DOKTER PHILIP FRANSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PHILIP FRANSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.341.646

Publication

22/06/2012
ÿþ~

Mad FDF 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 3 -06- 2012

HAeeá

1111111 Illplll IIIII

~*iaiiosa~"

bt

st

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(vei kí]rt j

Rechtsvorm 0844.349 ,646

DOKTER PHILIP FRANSEN

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van con Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zandstraat 207, 3550 Neusden-Zolder, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Quasi-inbreng

Tekst :

Verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van één van haar vennoten.

Fransen Philip

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

22/03/2012
ÿþ~

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bsE! *iaoeioss*

RECHTBANK VAN K001'HANDEt.

1 Z -03: 2012

HAegtElie

. "

Ondernemingsnr : o g L( CLf

Benaming

(voluit) : DOKTER PHILIP FRANSEN

Rechtsvorm : burgèrlijke vennootschaponder de vorm van een besloten vennootschap mét beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Zandstraat 207 Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 29 februari 2012, ter registratie aangeboden, blijkt dat er opgericht werd een burgerlijke vennootschap onder de voren van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "DOKTER PHILIP FRANSEN'; met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Zandstraat 207.

1. Opgave van de" vennoten "

-De heer FRANSÉN Philip, chirurg, geboren te Hasselt op vier februari negentienhonderd vierenzeventig echtgenoot van mevrouw De Cuyper Leen Dirk Anne Marie, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Zandstraat 207.

De echtgenoten FRANSEN - DE CUYPER zijn gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen; ingevolge huwelijkscontract verleden voor Meester Christiaan Van den Bossche, notaris te Buggenhout, op; drieëntwintig november tweeduizend en één.

Hierna ook genoemd "de oprichters", zelfs ais er maar één is.

2. Kapitaal, onderschrijving en storting:

De oprichter verklaart dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR); bedraagt. Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel; vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186ste) deel van het maatschappelijk ' kapitaal,; onderschreven en volstort als volgt

De Heer FRANSEN Philip, voornoemd, verklaarde in te schrijven op honderd zesentachtig (186)- aandelen, hetzij een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00-EUR), volgestort tot beloop van. twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00-EUR);

Overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, werd voormeld bedrag gedeponeerd! op een bijzondere rekening.nummer BE45 0688 9450 1489 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de: naamloze, vennootschap DEXIA BANK, blijkens attest van deponering opgemaakt op negen februari' tweeduizend en twaalf.

3. Benoeming zaakvoerder - Bezoldiging.

Wordt hierbij als niet statutaire zaakvoerder benoemd:

-De Heer Fransen Philip, voornoemd,

die aanvaardt, en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te

aanvaarden.

De oprichtersvergadering beslist dat het mandaat onbezoldigd is, tenzij anderè beslissing.

Deze benoeming zal evenwel pas uitwerking hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de

oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar

zetel heeft overéenkomstig artikel 2, paragraaf 4, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

UITTREKSEL. STATUTEN,

EERSTE TITEL: AARD VAN DE-VENNOOTSCHAP.

1) Naam - aard.

. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "DOKTER PHILIP FRANSEN".

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

"

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

21 Zetel,

De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Zandstraat 207.

De verplaatsing van de zetel dient voorafgaandelijk meegedeeld te worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, De vennootschap kan bijkomende activiteitsplaatsen hebben in België, mits inachtneming van de taalwetgeving betreffende de exploitatiezetels en toelating van de bevoegde Raad van de Orde der Geneèsheren,

3 / Doél, "

" De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoten, zijnde meer in. het bijzonder de geneesheer-specialist(en) als UROLOOG in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoten van een vergoeding in verhouding .tot de prestatie die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben, Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden; het inrichten van

algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor uitoefening van

voornoemde activiteiten,

De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom "van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten voor de voornoemde activiteiten. Mits inachtname van de Code van Geneeskundige plichtenleer, mag de vennootschap alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen met respect voor het burgerlijk karakter van deze vennootschappen.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voornoemd doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves ais een goed huisvader,

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde ln hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De geneesheren-vennoten die allen ingeschreven dienen te zijn op de Lijst van de Orde der Geneesheren en die hun beroep op actieve wijze dienen uit te oefenen, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te.brengen en alle daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de

vennootschap. "

De geneesheren-vennoten evenals de vennootschap dienen zich tegen medische fouten en de beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en. vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan, doch uitsluitend als bijkomstig doel, onroerende goederen aan- en verkopen voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennoten zullen steeds de Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van de Geneesheren naleven.

4 I. Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden

TITEL TWEE: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL,

5f Kapitaal.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd èuro (¬ 18.600,00-). Het is verdeeld in honderd zesentaohtig'(186) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch roet een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste " (1(186ste) van het kapitaal,

" 5/bis 1 Elke vennoot is persoonlijk burgerrechtelijk,. strafrechtelijk en tuchtrechtelijk" aansprakelijk voor zijn professionele.fouten, voor de inbreuk op de geneeskundige plichtenleer en voor de inbreuken op deze statuten. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten,.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

ledere partij dient de' andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.'Een vennoot die het voorwerp uitmaakt van, een tuchtrechtelijke schorsing verliest de voordelen van de associatie voor de duur van de schorsing.

6 / Verhoging van het kapitaal

.Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat" volledig worden volgestort bij de inschrijving:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

7 / Kapitaalsvermindering

Tót een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door een buitengewone algemene vergadering .ten overstaan van een notaris waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk, behandeld worden. In voorkomend geval wordt toepassing gemaakt van artikel 2887 van het Wetboek van Vennootschappen.

-In de oproeping tot de buitengewone algemene vergadering die over een vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel vande vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

8 / Kapitaalsbescherming

" Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, moet een buitengewone algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

9 / Aard van de aandelen.

De aandelen zijn op naam. Zij zijn ondeelbaar en onsplitsbaar.

Kunnen enkel vennoot worden: geneesheren Ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische activiteit in' het kader van de vennootschap (zullen) uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen worden aanvaard. De geneesheer-vennoot blijft .onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer-vennoot die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk zijn.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich, ook na kapitaalsverhoging of vermindering of na overdracht van aandelen onder levenden of wegens overlijden, steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap,

De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke geneesheer vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk.

10 / Overdracht van aandelen onder levenden.

De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline en met éénparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaandelijke instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van' zijn voornemen

.11 1 Overdracht van aandelen wegens overlijden.

'De aandelen vaneen vennoot mogen op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een geneesheer, ingeschreven op de lijst van de Orde van Geneesheren, die zijn medische activiteit uitoefent of zal" uitoefenen in de vennootschap en mits voorafgaandelijke instemming van alle andere vennoten " en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

12 / Verkrijging *van eigen aandelen

Overeenkomstig artikel 321 van het Wetboek van Vennootschappen mag de vennootschap hetzij zelf, hetzij door personen die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelen, door inkoop of ruiling gèen eigen aandelen verkrijgen.

13 / Verkrijging van eigen aandelen

Overeenkomstig artikel 329 van het Wetboek van Vennootschappen mag een besloten vennootschap niet beperkte. aansprakelijkheid der vennoten geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op het verkrijgen van haar aandelen door derden of met het oog op de verkrijging of inschrijving door een derde van certificaten die betrekking hebbent op haar aandelen..

14 / Rekening houdend met de professionele autonomie van de geneesheer dienen alle geneesheren-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

TITEL DRIE: BESTUUR. VERTEGENWOORDIGING.

" 15 / Benoeming, ontslag van de zaakvoerder.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertróuwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer-vennoot te zijn en de regels van de" behobrlijke beroepsuitoefening na te leven. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder. Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, eventueel hernieuwbaar.

16 / Vergoedingen van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het mandaat van de geneesheer-zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders

over beslist "

171 Tegenstrijdig belang

Wanneer een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig, met een verrichting, een" .reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, is hij verplicht artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen 'na te leven,

_18 / Bevoegdheid van de zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder, àf iedere zaakº%ioerder afzonderlijk als er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en puiten rechte..

191 bijzondere volmachten

" De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen voor bepaalde of een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap,, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in 'geval van overdreven volmacht.

201 Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s),

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) i$ (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragèn taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

(zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk onbeperkt aansprakelijk.

TITELVIER: CONTROLE.

21 / Benoeming en bevoegdheid.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen,

TITEL VIJF: ALGEMENE VERGADERING.

221 Gewone, Bijzondere en Buitengewone Algemene Vergadering.

De algemene vergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand juni

om.zeventien uur (17.00 uur), op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

231 Bevoegdheid van de gewone en de bijzondere algemene vergadering

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s)/commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en commissaris(sen), 'het verlenen van kwijting overeenkomsitg artikel 284 van het Wetboek van Vannootschappen, het vaststellen van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst.

241 Bevoegdheid van de buitengewonze algemene vergadering

De buitengewone'algemene.vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten.

25 / Bijeenroeping,

Dé oproeping tot de algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de wet'

261 Vertegenwoordigers van vennoten.

Elke vennoot.kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde stemgerechtigd

vennoot. Iedere gevolmachtigde mag slechts één volmacht uitoefenen.

27 / Besluiten buiten de agenda - Amendementen

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn, opgenomen of vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

281 Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

291 Schorsing van het stemrecht

Zolang dé behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

301 Aandelen in onverdeeldheid -- vruchtgebruik op aandelen.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en blote eigendom is verboden.

Indien .een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit' vruchtgebruik door de blote eigenaar áf de blote eigendom door de vruchtgebruiker afgekocht worden. Deze laatste dient te voldoen aan de voorwaarden om als geneesheer - vennoot te worden toegelaten. In afwachting daarvan dienen de rechten verbonden aan de aandelen te worden geschorst.

31 / Besluitvorming in de gewone en de bijzondere algemene vergadering.

-De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum voorschrijven.

In de gewone 'en in. de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de Wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

321 Buitengewone algemene vergadering  statutenwijziging.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Tot een

statutenwijziging kan slechts worden besloten met éénparigheid van aan al de aandelen verbonden stemmen.

TITEL ZES: INVENTARIS EN JAARSTUKKEN  VERDELING.

331 Boekjaar

Het boekjaar " van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar orh" te eindigen op éénendertig

december daarna,

341 Winstverdeling

Het batig saldo van de. balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen; vormt de netto-winst van de vennootschap.

Het saldo wordt ais dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan gal worden gereserveerd.

TITEL ZEVEN: ONTBINDING  VEREFFENING.

351 Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap blijft.na haar; ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door èen uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, ais rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

.36 / Benoeming van de vereffenaars.

Bij ontbinding-'van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig. de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

37 / Bevoegdheden van de vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd -tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van'Venncotschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit, '

38/ Batig saldo van de vereffening.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan Van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL ACHT: BEPALINGEN VAN TOEPASSING BIJ EENHOOFDIGHEID VAN DE VENNOOTSCHAP.

391 Algemene bepaling'

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennôotschap slechts één vennoot

telt en in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.'

401 Verhoging van het kapitaal

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalsverhoging in geld is er geen voorkeurrecht van toepassing.

' 41 / Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. De overdracht is op straffe van nietigheid slechts mogelijk aan een geneesheer, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen mits' voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

421' Overgang van aandelen bij overlijden.

De aandelen van de enige vennoot kunnen uitsluitend overgaan aan de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de hoedanigheid hebben van geneesheer, ingeschreven op de Lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen, en mits voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline kan het doel niet meer verwezenlijkt worden en dient de vennootschap zich volledig te onthouden. van iedere activiteit op het gebied van geneeskunde.

43/Benoeming en ontslag van de zaakvoerder

De enige vennoot heeft van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Enkel de enige

vennoot kan tot zaakvoerder benoemd worden.

441 Toezicht

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap._ .

451 Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen en kan deze

bevoegdheden niet overdragen.

De vergadering wordt voorgezeten door de enige vennoot.

461 Kwijting van de zaakvoerder

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden volgens de statuten.

TITEL NEGEN: KEUZE VAN WOONPLAATS - ARBITRAGE.

471 Keuze yan woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de werkelijke zetel van de vennootschap; waar hun allé dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betrèffende de zaken van de. vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht.

48 I Arbitrage

Indien enig verschil oprijst tussen de vennoten en de vennootschap, of tussen de vennoten onderling, omtrent de toepassing van de statuten, of omtrent de toepassing van het Wetboek van Vennootschappen op de statuten of op de werking van de vennootschap, zal dit geschil door arbitrage beslecht worden. De partijen zullen in gemeen overleg één enkele scheidsrechter aanduiden. Indien zij omtrent die keuze geen

" éénsgezindheid bereiken, zal de meest gerede partij zich wenden tot de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de werkelijke zetel van de vennootschap, die de scheidsrechter zal aanduiden.

De regeling van de arbitrale procedure wordt aan de scheidsrechter overgelaten. Wel wordt bepaald dat hij zal oordelen op basis van geschreven nota's van partijen en van door hen voorgebrachte stukken. Behoudens uitdrukkelijk verzoek van de scheidsrechter dienen geen mondelinge uiteenzettingen te worden gehouden.

Bij de aanvaarding van zijn opdracht zal de scheidsrechter er zich toe verbinden zijn uitspraak te vellen binnen de drie maanden. Tegen deze uitspraak is geen beroep mogelijk,

491 Diversen "

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling: De geneesheren-vennoten zijn gehouden de bepalingen van de Geneeskundige Plichtenleer te eerbiedigen. Deze worden geacht integraal deel uitte maken van de statuten,

OVERGANGSBEPAI_1NGEN.

- Afsluiting van het eerste bo.ekjaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de verwerving van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap (vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en wordt afgesloten :op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Voor-

behouden aan het Belgisch '

Staatsblad

- Datum van de eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend dertien.

- Overname van verbintenissen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting

zouden zijn aangegaan. '

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank, De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneèns bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid ' heeft verkregen.



Voor ontledend uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Meester Henri Van den Bossche, notaris



'.Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Kodphandel:

1) volledig afschrift der akte

2) bankattest











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :'Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.07.2015 15356-0449-012
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 24.08.2016 16465-0084-012

Coordonnées
DOKTER PHILIP FRANSEN

Adresse
ZANDSTRAAT 207 3550 HEUSDEN

Code postal : 3550
Localité : Heusden
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande