DORINE MERLO, GEASSOCIEERD NOTARIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DORINE MERLO, GEASSOCIEERD NOTARIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.239.584

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 30.04.2014 14113-0488-012
12/03/2014
ÿþ rnoaz.(1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiiit111.11111011uu

Ondernemingsnr : 0479.239.584

Benaming

voiwt) DORINE MERLO, geassocieerd notaris

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3690 Zutendaal, Pandenstraat 24

Onderwerp akte : UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Tine SHEETS, geassocieerd notaris te Eisden-Maasmechelen, vervangende notaris Dorine MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lapaken, Pater Verbaistaan 13, ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op vijfentwintig februari tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DORINE MERLO, geassocieerd notaris", met maatschappelijke zetel te 3690 Zutendaal, Pandenstraat 24, ondernemingsnummer 0479.239.584, RPR Tongeren.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A, 1. De vergadering VERWIJST in verband met de voorgenomen kapitaalsverhoging bij wijze van inbreng in GELD naar de notulen van de algemene vergadering der vennoten, gehouden op vijf februari tweeduizend veertien. Blijkens voormeld proces-verbaal van de algemene vergadering werden de volgende beslissingen genomen:

"Overeenkomstig de verschillende punten op de agenda, die systematisch worden afgehandeld, werden volgende beslissingen genomen:

1. Goedkeuring en instemming wordt verleend aan het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot de geplande toepassing van artikel 537 WIB 92.

2. De buitengewone algemene vergadering beslist bruto dividenden uit te keren ten bedrage van 222.222,22 ¬ uit de belaste reserves, waarbij een roerende voorheffing verschuldigd is van 10%, hetzij 22.222,22 ¬ , conform artikel 537 WIB 92, eerste lid. Deze dividenden worden betaalbaar gesteld met ingang vanaf 15 februari 2014. De netto dividenden bedragen aldus 200.000,00 E.

3. De buitengewone algemene vergadering beslist dat de aandeelhouders deze aldus verworven dividenden onmiddellijk en volledig zullen aanwenden voor de volstorting van de kapitaalverhoging van de uitkerende vennootschap als bepaald in artikel 537 WIB 92. Notaris Tine Smeets te Maasmechelen wordt aangesteld om hiervan akte te verlijden, waarbij het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd van 18.600,00 ¬ naar 218.600,00 ¬ .

4. Al de hiervoor genomen beslissingen werden opgenomen met algemeenheid van stemmen.

De Algemene Vergadering verzocht de zaakvoerder om het nodige te doen in verband met de genomen beslissingen en het laten opstellen en verlijden van de notariële akte houdende statutenwijziging en kapitaalverhoging, en dit bij notaris Tine Smeets te Maasmechelen,"

De vergadering herbevestigt de voornoemde uiteenzetting en beslissingen en verklaart formeel dat de voorgenomen kapitaalverhoging, zoals uit te werken in de navolgende beslissingen, kadert in de toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde algemene vergadering, gehouden op vijf februari tweeduizend veertien, heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van TWEEHONDERD TWEEËNTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO TWEEËNTWINTIG EUROCENT 222.222,22 EUR, welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van dertig september tweeduizend twaalf TWEEHONDERD TWEEËNTWINTIG DUIZEND DRIEHONDERD EN NEGEN EURO ACHTENDERTIG EUROCENT  222.309,38 EUR en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden vóór één april tweeduizend dertien. Van die beschikbare reserves wordt zoals hoger gezegd een bedrag groot TWEEHONDERD TWEEËNTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD TWEEËNTWINTIG EURO TWEEENTWINTIG EUROCENT 222.222,22 EUR aangewend voor de uitkering van het bruto-dividend en welke na aftrek van de roerende voorheffing of dus ten bedrage van netto TWEEHONDERD DUIZEND EURO >- 200.000,00 EUR onmiddellijk en

Op de }natste biz van tuik8 vermelden . Recto faam en hoedanigheid van de metrumenterende noteras. het2i) van de per ote}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ve teuenwoordigen

Verse Naam en h~.ndtekening

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 8 -02- 2014

De Hoofdgriffier,Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

volledig zal worden aangewend voor de volstorting van de kapitaalverhoging als bepaald in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

2. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van TWEEHONDERD DUIZEND EURO  200.000,00 EUR om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR op TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  218.600,00 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in geld.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name mevrouw MERLO Dorine Gerda Gilbert, geassocieerd notaris, van Belgische nationaliteit, geboren te Maaseik op vijftien november negentienhonderd drieënzeventig, echtgenote van de heer SCHOOFS Luc, wonende te 3690 Zutendaal, Pandenstraat 24, die verklaart inbreng te doen van de geldsom voortkomende van het voormelde netto-dividend ten bedrage van TWEEHONDERD DUIZEND EURO  200.000,00 EUR.

De voornoemde inbrenger geeft voor zoveel als nodig te kennen dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per dertig september tweeduizend en twaalf (30/09/2012) bleken en uiterlijk éënendertig maart tweeduizend dertien (31 maart 2013) door de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrenger verklaart de voormelde inbreng in de vennootschap te hebben verricht, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE70 0017 2071 4625 op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS, te Rekem-Lanaken zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op vierentwintig februari tweeduizend veertien.

Uit de voormelde inbreng blijkt dat het bedrag van de kapitaalsverhoging geheel werd onderschreven en volstort voor in totaal TWEEHONDERD DUIZEND EURO  200.000,00 EUR. De vergadering beslist om NIET over te gaan tot creatie van nieuwe aandelen doch om de verhoging te vertalen in een verhoging van de waarde van de bestaande aandelen.

3. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng. Zoals gezegd uit de vergoeding voor de inbreng zich in een verhoging van de waarde van alle bestaande aandelen.

4. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  218.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van éénlhonderdste (1/100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

5. De vergadering beslist als volgt het ARTIKEL 5 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

Artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO  218.600,00 EUR. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde."

B, De vergadering machtigt de statutaire zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAAT ACCOUNTANTS EN ADVISEURS", te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 503 bus 4 de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat aile punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met ëénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie buitengewone algemene vergadering ; - gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaat.te bz van Lin^8 vermelden Recto Naam en hoedanmgherc's van de instrumente ende notaris. hetzij van de üersn{caDnfen) bevOegd de rechtspe sonn ten aanzren van derden te vertege wroordrger,

Verso iJa.int 4n handtel.etung

22/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 16.05.2013 13123-0004-013
25/08/2011 : TGT000954
09/08/2011 : TGT000954
15/06/2010 : TGT000954
18/06/2009 : TGT000954
12/06/2008 : TGT000954
27/06/2007 : TGT000954
01/07/2005 : TGT000954
15/06/2004 : TGT000954
27/01/2004 : TGT000954
14/01/2003 : TGA013141

Coordonnées
DORINE MERLO, GEASSOCIEERD NOTARIS

Adresse
PANDENSTRAAT 24 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande