DOKTER FRANK PICCART

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER FRANK PICCART
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.723.501

Publication

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 12.06.2013 13172-0063-012
27/06/2012
ÿþ Mod WpN 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





1

P!Gt?ripllqd t?rr griffie der rechtbank v, konphar?der L TONGEREN

i 8 .06- 2012

ber m I DII ffhI llhI 01 ff01 hifi II 11

a: +iaii3sza+

Be

Sta



De Hoofdgriffier, Griffie











Ondernemingsnr : 0845723501

Benaming

(voluit) : DOKTER FRANK PICCART

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Turfstraat 118, B - 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging revisoraal verslag Quasi-Inbreng

Uit de beslissing van de zaakvoerder dd. 24.05.2012 blijkt de quasi-inbreng van vermogensbestanddelen verricht in de BVBA Dokter Frank'Piccart:

y,.

Neerlegging van het verslag quasi-inbreng.

Frank Piccart

zaakvoerder eF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dokter Frank Piccart

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 3600 Genk, Turfstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

De heer PICCART Frank Dirk Peter Anselm Renée, geneesheer, geboren te Hasselt op twintig maart negentienhonderd eenenzestig, nationaalnummer 61.03.20.297-17, echtgenoot van mevrouw DELEU Hilde Maria-Louisa, geneesheer-specialist, geboren te Hasselt op negen maart negentienhonderd tweeënzestig, nationaalnummer 62.03.09.326-48, wonende te 3600 Genk, Turfstraat 118.

Gehuwd op 27 mei 1988 onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen, krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Louis VAN SOEST te Hasselt op 14 mei 1988.

Dit huwelijksstelsel is verder volgens verklaring van comparant ongewijzigd gebleven.

Die mij, Notaris, heeft verzocht de authentieke akte te verlijden van een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die wordt opgericht onder de naam "Dokter Frank Piccart".

De vennootschap wordt opgericht voor bepaalde duur van twintig jaar (20) en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

Voor het verlijden van deze akte heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, door deze laatste ondertekend. Dit stuk wordt door mij, Notaris, in ontvangst genomen om bewaard te worden volgens het voorschrift van de wet.

Ondernemingsnr :

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op vier mei tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat de volgende Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) is opgericht:

II.OPRICHTING

I.OPRICHTERS

*12302557*

0845723501

Griffie

Neergelegd

04-05-2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is als volgt:

voornoemde heer PICCART Frank: honderd (100) aandelen of voor de prijs van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR); Totaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR)

Het kapitaal is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde elk

één/honderd zesentachtigste van het kapitaal

vertegenwoordigend en het kapitaal is door hen volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Deze som is gedeponeerd op een bijzondere rekening, bij de KBC bank, geopend ten name van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  Dokter Frank Piccart in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 03 05 2012, dat mij is overhandigd om te worden bewaard overeenkomstig de wet.

IV.STATUTEN

A-. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

Artikel 1. Naam.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen  Dokter Frank Piccart .

Bij het naar buiten treden dient de rechtsvorm evenals de naam van de geneesheer en het uitgeoefende specialisme te worden vermeld.

Artikel 2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een bepaalde duur van twintig jaar (20) te rekenen vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3600 Genk, Turfstraat 118, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijk meegedeeld worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

Het is de vennootschap niet toegelaten om kantoren, bijhuizen of filialen op te richten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

" de uitoefening van zijn volledige medische activiteit als  Huisarts en  Sportgeneesheer door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen specifieke beroepsaansprakelijkheid en onder de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en rekening houdend met de regels van de geneeskundige plichtenleer;

" de activiteit omvat onder andere:

 de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en

de uitkering van een vergoeding è rato van de prestaties,

 het vergemakkelijken van het verstrekken van medische

adviezen en raadgevingen,

 de inrichting van algemene diensten en van een medisch

secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor

de uitoefening van voornoemde activiteiten,

 de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties,

 het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde

activiteit uit te voeren, aan te schaffen,

 de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen, door zelfstandig wetenschappelijk werk, en door het volgen van wetenschappelijke seminaries, congressen, voordrachten, en dergelijke, alsook het doorgeven van kennis door het geven

van onderwijs en publicaties.

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap is gehouden de bepalingen van de  Code van Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen.

B-. KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam. Ze dragen een volgnummer.

Artikel 6. Aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar en kunnen enkel verworven worden door geneesheren, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar of de naakte eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze laatste dient te voldoen aan de voorwaarden om als geneesheer-vennoot te worden toegelaten. In afwachting daarvan dienen de rechten verbonden aan de aandelen te worden geschorst.

Artikel 6 bis.

De verdeling van de aandelen onder de geneesheren-vennoten mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap. Artikel 7. Overdracht of overgang van de aandelen

Elke overdracht van aandelen moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Bovendien moet de overnemer eveneens een geneesheer zijn die in het kader van de vennootschap zijn beroep actief uitoefent of zal uitoefenen.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enkele manier geschaad worden.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Artikel 7bis. Overdracht of overgang van de aandelen onder levenden.

De geneesheer-vennoten kunnen hun aandelen vrij overdragen, doch slechts aan geneesheren die bevoegd zijn hun praktijk in België uit te oefenen en slechts mits de voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen aan een nieuw toetredende vennoot dan met unaniem akkoord van alle vennoten.

De aandelen mogen aan een mede-vennoot worden overgedragen mits ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierde van het kapitaal bezitten hiermee instemt op de algemene vergadering die over deze overdracht beslist, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Artikel 7ter. Overdracht of overgang van de aandelen ingevolge overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De rechten verbonden aan diens aandelen moeten alsdan in principe worden uitgeoefend door een geneesheer die bevoegd is zijn of haar praktijk in België uit te oefenen.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat zij geen geneesheer zijn, hebben recht op de waarde van de aandelen zoals die zal blijken uit de jaarrekening van het laatste boekjaar voor dit waarin de geneesheer-vennoot overleden is.

Bij overlijden van de enige vennoot hebben zij evenwel de mogelijkheid om binnen de maand na het overlijden van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennoot de procedure aan te vatten tot wijziging van de statuten van de vennootschap, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt.

Indien geen koper is gevonden, en de aandelen op geen enkele gerechtigde zijn overgegaan, hebben de erfgenamen, legatarissen of overdragers het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Artikel 8. Register van aandelen

In de zetel van de vennootschap wordt een register van de aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 233 van het Wetboek van vennootschappen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging alsmede, na overdracht of overgang, door de inschrijving in voormeld register. De overdrachten en overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register van de aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

Artikel 9.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesherenvennootschap en van een overdracht aan een geneesherenvennootschap.

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een

schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Ingeval de

schriftelijke overeenkomst enkel een quasi-inbreng regelt, dient deze niet te worden voorgelegd aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken geneesheren. C-. AANSPRAKELIJKHEID EN SCHORSINGEN

Artikel 10

De geneeskunde wordt uitsluitend door de geneesheren-vennoten uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

Zowel de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten als de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap

dienen verzekerd te worden bij een erkende

verzekeringsmaatschappij.

Artikel 11

Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

D-.BESTUUR EN CONTROLE.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die geneesheer-vennoten moeten zijn.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden. Artikel 13. Bestuursbevoegdheid

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Ten overstaan van derden, en in rechte, als eiser en als verweerder, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Artikel 15. Tegenstrijdig belang.

Wanneer een zaakvoerder bij een voorgenomen verrichting een

rechtstreeks of onrechtstreeks belang van

vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met de belangen van de vennootschap, moet hij ofwel de overige zaakvoerders ofwel bij ontstentenis de vennoten ervan in kennis stellen, waarna de beslissing enkel kan worden genomen overeenkomstig artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 16. Individueel controlerecht.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria bepaald in artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de boekhouding en de jaarrekening, heeft elke vennoot individueel de controlebevoegdheid zoals omschreven in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen. De vennoot kan zich hierbij laten vertegenwoordigen door een accountant. Zodra de vennootschap de drempelbedragen vermeld in paragraaf 1 van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen overschrijdt, of indien de algemene vergadering daartoe onverplicht besluit, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

E-.ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 17: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeenkomen op de tweede zaterdag van de maand juni om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op verzoek van de zaakvoerder(s) of commissarissen indien er zijn. Deze moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en de krachtens de wet mee te delen documenten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 18.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken. Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Artikel 19.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die zelf stemgerechtigd vennoot dient te zijn. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Artikel 20.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet in acht genomen worden.

F-.INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

Artikel 21. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 22. Inventaris - Jaarrekening - jaarverslag.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken van de vennootschap afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening de toelichting. Voor zover dit door de wet wordt vereist, wordt tevens een jaarverslag opgesteld.

Artikel 23. Wettelijke reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 24. Voor uitkering vatbare winst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Artikel 25. Bestemming van de winst.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividenden uitgekeerd wordt aan de vennoten.

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal overgedragen worden naar het volgend boekjaar.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap. G-.ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26. Ontbinding.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan door haar vereffening.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op een geneesheer voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 27. Benoeming van de vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, indien er meer zijn, alleen, gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 28. Bevoegdheden van vereffenaars.

Indien de vereffenaar geen arts is, moet hij voor de overdacht van de medische dossiers bijgestaan worden door een arts.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

De vereffenaars kunnen van elke vennoot betaling eisen van de bedragen die deze zich heeft verbonden in de vennootschap te storten en die nodig lijken om haar schulden en de kosten van vereffening te voldoen.

Artikel 29.

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

H-. DIVERSE BEPALINGEN.

Artikel 30. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die zijn woonplaats in het buitenland heeft, geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle kennisgevingen en dagvaardingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 31.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen. Zo zullen, indien de vennootschap slechts één vennoot telt, van rechtswege de bepalingen met betrekking tot de eenhoofdige vennootschap van toepassing zijn.

Artikel 32.

Iedere wijziging zal slechts rechtsgeldig zijn tussen partijen na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De clausules of artikels van onderhavige statuten die in tegenstrijd zouden zijn met de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer worden geacht niet geschreven te zijn

V.OVERGANGSBEPALINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot, in algemene vergadering, volgende beslissingen genomen:

A) Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

B) Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op de tweede

zaterdag van de maand juni tweeduizend en dertien.

C) Niet-statutaire zaakvoerders

- Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1).

- Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, aanvangend op de datum van oprichting van de vennootschap: de heer PICCART Frank, voornoemd.

- Voornoemde PICCART Frank verklaart gezegde functie van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en niet getroffen geweest te zijn door een gerechtelijke beslissing die het opnemen van dergelijk mandaat onmogelijk maakt.

D) Commissaris

De comparant besluit geen commissaris aan te stellen, aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

E) Herneming van de verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting.

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen herneemt de vennootschap de verbintenissen namens haar aangegaan zolang zij in oprichting was.

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan enerzijds in naam van de vennootschap in oprichting en anderzijds in naam van de van de éénmanszaak van de heer PICCART Frank, voornoemd, vanaf één januari tweeduizend en twaalf, tot aan de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

F) Verplichting tot het opstellen van een jaarverslag overeenkomstig artikel 94 van het wetboek van vennootschappen.

Aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens welke een jaarverslag verplicht dient te worden opgesteld, besluiten de comparanten dan ook dat geen jaarverslag zal opgesteld worden.

G) Volmacht

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Er wordt hierbij volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ace-Consulting, waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Anne Frankplein 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0866.280.769, rechtsgebied Hasselt, vertegenwoordigd door mevrouw Dupont Anja, met macht afzonderlijk op te treden en/of tot indeplaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van deze akte nuttig zouden zijn of noodzakelijk zouden zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, en onder meer met betrekking tot het handelsregister, het Ondernemingsloket en de B.T.W.

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DOKTER FRANK PICCART

Adresse
TURFSTRAAT 118 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande