DK-IT SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DK-IT SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.418.580

Publication

17/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

07 APR. 2014

Griffie

I II 11110191! 111

Vo behc aan Belt Staat

ondernemingsnr:

Benaming (voluit) : Dk- iT solutions

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel Minderbroedersstraat 8

3550 Heusden-Zolder

Onderwen3 akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hervé De Graef te Mol op vier april tweeduizend veertien, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter Dk- iT solutions blijkt dat:

* De vennootschap werd opgericht door:

De heer DAKKOUNI Abdelkerim, ongehuwd, geboren te Heusden (Limb.) op 8 november 1976, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Minderbroedersstraat 8.

r* Do besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter de naam Dk-1T solutions draagt, * Do werkelijke zetel gevestigd is te 3560 Heusden-Zolder, Minderbroedersstraat 8.

:1* Do vennootschap heeft tot doel:

Consulting op freelancebasis, IT consulting en werkzaamheden, opleiding door seminaries op vlak, 1: von IT, computersolutions, human resources, en andere niet onder de wet vallende opleidingen. Verkoop en aankoop van computer materiaal, herstellingen van computers, opzetten van netwerken, het aanbieden van volledige netwerkoplossingen op vlak van computersystemen en beveiliging binnen bedrijven.

rollend materiaal aan/verkoop zowel import als export, internationale export en aankoop van camera 1en beveiligingssystemen, telecom, glasvezel telecom, satelliet en telecom systemen, met andere woorden aankoop en verkoop, import en export van aile met informatica en innovatietechnieken bijhorende systemen.

Tevens mag de vennootschap aile handelingen verrichten die de winst van de vennootschap positief beïnvloeden uitgezonderd deze beperkt door de Belgische wetgever.

Zij mag de aankoop en verkoop van onroerende goederen verrichten.

' De vennootschap kan aile industriële, commerciële, roerende of onroerende, burgerlijke of financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar voorwerp.

Zij mag zich ook betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op een andere wijze, in aile vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben, of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling ervan te bevorderen, dit alles zo ln binnen- als buitenland.

* Do duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend vijfhonderd euro (¬ 1.600,00), vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderd zes en tachtigste (1/186ste).

Stortinosolicht

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort, kan (kunnen) de zaakvoerder(s) zelfstandig beslissen over de opvragingen van stortingen door de vennoten, op voorwaarde van gelijke behandeling van deze vennoten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) de vennoten toelaten hun aandelen vervroegd te volstorten; in dat geval bepaalt hij(bepalen zij) de eventuele voorwaarden waaronder deze vervroegde betalingen worden toegelaten. Deze worden beschouwd als voorgeschoten gelden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 1

mod 11,1

Elk ingevorderde betaling wordt aangerekend op het geheel van-de aandelen waarvan de vennoot titularis is.

= De vennoot die na een aanmaning van één maand, betekend bij aangetekende brief, achterstaat met zijn stortingen, zal een interest berekend op de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd per jaar, moeten betalen ten bate van de vennootschap te rekenen vanaf de dag der eisbaarheid der stortingen.

De zaakvoerders kunnen bovendien, nadat een tweede aangetekend schrijven gedurende een maand onbeantwoord is gebleven, de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot uitspreken en zijn aandelen doen verkopen aan een andere vennoot of desgevallend aan een derde die werd goedgekeurd overeenkomstig deze statuten, tegen een prijs die wordt bepaald door een in gemeen overleg aangewezen deskundige of, bij gebrek aan overeenstemming, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel die uitspraak doet zoals in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij., waarbij alle procedure- en expertisekosten voor de helft ten laste van de overdrager en voor de helft ten laste van de overnemers zijn, evenredig aan het door ieder aantal verworven aandelen indien er meerdere overnemers zijn.

De netto-opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op hetgeen verschuldigd is door de in gebreke gebleven vennoot; hij zal in voorkomend geval instaan voor het verschil of genieten van het overschot

De overdracht van de aandelen zal worden opgetekend in het register der aandeelhouders door de in gebreke gebleven vennoot, of bij diens ontstentenis, door de zaakvoerders binnen acht dagen na de aanmaning die hem aangetekend werd toegestuurd.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied,

In geval van een enige vennoot-zaakvoerder, bepaalt deze laatste vrij, naargelang de behoeften van de vennootschap en op door hem bepaalde tijdstippen, de later door hem uit te voeren stortingen op de in speciën onderschreven en niet geheel volgestorte aandelen.

Al de aandelen zijn onderschreven in speciën en volledig volgestort.

* De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van duizend vijfhonderd euro (¬ 1,500), op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank nv, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

* De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, gekozen tussen de vennoten, benoemd voor onbepaalde duur, door de algemene vergadering.

Voormelde heer Dakounni Abdelkerim wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn, en hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder(s) kunnen te allen tijde en ad nutum afgezet worden door de algemene vergadering. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, kan deze aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Zo er meer dan één zaakvoerder is, zal de vennootschap geldig verbonden zijn door de handtekening van één hunner voor wat betreft de bewerkingen van dagelijks beheer. Voor alle andere handelingen zullen de zaakvoerders als college dienen op te treden.

Indien er een statutaire zaakvoerder is en een niet-statutaire zaakvoerder, vertegenwoordigt de statutaire-zaakvoerder alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder, en de niet-statutaire dient steeds gezamenlijk op te treden met de statutaire-zaakvoerder.

* leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een gewone algemene vergadering gehouden worden, de laatste vrijdag van de maand juni om 17,00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

,* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

.* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

'* Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §11 en het geplaatst kapitaal. * In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voot-behouden aan het Belgisch Staatsblad

t Vodt-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 4 april 2014 en eindigt op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 24 juni 2016

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat hij ais enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

, Voormelde heer Dakkouni Abdelkerim, werd hiervoor benoemd als statutair zaakvoerder voor onbepaalde termijn.

Voormelde heer Daukkouni Abdelkerim bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaart de opdracht te aanvaarden.

De statutair zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend,

4, Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Kantoor Patrick Debie BVBA met maatschappelijke zetel te ! 2400 Mol Ezaart 85, alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Debie Patrick BIBF 201141, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor ! Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting)-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren,

5. Overname van verbintenissen aangegaan voor de vennootschap in oprichting.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 21 maart 2014. Deze overneming zal Imaar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Hervé De Graef

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DK-IT SOLUTIONS

Adresse
MINDERBROEDERSSTRAAT 8 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande