DR. DE BOODT ANNEMIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. DE BOODT ANNEMIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.195.815

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 09.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0206-014
31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 08.12.2014, NGL 19.12.2014 14701-0460-013
29/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0837.195.815

Dr. De Boodt Annemie

RI;CHïBANK VAN K00FHANi]!:L

18 -Oit- 2013

HASSELT

Grinle

11111

+1306 37

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : "

Zetel

(volledig adres)

; Onderwerp#en) akte :Neerlegging Quasi-inbreng verslag Revisor

Tekst :

Blijkens de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten, gehouden op 22/01/2013 werden de verrichtingen van de quasi-inbreng goedgekeurd.

In toepassing van artikel 220 en 220 van het wetboek van inkomstenbelastingen worden de onderstaande verslagen neergelegd :

bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Venn. o.v.v. CVBA, Prins

Bisschopsingel 36/3 3500 Hasselt

Opgemaakt te Sint-Truiden, 31/03/2013

Annemie De Boodt

Zaakvoerder

Op de laatste blz van uik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de pei,oloiriten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv:oordigen

Verso : Naam en handtekening,



i~rte e noot otflap m o.v.v.

e o e vennoo sc ap et beperkte aansprakelijkheid

Halmaalweg 169, 3800 Sint-Truiden, België

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.12.2012, NGL 15.01.2013 13010-0264-020
05/07/2011
ÿþmod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc behol. aan I Belgi Staats

t llltll 11111 fl111 fl111 Il il lilfi 111fl 111fl 11fl II1

" i11~L~40"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -06- 2011

Gsiffé LT

Ondernemingsnr : CD 3_.3 8 ( S

Benaming : Dr. De Boodt Annemie

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Halmaalweg 169

3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christophe NOLENS te Sint-Truiden op 16 juni geregistreerd zes bladen een verzending te Sint-Truiden op 17 juni 2011, boek 5/563 blad 71 vak 1, blijkt dat :

Mevrouw DE BOODT Anna Maria Petrus Clotildis, geboren te Anderlecht op 13 mei 1950,'. echtgenote van de heer AERTS Willy, wonende te 3800 Sint-Truiden, Halmaalweg 169, een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:; aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "Dr. De Boodt Annemie" met zetel te 3800 Sint-Truiden, Halmaalweg 169,

;.' met een onbeperkte duur,

met als maatschappelijk doel:

- de uitoefening door de geneesheer-vennoot van zijn volledige medische activiteit als geneesheer (gynaecologie in het bijzonder) in naam en voor rekening van de vennootschap,'; rekening houdend met de regelen van de medische plichtenleer, en onder de specifieke`:; beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende;; bestuursactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven.

In dit kader:

- het verstrekken van adviezen en raadgevingen;

- het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van;; voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat;

- aankoop en het huren van alle medische apparatuur en machines.

- de mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in zijn discipline bij te blijven;

- met het oog op een optimale professionele samenwerking:

# het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kostenjassociaties,:j professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en verenigingen zonder winstoogmerk;

# vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren, lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren;

# toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met;; rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vereniging zonder winstoogmerk.

- het optimaal beheer van reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. . .

Zij mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van;; derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag in het algemeen, alle burgerlijke, roerende of onroerende, financiële handelingen;; verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar`! maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

beleggingen doen en belang nemen van, vereniging, bij wijze" inbreng of fusie, inschrijving,

deelneming,financiële tussenkomst of opandere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste twee/derde meerderheid schriftelijk vast te leggen

De vennootschap kan onroerende goederen aan- en verkopen, verwerven of vervreemden, voor ': zover dit kadert in het beheer van als goed huisvader, voor zover het burgerlijk karakter niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een twee derde meerderheid schriftelijk vast te leggen.

De vennootschap kan als bijkomstig doel optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere doktersvennootschappen.

Dit alles mits inachtneming de regels van de medische deontologie.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) gelijke zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/1008te) van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en dat volstort werd bij deze oprichting ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbrengen in geld voor de oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Dexia Bank, onder nummer 068-8929585-83.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd, die steeds de hoedanigheid van geneesheer moet hebben met dezelfde of aanverwante specialiteit, ingeschreven bij de Orde van Geneesheren.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij één zaakvoerder,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen. Indien deze machtsafvaardiging gaat over medische handelingen of dossiers/gegevens van patiënten dan kan dan de machtsafvaardiging enkel gebeuren aan personen die de hoedanigheid van geneesheer hebben.

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder, mevrouw Anna Maria De Boodt, voornoemd, geneesheer, voor twintig (20) jaren.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

" Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op 30

juni 2012. " De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in 2012.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de tweede maandag van de maand december om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van s bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun

aandelen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" " Voor-tlehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge



mod 2.1

Voor-

behouden

,aa n het

" Belgisch Staatsblad



Er werd geen commissaris aangesteld.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Christophe Nolens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. DE BOODT ANNEMIE

Adresse
HALMAALWEG 169 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : Halmaal
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande