DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.402.074

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 27.06.2014 14234-0327-011
24/12/2013
ÿþMad 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Onderwerp akte : UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer BTW BE 0838,588.952, op vier december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS", met maatschappelijke zetel te 3630 Maasmechelen, Looheuvelstraat 15, ondernemingsnummer BTW BE 0860.402.074, RPR Tongeren.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van schuldvordering, zijnde inbreng in natura; de vergadering verklaart deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

Revisoraal verslag: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN, BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer VENCKEN Hubert, bedrijfsrevisor, aangeduid overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan, gedateerd op eénentwintig november tweeduizend dertien, waarvan het besluit luidt als volgt:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 210.420,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

2. onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 210.420,00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 137

reeds bestaande aandelen van DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS BVBA, elk met een bedrag van ¬

1.535,91; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 23.380,00;

4, deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 W1B92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle

aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord,

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting.

Gedaan te Bree, 21 november 2013."

Op de Laatste btz. van Luth vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

3199251 11*1111 u

iueergelegri ter grille aer rechtbank v, koophandel te TQNGEflEN

12 -12- 2013

De HoofidgriffierGriffie

Ondernerningsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel

0860.402.074

DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3630 Maasmechelen, Looheuvelstraat 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd twaalf november tweeduizend dertien, opgesteld waarin hij uiteenzet waarom de inbreng ir natura van belang is voor de vennootschap. in dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

- Aanhechting en neerlegging: een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zullen aan deze akte worden gehecht en met dezer ter registratie aangeboden worden na door de comparant en mij notaris "ne varietur" getekend te zijn; zij zullen bovendien ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal,

2. De vergadering VERWIJST naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten, gehouden op twaalf november tweeduizend dertien, in verband met de beoogde inbreng van schuldvordering, zijnde inbreng in natura. Blijkens voormeld proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering werden de volgende besluiten genomen:

"Beraadslaging  besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit. Uitkering tussentijds dividend.

Op voorstel van de zaakvoerder, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen om een tussentijds dividend uit te keren van ¬ 233.800,00. Dit dividend wordt onttrokken aan de beschikbare reserves die ¬ 233.806,58 bedroegen per 31 december 2011. Deze belaste reserves werden goedgekeurd door een algemene vergadering welke plaats vond voor 1 april 2013. Dit is mogelijk gezien de belaste reserves per 30 september 2013 ¬ 233.806,58 bedragen. Het dividend zal betaalbaar gesteld worden vanaf heden.

Tweede besluit. Kapitaalverhoging ten bedrage van dit netto dividend.

Om aan de voorwaarden te voldoen, ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, gaan de vennoten met eenparigheid van stemmen akkoord om, na inhouding van 10 % roerende voorheffing, dit netto dividend van ¬ 210,420,00 onmiddellijk in te brengen ais kapitaal. Het netto dividend zal in afwachting van de notariële akte geboekt worden als uit te keren dividenden in de boekhouding van de vennootschap.

Derde besluit . Aanstelling Bedrijfsrevisor en Notaris

Beslist wordt om BVBA HUBERT VENCKEN, met maatschappelijke zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, aan te stellen om het verslag op te stellen van de kapitaalverhoging door inbreng van de vordering door de vennoten op de vennootschap.

De vennoten gaan akkoord dat notaris Véronique DELiLLE, diie reeds gecontacteerd is door de zaakvoerder de notariële akte zal verleiden, De notariële akte zal plaatsvinden op Datum.

Stemming.

Alle besluiten rijn genomen met eenparigheid van stemmen."

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalsverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde bijzondere algemene vergadering, gehouden op twaalf november tweeduizend dertien, heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD DRIEENDERTIG DUIZEND ACHTHONDERD EURO - 233.800,00 EUR, welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves, Deze reserves bedroegen op datum van éénendertíg december tweeduizend en elf TWEEHONDERD DRIEENDERTIG DUIZEND ACHTHONDERD EN ZES EURO ACHTENVIJFTIG EUROCENT  233.806,58 EUR en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden v6Or één april tweeduizend dertien. Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van DRIEËNTWINTIG DUIZEND DRIEHONDERD TACHTIG EURO -- 23.380 EUR en in afwachting van onderhavig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, werd het netto-dividend ten belope van TWEEHONDERD EN TIENDUIZEND VIERHONDERD TWINTIG EURO  210.420,00 EUR in de boekhouding van de vennootschap geboekt ais uit te keren dividend. De algemene vergadering besluit dat, gelet op het voorgaande, wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De ondergetekende notaris informeert de partijen over de voorwaarden toepasselijk conform het artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en vervolgens licht de ondergetekende notaris de partijen bij deze in dat er nog onzekerheid en mogelijk risico bestaat om de verrichtingen van onderhavige akte reeds uit te voeren, alvorens er meer duidelijkheid bestaat omtrent de concrete interpretatie van dit artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De partijen erkennen hiervan op de hoogte te zijn en willen dat gezegde kapitaalverhoging notarieel wordt geakteerd en ontslaat de ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande.

3, BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD EN TIENDUIZEND VIERHONDERD TWINTIG EURO  210.420,00 EUR om het kapitaal te brengen van HONDERD ACHTENTWINTIG DUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG EURO  128.550,00 EUR op DRIEHONDERD ACHTENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZEVENTIG EURO  338.970,00 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in natura.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name de heer BEMELMANS Bruno Pierre Cornelis Eliane Marie Francis, geboren te Genk op acht augustus negentienhonderd zestig, echtgenoot van mevrouw VAN HULLE Marijke Christina Mathilde, wonende te 3630 Maasmechelen, Looheuvelstraat 15, die verklaart inbreng te doen van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van

"

" 'r Voor-iehouden aan het Belgisch Staatsblad

TWEEHONDERD EN TIENDUIZEND VIERHONDERD TWINTIG EURO  210.420,00 EUR. Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven vermeld onder sub 2).

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING_ en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De comparant verklaart volkomen kennis te hebben van de aard, de omvang de werkelijkheid en de waarde van de hoger beschreven schuldvordering lastens de vennootschap, en die zich van nu af ter beschikking van de vennootschap bevindt. Hij verklaart er geen verdere beschrijving van te verlangen en de optredende notaris ' te ontslaan van elke rechtvaardiging terzake.

De vergadering beslist als vergoeding voor de inbreng GEEN nieuwe aandelen te creëren of uit te geven; het aantal aandelen blijft gelijk, doch de vergoeding bestaat .hierin dat ieder bestaand aandeel een fractie , uitmaakt van een hoger kapitaalsbedrag.

5, VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans DRIEHONDERD ACHTENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZEVENTIG EURO  338,970,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door HONDERD ZEVENENDERTIG (137) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van één/honderd zevenendertigste (1/137ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

6. De vergadering beslist ais volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

Dit artikel wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal bedraagt DRIEHONDERD ACHTENDERTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZEVENTIG EURO  338.970,00 EUR.

Het is vertegenwoordigd door honderd zevenendertig (137) gelijke aandelen op naam en ondeelbaar, zonder vermelding van nominale waarde. Dit kapitaal is volledig gestort.

Deze aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar en kunnen slechts verworven worden door geneesheren ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de burgerlijke ' vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAAT ACCOUNTANTS EN ADVISEURS", te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4 de nodige machten verleend om aile formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling,

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met eenparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie buitengewone algemene vergadering ; - gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LZk_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 19.08.2013 13437-0583-010
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 09.07.2012 12279-0385-010
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 18.08.2011 11420-0502-011
11/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

0 1 -03- 2011

Ondernemingsnr : 0860.402.074

Benaming

(voluit) : DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Looheuvelstraat 15, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt 23 februari 2011, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS is bijeengekomen en dat zij ondermeer volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 304, hiertoe aangesteld door de voornoemde verschijners, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"Ondergetekende, Burg BVBA R. VOS & PARTNERS Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door de heer Roland Vos, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 304 verklaart overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met inachtname van de norm voorgeschreven door het Instituut der Bedrijfsrevisoren dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

2. het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng in natura en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen en alle eventuele andere voordelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid beantwoordt;

4. er bij de bepaling van het aantal toe te bedelen aandelen geen rekening werd gehouden met een latente min-of meerwaarde;

5. de inbreng belast is met volgende hypothecaire inschrijvingen:

- 148.736,11 EUR in hoofdsom en 12.394,68 EUR in bijhorigheden;

- 458.603,12 EUR in hoofdsom en 12.394,68 EUR in bijhorigheden;

Beiden ten voordele van NV KBC, zij behoudt het recht van zaakgevolg;

6. de door partijen weerhouden methoden van waardering van het in te brengen vruchtgebruik voor een inbrengwaarde van honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR) in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

7. de waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor een inbrengwaarde van honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR) tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de aan de heer Bruno Bemelmans toe te kennen 37 aandelen van de B.V.B.A. Dokterspraktijk Bemelmans zonder vermelding van een nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 1/137 ste van het maatschappelijk kapitaal met een fractiewaarde van 185,50 EUR per aandeel of dus 6.863,50 EUR in kapitaal samen met een inboeking op uitgiftepremie van 103.136,50 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is, mits een vergoeding aan de huwgemeenschap indien daartoe een aanleiding bestaat.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dat ons verslag geen " fairness opinion" is.

De waarde waartoe de methode van waardering heeft geleid voor de inbreng van honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR) komt tenminste overeen met de toebedeling van het aantal en de fractiewaarde van de aandelen als volgt:

11111111.1111131OR1.11 Y

De l~it~gftlgriffie~ riffiiii

3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Identificatie van de vennoot

De heer Bemelmans Bruno gehuwd met mevrouw Van Huile Marijke

Totaal aantal aandelen

Aantal aandelen 37 aandelen

37 aandelen

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidige verslag

beschreven activabestanddelen voor een waarde van honderd en tien duizend euro (n0.000,00 EUR) zullen deel

uitmaken van deze inbreng in natura. De inbrenger zal alle in het huidig verslag niet beschreven

vermogensbestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidig

verslag niet vermelde schulden tegenover derden met uitzondering van de in dit verslag opgenomen hypotheken.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig met artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader

van de voorgenomen inbreng in natura bij de BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN

EEN BVBA DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS en het huidig verslag mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden.

Hasselt, 30 januari 2011

Voor de Burg BVBA R. VOS & PARTNERS Bedrijfsrevisoren

Roland Vos

Bedrij fsrevisor

Vennoot".

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zesduizend

achthonderd drieënzestig euro vijftig cent (6.863,50 EUR) om het te kapitaal te brengen van achttienduizend

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) op vijfentwintigduizend vierhonderd dertien euro vijftig cent

(25.413,50 EUR) door de hierna beschreven inbreng in natura van het vruchtgebruik van het beroepsgedeelte

van een onroerend goed voor een bedrag van honderd en tienduizend euro (110.000,00 EUR), mits creatie en

uitgifte van zevenendertig (37) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig

volstort en een globale uitgiftepremie van honderd en drieduizend honderd zesendertig euro vijftig cent

(103.136,50 EUR), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

Tussenkomst

Verklaring

Algemene voorwaarden van de inbreng

Vergoeding  aanvaarding

Registratierechten

B.T.W.

TWEEDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd en drieduizend

honderd zesendertig euro vijftig cent (103.136,50 EUR) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend

vierhonderd dertien euro vijftig cent (25.413,50 EUR) op honderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijftig

euro (128.550,00 EUR) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten

belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal

van de vennootschap thans honderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (128.550,00 EUR) bedraagt,

vertegenwoordigd door honderd zevenendertig (137) aandelen.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Ingevolge de genomen beslissing besluit de vergadering volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen :

- Artikel viif van de statuten wordt vervangen door:

"Het geplaatste kapitaal bedraagt honderd achtentwintigduizend vijfhonderd vijftig euro (128.550,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd zevenendertig (137) gelijke aandelen op naam en ondeelbaar, zonder

vermelding van nominale waarde. Dit kapitaal is volledig gestort.

Deze aandelen zijn steeds op naam en ondeelbaar en kunnen slechts verworven worden door geneesheren

ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren."

VIJFDE BESLUIT -OPDRACHT TOT COORDINATIE  VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie

-van-de Rechtbank- van-Koophandel van de-gecoördineerde. tekst der-statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan" het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Eric Gilissen





Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte,

- verslag van de zaakvoerder aangaande de kapitaalverhoging,

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging,

de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 26.07.2010 10366-0229-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.07.2009 09463-0302-011
31/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 25.07.2008 08480-0243-012
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 31.07.2007 07520-0221-013
02/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 16.06.2006, NGL 31.07.2006 06585-1131-012
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 30.06.2005 05387-5209-013

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK BRUNO BEMELMANS

Adresse
LOOHEUVELSTRAAT 15 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande