0157-015
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 02.04.2012 12076-0018-016
19/05/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1J11,111.11j1M1tIllAI11111 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -05- 20f1

ui



Ondernemingsnr : 0437.842.657

Benaming

(voluit) : Demolder - Orthos

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Het Dorlik 12, 3500 Hasselt

Onderwerp akte ; Ontslag - Benoeming

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 26 maart 2011 blijkt dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om de raad van bestuur te herbenoemen voor een termijn van 6 jaar, dewelke eindigt na de jaarvergadering van het jaar 2017, zijnde:

- De heer Stephan Demolder, Runkstersteenweg 109 te 3500 Hasselt;

- Mevrouw Annie Demolder, Kroonwinningstraat 103 te 3500 Hasselt;

- NV Immo Demolder, Het Dorlik 12 te 3500 Hasselt, waarvoor de heer Stephan Demolder optreedt als

vaste vertegenwoordiger.

Op dezelfde datum besliste de raad van bestuur te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur: - De heer Stephan Demolder, Runkstersteenweg 109 te 3500 Hasselt,

Tevens besliste de raad van bestuur te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

- De heer Stephan Demolder, Runkstersteenweg 109 te 3500 Hasselt;

Mevrouw Annie Demolder, Kroonwinningstraat 103 te 3500 Hasselt.

De gedelegeerde bestuurders hebben de macht om ieder afzonderlijk te handelen. Voor éénsluidend afschrift,

Gedelegeerd bestuurder

Annie Demol¢ r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 04.04.2011 11075-0538-015
20/12/2010 : HA073422
12/04/2010 : HA073422
31/03/2009 : HA073422
17/04/2008 : HA073422
26/04/2007 : HA073422
21/04/2006 : HA073422
27/04/2005 : HA073422
20/04/2005 : HA073422
31/03/2005 : HA073422
30/04/2004 : HA073422
18/04/2003 : HA073422
29/03/2002 : HA073422
11/04/2001 : HA073422
20/04/2000 : HA073422
08/02/2000 : HA073422
01/01/1997 : HA73422
19/07/1994 : HA73422

Coordonnées
DEMOLDER ORTHOS

Adresse
HET DORLIK 12 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande