DR. CAROLINE VAN HOLSBEKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. CAROLINE VAN HOLSBEKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.262.278

Publication

21/03/2014
ÿþi.-- ,

{ T- --!

r,~~~

~ E

ILL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iveergelega ter gnirie tier rechtbank v. koophandel te TONGEREN

10 -43- 2414

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernerningsnr : 0864.262.278

Benaming

(voluit) : DR. CAROLINE VAN HOLSBEKE

Rechtsvorm : burgerlijke vennooschap onder vorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Weidestraat 16

Onderroer= akte : UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering houdende kapitaalsverhoging en statutenwijziging:

blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Dorine MERLO, geassocieerd notaris te Rekem-Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lanaken, Pater Verboislaan 13, en met ondememingsnummer BTW BE 0838.588.952, dat op vijf maart tweeduizend veertien een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DR. CAROLINE VAN HOLSBEKE" met zetel te 3600 Genk, Weidestraat 16, ondememingsnummer 0864.262.278;

Pat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. 1. De vergadering NEEMT KENNIS van de hierna vermelde verslagen opgemaakt in verband met de beoogde inbreng van een door de vennootschap aan vennoot te betalen netto-dividend, zijnde schuldvordering op de vennootschap, of met andere woorden een inbreng in natura; de vergadering beslist deze verslagen zonder voorbehoud GOED TE KEUREN:

Revisoraal verslag: de heer CLUKKERS Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de bvbe "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, aangeduid. overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft het verslag opgesteld betreffende de inbreng in natura en de waardering ervan; dit verslag gedateerd zeven februari tweeduizend veertien besluit als volgt:

"BESLUIT: Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F, Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke zetel in de Brusselsestraat 292 A18 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 393.070,32 euro, ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de bvba "Dr. Caroline Van Holsbeke" in het kader van artikel 537 van het WIB en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is ais volgt:

Dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

Dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

Dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 393.070,32 euro bedraagt waarvoor 780 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden"

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1~ Ë fé'

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder: overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder een bijzonder verslag, gedateerd zeven februari tweeduizend veertien, opgesteld waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap, In dit bijzonder verslag wordt niet afgeweken van de conclusies van het voormelde verslag van de Bedrijfsrevisor.

2. De vergadermg VERW LIST naar de notulen 'tan de bijzondere atgemene vergadering der vennoten, gehouden op zeven februari tweeduizend veertien, in verband met de beoogde inbreng van het te betalen nettodividend, zijnde schuldvordering, of met andere woorden een inbreng in natura,

De algemene vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalsverhoging kadert in de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

de algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde bijzondere algemene vergadering, gehouden op zeven februari tweeduizend veertien, heeft beslist tot de uitkering van een netto- dividend ten belope van DRIEHONDERD DRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENTIG EURO EN TWEEENDERTIG CENT, welk dividend werd onttrokken aan beschikbare reserve en overgedragen resultaat.

Deze reserve en dit resultaat bedroegen op datum van dertig juni tweeduizend en twaalf (30 juni 2012) respectievelijk VIERHONDERD DERTIGDUIZEND EURO en ZESDUIZEND ZEVENHONDERD VIERENVEERTIG EURO TACHTIG CENT derhalve IN TOTAAL VIERHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIERENVEERTIG EURO EN TACHTIG CENT, en dit werd goedgekeurd door een algemene vergadering welke plaats heeft gevonden vóór 1 april 2013.

Na aftrek van de roerende voorheffing ten belope van DRIEENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD VIERENZEVENTIG EURO EN ACHTENVEERTIG CENT, en in afwachting van onderhavig proces-verbaal houdende buttertigewone algemene vergadering, werd het netto-dividend belopende dus op DRtEt tONDERD DRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENTIG EURO EN TWEEENDERTIG CENT, in de boekhouding van de vennootschap geboekt als een te betalen dividend. De algemene vergadering besluit dat gelet op het voorgaande wordt voldaan aan de toepassingsvoorwaarden van de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien,

3. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng: de vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van DRIEHONDERD DRIEENNEGEN-TIGDUIZEND ZEVENTIG EURO EN TWEEENDERTIG CENT om het kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO op VIERHONDERD EN ELFDUIZEND ZESHONDERD ZEVENTIG EURO TWEEENDERTIG CENT, en dit door middel van inbreng van de vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering jegens de vennootschap ten bedrage van DRIEHONDERD DRIEENNEGENTIGDUIZEND ZEVENTIG EURO EN TWEEENDERTIG CENT, Deze schuldvordering wordt gevormd zoals hierboven beschreven onder sub 2.

4. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING. De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

5. VASTSTELLING VERWF7FNLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING. De vergadering stelt vast dat de kapttaalsvertloging is verwezentllkt en dat dit thans VIERHONDERD EN ELFDUIZEND ZESI-IONDERD ZEVENTIG EURO TWEEENDERTIG CENT 411.670,32 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door NEGENHONDERD ZESENZESTIG (966) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van éénf negenhonderd zesenzestigste (1/966ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

6. De vergadering beslist als volgt in "Artikel 5: Kapitaal" van de statuten de eerste alinea te vervangen door de volgende tekst om deze in overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD EN ELFDUIZEND ZESHONDERD ZEVENTIG EURO TWEEENDERTIG CENT 411.670,32 EUR. Het is vertegenwoordigd door negenhonderd zesenzestig (966) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde en die elk éénf negenhon-derdzesenzestigste (11966ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Dit kapitaal is volledig onderschreven en volstort."

B. Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig procesverbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STIERS & VELKENEERS" te 3440 Zoutleeuw, Grote Markt 21, ondernemingsnummer 466.709.263, de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

getekend: Dorine MERLO geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie buitengewone algemene vergadering; verslag van de revisor; verslag van de zaakvoerder; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0864.262.278

Benaming

(voluit) : Dr. Caroline Van Holsbeke

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weidestraat 16 te 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Op de algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA Dr. Caroline Van Holsbeke van 5 december 2013, gehouden op de zetel van de vennootschap, werd besloten:

Mevrouw Van Holsbeke Caroline wordt herbenoemd als zaakvoerder voor een periode van Blaar, zijnde tot en met de algemene vergadering van 5 december 2019.

Gedaan te Genk, 5 december 2013.

Van Holsbeke Caroline

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

B.

;~Ew;âGlGi~d tor eh der -

rechtbank v. koophandel ta TONGEREN

0 7 -02- 2014

De Hoofdgriffier,Griffie

iiuiaimidiidia

+1904fi326*

10

0

fl

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 05.12.2013, NGL 07.02.2014 14031-0149-013
25/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.12.2012, NGL 20.02.2013 13042-0393-013
04/02/2013
ÿþ2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Mod

Ondernemingsnr : 0864.262.278

Benaming

(voluit) : Dokters EERSELS-VAN HOLSBEKE

Rechtsvorm : Burg ven ovv bvba

Zetel : 3600 Genk, Weidestraat 16

Onderwerp akte : stw

Uit een akte verleden voor notaris Michael BOSE, geassocieerd notaris op 26 december 2012 ,dragende de volgende melding van registratie: Geregistreerd vier blad geen verzending te Genk op 9 januari 2013, boek 5/140 blad 14 vak 03, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Ontvanger (get.) Luc Driesen., blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierbovengenoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) Wijziging van de naam van de vennootschap, zodat deze voortaan zal luiden "DR. CAROLINE VAN HOLSBEKE"

2) Wijziging van de statutaire doelbepaling door schrapping van de activiteit van huisarts,

3) Ontslag als niet-statutaire zaakvoerder van de heer EERSELS Hans Jozef René Maria, wonende te 3600

Genk, Weidestraat 16

Kwijting over zijn mandaat vanaf heden.

4) Ingevolge de recente wetswijzigingen: vervanging van de volledige statutentekst door de verder in deze akte opgenomen tekst, zonder daarbij inhoudelijk te tornen aan de naam, de zetel, het doe!, het kapitaal, bestuur, boekjaar, jaarvergadering, jaarrekening, eventueel rekening gehouden met de eerder genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

DE NOTARIS, Michael BOSE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie der rechtbank v koophandel te TONGEREN

2 2 -01- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

i i

1 020 el*

Bijlagen bij héïRèlgisél Srtaats& ad - O4702720i3 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 23.12.2011 11648-0230-013
03/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.12.2010, NGL 31.01.2011 11020-0062-013
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 03.12.2009, NGL 22.12.2009 09901-0174-010
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.12.2008, NGL 14.01.2009 09009-0150-011
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.12.2007, NGL 24.01.2008 08021-0262-010
29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 07.12.2006, NGL 23.01.2007 07023-1580-013
27/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 01.12.2005, NGL 20.01.2006 06024-1326-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 01.12.2016, NGL 01.02.2017 17034-0053-013

Coordonnées
DR. CAROLINE VAN HOLSBEKE

Adresse
WEIDESTRAAT 16 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande