DP PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DP PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.681.638

Publication

14/04/2014
ÿþ !Md 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

çEcHTBANI(v.an KOOPHANDE"

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

02 APR, 20111

Griffie

'SU II II

11

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondememingsnr 0812.681.638.

Benaming

(voluit) : DP PROJECTS

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3540 Herk-de-Stad, Terbermenweg 110

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal gesloten door Reginald Hage Goetsbloets, notaris te Hasselt, op 31 maart 2014, neergelegd voor registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DP PROJECTS", met zetel te 3540 Herk-de-Stad.« Terbermenweg 110 de volgende besluiten heeft genomen,

Eerste besluit Zetelverplaatsing.

De vergadering bevestigt het eerder genomen besluit van de algemene vergadering van 12 maart 2013 betreffende de verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 3540 Herk-de-Stad, Terbermenweg 110.

De eerste zin van artikel 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst : "De zetel is gevestigd te' 3540 Herk-de-Stad, Terbermenweg 110".

Tweede besluit Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de Voorzitter van de verplichting om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van 04 december 2013 houdende toelichting van het voorstel tot: kapitaalverhoging en van het verslag van Jo FRANCOIS, bedrijfsrevisor, handelend voor de Burgerlijke BVBA' JO FRANCOIS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, van 20 maart: 2014, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met het oog op de hierna vermelde kapitaalsverhoging door inbreng in natura.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot voormelde kapitaalverhoging door' inbreng in natura luidt letterlijk als volgt:

"VII. BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat:

1,de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk, voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en, duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch: verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de, inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.008 aandelen aan de fractiewaarde van ¬ 100,00 van« de vennootschap BVBA DA PROJECTS waarvan toegekend aan de Heer POELMANS Davy, voornoemd van: alle 1.008 aandelen

lk wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de` rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

De leden van de vergadering erkennen kennis te hebben van voormelde verslagen en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud ervan. Een exemplaar van voormelde verslagen wordt door de leden: van het bureau en door de ondergetekende notaris ondertekend en zal samen met een uitgifte van onderhavig, proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Derde besluit Kapitaalverhoging door inbreng in natura ten belope van honderdduizend achthonderd euro, (100.800) euro, met toepassing van artikel 537 WIB 92

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten belope van honderdduizend achthonderd (100.800) euro, om het van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro naar honderd negentien duizend vierhonderd (119.400) , brengen door inbreng in natura (rekening-courant), geboekt op een aparte rekening "ontvangen voorschotten op kapitaal", mits creatie van duizend en acht (1.008) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Vierde besluit : Verwezenlijking van de inbreng in natura.



blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

1-)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

p

Deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering (rekening-courant), geboekt op een aparte rekening "ontvangen voorschotten op kapitaal", op naam van de heer POELMANS Davy voornoemd lastens de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DP PROJECTS" met een globale inbrengwaarde van honderdduizend achthonderd (100.800) euro, voortkomende van de uitkering van dividenden door de vennootschap (na inhouding roerende voorheffing), beslist in de hierboven vermelde algemene vergadering van 17 december 2013, met toepassing van artikel 537 W1892.

De inbreng gebeurt als volgt:

-POELMANS Davy voornoemd brengt een schuldvordering op zijn naam met een inbrengwaarde van honderdduizend achthonderd (100.800) euro, in ruil waarvoor hij duizend en acht (1.008) aandelen bekomt;

Vervolgens komt tussen: voomoemde POELMANS Davy die verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat volledige kennis te hebben van de statuten der vennootschap en inbreng te doen van de schuldvordering (rekening-courant), geboekt op een aparte rekening "ontvangen voorschotten op kapitaal", op zijn naam niet een inbrengwaarde van honderdduizend achthonderd (100.800) euro.

De vennoten bevestigen uitdrukkelijk dat de ingebrachte schuldvordering (rekening-courant), geboekt op een aparte rekening "ontvangen voorschotten op kapitaal", voortkomt van het door hen ontvangen dividend (na aftrek van de roerende voorheffing), besloten door de algemene vergadering de dato 17 december 2013.

Ter vergelding van deze inbreng worden aan POELMANS Davy, die aanvaardt, in totaal duizend en acht (1.008) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Vijfde besluit Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris bij akte vast te stellen dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal van de vennootschap thans, als gevolg van deze kapitaalverhoging, honderd negentien duizend vierhonderd (119.400) euro bedraagt, vertegenwoordigd door en verdeeld in duizend honderd vierennegentig (1.194) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zesde besluit: Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit de tekst van het artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen:

"Artikel 5 ; Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op honderd negentien duizend vierhonderd (119.400) euro. Het is verdeeld in duizend honderd vierennegentig (1.194) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn voorzien van een volgnummer van 1 tot en met 1.194."

' Laatste besluit Bevoegdheden Diversen.

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de zaakvoerder met het oog op de uitvoering van de hierboven opgenomen besluiten.

De vergadering verleent bovendien aan de ondergetekende notaris de machtiging om de bijgewerkte volledige tekst van de statuten op te stellen en deze tekst overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Regineld Hage Goetsbloets

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering; - het verslag van de zaakvoerder;

- het verslag van de bedrijfsrevisor;

- gecoördineerde statuten;

- PV Bijzondere algemene vergadering;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 31.07.2013 13386-0057-011
29/03/2013
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nergt-Jbisçir3 tfsr ÇirüiilD der rci,htbank v. keUtahundr:l t! TONGEREN

2 0 y03- 2013

Oe Edoofdgrlifier, Griffie

1111111111111011111j1 j1211111111

V beh

Bel Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0812.681.638

Benaming

{r0i~sit) DP PROJECTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel . Landwaartslaan 21 bus 12 - 3600 Genk

Onderwerp alite : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het uittreksel van de buitengewone algemene vergadering van de BVBA DP Projects gehouden op 12 maart 2013 ten maatschappelijke zetel blijkt volgend besluit unaniem genomen te zijn:

De maatschappelijke zetel wordt met ingang vanaf 13 maart 2013 verplaatst van 3600 Genk, Landwaartslaan 21 bus 12 naar 3540 Herk-de-Stad, Terbermenweg 110.

Poelmans Davy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 20.07.2012 12322-0013-010
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0452-010
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.09.2016 16638-0140-013

Coordonnées
DP PROJECTS

Adresse
TERBERMENWEG 110 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande