DIMOVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIMOVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.805.738

Publication

09/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-06-2015

Griffie

*15309472*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631805738

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DIMOVEST

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

DIMOVEST

Oostereindestraat 31, 3560 Lummen

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend vijftien, op deze drie juni,

Voor mij, meester Nadine Cleeren, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap

onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  WILSENS &

CLEEREN , met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1,

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer DIELIS David, geboren te Diest op 9 september 1979, echtgenoot van mevrouw POUSSET Sophie Marie-Jeanne, geboren te Leuven op 10 oktober 1979, wonende te 3570 Alken, Kruisstraat 66.

Hij verklaart gehuwd te zijn te Alken op 14 mei 2004 onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract. Gewijzigd met behoud van het wettelijk stelsel ingevolge akte wijziging huwelijkscontract verleden voor geassocieerd notaris Nadine Cleeren te Wellen op 24 augustus 2011. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

2. De heer OOMS Maarten, geboren te Turnhout op 19 juni 1983, echtgenoot van mevrouw BEKKERS Kathleen, geboren te Beringen op 24 februari 1983, wonende te 3581 Beringen (Beverlo), Helmstraat 50.

Hij verklaart gehuwd te zijn te Beringen op 24 juni 2011 onder het wettelijk stelsel ingevolge akte huwelijkscontract verleden voor geassocieerd notaris Nadine Cleeren te Wellen op 23 juni 2011. Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

De comparanten verzoeken mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die zij oprichten onder de naam  DIMOVEST , met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Oostereindestraat 31, waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal twee miljoen tweeëntachtig duizend tweehonderd euro (¬ 2.082.200,00) bedraagt en verdeeld is in tienduizend (10.000) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B. Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend kapitaal, hebben de oprichters mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichters of hun gevolmachtigden, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

Onderwerp akte :

Oostereindestraat 31 3560 Lummen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

Luik B

- vervolg

Mod PDF 11.1

Staatsblad

aan het Belgisch

C. Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van de vennootschap, groot twee miljoen tweeëntachtig

duizend tweehonderd euro (¬ 2.082.200,00) volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde.

II- STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

1. Naam:

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met als naam

 DIMOVEST .

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3560 Lummen, Oostereindestraat 31.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. zowel in België als in het buitenland, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in de meest ruime zin van het woord; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer ( niet limitatief) erfpacht- en opstalrechten en huurfinanciering, leasing aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, laten bouwen en verbouwen, onderhouden, in huur nemen of verhuren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die de opbrengst van de roerende en onroerende goederen bevorderen. De vennootschap mag tevens aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap;

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook, zoals onder meer het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische en buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Ook kan zij om het even welke roerende goederen in huur nemen of verhuren zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom;

3. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen, waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, alsook alle investerings- en of particulieren, onder om het even welke vorm, uitgezonderd de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen.

4. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke of handelsondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

5. De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

6. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

7. Technische studies en ingenieursactiviteiten, energiestudies en energieadvies.

8. Het uitvoeren van studies en het verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en landschapsarchitectuur.

9. Het uitwerken en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

10. Informatica en aanverwante activiteiten.

11. Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van een klant  invoeren van gegevens  volledige verwerking van gegevens.

:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

12. industriële vormgeving.

13. Schade- en risico-expertise.

14. Algemene audit-activiteiten.

15. Het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer.

16. Het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.).

17. Projectontwikkeling voor woningbouw.

18. Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken.

19. Projectontwikkeling voor de bouw van appartementen.

20. Projectontwikkeling voor kantoorbouw.

21. Projectontwikkeling voor infrastructuurwerken.

22. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële erg industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra, enz.

23. Projectontwikkeling voor aanleg of renovatie van stadswijken.

24. Algemene handel in producten en diensten.

Deze opsomming is niet beperkend

B-KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweeëntachtig duizend tweehonderd euro (¬

2.082.200,00). Het is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, maar met

een fractiewaarde van één/tienduizendste (1/10.000) van het kapitaal.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om éénentwintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan

samengeroepen worden.

F-BESTUURSORGAAN

25. Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. De zaakvoerders kunnen natuurlijke of rechtspersonen zijn, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerders.

Worden als eerste niet-statutaire zaakvoerders benoemd :

1. De heer DIELIS David, geboren te Diest op 9 september 1979, wonende te 3570 Alken, Kruisstraat 66.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2. De heer OOMS Maarten, geboren te Turnhout op 19 juni 1983, wonende te 3581 Beringen

(Beverlo), Helmstraat 50.

Hier aanwezig en zij verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

2. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei

tweeduizend zeventien om éénentwintig uur.

Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder

meer door het zien van hun identiteitskaarten.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften van vijfennegentig (¬ 95,00) euro betaald op aangifte door de verschijners

in deze.

WAARVAN AKTE

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden.

Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de

verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de

partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden

aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op

het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, notaris, getekend.

Coordonnées
DIMOVEST

Adresse
OOSTEREINDESTRAAT 31 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande