DR PAUL DENDALE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR PAUL DENDALE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.708.768

Publication

26/05/2014
ÿþ" Mua Word 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IWO

II

be a

stz

11

II

RECHTBANK van KOOPHANDFL te ANTWERPEN

15 MEI 201

diîtinHASSELT

Ondernerningsnr : 0466.708.768

Benaming

(voluit) : Dr. Paul Dendale

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Sasput 45

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op achtentwintig maart tweeduizend: veertien, geregistreerd te Borgloon op eenendertig maart tweeduizend veertien, boek 6/46 blad 10 vak 3 ontvangen vijftig euro, de e.a. inspecteur getekend J. Beis. blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Paul Dendale", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sasput 45, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op dertien augustus negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus negentienhonderd negenennegentig onder nummer. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd , werden.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter licht mondeling het verslag van de zaakvoerder ever de ontbinding van de vennootschap toe en van de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013.

Vervolgens legt hij het verslag voor dat de bedrijfsrevisor, BV BVBA VCLJ Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de Heer Frank Huybrechts, aangewezen door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op 27 maart 2014 met betrekking tot deze ontbinding.

De besluiten van dat verslag luiden ais volgt:

"in het kader van de procedures van ontbinding, voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. PAUL DENDALE, met zetel te 3500 Hasselt, Sasput 45, een staat van activa en passiva opgesteld op datum van 31 december 2013, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.385.697,82 EUR en een netto-actief van 770,170,44 EUR, Deze staat van activa en passiva werd opgesteld overeenkomstig artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 ter uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Uit mijn controlewerkzaamheden, die werden uitgevoerd conform de van toepassing zijnde professionele: normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder' voorbehoud van:

-mogelijke fiscale controles die nog kunnen plaatsvinden over de voorgaande boekjaren,

-mogelijke niet-opgenomen rechten en verplichtingen buiten balans,

en voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de. vereffenaar.

lk neem mil voor u tot slot in te lichten dat het onroerend goed van de vennootschap, gelegen te 3600 Hasselt, Sasput 45, in de staat van activa en passiva is opgenomen aan boekwaarde, hetgeen hoger is dan de geschatte venale waarde. Het aanhouden van de boekwaarde is slechts verantwoord in de mate dat het onroerend goed bij de verdeling van het vermogen van de vennootschap tegen de uitgedrukte waarde wordt uitgekeerd aan de vennoot, zijnde de heer Paul Dendale, Indien het onroerend goed zal worden gerealiseerd door verkoop aan derde partijen, zal de vermoedelijke realisatiewaarde lager zijn.

Antwerpen, 27 maart 2014

VCLJ BEDRIJFSREV1SOREN BVBA

Vertegenwoordigd door Frank Huybrechts Bedrigsrevisof%

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

Op de laatste blz. van Luik El vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

pri t "

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd. TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf heden, zodat zij nog enkel bestaat voor de noden van haar vereffening.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de huidige zaakvoerder, de heer Paul Dendale voornoemd, te ontslaan uit zijn functie.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en besluiten bij gelegenheid van de eerste jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel benoemt de vergadering als vereffenaar voor onbepaalde duur.

De Heer Paul Dendale voornoemd.

Hier aanwezig en die hierbij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat, hierna "de vereffenaar" genoemd.

De vereffenaar zal bevoegd zijn voor alle verrichtingen vermeld in artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zelfs zonder machtiging van de algemene vergadering waar die voorzien zou zijn. De vereffenaar wordt ontslagen van de noodzaak inventaris op te maken F-II] wordt gemachtigd de heer hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijvingen. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen zijn bevoegdheden overdragen aan ieder ander persoon die hij aanduidt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerdeR met staat van actief en passief, homologatie vereffenaar

SNYERS Jean-Luc, notaris.

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/09/2014
ÿþ Mod Word 11,1

Lefi;,`-1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECFITBANKvan KOOPHANDEL

te ANTWEAPEN

Ondernemingsnr 0466.708.768

Benaming

(voluit) : DR. PAUL DEN DALE

(verkort) :

Voor-

behouden

aan het 

Belgisch Staatsblad

*14176429*

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 HASSELT, Sasput 45

(volledig adres)

Onderwerp akte: AFSLUITING VAN VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op negen september tweeduizend veertien, blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Paul Dendate", met maatschappelijke zetel te 3600 Hasselt, Sasput 45, opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op dertien augustus negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig augustus negentienhonderd negenennegentig onder nummer 990827-379. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ontbonden bij akte verleden voor ondergetekende notaris Jean-Luc Snyers op achtentwintig maart' tweeduizend veertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zesentwintig mei daarna: onder nummer 14106622.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Derde beslissing

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen goed te keuren. Vierde beslissing

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Zesde beslissing

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn bij de Heer Paul DENDALE, voornoemd, wonende te 3500 Hasselt - Sint-Lambrechts-Herk, Sasput 45.

Zevende beslissing

Volmacht.

De verschijner verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan mevrouw CAMPS Julitta, wonende te 3500 Hasselt - Sint-Lambrechts-Herk, Sasput 45, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij aile administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd uitgifte.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGG1NG TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

13/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.03.2014, NGL 11.03.2014 14060-0386-013
08/07/2013 : HAT000702
27/06/2012 : HAT000702
27/07/2011 : HAT000702
03/08/2010 : HAT000702
27/07/2009 : HAT000702
30/07/2008 : HAT000702
01/08/2007 : HAT000702
28/07/2006 : HAT000702
28/06/2005 : HAT000702
29/07/2004 : HAT000702
31/07/2003 : HAT000702
24/07/2001 : HAT000702
28/03/2001 : HAT000702

Coordonnées
DR PAUL DENDALE

Adresse
SASPUT 45 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande