DOKTER HILDE DELEU

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER HILDE DELEU
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.510.491

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 20.05.2014 14129-0345-012
05/02/2014
ÿþRechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Turfstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING OVEREENKOMSTIG ART. 537 WIB DOOR INRBENG IN SPECIEN - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erie Gilissen te Hasselt op 3december 2013, vgór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER HILDE DELEU", met zetel te 3600 Genk, Turfstraat 118, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft: genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

Kapitaalverhoging in speciën

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 92 ten belope van tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (42.500,00 EUR), om het te brengen van negentienduizend euro (19.000,00 EUR) tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR), door inbreng in speciën, door de enige vennoot, voor een bedrag van tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (42.500,00 EUR), ontstaan ingevolge de dividenduitkering de dato 28 november 2013, door de enige vennoot en vertegenwoordigend een bedrag van negentig procent (90%) van het bruto dividend ten belope van zevenenveertigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (47,222,22 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van negentig procent

(90%) van de totale dividenduitkering waartoe door de algemene vergadering werd beslist op 28 november ' 2013, voor een Potaal bedrag van zevenenveertigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (47.222,22 EUR), wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing door de

vennootschap wordt ingehouden en doorgestort.

Tussenkomst  inschriivinq - vergoeding

Is hier tussengekomen, de enige vennoot, welke, na voorlezing van wat voorafgaat, en na verklaard te hebben volledig op de hoogte te zijn van het bedrag der kosten, lasten, vergoedingen of uitgaven, onder welke vorm ook, die I voor rekening komen van de vennootschap ingevolge deze akte, ons verklaard heeft een inbreng te doen in speciën ten belope van tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (42.500,00 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de enige vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe kapitaalaandelen gecreeërd, maar wordt enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogd.

De gelden die worden ingebracht bedragen negentig procent (90%) van de totale dividenduitkering waartoe door de algemene vergadering werd beslist op 28 november 2013, voor een totaal bedrag van zevenenveertigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (47.222,22 EUR), wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing door de vennootschap wordt ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals bepaald in artikel 537

" WIB 92, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Volstorting

De comparanten verklaren en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat het gehele bedrag van de kapitaalverhoging werd onderschreven en integraal volstort, ten belope van tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (42.500,00 EUR) door overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij de bank BNP PARIBAS FORTIS, onder het nummer BE13 0017 1305 3039.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophinder te TONGEREN

i~~mdna~~~~uim~

*1403525

Ondernemingsnr : 0479.510.491 Benaming

(voluit) DOKTER HILDE DELEU

(verkort) :

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

h

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

M

Een bewijs van deze storting zef in het dossier van de Notaris bewaard blijven. _.

Vaststelling

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge de voorgaande beslissing het kapitaal thans is vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

- De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikel integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

Artikel vijf : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verleent volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACE-CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Anne Frankptein 12 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer 0868.280.769, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd

-een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

-de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 20.06.2013 13197-0433-013
29/05/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vr

beha aar Bel Staa

Ondernemingsnr : 0479.510.491

Benaming

(voluit) : DOKTER HILDE DELEU

(verkort)

Ndeijulëed lrâf wtlllt (kar rechtinnk V. kuo °hktlydnl tu TONGEREN

1 7 ,o5- 21)1~

De Hoofdgrittier, Griffie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Turfstraat 118

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op 14 mei 2013, vóór registratie, dat de: buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER HILDE DELER", met zetel te 3600 Genk, Turfstraat 118, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT

Wiizigini van het maatschappelijk doel

Verslaq

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de motivering van de wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Aan dit verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2011

De vergadering stelt de Voorzitter vrij van voorlezing van voormelde verslagen, aangezien de vennoten verklaren een exemplaar te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Wijziging van het doel

De vergadering beslist de tekst van het maatschappelijk doel integraal te vervangen door een nieuwe tekst, teneinde het aan te passen aan de heroriëntatie van de activiteiten van de vennootschap, zoals volgt:

"De vennootschap heeft tot doel; 1/ de uitoefening van de geneeskunde, en meer bepaald de specialiteit van de derrnatovenerologie, door de' geneesheer-vennoot, in naam van en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van ' de geneeskundige plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot onder diens specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de, vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de. betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

2/ Het te beschikking stellen van al de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3/ Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

41 De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

' 51 Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen,

61 De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline of specialiteit aan de spits van de evolutie te blijven.

71 Het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

8/ De vennootschap heeft als bijkomstig doel belegging in roerende en onroerende goederen in zoverre dat; - deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Op de laatste blz. van LuÉK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

r, "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Steeds overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen die de activiteiten van geneesheer-specialist in de dermatovenerologie beheersen en de algemene en bijzondere regels van de geneeskundige plichtenleer mag de vennootschap alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen. De materiële en immateriële bestanddelen van de geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesheren vennootschap, en van de overdracht aan een geneesheren-vennootschap. Zowel de inbreng, de quasi-inbreng als iedere overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst, welke voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren wordt voorgelegd, worden geregeld."

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING DER STATUTEN

De vergadering beslist de artikelen 3, 7, 10, 12, 22, 27 en 28 van de statuten te wijzigen en de tekst van voornoemde artikelen integraal te vervangen, zoals volgt, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen:

Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel:

1/ de uitoefening van de geneeskunde, en meer bepaald de specialiteit van de dermatovenerologie, door de geneesheer-vennoot, in naam van en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheer-vennoot onder diens specifieke beroepsaansprakelijkheid en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

2/ Het te beschikking stelten van al de nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3/ Het inrichten van de algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4/ De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

5/ Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen.

6/ De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline of specialiteit aan de spits van de evolutie te blijven.

7/ Het aangaan van overeenkomsten met ziekenhuizen, hospitalen en alle andere instanties en instituten voor geneeskundige verzorging en opvang van patiënten, om aldaar de geneeskunde uit te oefenen of te kunnen uitoefenen, om er patiënten te ontvangen en hen alle vereiste geneeskundige zorgen te verstrekken.

8/ De vennootschap heeft als bijkomstig doel belegging in roerende en onroerende goederen in zoverre dat: - deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 213d° meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Steeds overeenkomstig de geldende wettelijke bepalingen die de activiteiten van geneesheer-specialist in de dermatovenerologie beheersen en de algemene en bijzondere regels van de geneeskundige plichtenleer mag de vennootschap aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen. De materiële en immateriële bestanddelen van de geneeskundige praktijk kunnen het voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een geneesheren-vennootschap, en van de overdracht aan een geneesheren-vennootschap. Zowel de inbreng, de quasi-inbreng als iedere overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst, welke voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren wordt voorgelegd, worden geregeld.

Artikel zeven

De aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar en kunnen enkel verworven worden door geneesheren van dezelfde disciplines en die op de lijst van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die bevoegd zijn om in België de geneeskunde uit te oefenen en die hun medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de (een) zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Artikel tien

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering der aandeelhouders benoemd, steeds voor welbepaalde duur. De duur van het mandaat mag de 20 jaar niet overschrijden. Ingeval van meerhoofdigheid is de duur beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar. Tot zaakvoerder kunnen slechts worden benoemd beoefenaars van de geneeskunst, zoals bepaald in artikel 2 paragraaf 1 van het Koninklijk Besluit nummer 78 van tien november negentienhonderd zevenenzestig betreffende de uitoefening van de geneeskunst.

De zaakvoerder is bevoegd om, in voorkomend geval, alle rechten en plichten die door de Ziekenhuiswet in hoofde van de ziekenhuisgeneesheer zijn geregeld, uit te oefenen.

De bevoegdheid van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij omwille van onbekwaamheid, ziekte of welkdanige reden van ernstige aard.

Een zaakvoerder kan na het verstrijken van ieder mandaat herverkozen worden.

Artikel twaalf

Iedere geneesheer-vennoot heeft een specifieke beroepsaansprakelijkheid. Voor de andere handelingen heeft de vennoot slechts zijn aansprakelijkheid als vennoot. De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

Iedere patiënt heeft de vrije keuze van geneesheer. De geneesheer heeft een therapeutische vrijheid en onafhankelijkheid in het stellen van diagnoses, Hij is gebonden door het medisch beroepsgeheim.

Artikel tweeëntwintig

= Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan dient de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten ° aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

De vennootschap en iedere eigenaar of mede-eigenaar, die aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden, dient zich te schikken naar de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer die ter zake van toepassing zijn.

Deze dient te voldoen aan de voorwaarden om als vennoot te worden toegelaten zoals bepaald in artikel 7. Artikel zevenentwintig

De algemene vergadering stelt, op voorstel van de zaakvoerder, het tijdstip en de wijze van uitkering van , dividenden vast waarna de zaakvoerder belast wordt met de uitvoering van deze beslissing.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Artikel achtentwintig

Buiten de uitspraak door de rechter ingeval van gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering, alsdan vrijwillige ontbinding genoemd, volgens de = regels ter zake de wijziging van de statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde één of meer vereffenaars benoemen of ontstaan. Ingeval van een vrijwillige ontbinding kunnen enkel natuurlijke personen  geneesheren benoemd worden tot vereffenaar. Zolang de algemene vergadering geen vereffenaar heeft benoemd, zijn de op het ogenblik van de ontbinding in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege vereffenaar.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

Het batig saldo van de vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit in de , vennootschap.

DERDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten,

De vergadering verleent volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "GEERT DUCHATEAU & CO.", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Anne Frankplein 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer 0457.112.005, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de . Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 1 j

Voor-

Vehouaén

aan het

Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012 : TGA013250
07/07/2011 : TGA013250
30/06/2010 : TGA013250
12/06/2009 : TGA013250
18/07/2008 : TGA013250
16/08/2007 : TGA013250
08/08/2005 : TGA013250
12/07/2004 : TGA013250
11/06/2003 : TGA013250
18/02/2003 : TGA013250

Coordonnées
DOKTER HILDE DELEU

Adresse
TURFSTRAAT 118 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande