DENTIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.792.251

Publication

16/01/2014
ÿþ.itih.ePt9, ~---~ï c Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ï

1111111

*14016629*

RECHTBANK VAN KOOPkiAtl0EL

0 7 -01- 2014 G1rig%EL.T

Ondernemingsnr : 0429.792.251

Benaming

voluit): DENTIST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Van Dijcklaan 22 (bus 2)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Reginald Hage Goetsbloets, notaris te Hasselt, op 26 december 2013, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENTIST', met zetel te 3500 Hasselt, Van Dijcklaan 22 (bus 2) de volgende besluiten heeft genomen.

Eerste besluit : Verslag en staat van actief en passief

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzit-ter van de verplichting om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 17 december 2013, opgesteld overeenkom-stig artikel 287 van het Wetboek Vennootschappen, met het oog op de vermelde uitbreiding van het doel van de vennootschap.

' Bij voormeld verslag is een staat van activa en passiva van de ven-nootschap gevoegd, afgesloten op 30 september 2013.

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voor-meld verslag en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormeld verslag wordt door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris onderte-kend en zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Tweede besluit : Wijziging doel

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te rekenen vanaf heden te herformuleren en aan te, passen. Het bestaande doel, zoals thans weergegeven en geformuleerd in artikel 3 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen on-der artikel 3 van de nieuwe tekst van de statuten (zie tiende` besluit). Alle vennoten verklaren zonder voorbehoud in te stem-men met de voorgenomen doelwijziging.

Derde besluit : Wijziging boekjaar en jaarvergadering.

De vergadering besluit het boekjaar voortaan af te sluiten op 30 september van ieder jaar (in plaats van op' 31 december). De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden op de laatste dins-dag van de maand maart om 20.00 uur.

Het lopende boekjaar dat op 01 januari 2013 begonnen is, wordt, bij wijze van overgangsmaatregel, verlengd tot 30 september 2014

Het bestaande artikel 16 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 16 van de nieuwe tekst van de statuten (zie tiende besluit).

Het bestaande artikel 20 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 22 van de nieuwe tekst van de statuten (zie tiende besluit).

Vierde besluit : Conversie kapitaal in euro

De vergadering besluit het kapitaal, thans nog uitgedrukt in Belgische frank, om te zetten in euro (louter door, conversie). Het aldus geconverteerde kapitaal bedraagt derhalve achttienlui-zend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één (18.592,01) euro.

De vergadering beslist in het licht van het voorgaande het be-staande artikel 5 van de statuten, te vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de sta-tuten (zie tiende besluit).

Vijfde besluit : Afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen. Het kapitaal blijft derhalve vastgesteld op achttien-duizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nui één (18.592,01) eu-ro, verdeeld in 750 aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die elk 1/750 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het bestaande artikel 5 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten (zie tiende besluit).

Zesde besluit : Verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzit-ter van de verplichting om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 27 november 2013 houdende toelichting van het voorstel tot kapitaalverhoging en van het verslag van Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, handelend voor Hubert VENCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam ere hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

BVBA, met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, van 20 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Ven-nootschappen, niet het oog op de hierna vermelde kapitaalsverho-ging door inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrek-king tot voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura luidt letterlijk als volgt :

"Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalver-hoging in DENTIST BVBA bestaande uit de omzetting van de schuld-vordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto divi-dend, voor een totaal bedrag van ê 394.582,98, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake in-breng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verho-ging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Zonder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale ver-eisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het ge-heel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfsecono-misch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 394.582,98, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3.de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 900 nieuwe volgestorte aandelen van DENTIST BVBA, waarvan 450 nieuwe volgestorte aandelen voor mevrouw Els GRAINDOR en 450 nieuwe volgestorte aandelen voor mevrouw Anne GRAINDOR; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een be-drag van E 43.842,55;

4.deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1B92;

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting"

De leden van de vergadering erkerïnen kennis te hebben van voor-melde verslagen en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormelde verslagen wordt door de leden van het bureau en door de ondergetekende notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

Zevende besluit : Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten belope van driehonderd vierennegentig vijfhonderd tweeëntachtig komma achtennegentig (394.582,98) euro, met toepassing van arti-kel 537 WIB 92

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd tweeëntachtig kom-ma achtennegentig (394.582,98) euro om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul één (18.592,01) euro naar vierhonderd dertien duizend honderd vierenzeventig komma ne-genennegentig (413.174,99) euro te brengen door inbreng in natu-ra (rekening-courant), zoals hierna bepaald, met creatie van ne-genhonderd (900) nieuwe aandelen.

Achtste besluit : Verwezenlijking van de inbreng.

Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (reke-ning-courant) op naam van voomoemde juffrouw GRAINDOR Els en op naam van juffrouw GRAINDOR Anne lastens de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENTIST" met een globale inbrengwaarde van driehonderd vierennegentigduizend vijfhonderd tweeëntachtig kom-ma achtennegentig (394.582,98) euro, toekomende aan beide venno-ten voor de helft, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap (na inhouding roerende voorheffing), be-slist in de hierboven vermelde algemene vergadering van 2 decem-ber 2013, met toepassing van artikel 537 WIB92.

Vervolgens komen tussen: voornoemde juffrouw GRAINDOR Els en juf-frouw GRAINDOR Anne die verklaren na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledige kennis te hebben van de statuten der vennootschap en inbreng te doen als volgt:

-Juffrouw GRAINDOR Els van de schuldvordering (rekening-courant) op haar naam met een inbrengwaarde van honderd ze-venennegentigduizend tweehonderd eenennegentig komma negenen-veertig (197.291,49) euro, in ruil waarvoor zij vierhonderd vijftig nieuwe aandelen bekomt;

-Juffrouw GRAINDOR Anne van de schuldvordering (rekening-courant) op haar naam met een inbrengwaarde van honderd ze-venennegentigduizend tweehonderd eenennegentig komma negenen-veertig (197.291,49) euro, in ruil waarvoor zij vierhonderd vijftig nieuwe aandelen bekomt;

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte schuld-vorderingen (rekening-courant) voortkomen van het door hen ont-vangen dividend (na aftrek van de roerende voorheffing), besla-ten door de algemene vergadering de dato 2 december 2013.

Ter vergelding van deze inbreng worden aan GRAINDOR Els en Anne, die aanvaarden, negenhonderd (elk vierhonderd vijftig (450)) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde uitgege-ven, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zul-len bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Negende besluit : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ,), De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans, als gevolg van deze kapitaalverhoging, vierhonderd dertien duizend honderd vie-renzeventig komma negenennegentig (413.174,99) euro bedraagt, vertegenwoordigd door en verdeeld in duizend zeshonderd vijftig (1.650) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het bestaande artikel 5 van de statuten, wordt vervangen door de tekst hierna opgenomen onder artikel 5 van de nieuwe tekst van de statuten (zie tiende besluit).

Tiende besluit: Aanpassing statuten.

De vergadering besluit de hierna opgenomen tekst aan te nemen als zijnde de volledige en gecodrdineerde versie van de tekst van de statuten, aangepast aan de hierboven opgenomen besluiten en aan de thans geldende bepalingen van het Wetboek van Vennoot-schappen, en waarbij ook de aard van de vennootschap (burgerlij-ke vennootschap) gewijzigd wordt (in een handelsvennootschap). De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de wezenlijke be-standdelen van de oorspronkelijke statuten waarover hier niet uitdrukkelijk een beslissing werd genomen niet gewijzigd worden.

Hoofdstuk I : Aard van de vennootschap.

Artikel 9 : Aard - Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "Dentist".

Artikel 2 : Zetel.

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Van Dijcklaan 22 (bus 2). Hij kan bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder of, in voorko-mend geval, van het college van zaakvoerders, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in België. De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van een zaakvoerder of, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders, zowel in België als in het buitenland, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, bijhuizen, kantoren, bewaarplaatsen of agentschappen oprichten.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft als doel: Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waar-onder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relati-ons en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld plan-ning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van ad-viezen op het gebied van beheer in het algemeen;

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoor-digen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van manda-ten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

-Studie -, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels -, bedrijfseconomische of sociale aangele-genheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

-Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijver-heid en administratie, het verrichten van secretariaatswerk-zaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het ver-richten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rappor-ten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van on-roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroe-rende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpachten opstalrechten en de huurfinanciering van on-roerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen be-treffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de op-brengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante activa.

-De aan en verkoop, in en uitvoer, commissiehandel en vertegen-woordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussen-persoon in de handel.

-Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercia-lisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassing.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aan-delen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschap-pen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ont-wikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

P' 3 -Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtsperso-nen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële opera-ties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderne-mingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Artikel 4 : Duur.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Hoofdstuk Il : Kapitaal en aandelen.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op vierhonderd dertien duizend hon-derd vierenzeventig komma negenennegentig (413.174,99) euro. Het is verdeeld in duizend zeshonderd vijftig (1.650) aandelen zon-der aanduiding van een nominale waarde.

Artikel 6 : Aandelen.

De aandelen zijn op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden van de aandelen op naam, waar elke vennoot inzage van mag nemen.

Artikel 7 : Voorkeurrecht,

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, binnen een termijn van tenminste vijf-tien dagen, te rekenen vanaf de openstelling van de inschrij-ving, eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat per aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de ven-noten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in het vorige lid, kan slechts door derden warden ingeschreven bin-nen de perken voorzien bij artikel 9 van deze statuten.

Artikel 8 : Ondeelbaarheid van de aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar ten aanzien van de vennootschap.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennoot-schap aangewezen is als eigenaar van het aandeel.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan de aandelen echter uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of le-gatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalaten-schap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bij afwijking van het vorige lid, oefent hij die het vruchtge-bruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan deze aandelen.

Artikel 9 : Overdracht en overgang van aandelen.

indien de vennootschap slechts een vennoot telt, mag deze laats-te zijn aandelen zonder beperking overdragen,

indien de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aande-len, op straffe van nietigheid, slechts overgedragen worden on-der levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vier-den van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht voorgenomen wordt.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtge-noot en aan bloedverwanten in opgaande of neergaande lijn van een vennoot.

De regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Hoofdstuk Ill : Bestuur en Controle.

Artikel 10 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoer-ders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht.

Artikel 10 bis : Vacature.

Ingeval van overlijden van de enige zaakvoerder, dient de alge-mene vergadering in deze vacature te voorzien, behoudens indien in onderhavige statuten een andere regeling voorzien is ingeval van overlijden van een statutaire zaakvoerder.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het bestuur van de vennootschap, ingeval van overlijden van een zaakvoerder, voor-lopig waargenomen worden door de andere nog in leven zijnde zaakvoerder(s): de algemene vergadering dient in dit geval, ter gelegenheid van haar eerstvolgende bijeenkomst, over te gaan tot de benoeming van een plaatsvervangende zaakvoerder, tenzij de vergadering alsdan beslist geen plaatsvervanger aan te stelten.

Artikel 11: (Interne) bestuursbevoegdheden van de zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet of door deze statuten aan de algemene vergade-ring voorbehouden zijn.

Iedere zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, be-paalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Artikel 12 : Vergoedingen.

De opdracht van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens uit-drukkelïjk andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 : Strijdig belang.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de desbetref-fende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen-strijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neerge-legd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als te-genover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel 14 : (Externe) vertegenwoordigingsbevoegdheid.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd jegens der-den en in rechte (als eiser en als verweerder), alsook bij akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, door één zaakvoerder, die in geen geval ten aanzien van derden blijk moet geven van een voorafgaand besluit of een voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering of van de andere zaakvoerder, noch, in voorkomend geval, van het college van zaakvoerders.

Lasthebbers verbinden de vennootschap slechts binnen de grenzen van hun mandaat.

Artikel 15 : Controle.

De controle van de vennootschap wordt door de vennoten uitgeoe-fend, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wet-boek van Vennootschappen, of, indien het wetboek het vereist, of nog, indien de algemene vergadering daartoe besluit, door een commissaris aangesteld door de algemene vergadering der venno-ten.

Hoofdstuk IV : Algemene vergadering,

Artikel 16 : Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste dinsdag van de maand maart om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het bekang van de vennoot-schap het vereist of telkens vennoten die een vijfde van het ka-pitaal bezitten erom vragen.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden ge-houden op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 17 : Oproeping.

De algemene vergaderingen worden door één zaakvoerder opgeroe-pen. De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commis-sarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door mid-del van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een af-schrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos ge-zonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 18 : Vertegenwoordiging.

ledere vennoot mag zich op een algemene vergadering door een lasthebber, al dan niet vennoot, laten vertegenwoordigen.

De zaakvoerder mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hem aangewezen plaats, tenminste drie volle dagen voor de vergadering neergelegd worden,

Indien de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die optreedt als algemene vergadering, worden overeenkomstig ar-tikel 21 van onderhavige statuten in een register vermeld.

Artikel 19 : Bureau.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoer-der, of bij diens afwezigheid, door de oudste vennoot.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering duidt twee stemopnemers aan: aan deze laatste verplichting moet niet vol-daan zijn, indien de aanduiding van stemopnemers onmogelijk is, rekening houdende met het (geringe) aantal op de vergadering aanwezige vennoten.

Artikel 20 : Beraadslaging - Stemrecht.

De vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, onge-acht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of de statu-ten, een aanwezigheidsquorum vereist is.

De besluiten van de algemene vergadering worden bij gewone meer-derheid van stemmen genomen, behoudens in de gevallen waarvoor, krachtens de wet of de statuten, een bijzondere meerderheid ver-eist is. Eik aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel 21 : Notulen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom vragen, en worden in een bijzonder daartoe aangelegd register opgetekend of bijgehouden.

De afschriften of uittreksels die in rechte of elders dienen voorgelegd te worden, worden ondertekend door één zaakvoerder

Hoofdstuk V : Jaarrekening - Winstverdeling.

Artikel 22 : Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op 01 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

Artikel 23 : Jaarrekening - Verslagen.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de zaakvoerder of maken de zaakvoerders een inventaris, alsook de jaarrekening op. De jaar-rekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toe-lichting en vormt een geheel,

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaar vergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "Controle-verslag" genoemd.

Artikel 24 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent vooraf genomen tot vomiing van de wettelijke reserve, Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene eergade-ring die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder. Hoofdstuk VI : Ontbinding - Vereffening.

Artikel 25 : Vereniging van alle aandelen in een hand.

De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot ge-volg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbon-den wordt,

Zo de enige vennoot echter een rechtspersoon is en indien geen nieuwe vennoot opgenomen wordt in de vennootschap of indien de vennootschap niet ontbonden wordt binnen één jaar, wordt de eni-ge vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbinte-nissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in één hand en tot de opneming van een nieuwe vennoot in de vennootschap of de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 26 : Ontbinding,

Behoudens ingeval van gerechtelijke ontbinding, geschiedt de vereffening van de vennootschap, ingeval van ontbinding om welke reden en op welk ogenblik ook, door één of meerdere vereffe-naars, daartoe aangesteld door de algemene vergadering of bij gebreke aan zulkdanige benoeming, door de zaakvoerder(s).

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste be-voegdheden, verleend overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In voorkomend geval, bepaalt de algemene vergadering de vergoe-ding van de vereffenaars.

Artikel 27 : Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de ver-effening, wordt het netto-aktief bij voorkeur aangewend om het volgestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen,

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijko-mende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate vol-gestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen,

Het gebeurlijk saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen vee deetd.

Hoofdstuk VII : Algemene bepalingen.

Artikel 28 : Keuze van woonplaats.

Elke vennoot die in het buitenland woont, iedere zaakvoerder of vereffenaar, doet voor de uitvoering van de statuten, keuze van woonplaats op de zetel van de vennootschap, waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kun-nen worden gedaan.

Artikel 29 : Gemeen recht,

De partijen verklaren zich volledig te richten naar de bepalin-gen en voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dit wetboek, waarvan niet geldig afgeweken is, geacht deel uit te maken van deze statuten en worden de bepalingen die ingaan tegen de dwingende bepalingen van dit wetboek voor niet geschreven gehouden."

Laatste besluit: Bevoegdheden - Diversen.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Ven-nootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Reginald Hage Goetsbloets

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

BijlagentiffIiét BëIgiscliStaatsblac7 :16417201-4 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

PV Bijzondere algemene vergadering verslag zaakvoerder kapitaalverhoging - verslag bedrijfsrevisor kapitaalverhoging - staat van actief en passief doelwijziging - verslag van zaakvoerder doelwijziging

op de laatste blz. van t_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/12/2013
ÿþ{ ~ p , Mod Word 11.1

..f.~~.~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~__.__

Rechtsvorm BVBA

Zetel Van Dijcklaan 22 Bus 2 3500 HASSELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming & ontslag zaakvoerder

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden dd. 30 oktober 2013 op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, Van Dijcklaan 22 Bus 2, 3500 Hasselt werd volgende beslissing genomen en goedgekeurd met ingang vanaf heden :

- Ontslag van de heer Jacques Graindor ais zaakvoerder, dit vanaf heden, Hij krijgt volledige ontlasting voor het door hem uitgeoefende mandaat.

- Benoeming ais onbezoldigd zaakvoerder van juffrouw Graindor Anne, dit vanaf heden.

Graindor Anne

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

02-12-2013

n,.;ieSSELT

Ondernerningsnr . 0429.792.251

Benaming

(voluit) Dentist

(verkort} Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 11.07.2012 12294-0251-012
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 26.05.2011, NGL 28.06.2011 11228-0049-012
17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 11.08.2010 10405-0513-012
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 28.05.2009, NGL 08.07.2009 09386-0356-011
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 28.08.2008 08674-0329-012
20/11/2007 : TGT000091
16/08/2007 : TGT000091
30/08/2006 : TGT000091
20/09/2005 : TGT000091
07/10/2004 : TGT000091
06/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111(1111~u~~~u~o~uimuu

511364

RECHTBANK van KOOPHANGEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 8 !llLt 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.792.251

Benaming

(voluit) : Dentist

(verkort) :

Rechtsvorm : Rës'Iàten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tenierslaan 3, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op de zetel van, de vennootschap op 17 juli om 14u:

De algemene vergadering van vennoten neemt kennis van en aanvaardt met eenparigheid van stemmen het: ontslag van mevrouw Anne Graindor (wonende te "van Dijcklaan 22, bus 2, 3500 Hasselt") als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 17 juli 2015.

Met eenparigheid van stemmen stelt de vergadering de heer Stijn Lowette (wonende te "Tenierslaan 3, 3500 Hasselt") aan als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 17 juli 2015. Het mandaat is voor onbepaalde duur en onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hier anders over zou beslissen.

Met eenparigheid van stemmen neemt de vergadering voorts kennis en aanvaardt de wijziging van de maatschappelijke zetel vanaf 17 juli 2015. De zetel zal verplaatst worden van "van Dijcklaan 22 bus 2, 3500 Hasselt" naar "Tenierslaan 3, 3500 Hasselt".

Stijn Lowette

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BijIagen bij fiétBérgiscfiShatsbIad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2003 : TGT000091
16/09/2002 : TGT000091
03/10/2000 : TGT000091
21/10/1995 : TGT91
26/06/1993 : TGT91
01/01/1993 : TGT91
01/01/1990 : TGT91
16/04/1988 : TGT91
05/12/1986 : TGA1886

Coordonnées
DENTIST

Adresse
VAN DIJCKLAAN 22, BUS 2 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande