DR G. GOOSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR G. GOOSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.290.190

Publication

27/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

. iI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



MO111!

20

BELGISC

r

temon

. UR BAL( iNeergeiega ter gntfie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

~01- 2~

sTAA.

,r 9 -01- 201k

,L

0

Pe. Hgofdgriffer, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0476.290.190

Benaming

(voluit) : Dr. G. GOOSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel : 3630 Maasmechelen, Kievitstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA -WIJZIGING AAN DE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER-BEKRACHTIGING

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, geassocieerd notaris te Geel, op 21 december 2013, nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr, G. GOOSSENS" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, met zetel te 3630 Maasmechelen, Kievitstraat 34, met ondernemingsnummer 0476.290.190 RPR Tongeren, onder meer besloten heeft wat volgt:

BESLUIT: UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND MET OOG OP ONMIDDELLIJKE AANWENDING NETTO-DIVIDEND VOOR KAPITAALVERHOGING

De vergadering besluit over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10% roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92) en dit met oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

De vergadering besluit aldus tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (het dividend nog te verminderen met de roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van één miljoen negenenveertigduizend vijfhonderd zeventig euro achtenzestig cent (¬ 1.049.570,68) overeenkomende met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing van 10%) van negenhonderd vierenveertigduizend zeshonderd dertien euro eenenzestig cent (¬ 944.613,61).

Deze tussentijdse dividenduitkering komt voort van belaste reserves, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, vastgesteld door de algemene vergadering ten laatste op 31 maart 2013.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92 besluit de vergadering het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap zoals hierna vastgesteld.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFREVISOREN:

Overeenkomstig artikel 313 Wetboek van vennootschappen, heeft de door het bestuursorgaan aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN" burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te 3960 Bree, Millenstraat 34, met ondernemingsnummer 0441.461.153, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, op 12 december 2013, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van de inbreng in natura verricht in het kader van de in punt 2. van de agenda voorgestelde kapitaalverhoging, over de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de als tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

"BESLUIT

Uit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in DR. G, GOOSSENS BV BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van ¬ 944.613,61, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de overgedragen winst met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

2.onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 21 december 2013 die zal beslissen over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de in te brengen schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

-de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van ¬ 944.613,61, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3 de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 20 reeds bestaande aandelen van DR. G. GOOSSENS BV BVBA, elk met een bedrag van ¬ 47.230,68; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van ¬ 104.957,07;

4.deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

5.deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 12 december 2013.

Hubert VENCKEN

Bedrijfsrevisor

HUBERT VENCKEN BVBA

(volgt de handtekening)"

Overeenkomstig zelfde artikel 313 Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan, op 20 december 2013, een bijzonder verslag opgemaakt over zowel het belang voor de vennootschap van voorgestelde inbreng, als het revisoraal verslag.

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan de enige vennoot verklaart perfect kennis te hebben om er voorafgaandelijk een afschrift van ontvangen te hebben.

De notaris doet hier opmerken dat de termijn van 15 dagen voorzien door artikelen 269 juncto 268 Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van voormelde verslagen van de bedrijfsrevisor, niet werd nageleefd en wijst de vergadering op de draagwijdte van artikel 64 Wetboek van vennootschappen, De enige vennoot verklaart daarover geen bezwaar te hebben en voldoende ingelicht te zijn geweest.

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de enige vennoot en verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan (alsook de daarin opgenomen conclusies).

Een origineel van ieder verslag, geparafeerd door de voorzitter en de notaris, zal hieraan gehecht blijven om geregistreerd te worden samen met deze notulen.

BESLUIT: KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN NATURA

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen - bij wijze van inbreng in natura - met een bedrag van negenhonderd vierenveertigduizend zeshonderd dertien euro eenenzestig cent (¬ 944,613,61), om het kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op negenhonderd vierenzestigduizend zeshonderd dertien euro eenenzestig cent (¬ 964.613,61) te brengen, door inbreng in natura (inbreng van schuldvordering) en zonder creatie van nieuwe aandelen,

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven bij wijze van inbreng in natura (inbreng van schuldvordering) van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

Deze kapitaalverhoging bij wijze van inbreng in natura in de vennootschap wordt volledig volgestort en zonder creatie van aandelen,

De vergadering erkent dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en volstort is door een inbreng in natura, VASTSTELLING VAN DE EFFECTIEVE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op negenhonderd vierenzestigduizend zeshonderd dertien euro eenenzestig cent (¬ 964.613,61) gebracht is, verdeeld over twintig (20) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

BESLUIT: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Als gevolg van het besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering de eerste twee zinnen van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd vierenveertigduizend zeshonderd dertien euro eenenzestig cent (¬ 944.613,61) vertegenwoordigd door twintig (20) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn, Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 20.

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van negenhonderd vierenzestigduizend zeshonderd dertien euro eenenzestig cent (¬ 964.613,61), gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.".

BESLUIT: BENOEMING ZAAKVOERDER - BEKRACHTIGING

De vergadering stelt vast dat de opdracht van Mevrouw Gertrude GOOSSENS, nagenoemd, als zaakvoerder van de vennootschap, een einde nam op 27 november 2007 zonder echter hernieuwd te zijn

9" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

geweest, terwijl deze laatste het bestuur van de vennootschap ononderbroken is blijven waarnemen en haar opdracht als zaakvoerder is blijven uitoefenen alsof zij tijdig werd herbenoemd,

Voor zoveel als nodig, besluit de vergadering alle door Mevrouw Gertrude GOOSSENS, in het kader van het bestuur en van de vertegenwoordiging van de vennootschap, tot op 21 december 2013 gestelde daden, te bekrachtigen, alsof zij degelijk werd herbenoemd na afloop van haar opdracht.

Vervolgens, besluit de vergadering ais (gewone) niet statutaire zaakvoerder te benoemen, voor een duur van zes (6) jaar en met alle bevoegdheden voorzien in de statuten;

Mevrouw GOOSSENS Gertrude, arts, wonende te 3630 Maasmechelen, Kievitstraat 34; die verklaard heeft haar opdracht te aanvaarden en niet belet te zijn door enige wettelijke, reglementaire of deontologische maatregel die zich daartegen verzet.

Haar opdracht wordt niet vergoed.









Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de notulen met aangehecht:

- verslag revisor; en

- verslag bestuursorgaan.



Op de laatste biz. van Luik 6 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : TGT000736
01/08/2012 : TGT000736
01/08/2011 : TGT000736
23/07/2010 : TGT000736
17/07/2009 : TGT000736
25/07/2008 : TGT000736
31/07/2007 : TGT000736
02/08/2006 : TGT000736
02/08/2005 : TGT000736
28/07/2004 : TGT000736
13/08/2003 : TGT000736
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0431-009
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.07.2016 16368-0515-009

Coordonnées
DR G. GOOSSENS

Adresse
KIEVITSTRAAT 34 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande