DOKTER FREDERIK DE WIT ALGEMENE GENEESKUNDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER FREDERIK DE WIT ALGEMENE GENEESKUNDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.099.050

Publication

19/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 7 MEI 2014

Griffie

bet ae Be Sta.

410133

Ondernemingsnr : 0876.099.050

Benaming

(voluit) : DOKTER FREDERIK DE WIT ALGEMENE GENEESKUNDE

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder  Sint-Jobstraat 157

(volledig adres)

Onderwerp akte : Regime artikel 537 WIB - Kapitaalverhoging door inbreng in geld -- Wijziging statuten

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk-de-Stad op 28 maart 2014, "Geregistreerd: 3 blad(en) geen verzending te Hasselt, op 28/03/2014 boek 805, blad 03, vak 02 Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00) getekend: ea. Inspecteur K. BLONDEEL", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER FREDERIK DE WIT. ALGEMENE GENEESKUNDE", waarvan de zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Sint-Jobstraat 157, met ondernemingsnummer 0876.099.050 - RPR Hasselt, met eenparigheid de' volgende beslissingen heeft getroffen:

EERSTE AGENDAPUNT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

a) De vergadering verklaart dat deze kapitaalverhoging gebeurt naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013 tot uitkering van een bruto-dividend ten belope van vijfenzeventigduizend honderd tweeënzestig euro en vijftien cent (75,162,15 EUR) uit de fiscaal belaste reserves zoals deze werden goedgekeurd door de laatste jaarvergadering gehouden voor 31 maart 2013 met name de jaarrekening afgesloten per 31 december 2011, met afhouding van tien procent roerende voorheffing, om vervolgens integraal het netto dividend terug in te brengen in de vennootschap bij wijze van kapitaalverhoging in toepassing van artikel 537 WIB92.

b) De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen onder de voorwaarden en; bepalingen van artikel 537 WIB met een bedrag van zevenenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig euro en vierennegentig cent (67.645,94 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zesentachtigduizend tweehonderd vijfenveertig euro en vierennegentig cent (86.245,94 EUR), door inbreng in speciën van het netto tussentijds dividend dat aan de vennoten werd uitgekeerd en dit zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

cl Inschrijving - Volstorting

De inbrengers verklaren volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap. Deze kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven door de de vennoten, in verhouding met hun aandelenbezit. De vergadering verklaart dat de kapitaalverhoging volledig volgestort werd, zodat vanaf heden het bedrag van zevenenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig euro en vierennegentig cent (67.645,94 EUR) ter beschikking staat van de vennoot-, schap.

Het bedrag van zevenenzestigduizend zeshonderd vijfenveertig euro en vierennegentig cent (67.645,94 EUR) werd gestort op een bijzondere bankrekening nummer op naam van de bestaande burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTER FREDERIK DE WIT ALGEMENE GENEESKUNDE".

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liët"Belgïscfi SiàâtslïIici- 97057 bi4 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal van de vennootschap aldus werd gebracht op zesentachtigduizend tweehonderd vijfenveertig euro en vierennegentig cent (86.245,94 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

- ingevolge het voorgaande, beslist de vergadering om het huidige artikel 5 van de statuten te vervangen door een nieuw artikel 5, dat luidt als volgt:

"Artikel 5

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentachtigduizend tweehonderd vijfenveertig euro en vierennegentig cent (86.245,94 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

TWEEDE AGENDAPUNT: UITBREIDING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

a) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 28 maart 2014 waarin het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt toegelicht. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Een origineel van dit verslag, geparafeerd door de voorzitter van de vergadering en de notaris, zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen.

b) De vergadering beslist om het huidige doel van de vennootschap, opgenomen in artikel 3 van de

statuten, uit te breiden zodat artikel 3 van de statuten thans luidt als volgt:

"Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

" Uitoefening van de geneeskunde op verantwoordelijkheid van de geneesheer-vennoot die gehouden is de bepalingen van de medische plichtenleer te eerbiedigen. De daaruit voortvloeiende honoraria worden geind door en voor de vennootschap.

" De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die vast aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

" De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet spogen afgesloten worden. De vennootschap mag alle roerend en onroerend verhandelingen doen welke rechtstreeks in verband staan met haar doel

" De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat :

deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschpa te wijzigen ;

deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

tussen de meerhoofdige vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd"

DERDE AGENDAPUNT: VERMELDING VAN DE MOGELIJKHEID TOT SPLITSING VAN AANDELEN

- De vergadering beslist om een nieuw artikel 6ter aan de statuten toe te voegen, luidend als volgt: "Artikel 6ter

Splitsing van de eigendom der aandelen is in principe verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik is bezwaard dient de naakte eigendom door de vruchtgebruiker of het vruchtgebruik door de naakte eigenaar te worden afgekocht. De rechten verbonden aan de aandelen blijven geschorst totdat één enkele eigenaar is aangeduid die voldoet aan de deontologische voorwaarden om als vennoot van een professionele artsenvennootschap in aanmerking te komen.

Voormeld verbod is evenwel niet van toepassing en een splitsing van eigendom der aandelen is derhalve toegestaan voor zover aan de hiernavolgende voorwaarden cumulatief is voldaan:

;w

1. De vennootschap telt ten allen tijde slechts één vennoot. Ingeval van meerhoofdigheid van de vennootschap is het verbod van splitsing van eigendom der aandelen onverkort van toepassing;

2. De vruchtgebruiker dient te voldoen aan de deontologische voorwaarden om als vennoot van een professionele artsenvennootschap in aanmerking te komen;

3. Elke inmenging van niet-artsen in de werking van de vennootschap en in de uitoefening van de geneeskunde en het artsenberoep is strikt verboden;

4. Alle lidmaatschapsrechten en rechten op winstuitkering komen uitsluitend toe aan de arts-vruchtgebruiker;

S. Indien de arts-vruchtgebruiker en naakte eigenaar een einde willen maken aan de splitsing kan dit enkel in de richting van de arts-vruchtgebruiker;

6. Indien de naakte eigenaar de volle eigendom der aandelen verkrijgt ingeval van overlijden van de arts-vruchtgebruiker, dient de naakte eigenaar onmiddellijk de statuten van de vennootschap te wijzigen zodat deze geen uitstaans meer hebben met de uitoefening van de geneeskunde. In afwachting van de statutenwijziging blijft de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt tot het louter beheer en in stand houden van de goederen van de vennootschap;

7. De splitsing van de eigendom der aandelen dient steeds voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad te worden voorgelegd die autonoom en in concreto zal oordelen."

VIERDE AGENDAPUNT: MACHTIGING

De vergadering besluit alle machten te verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris om de gecoordineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van ' vennootschappen.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Aan FoedererDFK Accountants cvba, te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, wordt, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, bijzondere volmacht verleend om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde. De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte met in bijlage verslag zaakvoerder met bijgevoegde staat van actief en passief

in origineel;

- coördinatie van de statuten met lijst;

Voorbehouden eaan It'ti Belgisch $taatsblad

~---

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 31.08.2011 11494-0146-016
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 31.08.2010 10481-0180-015
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 31.08.2009 09670-0082-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 29.08.2008 08650-0307-012
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 27.08.2007 07603-0063-012
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0329-015
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0060-015

Coordonnées
DOKTER FREDERIK DE WIT ALGEMENE GENEESKUNDE

Adresse
SINT-JOBSTRAAT 157 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande