DR. HUYGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. HUYGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.351.447

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 16.07.2014 14311-0358-014
18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 16.07.2013 13308-0245-013
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 14.07.2012 12301-0130-014
28/09/2011
ÿþ

Pel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

I 11111111111 III!! 111111111111111111111111111111111

*11146279

r

Benaming ; DR. HUYGEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, Pikkeleerstraat 61

Ondernemingsnr : 833351447

Voorwerp akte ; QUASI-INBRENG

Verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor bij het verkrijgen door de vennootschap van belangrijke vermogensbestanddelen toebehorend aan de oprichter.

Getekend, HUYGEN Bartje,

zaakvoerder.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300885*

Neergelegd

01-02-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. Huygen

0833351447

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Benoit LEVECQ, te Herk-de-Stad, op eenendertig januari tweeduizend elf, blijkt dat de heer HUYGEN Bartje Jos Erik Ludwig, geboren te Herk-de-Stad op zes februari negentienhonderd eenenzestig, echtgenoot van mevrouw MOERMANS Johanna Mathilda Louisa, geboren te Herk-de-Stad op drie april negentienhonderd drieënzestig, wonende te Herk-de-Stad, Pikkeleerstraat 61, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Fernand De Boosere te Herk-de-Stad op tien februari negentienhonderd negentig;

een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Naam: "Dr. Huygen".

Zetel: 3540 Herk-de-Stad, Pikkeleerstraat 61.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de algemene geneeskunde, door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer.

De vennoot oefent zijn volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het optimaal beheer van deze reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

De vennootschap mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten of op enigerlei wijze aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: Pikkeleerstraat 61

B-3540 Herk-de-Stad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dient een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste twee/derden (2/3de) meerderheid te worden goedgekeurd.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven. De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Duur: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in deze statuten "het bestuur"), die obligaat vennoten moeten zijn. Voor niet-medische aangelegenheden kan een niet-vennoot, natuurlijk persoon of rechtspersoon, zaakvoerder zijn, echter zonder lidmaatschapsrechten noch stemrecht.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

Het mandaat kan onbeperkt hernieuwd worden door de Algemene Vergadering.

Bevoegheden van de zaakvoerders:

Iedere zaakvoerder-vennoot heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging:

Elke zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: de eerste vrijdag van de maand juni, om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, stemgerechtigd vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden vastgesteld.

Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht geschorst.

Boekjaar: van één januari tot eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

Saldo na vereffening: na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. DIVERSE BEPALINGEN

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld.

Elk aandeel werd evenredig volstort voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING België NV. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder:

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op één (1).

Werd tot zaakvoerder benoemd zonder beperking van duur: de heer Bartje HUYGEN, voornoemd. Zijn opdracht zal worden vergoed.

Eerste boekjaar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot eenendertig december tweeduizend elf.

Eerste jaarvergadering: in tweeduizend en twaalf.

Bijzondere gemachtigde: Als bijzondere gemachtigde, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, werd aangesteld : de heer De Blauwe Charles, Keizerlindestraat 60, Hasselt (Kermt), om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen', alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

notaris Benoit LEVECQ

Uittreksel opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der

Registratierechten, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. HUYGEN

Adresse
PIKKELEERSTRAAT 61 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande