DOKTER DIRK FAES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER DIRK FAES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.925.761

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod pDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nÇenj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III1Wiiii~I,Icleoiwli

G9 MEI 201k

Griffie

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

Ondememingsnr : 0840.925.761

Benaming (voluit) : DOKTER DIRK FAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schamprood 64, 3920 Lommel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Quasi-inbreng

Tekst :

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisoren bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Dirk Faes

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/03/2014
ÿþ Mod POF 11.1

f_~r[ Ç In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8 -03- 2014

GEf#8SELT

111

Ondernemingsar : 0840.925.761

Benaming (voluit) : DOKTER DIRK FAES

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Holvenstraat 115, 3900 Overpelt, België

(volledig adres)

Onderwerp{enlakte :Zetelverplaatsing bij beslissing van de zaakvoerder

Tekst :

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder,

" Faes Dirk, wonende te 3920 Lommel, Schamprood 64,

wordt vanaf 02 januari 2014 de maatschappelijke zetel verplaatst van

Holvenstraat 115 te 3900 Overpelt naar Schamprood 64 te 3920 Lommel.

Overpelt, 03 februari 2014

Faes Dirk

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Y 4 Recto : Waam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, }iettzil van de perso(o)n(en1

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 26.09.2014, NGL 29.09.2014 14611-0507-010
25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.11.2013, NGL 19.11.2013 13663-0104-010
22/11/2011
ÿþBenaming : DOKTER DIRK FAES

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holvenstraat 115

3900 Overpelt

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN

een akte verleden voor meester Philippe Crolla, geassocieerde notaris,: ~ te Lommel op 8 november 2011, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor,;' ;,blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een beslotene :!vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

,;De Heer Faes, Dirk Henri Luk, geboren te Hasselt op dertig ',''negentienhonderd achtenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Wouters, Godie' 'Teresa Lena Leonarda, geboren te Gent op dertig augustus negentienhonderd;

achtenzeventig, wonend te 3900 Overpest, Holvenstraat 115. Gehuwd onder;: :het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract ;verleden voor notaris Cor Stoel te Merksplas op elf maart tweeduizend en°

STATUTEN

:LBenaming : De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap.: donder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: onder de naam "DOKTER DIRK FAES".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3900 Overpelt,;; ;jHolvenstraat 115.

;,Doel : De vennootschap heeft tot doel:

;de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoten, zijnde meer;:

het bijzonder de geneesheer-specialisten) als CARDIOLOOG in naam ent.

voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de

geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de ;;specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende ;aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de'

inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de ,geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die;:

hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft. Het ter beschikking;:

stellen van de alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot;: ;de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van algemene diensten ent' ;;een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor

de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en; :;begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige,; .materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de:

geneesheer-vennoot voor de voornoemde activiteiten. Mits inachtname van de:. ;;Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap aile onroerende;'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111

Voor behou aan t Belg:: Staatst

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HI

*11175515"

~ .,- -----------------

Ondernemingsnr : O2:but.Q a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur b

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of; 'onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te' vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk' karakter van deze vennootschappen. Het aanleggen van reserves teneinde schaffen, nodig of nuttig omi van deze reserves als een

alle nodige apparaten en gebouwen aan te voornoemd doel te bereiken, evenals het beheer goed huisvader.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten; toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven. De geneesheren-vennoten die allen. ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe' hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen en alle; daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de. vennootschap.

De geneesheren-vennoten evenals de vennootschap dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij. De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot' de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van de: Geneesheren naleven.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend; zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Bestuur - Machten - Toezicht

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien (10) jaar.

Van zodra de vennootschap meerhoofdig is, wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

De opdracht van de zaakvoerder kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met in acht name van de vereisten voor statutenwijziging.

uitgebreide macht om alleen en in alle en verrichtingen uit te voeren of toe te realisatie van het maatschappelijk doel, wet zijn voorbehouden aan de algemene:

zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij; tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap,; het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hiervoor een bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met dej jaarrekening wordt neergelegd.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig; verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Zolang het wettelijk niet vereist is wordt er geen commissaris benoemd.; Zolang heeft iedere vennoot individueel deonderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op acht`: november tweeduizend en elf en eindigt op éénendertig maart tweeduizend en! dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening

De zaakvoerder heeft de meest omstandigheden alle handelingen laten, die nodig zijn voor de behoudens die welke door de vergadering.

Is er een college van een verrichting een gehouden art.259 van

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de laatste vrijdag van september: om 15.00 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend dertien in de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: in de functie te benoemen voor tien (10) jaar : De Heer Faes, Dirk Henri Luk, , voormeld, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. De bezoldiging wordt bepaald door de algemene vergadering. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

mod 2.4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 30.09.2015 15623-0076-014

Coordonnées
DOKTER DIRK FAES

Adresse
SCHAMPROOD 64 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande