DOKTER DEWANDRE-NYSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DEWANDRE-NYSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.660.720

Publication

13/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tIIL1~mu~~n~u~~u~unn

*iaoiza

Rechtbank van koophandel

0 2 JAN, 20111

rIHSSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.660.720

Benaming (voluit) : Dokter Dewandre Jan

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Oude Luikerbaan 126 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte : naamswijziging -- doelwijziging - statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Karl Smeets te Hasselt op 18 december 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT  NAAMSWIJZIGING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Dokters Dewandre-Nysen". TWEEDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vennoten nemen kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato vier december tweeduizend dertien inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doeluitbreiding en van de: staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

Zij aanvaarden het verslag van de zaakvoerder en sluiten zich aan bij de hierin vervatte; verantwoording.

De vennoten besluiten dienvolgens alinea twee van het doel van de vennootschap aan te passen als: volgt

- De uitoefening van de volledige medische activiteit door de geneesheer-vennoten in naam en voor' rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische plichtenleer, en onder de eigen onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding à rato van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de opmerkingen gemaakt door de Orde der Geneesheren -- Provinciale Raad Limburg, de dato tien mei tweeduizend en twaalf. Dienvolgens toevoeging van artikel drie bis, wijzigingen aan artikel zes, vervanging van artikel zeven, aanpassing van artikel negen, aanpassing van artikel tien, aanpassing van artikel zestien en een aanvulling aan artikel twintig en éénentwintig, zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

VIERDE BESLUIT OMZETTING IN EURO

Vervolgens besluit de vergadering de vermeldingen in de statuten van één miljoen Belgische frank om te zetten in vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (E 24.789,35), waarbij de officiële wisselkoers veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig Belgische frank voor één euro bedraagt. Dienvolgens aanpassing van artikel negen, zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vergadering besluit tot het ontslag van de heer DEWANDRE Jan Peter Luc, anesthesist, geboren te, Hasselt op éénentwintig september negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.09.21-303.65, wonende; te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 126.

Hij aanvaardt dit ontslag.

Tevens décharge voor zijn beheer.

ZESDE BESLUIT (HER)BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit tot (her)benoeming van :

1. De heer DEWANDRE Jan Peter Luc, anesthesist, geboren te Hasselt op éénentwintig; september negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.09.21-303.65, wonende te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 126.

2. Mevrouw NYSEN Marleen Louise Ghislaine, demmatologe, geboren te Bree op zes februari, negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.02.06-326.55, wonende te 3500 Hasselt, Oude, Luikerbaan 126;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

als statutaire zaakvoerdér voor een termijn van zes jaar te rekenen vanaf heden.

Zij aanvaarden dit mandaat.

ZEVENDE BESLUIT -- AANPASSING STATUTEN

Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten :

- Artikel één wordt vervangen door

"De naam van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, luidt : "DOKTERS DEWANDRE-NYSEN"."

- Artikel drie, wordt alinea twee wordt vervangen door.

"- De uitoefening van de volledige medische activiteit door de geneesheer-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de medische plichtenleer, en onder de eigen onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de geneesheer. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding à rato van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden."

- Toevoeging van artikel drie bis als volgt :

"De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkende verzekeringsmaatschappij."

- Artikel zes, wordt vervangen door :

"De aandelen zijn op naam. Zij kunnen slechts door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren verworven worden en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap uitoefenen.

Overdrachten van aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft."

- Artikel zeven wordt vervangen door

"De aandelen mogen, op straffe van nietigheid slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap uitoefenen. Tenzij besloten werd het vennootschapsdoel en de naam te wijzigen, zodat het geen professionele doktersvennootschap meer betreft. indien die niet het geval is, treedt de vennootschap onmiddellijk in ontbinding. Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het overlijden van de vennoten heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt

De erfgenamen en legatarissen van de aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de aandelen.

Aandelen mogen wegens overlijden overgaan op andere personen op voorwaarde dat binnen de maand na het overlijden van de vennootschap de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt"

- Artikel negen, punt A. eerste alinea, wordt vervangen door :

"A. De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die hun medische activiteit in het kader van de vennootschap uitoefenen."

- Artikel negen, punt B. tweede alinea, derde zin en pun C. derde alinea, eerste zin worden vervangen door

"Evenwel, indien de ovemameprijs meer dan vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) zou bedragen in hoofde van de ovememer, zal deze laatste het recht hebben de prijs te vereffenen in jaarlijkse schijven van minstens één/derde der totale som verhoogd met de wettelijke intrest op het overblijvend kapitaal."

- Artikel tien wordt vervangen door :

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die geneesheer-vennoot moeten zijn.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks handelingen, doch steeds van niet-medische aard.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een termijn van zes jaar

1. De heer DEWANDRE Jan Peter Luc, anesthesist, geboren te Hasselt op éénentwintig september negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.09.21-303.65, wonende te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 126.

2« Mevrouw NYSEN Marseen Louise Ghislaine, dermatologe, geboren te Bree op zes februari negentienhonderd drieënzestig, nationaal nummer 63.02.06-326.55, wonende te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 126.

Die verklaren hun opdracht te aanvaarden."

i

Voor-bfhouden

Ban het elgisch Staatsblad

Luik B  Vervnln

- Artikel zestien vierde alinea, zin één, wordt geschrapt.

- Artikel twintig, wordt aangevuld met :

"Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van

de vennootschap."

- Artikel éénentwintio, alinea twee wordt aanctevuld met:

"Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten

en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren?

ACHTSTE BESLUIT - COORDINATIE - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen

besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en

neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten{

Voor ontledend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder,

staat van actief en passief.

Notaris Karl Smeets

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 16.07.2013 13303-0025-013
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 27.07.2011 11332-0320-013
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 29.06.2010 10225-0072-013
27/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 23.12.2008, NGL 26.01.2009 09019-0228-013
23/01/2008 : HAT000533
22/12/2006 : HAT000533
23/12/2005 : HAT000533
22/12/2004 : HAT000533
27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 23.07.2015 15328-0113-014
15/06/2004 : HAT000533
07/04/2004 : HAT000533
09/07/2003 : HAT000533

Coordonnées
DOKTER DEWANDRE-NYSEN

Adresse
OUDE LUIKERBAAN 126 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande