DR. JOERI MEYNS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JOERI MEYNS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.604.194

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14376-0034-010
05/01/2015
ÿþ tvfod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







" eergelogd lor griffln der menthol*

y. koopliandvl Antwerpen, afd, Tongeren

2 2 -12- 2014

griffier, Griffie

Ondernemingsnr: 0838.604.194

Benaming: DR JOERI MEYNS

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3620 Lanaken, Omloopstraat 16

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING -- KAPITAALVERHOGING - NAAMSWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, notaris te Lanaken, op negentien december tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR JOERI MEYNS", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stem men:

EERSTE BESLUIT  EERSTE KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal een eerste maal te verhogen met tweeënveertigduizend negenhonderd euro (¬ 42.900,00) om het kapitaal te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot ÉÉNENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) met uitgifte van vierhonderd negenentwintig (429) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op deze nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van honderd negentien euro zevenenzestig eurocent (¬ 119,67) per aandeel, waarvan;

honderd euro (¬ 100,00) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal tweeënveertigduizend negenhonderd euro (¬ 42.900,00);

- en negentien euro zevenenzestig eurocent (¬ 19,67) als uitgiftepremie, zijnde in totaal achtduizend vierhonderd achtendertig euro en drieënveertig eurocent (¬ 8.438,43).

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal volledig volgestort worden.

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal achtduizend vierhonderd achtendertig euro en drieënveertig eurocent (¬ 8.438,43) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT  VOORKEURRECHT

En onmiddellijk heeft de vennoot verklaard zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen uit te oefenen.

DERDE BESLUIT  INSCHRIJVING EN VOLSTORTING

Vervolgens heeft de heer MEYNS Joeri Omer, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op alle vierhonderd negenentwintig (429) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen een prijs van honderd negentien euro zevenenzestig eurocent (¬ 119,67) per aandeel, en onder de in het eerste besluit genoemde voorwaarden.

De voorzitter verklaart en de aanwezige vennoot op de vergadering erkent dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

- in kapitaal ten belope van honderd (100%) procent, zijnde in totaal tweeënveertigduizend negenhonderd euro (¬ 42.900,00)

- en daarbijhorende uitgiftepremies, eveneens ten belope van honderd (100%) procent, zijnde in totaal achtduizend vierhonderd achtendertig euro en drieënveertig eurocent (¬ 8.438,43),

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

af . y'J

T Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de in het eerste besluit vermelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00) vertegen-woordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen met achtduizend vierhonderd achtendertig euro en drieënveertig eurocent (¬ 8.438,43), zodat het kapitaal

verhoogd zal worden van ëénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot

negenenzestigduizend negenhonderd achtendertig euro en drieënveertig eurocent (¬ 69.938,43), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

Deze tweede kapitaalverhoging wcrdt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de in het vijfde besluit vermelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op NEGENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD ACHTENDERTIG EURO EN DRIEËNVEERTIG EUROCENT (¬ 69.938,43), vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering besluit het kapitaal een derde maal te verhogen met éénenzestig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 61,57), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van negenenzestigduizend negenhonderd achtendertig euro en drieënveertig eurocent (¬ 69.938,43) tot zeventigduizend euro (¬ 70.000,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de in het zevende besluit vermelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT -- NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "DR. JOERI MEYNS".

TIENDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit om, ingevolge voormelde besluiten, de statuten te wijzigen zoals hierna nader bepaald.

- De tekst van artikel 1 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DR. JOERI MEYNS". De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV ovv BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR', gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer."

- De tekst van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"Het kapitaal bedraagt ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zeshonderd vijftien (615) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeshonderd vijftiende van het kapitaal vertegenwoordigen."

ELFDE BESLUIT VOLMACHT COORDINATIE STATUTEN

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de Burg. Venn. ovv NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de I Toegevoeg_de Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle

r t

11 .1; i

Luik B - vervolg

benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van' Staatsklad Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met i betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de

vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling. I

TWAALFDE BESLUIT  MACHTEN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande Î

beslissingen uit te voeren. :

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(gel Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering l

- gecoordineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Beî $cTi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 16.07.2013 13320-0301-009
30/08/2011
ÿþ Mod 2.1

;~ tïRni1B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0838e604a 124

II~N~~N~N~I~I~IN~I~AV

*iii3aaza*

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): DR JOERI MEYNS

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN



De Hoofdgriffier, Griffie

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Omloopstraat 16

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Peter JOOSSENS, geassocieerd notaris te Lanaken, op zestien augustus tweeduizend en elf, dat:

De heer MEYNS Joeri Omer, geboren te Oostende op 30 juni 1979, echtgenoot van mevrouw,, CLEUREN Katrien Marie Leen, geboren te Bilzen op 3 februari 1981, wonende te 3620 Lanaken, Omloopstraat 16, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam: DR JOERI MEYNS.

KAPITAAL - ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd

i zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle aandelen wordt a pari in speciën ingeschreven door de oprichter, voor een bedrag van

twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 E)

I De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derden

(2/3den) De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro

j (12.400,00 ¬ ).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend

namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt DR JOERI MEYNS. Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 3620 Lanaken, Omloopstraat 16.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de geneeskunde en meer bepaald de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen de specialisatie van de geneesheren-vennoten, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met in acht name van de regels van de geneeskundige plichtenleer (ondermeer betreffende het beroepsgeheim) en met in acht name van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk. De geneesheren-vennoten, die allen bevoegd dienen te zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en die ingeschreven dienen te zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit die ziLin België uitoefenen in gemeenschap en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgrscir

Staatsblad

Luik B - vervolg

rworden door en voor de vennootschap. 1* het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde, de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties in verband met voormelde discipline, noodzakelijk voor de } patiënten van de geneesheer-vennoot;

* het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig zijn of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

* de aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten;

* het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en roerende en onroerende goederen aan te schaffen, met respect voor het burgerlijk doel van de vennootschap;

* de mogelijkheden scheppen om een geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn discipline aan de spits van de evolutie te blijven. De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen.

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid, aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren medegedeeld werd.

I De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard 1 zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen op voorwaarde dat deze handelingen j

niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen. 1

j De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de I vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven. Overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen

ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. !

Artikel drie bis

De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap, dienen zich tegen medische fouten en de 1

beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij.

! Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Artikel vijf - KAPITAAL

I Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. f

Artikel negen - BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-natuurlijke personen, gekozen onder; de geneesheren-vennoten. 1 Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dan wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap en dit met een maximumduur van 20 jaar.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. j Het mandaat is hernieuwbaar. Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd zijn. Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de j

1 werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten. Î

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor het; als bedrijfsleider gepresteerde werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de ! geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten !die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de jaarvergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en buiten rechte.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op elke derde donderdag van juni om 18 uur.

1 Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere' plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die vennoot is, stemmen.

r'

Luik B - vervolg

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht warden. Elk aandeel geeft recht op één stem. Del aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal I aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeiser voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreest aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij i voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

i verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

I 2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

j IV. SLOTBEPALINGEN

De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer MEYNS Joeri, wonende te 3620 Lanaken, Omloopstraat 16, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde termijn aflopend op de dag van de

jaarvergadering van het jaar tweeduizend dertig.

I d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

I VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Peter Joossens)

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch" Staatsblad

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 25.06.2015 15213-0517-010
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0283-011

Coordonnées
DR. JOERI MEYNS

Adresse
OMLOOPSTRAAT 16 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande