DOKTER TINE BREBAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER TINE BREBAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.710.342

Publication

30/12/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Worgetego tiet griffie der MeOhfbaatk van Koo fh~n~~C,

,. ~_ 2093

Grïf~ié

Ondernemingsnr : 0521.710.342

Benaming

(voluit) : DOKTER TINE BREBAN, ARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat 10 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 26 november 2013i geregistreerd te Hasselt op 2 december 2013, boek 803, blad 08, vak 08, ontvangen 50,00 euro, de Ontvangen K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTER TINE BREBAN, ARTS, met maatschappelijke zetel te 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat 10 bus 5

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Vennoten

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, de hierna genoemde vennoten, volgens hun verklaring titularis van het< hierna vermeld aantal aandelen:

Mevrouw BREBAN Tine Anita Theo, arts, wonende te 3800 Sint-Truiden, Schepen Dejonghstraat 7,

Mevrouw BREBAN Tine is eigenaar van honderd zesentachtig (186) aandelen, zijnde de totaliteit van de: door de vennootschap uitgegeven aandelen,

Zaakvoerders

Is hier eveneens aanwezig, in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, mevrouw: BREBAN Tine voornoemd.

Mevrouw BREBAN Tine werd benoemd als zaakvoerder bij de oprichting van de vennootschap; het; benoemingsbesluit werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 maart 2013, onder'

nummer 13041984, '

Eerste besluit  Naamswijziging

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "DOKTER TINE BREBAN".

Tweede besluit  Zetelverplaatsing

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat' 10 bus 5, naar 3800 Sint-Truiden, Schepen Dejonghstraat 7.

Derde besluit  Aanpassing statuten

De vergadering besluit de statuten aan te passen overeenkomstig de voorgaande besluiten, als volgt: "ARTIKEL 1 - NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, Haar naam luidt "DOKTER TINE BREBAN".

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd' door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V. o.v.v. BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord "rechtspersonenregister of "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer en: de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

"ARTIKEL 3 - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3800 Sint-Truiden, Schepen Dejonghstraat 7, en de zetel kan zonder' statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerder(s), dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, alsook, in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

i II

*131961

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vierde besluit Coordinatie statuten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op ' de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft eveneens volmacht aan de Naamloze Vennootschap "Van Havermaet Groenweghe ' " BV", met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Vennekeslaan 29, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de . vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

.2 1 oor-

behcjuden

aan het

Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt,

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/03/2013
ÿþ Mud word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



. c3phanoF

~:1, de 04 1iAilU 2013 DE GRIFFIER,

Griffie

i

*13041984*

be

~ st

Ondernemingsnr : v 5, 31-11

Benaming

(voluit) : DOKTER TINE BREBAN, ARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een BVBA

Zetel : 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat 10 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 26 februari 2013, neergelegd ter registratie Hasselt, dat er door mevrouw BREBAN Tine Anita Theo, arts, geboren te Hasselt op 19 oktober 1983, gehuwd, wonende te 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat 10 bus 5, een burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam DOKTER TINE BREBAN, ARTS, met zetel te 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat 10 bus 5.

INBRENG:

De comparante verklaart een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten waarin zij een inbreng in geld doet van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) elk, die ais vergoeding voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparante.

De comparante verklaart dat de aandelen volstort zijn ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

ARTIKEL 1 NAAM

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DOKTER TINE BREBAN, ARTS".

De vennootschapsnaam zal gebruikt worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en orders, en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V. o.v.v. BVBA", gevolgd door de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord "rechtspersonenregister" of "RPR", gevolgd door het ondememingsnummer en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL 2 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3010 Kessel-Lo, Romain Rollandstraat 10 bus 5, en de zetel kan zonder: statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerd er(s), dat zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, alsook: in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 4 DOEL

Het maatschappelijk doel van de vennootschap is burgerlijk.

De vennootschap heeft tot doel:

1, de uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als geneesheer (algemene geneeskunde), in naam en voor rekening van de vennootschap, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening, rekening houdende met de Medische Plichtenleer en dit onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

C7 De activiteit omvat de inning van de eretonen door en voor de vennootschap, en de vereffening door de

vennootschap van aile uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2, het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3. het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4. de aankoop en het huren en/of leasen van alle medische apparatuur, machines en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoten.

5. de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline bij te blijven, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

6. het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake de algemene geneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. 7, het voeren van wetenschappelijk onderzoek en het verrichten van wetenschappelijk werk.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel, beleggingen in roerende en onroerende goederen, in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met

tenminste een 2/3 meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd warden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks de verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met ander; geneesheren of derden zullen ook niet door de vennootschap mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in (kosten)associaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan eveneens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening gehouden met de Medische Plichtenleer en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

ARTIKEL 8 KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186) elk.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten, in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hierna volgende regels:

ARTIKEL 15 BENOEMING ONTSLAG

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, vennoten gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

De duur van het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot twintig (20) jaar, en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap.

In geval van meerhoofdigheid is de duur beperkt tot zes (6) jaar, en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden of verminderd, bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk -inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder- en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

ARTIKEL 16 - BESTUURSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het

maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan tijdelijk bijzondere lasthebbers aanstellen voor aangelegenheden van niet-medische aard. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

ARTIKEL 17 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het eigt3Ch

Staatsblad

ARTIKEL 19 GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om achttien (18.00) uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

ARTIKEL 26 BOEKJAAR JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL 38 - WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet worden als ongeschreven beschouwd.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de vennootschappenwet, worden enkel vermeld ten titel van inlichting, en worden en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 39 - STATUTENWIJZIGINGEN

Iedere statutenwijziging dient ter goedkeuring aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren voorgelegd te worden.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 november 2012 worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Benoeming zaakvoerder:

De oprichter neemt, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit:

Ais niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor maximum twintig (20) jaar, en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, mevrouw BREBAN Tine voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Bijzondere volmacht:

Volmacht wordt verleend aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtet-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Op de laatste buz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 24.08.2015 15488-0069-012

Coordonnées
DOKTER TINE BREBAN

Adresse
SCHEPEN DEJONGHSTRAAT 7 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande