DIERENARTSENCENTRUM DAMSHEIDE, AFGEKORT : DAC DAMSHEIDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENCENTRUM DAMSHEIDE, AFGEKORT : DAC DAMSHEIDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.173.542

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 04.07.2014 14262-0452-015
16/01/2013
ÿþ Mod POF 11.1

_iIf Î~

F: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B"verrnelden: Recto : Naam en hoed& igheiid van de irrstiunT riferêtïds ridtirls, "iïëtzij várt a él5érêb(C)n(eny

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagenliij liet Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

I111 111111 I11 1I'i1 11I rnii i't iit

*13009956*

bet

Be

Sta

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

t 7 -DI- 2013

PKiekkLT

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verfkorf)

Rechtsvorm :

0848.173.542

DIERENARTSENCENTRUM DAMSHEIDE

Burg. Ven. ovv Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : BIENDERSTRAAT 2, 3910 Neerpelt, België

(volledLg adres)

Onderwerpen) akte :inbreng

Tekst :

Op 25.09.2012 werd het bijzonder verslag van de zaakvoerders volgens artikel 220 opgesteld.

ïn bijlage wordt het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de quasi-inbreng van de

bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke

vermogensbestanddelen van de zaakvoerder neergelegd.

Neerpelt, 14.12.2012

BVBA Dierenartsenpraktijk Swinnen Marc

zaakvoerder

Swinnen Marc

vaste vertegenwoordiger

06/09/2012
ÿþ 610d Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : o ~~ -3. 3 . S 4

Benaming

(voluit) : DIERENARTSENCENTRUM DAMSHEIDE

(verkort) : DAC Dansheide

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3910 Neerpelt - Bienderstraat 2

(volledig adres)

' Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wendy Geusens, notaris met standplaats te Hamont-Achel op datum van negen augustus tweeduizend en twaalf, waarop volgende registratiemelding is aangebracht: "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op 13/08/2012, boek 548, blad 7 vak 4, ontvangen vijfentwintig euro., de e.a. Inspecteur, a. i. P. Cox blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan hierna een uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen volgt :

OPRICHTERS

-De heer SWINNEN Marc, geboren te Neerpelt op eenentwintig juni negentienhonderd eenenzeventig, echtgenoot van mevrouw GEUSENS Monique, geboren te Hamont op zeventien juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bosstraat 85.

-De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIERENARTSENPRAKTIJK NELISSEN", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0827.857.683, met maatschappelijke zetel gevestigd te 3930 Hamont-Achel, Thomas Watsonlaan 106, hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer NELISSEN Jan, wonende te 3910 Neerpelt, Schoolstraat 2 Bus 7, benoemd bij de oprichting van de vennootschap, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli tweeduizend en tien onder nummer 10112124.

RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: «DIERENARTSENCENTRUM DAMSHEIDE», afgekort "DAC Damsheide".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3910 Neerpelt, Bienderstraat 2,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline,

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 111,q1111gIlit

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla

)NiTEU~ z 9 -UO- ISCF-`,

~. 2 3 ÀUG. 2012

Griffie

Bijlagen bij lieWeTgi'sclï Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap Iaat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door

hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur

vanaf haar oprichting.

KAPITAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR) en is verdeeld in tweehonderd

(200) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Op het kapitaal wordt op de volgende wijze ingeschreven:

1, De heer SWINNEN Marc, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (10.000,00 EUR), dewelke hij volledig volstort.

2, De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIERENARTSENPRAKTIJK NELISSEN", voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (10.000,00 EUR), dewelke zij volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De aldus onderschreven aandelen worden toegekend als volgt:

1.aan de heer SWINNEN Marc, voornoemd, die aanvaardt: honderd (100) aandelen.

2.aan De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIERENARTSENPRAKTIJK NELISSEN, voornoemd, die aanvaardt: honderd (100) aandelen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, die dierenarts-vennoot zijn. Ze worden door de algemene vergadering benoemd voor een duur van maximum tien jaar. Hun mandaat is hernieuwbaar.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens eventuele vergoedingen voor kosten en vacaties, en behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De zaakvoerder mag bepaalde volmachten verlenen aan zijn medezaakvoerder(s) of aan één of meer personen, al dan niet vennoot.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen. In dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid. Valt deze datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, andere dan een zarerdag, op hetzelfde uur,

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van juni tweeduizend en veertien om negentien uur.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert één maart tweeduizend en twaalf aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd,

BENOEMINGEN  AANVAARDINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akkeren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerders:

Q'De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DIERENARTSENPRAKTIJK NELISSEN", met zetel te 3930 Hamont-Achel, Thomas - Watsonlaan 106, ondernemingsnummer 0827.857.683, RPR Hasselt, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer NELISSEN Jan, geboren te Neerpelt op twintig juli negentienhonderd eenentachtig, Belgische nationaliteit, met woonplaats te 3910 Neerpelt, Schoolstraat (SHL) 2.

Q'De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte r Aansprakelijkheid "DIERENARTSENPRAKTIJK SWINNEN MARC", met zetel te 3930 Harnont-Achel, Bosstraat 85, ondememingsnummer in aanvraag, RPR Hasselt, hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer SWINNEN Marc, geboren te Neerpelt op eenentwintig juni negentienhonderd eenenzeventig, Belgische nationaliteit, met woonplaats te 3930 Hamont-Achel, Bosstraat 85.

De zaakvoerders, afzonderlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Het mandaat van de zaakvoerders is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd ; de expeditie van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bovoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENARTSENCENTRUM DAMSHEIDE, AFGEKORT : DA…

Adresse
BIENDERSTRAAT 2 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande