DR. ANNE VRIJENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ANNE VRIJENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.835.410

Publication

07/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-08-2014

Griffie

*14307032*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0558835410

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DR. ANNE VRIJENS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maria Neven, notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Notaris Mieke Neven , met zetel te 3770 Kanne  Riemst, Statiestraat 36, op vierentwintig juni tweeduizend veertien, dat volgende vennootschap werd opgericht.

VENNOOT

Mevrouw VRIJENS Anne Anita Hubertine Cornelia, geboren te Bilzen op twintig november negentienhonderd vierentachtig, nationaal nummer 84.11.20 060/17, ongehuwd, wonende te 3770 Riemst, Visésteenweg 162.

VORM EN NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam:  Dr. Anne Vrijens .

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de oprichtingsakte.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3770 Zichen-Zussen-Bolder (Riemst), Visésteenweg 162.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de volledige medische activiteit door de geneesheer meer bepaald als huisarts, in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. Dit willen zeggen dat de geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap; de activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestaties die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voornoemde activiteiten.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

-deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen; -deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; -tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Onderwerp akte :

Visésteenweg 162 3770 Riemst

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die een geneesheer-huisarts niet mag afsluiten met andere geneesheren-huisartsen, hetzij met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd komma nul nul Euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet. Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan slechts worden ingeschreven door personen die voldoen aan de voorwaarden voorzien in artikel zes.

Inschrijving op het kapitaal

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld door mevrouw Anne Vrijens, voornoemd, welke verklaart in te schrijven op honderd zesentachtig (186) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bewijs van deponering

De verschijner verklaart en erkent dat tot gedeeltelijke volstorting van elk van de aldus ingeschreven aandelen een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort en dat het totaal van deze stortingen gedeponeerd werd, op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij Belfius Bank op 23 juni 2014.

Het bewijs van deponering afgeleverd door laatst gemelde financiële instelling zal door ondergetekende notaris bewaard worden in het vennootschapsdossier.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, volgestort als voormeld, toegekend aan mevrouw Anne Vrijens voornoemd, die aanvaardt: honderzesentachtig (186) aandelen.

Plaatsing kapitaal

De verschijner stelt vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, huisartsvennoten.

De zaakvoerder moet een beoefenaar van de geneeskunde zijn, zoals bepaald in artikel 2, paragraaf 1 van het Koninklijk besluit nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunde.

Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor maximum 20 jaar bij eenhoofdigheid en voor maximum 6 jaar bij meerhoofdigheid van de vennootschap, hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of welkdanige reden van ernstige aard.

De uittredende zaakvoerder is herbenoembaar.

De Algemene Vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet vergoed wordt uitgeoefend.

Het mandaat van de zaakvoerder kan vergoed worden. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijke uitgeoefende bestuursactiviteiten.

De enige zaakvoerder of de zaakvoerdersraad heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beheer, beschikking en bestuur, die vennootschap aanbelangen, te stellen, onverminderd de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Hij kan de vennootschap als eiser en verweerder vertegenwoordigen in rechte.

Al wat door de wet en de onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in zijn hoedanigheid.

Wanneer een zaakvoerdersraad benoemd wordt zullen de leden van deze raad de titel dragen van bestuurder-zaakvoerder.

Een interne taakverdeling onder de bestuurder-zaakvoerders is toegelaten, maar is niet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

tegenstelbaar aan derden.

BEVOEGDHEDEN

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en buiten rechte. Indien er een zaakvoerdersraad is vertegenwoordigt elke zaakvoerder afzonderlijk de vennootschap, zowel in als buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur (20.00u), moet een

jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, in de gemeente van de zetel.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag. Vertegenwoordiging - Stemrecht

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf arts-vennoot moet zijn.

Om geldig te zijn moet de volmacht bij gedateerd geschrift gegeven zijn en de te behandelen agenda bevatten.

De vennoot, die niet aanwezig kan zijn mag eveneens zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen. Oproeping tot de algemene vergadering

De vergadering mag te allen tijden bijeengeroepen worden, hetzij door de zaakvoerder(s), hetzij door een commissaris, zo er een benoemd is.

De bijeenroeping is verplichtend op aanvraag van de vennoten, die minstens één/vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen.

In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

De oproepingsbrieven van de algemene vergaderingen worden acht dagen op voorhand door een bij ter post aangetekend schrijven, inhoudende de punten op de agenda vermeld, aan de vennoten verstuurd, tenzij voor deze vennoten, die de zaakvoerder(s) ervan vrijgesteld hebben.

BOEKJAAR  JAARREKENING  WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten van alle aard, gebeurlijk intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerder(s) en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen tot het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer vereist van zodra dit reservefonds één/tiende bedraagt van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering kan bij meerderheid van stemmen en rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, elke vorm van verdeling der winsten, na toekenning aan de wettelijke reserve, aannemen.

Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

ONTBINDING  VEREFFENING

Behoudens indien aan de voorwaarden voor een ontbinding, vereffening en sluiting in één akte is voldaan gelden, benevens de wettelijke regels ter zake, volgende regels voor de ontbinding en vereffening :

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op artsen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders beslist met gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van Eerst Aanleg is overgegaan tot bevestiging of homologatie van hun benoeming.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van

koophandel.

DIVERSEN

1. WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België geen aan de vennootschap geldig betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

2. BENOEMING ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de comparant mij, notaris, verzocht te

akteren dat benoemd worden tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw Vrijens Anne, voornoemd, die haar mandaat aanvaardt.

Elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in

en buiten rechte.

3. BEZOLDIGING VAN DE ZAAKVOERDER

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

4. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR  OVERNAME VERBINTENISSEN

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en zestien.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één mei tweeduizend veertien worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit deze oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en dergelijken en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name:

-aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOMED, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 126, ondernemingsnummer 0897.875.451, en of één van haar aangestelde.

VOOR BEKNOPT ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Maria Neven

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

29/12/2014
ÿþ*14228088*

Ondernerningsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) : Rechtsvorm:

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

. , itleffl«

. _,MOIMMIreierMill_ ,

y. koopharid;1 Anivietp-on. mId. Tarum

16 -12- 2014

De griffier, Griffie

A ...... ....... y y -4 .... .....

0558.835.410

Dr. Anne Vrijens

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

na neerlegging ter gri

ità

J

e

-c3

LI{Dm :14 se Lit pn.

Zetel : Visésteenweg 162, 3770 Riemst, België

(volledig adres)

P...q1derwerP(en) akte :Verslag Quasi-inbreng

Tekst

Blijkens de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 15/10/2014, werden de verrichtingen van de quasi-inbreng goedgekeurd.

In toepassing van artikel 220 en 222 van het wetboek van vennootschappen worden onderstaande verslagen neergelegd:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder;

verslag van de bedrijfsrevisor, S. Molenaers, BDO Bedrijfsrevisoren Burg. ven. o.v.v. CVBA,

gelegen te Prins Bisschopssingel 36/3 te 3500 Hasselt

Opgemaakt te Riemst, 15/10/2014

Anne Vrijens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. vn Luik B vermelden Recto " Naam en hoè'cianigheicl van de instrumenterende notaris, hetzij van de'PerSo(o)n(en)

bevoogd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0297-012

Coordonnées
DR. ANNE VRIJENS

Adresse
VISESTEENWEG 162 3770 RIEMST

Code postal : 3770
Localité : RIEMST
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande