DHOORE-VANWEERT ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DHOORE-VANWEERT ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.019.964

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 30.08.2013 13552-0443-011
02/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANUtL

2 1 -01- 2011

HASSELT

Griffie

II1 llh1 01 II1 11 11 0 I1I 101 I

*11018089*

s ~

Ondernemingsnr : `'b £: -A

II

Benaming :

(voluit): DHOORE-VANWEERT Architecten

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Boomkensstraat 13

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst:

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Bilzen, Dorpsstraat 71 op twaalf januari tweeduizend en elf, blijkt dat:

1.-De Heer DHOORE Wim Victor Madeleine, geboren te Hasselt op een maart negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.03.01 063-48, wonende te 3500 Hasselt, Melkvoetstraat 70. 2.-De Heer VANWEERT Jan Hans Jurgen, geboren te Hasselt op vier juli negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.07.04127-19, wonende te 3620 Lanaken, Strodorp 138.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam 'DHOORE-VANWEERT Architecten'.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën.

! De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1.-De Heer DHOORE Wim voornoemd :

I titularis van vijftig (50) aandelen

" 2 De Heer VANWEERT Jan voornoemd :

titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬

I 6.200,00) .

1 Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer

I 735-0276993-46, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Een bankattest, gedateerd op vier januari tweeduizend en elf, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen

van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Boomkens-straat 13.

! DOEL

De vennootschap heeft tot doel het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het

! beroep van architect, evenals het verlenen van diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening

van hut beroep van architect. Deze diensten omvatten:

- Bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, "HVAC")

- Beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn

- Decoratie, interieur- en landschapsinrichting_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - vervolg

behouden ------------------------------ ---------------- -------

aan het - Design

---8Qfgiscïi - - Topografie

Staatsblad - Stedenbouwkunde

- Expertises

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, mits navolgende voorwaarden :

- het gebeurt op een niet commerciële wijze;

- volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig I zijn.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts een vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerder al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerder zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding,

Alle zaakvoerders zijn natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen I en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de

I vennootschap: zaakvoerders/ bestuurders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars....

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen, en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de zelfstandige mandataris die optreedt in naam en voor rekening van de architect-rechtspersoon, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in naam en voor rekening van de vennootschap zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder /bestuurder van de vennootschap zijn. Hij dient evenwel steeds een natuurlijk persoon te zijn, die gerechtigd is het beroep van architect uit te oefenen en daartoe ingeschreven is op een van de Tabellen van de Orde van Architecten.

In geval van omslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de een zaakvoerder zal de algemene vergadering onmiddellijk in de vervanging voorzien teneinde voor de lopende opdrachten de belangen van de opdrachtgevers te vrijwaren.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder / bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegd-heden van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de l vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

In geval van ontslag, afwezigheid, onbekwaamheid, onbeschikbaarheid in het algemeen en meer in het bijzonder ingevolge een opgelopen tuchtsanctie, zoals schorsing en schrapping van de mandataris, wordt voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aangewezen, die in_ eigen naam en voor ejgen rekeninLzal









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge



































Voor- Luik B - vervolg

behouden j optreden, Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

aan het Bij de handtekening onder elk stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Staatsblad Indien de wet dit vereist en binnen de grenzen van wat zij voorziet, zal de controle van de vennootschap worden uitgeoefend door een of meerdere commissarissen, benoemd voor drie jaar en herkiesbaar. Indien de wet niet de benoeming van een commissaris vereist, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, de derde dinsdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze I dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerst-volgende werkdag op hetzelfde uur. i BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

VERDELING Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf procent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar pro fisco in op heden en eindigt het op éénendertig december

tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

I a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

I b. te benoemen tot deze functie:

-de Heer DHOORE Wim voornoemd,

-de Heer VANWEERT Jan voornoemd,

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

1 c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Joel Vangronsveld.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.





































L



Coordonnées
DHOORE-VANWEERT ARCHITECTEN

Adresse
BOOMKENSSTRAAT 13 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande