DR STOUTEN FREDDY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR STOUTEN FREDDY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.471.510

Publication

17/12/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noorgoload tor rlfilo dur rechtbank v, koophandel te TONGEPEN

0 5 -12- 2013

Ondernemingsnr: 0833.471.510

Benaming: DR STOUTEN FREDDY

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3620 Lanaken (Gellik), Dorpsstraat 41

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op drie december tweeduizend en dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR STOUTEN FREDDY", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME VAN DE BESLISSING TOT UITKERING VAN DIVIDENDEN. De vergadering der aandeelhouders stelt vast dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van twee december tweeduizend dertien besloten werd tot uitkering van een brutodividend van zesentwintig duizend tweehonderd achtentwintig euro éénenvijftig cent  26.228,51 EUR. De voorzitter zet uiteen dat de voorgenomen dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB. Deze regeling maakt het mogelijk om reserves uit te keren tegen inhouding van tien procent (10%) roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in kapitaal.

Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ter beschikking van drieëntwintig duizend zeshonderd en vijf euro zesenzestig cent  23.605,66 EUR. De algemene vergadering van twee december tweeduizend dertien heeft beslist dit nettobedrag te boeken op rekening-courant in het voordeel van de huidige aandeelhouder.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met drieëntwintig duizend zeshonderd en vijf euro zesenzestig cent  23.605,66 EUR om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro  18.600,00 EUR op TWEEENVEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD EN VIJF EURO ZESENZESTIG CENT  42.205,66 EUR, door inbreng in speciën en zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de kapitaalswaarde,

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in speciën, door de heer STOUTEN Freddy, voornoemd.

Verzaking voorkeurrecht

Vcor zoveel als nodig verzaakt de enige vennoot aan zijn voorkeurrecht, verslagen en termijnen voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen.

Verklaring

De enige vennoot verklaart door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de bepalingen van nieuw artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer bepaald aangaande het voorlaatste lid dat bepaalt dat bij een latere kapitaalvermindering, deze geacht wordt eerst uit de volgens het regime van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen vier jaar (voor de kleine vennootschappen) of acht jaar (voor de andere vennootschappen) na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2', beschouwd als een dividend, en worden de verleende en toegekende dividenden belast overeenkomstig de tarieven van de personenbelasting en de roerende voorheffing, zoals bepaald in het voorlaatste lid van voormeld artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, in tegenstelling tot de toepassing van het gunstregime (tarief van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

personenbelasting respectievelijke de roerende voorheffing aan tien procent (10%)), opgenomen in i het eerste lid van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

I DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans TWEEENVEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD EN VIJF EURO I ZESENZESTIG CENT  42.205,66 EUR bedraagt.

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist, in navolging van de onder 1., 2. en 3. vermelde besluiten, artikel 5 van de statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten inzake kapitaalverhoging, en het te vervangen als volgt ;

I "Net kapitaal bedraagt TWEEËNVEERTIG DUIZEND TWEEHONDERD EN VIJF EURO I ZESENZESTIG CENT (¬ 42.205, 66),

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHT

Î De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de F statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Ibevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

l Een bijzondere volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor Fiskamed, te 1970 Wezembeek- Oppem, Gergelstraat 43, vertegenwoordigd de heer Wilfried Stevens, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, om alle formaliteiten met betrekking tot deze akte te vervullen betreffende de inschrijving en wijzigingen van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij een ondernemingsloket, op de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij een sociaal I verzekeringsfonds voor zelfstandigen, voor zover als nodig.

ZESDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande I beslissingen uit te voeren.

Í VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

I Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013

Voor-

behouden

ean het

Staatsblad

29/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 25.11.2012 12646-0264-011
23/10/2012
ÿþ 'eç_. Med Wed 11.1

j w5 `~~ l~ ~ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIII@IEIYIVIIINNI0*II~I~

behouder *1217489

aan het

Belgisch

Staats blet





Neergelegd ler griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEFIEN

# 2 -Io- 2012

De }iooldgriffierGrffie

Ondernemingsnr : 0833.471.510

Benaming

(voluit) : "DR STOUTEN FREDDY

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de Vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsstraat 41, 3620 Lanaken (Gellik)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor betreffende de quasi-inbreng in de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR STOUTEN FREDDY".

Freddy Stouten

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*110]6033"

Ondernemingsnr : Q 8 33. 4 7 1, 5! p

Benaming :

(voluit): DR STOUTEN FREDDY

Neergelegd ter ettie der

rechtbank y. koophande4 te TONGEREN

2011

De Hoofdgriftiepriffie

~

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken (Gellik), Dorpsstraat 41

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël Boes, geassocieerd notaris te Lanaken, op twee februari tweeduizend en elf, dat:

De heer STOUTEN Freddy Jean Mathilde, geboren te Genk op elf juli negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw STALS Hildegard Elisabet Anna Maria, geboren te Mol op vijftien mei negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3620 Lanaken (Gellik), Dorpsstraat 41, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam: DR STOUTEN FREDDY.

I. KAPITAAL -ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle honderd zesentachtig (186) aandelen wordt a pari in speciën ingeschreven door de heer STOUTEN Freddy, voornoemd, voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) I De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derden (2/3den) De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

I Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Il. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm

É van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt DR STOUTEN

FREDDY.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken (Gellik), Dorpsstraat 41

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Op de'làatstelWo.Vân t_u'skB" ij;rri" ieten'.:Recfo rolaam en. hoedanieéreiran dE:cri"sYrhrneritereiid iotaris hetzij " -vàn" ,dé

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertégenwoordigen ' " Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

{

1. de uitoefening van de geneeskunde, door de geneesheervennoten in naam en voor rekening

van de vennootschap, rekening houdende met de regelen van de medische plichtenleer en 1 onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het Belgisch voor de vennootschap, de uitkering van een vergoeding a rato van de prestaties die voor I rekening van de vennootschap geleverd werden en een vergoeding in overeenstemming met de uitgeoefende bestuursactiviteiten. Alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven

worden door de vennootschap vereffend. l

2. het verstrekken van adviezen en raadgevingen.

3. het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van

voornoemde activiteiten en het beheer van de artsenpraktijk, met inbegrip van de aankoop, del terbeschikkingstelling en het onderhoud van hoogtechnologisch materiaal, van de inrichting, i voor de inning van de erelonen en verder alles wat noodzakelijk is om voornoemd doel tel verwezenlijken.

4. het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. 1

{ Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig acht of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te j bereiken.

5. de mogelijkheden scheppen om de geneesheervennoten toe te laten zich verder te bekwamen I teneinde aan de spits te blijven van hun discipline. De vennootschap kan in het kader van j voornoemde activiteiten en mits naleving van de Code der geneeskundige plichtenleer in verband met vennootschappen en overeenkomsten:

a) overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw's.

b) vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren of lid zijn van een vzw van geneesheren.

c) Zolang éénhoofdig kan ze toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vzw. De vennootschap mag verder aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die ! een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

l Als bijkomstig doel kan de vennootschap roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, verkopen en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellenvoor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het

Igedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. l Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat de vennoten hun schriftelijk akkoord over het investeringsbeleid met een twee/derde - meerderheid hebben vastgelegd. i De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband l staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken van het doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel negen - BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, evenwel dienen de zaakvoerders tevens vennoot te zijn. De zaakvoerder kan benoemd worden door de jaarvergadering of een buitengewone algemene vergadering. De benoeming mag evenwel maximum twintig (20) jaar bedragen, doch herverkiezing is mogelijk. De bestuursfunctie belichaamd in het mandaat van de i zaakvoerder, moet steeds door de geneesheer-vennoot waargenomen worden. In geval van s meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar. Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met! de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de jaarvergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en buiten rechte. Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op elke 1 5d juni om 20 uur.

Elke algemene vergadering wordt_gehouden op de zetel van de vennootschp of o_p elke andere l

Staatsblad



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge



















































Voor- Luik B - vervolg

behouden

aan het

 13é1giFeff

Staatsblad

I plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal I aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds j één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van I het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief j vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende É oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

j1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend twaalf, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer STOUTEN Freddy, wonende te 3620 Lanaken (Gellik), Dorpsstraat 41, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor een termijn aflopend op de dag van de jaarvergadering van het jaar tweeduizend dertig. Het mandaat is vernieuwbaar.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël Boes)

1 Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte

t.



















08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 31.08.2015 15573-0334-014

Coordonnées
DR STOUTEN FREDDY

Adresse
DORPSSTRAAT 41 3620 GELLIK

Code postal : 3620
Localité : Gellik
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande