DIGELEC CONCEPT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIGELEC CONCEPT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 551.843.490

Publication

05/05/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

M 4304201

Ondernemingsnr : 0551843490

DIGELEC CONCEPT

(verkort):

Neergelegd

Griffie

Rechtsvorm :

Zetel :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid 3530 Houthalen-Helchteren, Nachtegalenstraat 31

i—

co 0 x 0

LO o LO o

_ço

CO CO

■4—'

&> 0

-I—'

_Ç0

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Natalie Cabes, notaris te Houthalen-Helchteren, op dertig april tweeduizend veertien, blijkt dat de volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid werd opgericht.

1) Vennoten : FUMAROLA Robby, geboren te Genk op vier september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Fazantenstraat 19.

2) Rechtsvorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakeiijkheid "DIGELEC

CONCEPT".

3) Maatschappelijke zete l: 3530 Houthalen-Helchteren, Nachtegalenstraat 31.

4) Doel van de vennootschap : De vennootschap heeft tôt doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

Elektro-technische installaties; de klein- en groothandel in aile elektrische, elektronische, digitale en informatica apparatuur.

De ontwikkeling, montage en assemblage van elektrische, elektronische, digitale, informatieve en robotica apparatuur en hun onderdelen zoals chips en zo meer.

De import en export van aile bovenvermelde materialen en technieken. Brand- en diefstalbeveiliging. Parlofoon-, interfoon-, videofoon-, telefoon- en tevefoon-installaties.

Het uitoefenen van managements- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen. Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Het verlenen van diensten aan derden op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing. De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedpromotor/makelaar, zijnde de activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring, of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van beheerder van goederen die instaat ofwel voor het beheer van onroerende goederen of rechten ofwel voor het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

De vennootschap mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor aile derden. De vennootschap mag aile verrichtingen doen van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een participatie of elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of anderszins, deelnemen in aile zaken, ondernemingen, samenwerkingsverbanden of vennootschappen met een zelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

5) Maatschappelijk kapitaa l: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (€ 25.000,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Op deze aandelen werd door de oprichter in geld inge¬ schreven en ze werden ten belope van vijfentwintigduizend euro (€ 25.000,00) volledig volstort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto
Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Benaming (voluit):


Voor¬

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

i—

co 0 x 0

LO o LO o

_ço

CO CO

■4—'

&> 0

-I—'

_ç0

Luik B - Vervolg

6) Duur van de vennootschap : De vennootschap bestaat vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid voor onbeperkte duur.

7) Bestuu r: De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. In geval er meerdere zaakvoerders zijn, beschikken zij ieder afzonderlijk over de bevoegdheden vervat in de wet.

8) Maatschappelijk boekjaa r: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de vennootschapsakte tôt eenendertig december tweeduizend vijftien.

9) Aanleqqinq reserves : Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tôt deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

10) Algemene vergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni om twintig uur (20u00); indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerst- volgende werkdag. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de ven¬ nootschap.

11) Benoemingen : Tôt niet-statutaire zaakvoerder is benoemd voor onbeperkte duur: FUMAROLA Robby, geboren te Genk op vier september negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 3530

Houthalen-Helchteren, Fazantenstraat 19.

12) Deponering van het gestorte kapitaa l: Notaris Natalie Cabes te Houthalen-Helchteren bevestigt dat er een bedrag van vijfentwintigduizend euro werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, nummer BE89 7350 3739 3585, geopend bij de naamloze vennootschap KBC Bank te Genk op naam van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, OPGEMAAKT VOOR REGISTRATIE, UITSLUITEND MET HET

OOG OP NEERLEGGING IN HET VENNOOTSCHAPSDOSSIER

Notaris Natalie Cabes Houthalen-Helchteren

Een eensluidende uitgifte van de oprichtingsakte wordt samen met dit document neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 30.08.2016 16527-0015-012

Coordonnées
DIGELEC CONCEPT

Adresse
NACHTEGALENSTRAAT 31 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande