DI NERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DI NERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.797.214

Publication

06/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300849*

Neergelegd

04-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503797214

Benaming (voluit): DI NERO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3510 Hasselt, Helwinningstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 30 januari 2013, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DI NERO werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken :

- OPRICHTERS:

1) De BVBA BRIMAS, met zetel te 3510 Kermt, Helwinningstraat 3, BTW nummer BE 0878.435.562-RPR Hasselt.

2) De BVBA ORKARI, met maatschappelijke zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Kempenstraat 11, BTW nummer BE

0463.950.505-RPR Tongeren.

- ZETEL: 3510 Hasselt (Kermt), Helwinningstraat 3.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

I. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten ondernemingen, verenigingen en vennootschappen; het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze bij om het even welke ondernemingen, verenigingen en vennootschappen; het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt. B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies. E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

II. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Specifieke activiteiten

A. het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantingen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen, restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee- en stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering. Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden. Alle andere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport  en amusementsinrichtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé als in de publieke sector:

a) uit te voeren in alle beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening;

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de techniekers nodig voor hun werking en hun uitbating;

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen- en buitenland.

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanen van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo s, zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enz, eveneens de rioleringswerken. Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water  en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

B.Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, alle levensmiddelen, bloemen, planten, brandstoffen, bouw- en installatie materialen.

C.Groot- en kleinhandel van bouwmaterialen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het optrekken van gebouwen, (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouwwerkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coördinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen- en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soortgelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer-cementeer en alle andere pleisterwerken, berapingswerken, plaatsen van chappes, gips- en stafwerken en ornamenten. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke, kustleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferro metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt of met koolwaterstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische- en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbedekking en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco s en schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen, historisch gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water- en wind molenmechanismen. Arduin- en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeukens en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen, en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten, het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage- en demontagewerken, buis- en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installatie van waterverzachters, het bedekken van daken in non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstellings- en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders, brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen, rivieren, zee en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties enz.

D. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel en de consignatie van alle artikelen van grootwarenhuizen, onder andere: voedingswaren, zuivelproducten, vleeswaren, producten van broodbakkerij, banketbakkerij en suikerbakkerij, fruit, groenten en aardappelen, kunstijs (ijsblokken), roomijs en consumptie-ijs, dranken, sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen, drogisterij, verf, onderhoudsproducten en artikelen, schoonheidsproducten, toiletartikelen, schoeisel, textielwaren en kleding, artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudartikelen, luxeartikelen, kunstvoorwerpen, fantasie- en diverse artikelen, boeken en papierwaren, kantoorbehoeften en muziekartikelen, sport, visvangst,jacht, speelgoed en kinderartikelen, elektriciteitsartikelen, non food, alle toebehoren en voeding voor dieren, enz., kortom de handel van massaconsumptiegoederen alsook de verrichtingen van alle diensten die het cliënteel van distributieorganismen kunnen aanspreken.

- KAPITAAL: 20.000 EUR, vertegenwoordigd door 200 aandelen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

- De BVBA BRIMAS voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 10.000 EUR en volstort dit volledig. In ruil voor haar inbreng ontvangt zij 100 aandelen.

- De BVBA ORKARI voornoemd schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 10.000 EUR en volstort dit volledig. In ruil

voor haar inbreng ontvangt zij 100 aandelen.

- BESTUUR: niet- statutaire zaakvoerders:

- de BVBA BRIMAS, voornoemd sub 1) met als vaste vertegenwoordiger de heer BROECKX Dirk, wonende te As,

Dorpsstraat 71.

Luik B - Vervolg

- de BVBA ORKARI, voornoemd sub 2) met als vaste vertegenwoordiger, de heer CRETSKENS Raymond, wonende te 3650 Dilsen, Kempenstraat 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, zaakvoerder, al dan niet statutair, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap.

Indien er twee of meer of meer zaakvoerders worden benoemd, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagend orgaan.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan ook de Voorzitter van het college van zaakvoerders afzonderlijk optreden en de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte.

- ALGEMENE VERGADERING: de laatste vrijdag van de maand februari om 16 uur.

Eerste jaarvergadering in het jaar 2015 overeenkomstig de statuten.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 oktober en eindigt op 30 september; eerste boekjaar eindigt op 30 september 2014.

-RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 27.02.2015, NGL 06.03.2015 15058-0425-023
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 30.03.2017, NGL 18.04.2017 17096-0039-025

Coordonnées
DI NERO

Adresse
HELWINNINGSTRAAT 3 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande