DIERENARTSENPRAKTIJK SWINNEN MARC

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIERENARTSENPRAKTIJK SWINNEN MARC
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.099.605

Publication

29/08/2012
ÿþ Mod won, 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophande;

2 0 Mn 2012

ttigessi y

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

kiaia,3aio* 101



Ondernemingsnr : o8' cf a99 bec),---

Benaming

(voluit) ; DIERENARTSENPRAKTIJK SWINNEN MARC

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bosstraat 85 - 3930 Hamont-Achel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Wendy Geusens, notaris met standplaats te Hamont-Achel, met melding "Geregistreerd acht bladen, geen verzendingen, te Neerpelt op 13/08/2012, boek 548, blad 7 vak 5, ontvangen vijfentwintig euro. De e.a, Inspecteur, ai P. Cox (handtekening), blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan hierna een, uittreksel van de statuten overeenkomstig artikel 69 van het Wetboek van Vennootschappen volgt

OPRICHTER

De heer SWINNEN Marc, geboren te Neerpelt op eenentwintig juni negentienhonderd eenenzeventig, echtgenoot van mevrouw GEUSENS Monique, geboren te Hamont op zeventien juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 3930 Hamont-Achel, Bosstraat 85.

RECHTSVORM -- NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en draagt de naam: «DIERENARTSENPRAKTIJK SWINNEN MARC»,

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3930 Hamont Achel, Bosstraat 85.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

Chet beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wette-lijke voorschriften en volgens de bepalingen van' de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

Ohet inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voor-noemde activiteit

Ohet verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn, voor de uitoefening van voornoemde activiteit

Ohet uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behan-xleling en eventuele chirurgie,

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit: van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbete-'ren. Ten dien einde mag de: ' vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke: rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de' verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap be-'houden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dal de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep

gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door=

hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur

vanaf haar oprichting.

KAPITAAL EN AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk ,kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en.is verdeeld in honderd (100) aandeden zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door de oprichter voornoemd, dewelke hij gedeeltelijk vol-stort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EtJR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De aldus onderschreven honderd (100) aandelen worden toe-gekend aan de oprichter, die aan-vaardt. De aandelen zijn op naam.

ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, die dierenarts-vennoot zijn. Ze worden door de algemene vergadering benoemd voor een duur van maximum tien jaar. Hun mandaat is hernieuw-baar.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk,

De zaakvoerder mag bepaalde volmachten verlenen aan zijn me-dezaakvoerder(s) of aan één of meer personen, al dan niet vennoot.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen. In dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen, Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde vrijdag van juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de op-roepingsbrieven is aangeduid. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van juni tweeduizend en veertien om twintig uur.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het re-sultaat. De netto te bestemmen winst, ' zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met in'achtne'ming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uit-'kering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert één maart tweeduizend en twaalf aange-igane , verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de op'schortende voor-'waarde van het be-kamen van de rechtsper-soonlijk-held ingevolge de neerleg-ging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overge-nomen en bekrachtigd.

Niet statutaire zaakvoerder

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder de heer SWINNEN Marc, geboren te Neerpelt op eenentwintig juni negentienhonderd eenenzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 3930 Hamont-Achel, Bosstraat 85.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Wendy Geusens

Samen hiermee neergelegd : de expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DIERENARTSENPRAKTIJK SWINNEN MARC

Adresse
BOSSTRAAT 85 3930 HAMONT-ACHEL

Code postal : 3930
Localité : Achel
Commune : HAMONT-ACHEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande