DOKTERSPRAKTIJK JOSEPH VANDERLINDEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERSPRAKTIJK JOSEPH VANDERLINDEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.366.239

Publication

20/09/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305466*

Neergelegd

16-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dokterspraktijk Joseph Vanderlinden

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3530 Houthalen-Helchteren, Pannensman 42

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op vijftien september tweeduizend en elf, blijkt dat de hiernavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter:

De heer VANDERLINDEN Joseph Jean, geboren te Hasselt op vijftien juli negentienhonderd negenenveertig, echtgenoot van mevrouw GIELEN Marijke, geboren te Bree op tien maart negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Pannensman 42.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en heeft als benaming  Dokterspraktijk Joseph Vanderlinden .

Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Pannensman 42.

Doel: De vennootschap heeft als doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdend met de wettelijke voorschriften en deontologische regels van de orde der geneesheren :

" de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de Code van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst. De geneeskunde en meer speciaal de verzekeringsgeneeskunde en de medische expertisen in wet en gemeen recht wordt uitgeoefend door geneesheren. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

" het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden: het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

" de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten.

" het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het beheer van deze reserves als een goed huisvader.

" het optimaal beheer van reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken. Het beleggen in roerende en onroerende goederen zal als een bijkomstig doel beschouwd worden en deze handelingen mogen niet van aard zijn dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen. Deze activiteiten mogen in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste 2/3de meerderheid schriftelijk vast te leggen.

" de mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

0839366239

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

" mits inachtname van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, te vergemakkelijken of te begunstigen.

" de vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven. Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen. Zij mag alle werkzaamheden, roerende en onroerende verrichtingen en rechtshandelingen verrichten om haar goederen en reserves als een goed huisvader te beheren.

De vennootschap mag deelnemen aan alle vennootschappen en verenigingen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele verwezenlijking van het doel van de vennootschap, doch overeenkomsten die een geneesheer niet mag afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoten dienen erover te waken dat de vennootschap waarvoor zij werken naar analogie de deontologische regelen naleeft die voor elke individueel werkende geneesheer gelden. Zij kan vennoot zijn van een (kosten)associatie of middelenvennootschap van geneesheren en kan lid zijn van een vzw van geneesheren. Hierbij dient de Code van Geneeskundige Plichtenleer gerespecteerd te worden.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen met een waarde van honderd euro (100,00 EUR) elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE04 0016 5173 8531 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13/09/2011 afgeleverd bankattest. Bestuur: De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beheer, beschikking en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, onverminderd de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Hij kan de vennootschap als eiser en verweerder vertegenwoordigen in rechte.

Al wat door de wet en de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in zijn hoedanigheid.

Wanneer een college van zaakvoerders benoemd wordt zal elk lid van dit college de titel dragen van zaakvoerder.

Een interne taakverdeling onder de zaakvoerders is toegelaten, maar is niet tegenstelbaar aan derden.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er een college van zaakvoerders is, vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap, zowel in als buiten rechte.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste vrijdag van juni om achttien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bestemming van de winst: Op het einde van ieder maatschappelijk jaar wordt door toedoen van het college van zaakvoerders of door de enige zaakvoerder in functie een inventaris alsmede de jaarrekening opgesteld, zulks overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarvergadering neemt, in voorkomend geval, kennis van het jaarverslag en van het verslag van de commissarissen en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening, spreekt de algemene vergadering zich bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting van de zaakvoerder(s) en de commissarissen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer VANDERLINDEN Joseph Jean, geboren te Hasselt op vijftien juli negentienhonderd negenenveertig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Pannensman 42.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 29.09.2015 15618-0095-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16537-0139-012

Coordonnées
DOKTERSPRAKTIJK JOSEPH VANDERLINDEN

Adresse
PANNENSMAN 42 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande