DOMEIN PRINSENHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMEIN PRINSENHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.484.284

Publication

01/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 2 SEP, 2014

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch  Staatsblad

111111111*!111,1f111.1 ji!l, J1111111111

Ondernemingsnr : 0843.484.284

Benaming

(voluit): DOMEIN PRINSENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Meulenven 16 te 3945 Ham

(volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens verslag van de bijzonder algemene vergadering van 18 september 2014, werd met éénparigheld van Stemmen de onderstaande beslissing aanvaard en goedgekeurd, zijnde:

- de wijziging van de maatschappelijke zetel naar 3682 Koersel - Heerbaan 375.

Dit gaat op heden 18.09.2014 in voege.

Opgesteld op 18.09.2014

Ludo Swennen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.12.2013, NGL 14.02.2014 14037-0592-013
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 02.12.2012, NGL 08.04.2013 13086-0589-012
21/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : % - -\ `Ü

Benaming

(voluit) : DOMEIN PRINSENHOF

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meulenven 16 te 3945 Ham

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst:

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 -02- 2012

HASSELT Griffie

1 11111

*iaoaa1ss*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen Ïiîj lïët leTgiïcfi Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michel VRONINKS te Ham op drie februari twee duizend en twaalf, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de hiernavolgende personen en met de volgende kenmerken:

1. VENNOTEN-OPRICHTERS:

a) De Heer SWENNEN Ludo Eugène Hortensia, gebcren te Hasselt op vier oktober negentienhonderd zestig, echtgenoot van Mevrouw Verleysen Carine Maria Alfonsine Ghislaine, wonende te 3500 Hasselt, Zestien-Bundersstraat 59; gehuwd volgens het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Stanislas Gilissen, destijds te Hasselt, op negen augustus negentienhonderd tweeëntachtig, ongewijzigd tot op heden.

b) De Heer GIERAERTS Peter Johannes Maria, geboren te Genk op éénentwintig mei negentienhonderd zevenenzestig, handelend met de uitdrukkelijke toestemming van zijn echtgenote Mevrouw Kuc Anna (geboren te Reszel (Polen) op éénendertig januari negentienhonderd tachtig), beiden wonende te 1933 Zaventem, Leopold Nantierlaan 72; gehuwd volgens het wettelijk stelsel bij gebrek aan geschreven huwelijksvoorwaarden, ongewijzigd tot op heden.

2. NAAM: DOMEIN PRINSENHOF;

3. ZETEL: Meulenven 16 te 3945 Ham; kan naar om het even welke andere plaats in België binnen het nederlandstalig gebied of het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad overgebracht wcrden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

4. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden als op commissie,

zowel in België als in het buitenland:

- op te treden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake administratie, ontwerpen, promotie,: installatie, uitbating, overdracht van uitbatingen, opvolging en beheer, zowel in eigen naam als in naam van derden, met betrekking tot rustoorden, woonzorgcentra, service flats, rust- en verzorgingstehuizen, dagverzorgingscentra, dokterskabinetten, kinépraktijken, thuisverzorgingsinstellingen, ziekenhuizen en alle: infra- extramurale instellingen en dit in alle continenten.

- beheer van patrimonia en het uitvoeren en verrichten van alle studies, raadgevingen en organisaties hieromtrent.

- tussenpersoon in de handel.

- verschaffen en selecteren van arbeidskrachten evenals headhunting, zowel in de medische en

paramedische sector ais in de andere sectoren.

- publiciteitsonderneming.

- invoer en uitvoer van goederen (export, import).

- optreden als sportmanagementbureau, scouting van topsporters, investeren in jong talent, begeleiden van sporters.

- binnenhuisarchitectuur in Europa en daarbuiten. -

- studiebureel inzake technieken in de bcuw, ontwerpbureau voor gebouwen en inrichting.

- adviesbureau in de gezondheidssector.

- consulting en management van derden, vennootschappen, ..

- groothandel en kleinhandel van alle goederen.

- uitbating van winkelpanden.

- verkopen van gebouwen en hun handelsfondsen.

- optreden als bewindvoerder via de rechtbank alsook op vraag van derden.

op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- organiseren van concerten, feesten, ..

- het verrichten van marketing-activiteiten voor andere bedrijven in de meest ruime zin van het woord, adviesverlening en ondersteuning bij in- en verkoop, het uitwerken en opzetten van marketingacties, de prospectie en opvolging van zowel klanten als leveranciers.

- onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing;

- tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling In de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

- de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- uitoefenen van zaakvoerders- , bestuurders- en vereffenaarsmandaten in binnen- en buitenlandse vennootschappen

- het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand aan derden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen. Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, management, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen;

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille of kapitaalbeheer.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doe! of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. KAPITAAL: ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18 600,00), volstort in speciën ten belope van zes duizend tweehonderd euro. Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde zodat ieder aandeel een gelijke fractie vertegenwoordigt van het kapitaal.

6. DUUR: onbeperkt vanaf de oprichtingsdatum;

7. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen. De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden. Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de Heer Ludo Swennen en de Heer Peter Gieraerts, beiden voornoemd ais vennoten-oprichters; die beiden aanvaardden en bevestigden dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich tegen deze benoemingen verzet. Ieders mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8, GEWONE ALGEMENE VERGADERING: de eerste zondag van de maand december te achttien uur; en voor het eerst in twee duizend en twaalf,

9. BOEKJAAR: neemt aanvang op één juli en eindigt op dertig juni van het eropvolgende jaar, Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk vanaf de oprichtingsdatum tot dertig juni twee duizend twaalf.

10. Overname van verbintenissen

.o

v

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, worden alle verbintenissen overgenomen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één augustus twee duizend en elf tot aan de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

11. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan Taxcount bvba, Witte Torenstraat 10A te 3960 Bree, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Vencken, Witte Torenstraat 10A te 3960 Bree of door de Heer Kris Asnong, Mulderstraat 16 te 3583 Beringen (Paal), teneinde ieder afzonderlijk:

a) inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in de Kruispuntbank van Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Dienst van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, het dossier aldaar te beheren tot wederopzeg;

c) de nodige formaliteiten te vervullen bij iedere andere administratie.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel VRONINKS te Ham

Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd: een eensluidend afschrift van de oprichtingsakte de dato 3 februari 2012 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

/oor-

behouderm aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2015
ÿþ~

Had Word 19.1

i~~r ~( :

~ ,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843.484.284

Benaming

(voluit) : DOMEIN PRINSENHOF

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heerbaan 375 - 3582 Koersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Blijkens verslag van de bijzonder algemene vergadering van 12 maart 2015 werd met éénparigheid van stemmen de onderstaande beslissing aanvaard en goedgekeurd, zijnde

- het ontslag als zaakvoerder van de heer SWENNEN Ludo - 60.10.04-257-80 wonende te 3500 Hasselt, Zestien-Bunderstraat 59. Dit ontslag gaat in op heden 12 maart 2015. Aan de heer Ludo Swennen wordt algehele décharge verleend voor zijn mandaat ais zaakvoerder in de afgelopen periode.

-het ontslag als zaakvoerder van de heer GIERAERTS Peter - 67.05.21-019-17 wonende te 1933 Zaventem, Leopold Nantierlaan 72. Dit ontslag gaat in op heden 12 maart 2015. Aan de heer Peter Gieraerts worst algehele décharge verleend voor zijn mandaat ais zaakvoerder in de afgelopen periode.

-de benoeming tot zaakvoerder van de NV HOME met maatschappelijke zetel te 3740 Bilzen,

Lang heidestraat 39 en ingeschreven in de Kruispuntenbank der Ondernemingen onder het nummer 0445.984.620 met als vaste vertegenwoordiger de heer HOtJBAER Florent, Langheidestraat 39 te 3740 Bilzen NN 53.05.30-307.38. Deze benoeming gaat op heden 12 maart 2015 in voege.

Opgesteld te Koersel op 12 maart 2015

Home NV zaakvoerder met ais vaste vertegenwoordiger de heer Houbaer Florent

Op de laatste blz. van Luik 1.3-vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

1111

*15051516

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 7 UT 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

22/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.12.2015, NGL 12.02.2016 16044-0258-013

Coordonnées
DOMEIN PRINSENHOF

Adresse
HEERBAAN 375 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande