DR. JAN NIES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JAN NIES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.698.221

Publication

03/04/2013
ÿþ lue a tdOD 11,1

sn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoudi

aan he

Belgis~

Staatsb

ill

1 0 2140'



Rechtbank van koophandel

2 I Ka 2013

te l-lASefikeT

Ondernemingsar.: 0817698221

Benaming (voluit) :

Dr. Jan Nies

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Salvatorstraat 20 - 3500 Hasselt

(volledig adres)

Bijlagenbij hét13élgisc1iStáátsbIád = OO/b4/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp(eni akte : Sluiting van de vereffening

Op woensdag 20/02/2013 werd een Buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. Op deze vergadering werden volgende beslissingen genomen.

(1) De aandeelhouders hebben kennis genomen van de vereffeningsrekeningen die hen door de vereffenaar werden voorgelegd, De aandeelhouders hebben de vereffeningsrekeningen unaniem goedgekeurd.

(2) De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de vereffenaar over de door hem gestelde vereffeningsverrichtingen en de voorgestelde liquidatiebonus, dat door hem werd neergelegd op de zetel van de vennootschap samen met alle bewijsstukken. De aandeelhouders hebben unaniem de voorgestelde verdeling van de liquidatiebonus goedgekeurd.

(3) De vergadering heeft volledige en onbeperkte kwijting verleend aan de vereffenaar voor de door hem vervulde opdracht.

(4) De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap in vereffening, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

(5) Aangezien alle schulden werden vereffend, beslissen de aandeelhouders unaniem dat er geen consignatie dient te gebeuren van gelden en/of waarden.

(6) De vergadering heeft volledige en onbeperkte kwijting verleend aan de gewezen zaakvoerder voor de door hen vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar v66r ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

(7) De vergadering heeft besloten dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: Heidebloemstraat 24  3500 Hasselt.

(8) De vergadering heeft eveneens de volmacht verleend aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en voor de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het Register voor Rechtspersonen, Tevens heeft de vergadering de opdracht gegeven aan de vereffenaar om de formaliteiten '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

IS

Voor-. tehoiiden aan het L. L13 - ~Jei rr~ig M0011.1

i.v,m. de fiscale aangiften te verrichten.

Belgisch

Staatsblad

Alle beslissingen werden genomen met éénparigheid van de stemmen

De vereffenaar,

Ronald Buckinx

Gelijktijdig neergelegd: notulen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 10.07.2012 12281-0398-014
31/10/2011
ÿþ..t

Mod 2.,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

9 '1U 2O

HASSELT

Griffie

II1 llh1 II ui iii iu

*11164818*

VI

1

V

beh

aa

Bel

Stan





Ondernemingsnr : 0817.698.221.

Benaming

(voluit): Dr. Jan Nies

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Salvatorstraat 20 - 3500 Hasselt

Voorwerp akte : Vereffening-ontbinding / aanstelling vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op tweeëntwintig september tweeduizend en elf, geregistreerd drie bladen zonder verzending te Hasselt I, zevenentwintig september tweeduizend en elf, boek 787 blad 13 vak 10, ontvangen: vijfentwintig (25,00) euro, de e.a. Inspecteur (get.) K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

Eerste agendapunt

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de aanwezige vennoot.

Het besluit van het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ira Nicolaij! Bedrijfsrevisor met zetel te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door de heer Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, de dato negentien september tweeduizend en elf, luidt als volgt:

"In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,: heeft het bestuursorgaan van de BVBA DR. JAN NIES met zetel te Hasselt, Salvatorstraat 20, een: boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal vertoont van! achtennegentigduizend zevenhonderd en negen komma drieënzestig (98.709, 63) euro en een nettopassief van negenduizend driehonderd achttien komma zevenenveertig (9.318, 47) euro.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden en in het bijzonder de aanleg van; een bijkomende provisie voor te ontvangen facturen ten bedrage van drieduizend achthonderd zeventien komma drieënzestig (3.817,63) euro, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd overeenkomstig': de toepasselijke normen van het Instituut der Bedr jfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staar volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft, in zoverre de vooruitzichten' van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar(s).

Er dient aan de algemene vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar rot een goed einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoot het totaal netto passief dekt dat op heden; gekend is of dat in de loop van de vereffening nog zal blijken.

Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet

het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen. "

Tweede agendapunt

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf tweeëntwintig

september tweeduizend en elf haar in vereffening stelling uit.

Derde agendapunt

De vergadering verleent ontslag en kwijting aan de heer Jan Nies, wonende te 3500 Hasselt,;

Heidebloemstraat 24, statutair zaakvoerder.

Vierde agendapunt

De vergadering besluit tot vereffenaar te benoemen onder de opschortende voorwaarde van de:

bevestiging van die benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel:

De heer Ronald Buckinx, geboren te Herk-de-Stad op tien oktober negentienhonderd drieënzestig,!

wonende te 3512 Stevoort, Kolmenstraat 85.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

td'

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Varvrtin

Viifde agendapunt

' De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij mogen de daden stellen bepaald bij artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van'' alle activa en passiva, of van één of meer bedrijfstakken van de vennootschap, in andere'. vennootschappen, en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tij de van die inbrengen zullen worden bepaald.

Zij kunnen de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; zij kunnen afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels. De vereffenaars zijn ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kunnen verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Zij mogen eveneens alle corrigerende en aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheden in de verwoording van de goederen en rechten die door hen in andere vennootschappen zouden worden ingebracht, en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Zij kunnen, op hun verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hen bepaald gedeelte van hun bevoegdheden voor een door hen bepaalde termijn overdragen aan één of meer lasthebbers.

De vereffenaar kan alleen optreden.

De vereffenaar zal zijn opdracht zonder vergoeding waarnemen.

Zesde agendapunt

De vergadering verleent volmacht aan de vereffenaar om het verzoekschrift om bevestiging of homologatie van het mandaat van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen te ondertekenen en bij de bevoegde rechtbank in te dienen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder, beschikking homologatie vereffenaar.

(get.) Notaris Rose-Marie Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.05.2011, NGL 27.07.2011 11349-0567-015
28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.05.2010, NGL 23.07.2010 10338-0531-015

Coordonnées
DR. JAN NIES

Adresse
SALVATORSTRAAT 20 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande