DR. JORIS PENDERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. JORIS PENDERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.493.274

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 24 maart 2014 geregistreerd te Maasmechelen op 25 maart 2014, boek 5/291 blad 24 vak 11, opgemaakt voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen, blijkt dat de volgende beslissingen genomen zijn:

rerste beslissing

De vergadering neemt kennis van het proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering van 16 december 2013, aangaande de beslissing tot tussentijdse bruto dividenduitkering van E 336.041,67 overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting en de kapitaalverhoging van e 302.437,50.

Tweede beslissing Kapitaalverhoging "

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met E 302.437,50, zodat het kapitaal verhoogd zal worden van E 18.750,00 tot ¬ 321.187,50.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat deze kapitaalverhoging aanleiding geeft tot correlatieve creatie van 1.613 aandelen zonder nominale waarde die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

Derde beslissing - Voorkeurrecht

Aangezien de vennootschap slechts één vennoot telt dient er geen stelling genomen te worden aangaande het voorkeurrecht tot inschrijving op nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Vierde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging

Vervolgens is hier tussengekomen:

PENDERS Joris voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de fmanciële situatie van de vennootschap "DR. JORIS PENDERS" en hij verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van E 302.437,50.

De voorzitter verklaart dat PENDERS Joris voornoemd, aanwezig op de vergadering, erkent dat hij een som van E 302.437,50 gestort heeft op het hieronder vermelde rekeningnummer. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van ¬ 302.437,50,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheld van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

tqg !or e le der

rochtbankV. kooptitmdel te TONGEREN

111111t11111I01111 II

Ondernemingsnr : 0888.493.274

Benaming

(voluit): DR. JORIS PENDERS

(verkort) -

Rechtsvorrn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 92

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE89 0017 2321 3585 op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 24 maart 2014, dat door de notaris in haar dossier bewaard zal blijven overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.



Vijfde beslissing: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig is ingeschreven en dat het geplaatst maatschappelijk kapitaal is verhoogd met E 302.437,50 met correlatieve creatie van 1.613 aandelen zonder nominale waarde die identiek zijn aan de bestaande aandelen,

liet geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt op e 321.187,50 gebracht en is vertegenwoordigd door 1.713

identieke en volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde.

Zesde beslissing: Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdeenentwintigduizend honderdzevenentachtig Euro vijftig cent (321.187,50 E) en is verdeeld in duizend zevenhonderddertien (1,713) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/duizend zevenhonderddertiende (1/1313e) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Zevende beslissing: Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen, en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Achtste beslissing: Machtiging zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd notaris Tine Smeets

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten.

Op de taaete biz van Luik Et vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persc4o)n(ers) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 30.08.2013 13557-0497-010
20/01/2015
ÿþ Mod POF 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergëlnd ter grlffie dr,,r rnittbFink

v, koophan ArllY.erpeo Tqr.srsn

i

VIII

11,111111!1111

0 a -01- 2015

DegfihGriffie

Ondernemingsnr :BE 0888.493.274

Benaming (voluit): DR. JORIS PENDERS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3630 Maasmechelen, Paul Lambertlaan 92

(volledig adres)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 24 december 2014 neergelegd voor registratie uitsluitend met oog op tijdige publicatie, opgemaakt voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen, blijkt dat de volgende beslissingen genomen zijn:

EERSTE BESLUIT:

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 oktober 2014.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door de tekst van artikel 3 van de statuten aan te vullen met de volgende tekst:

"-De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. De vennootschap kan bijgevolg, uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap. Dit kan enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze handelingen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit dan ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te worden opgenomen met unanimiteit van stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen en zij zal zich borg kunnen stellen voor het aangaan van deze leningen."

TWEEDE BESLUIT:

Toevoeging aan artikel 3 van de statuten van volgende alinea:

"De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook, De vennootschap kan bijgevolg, uitsluitend als bijkomstig doel, roerende en onroerende investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap. Dit kan enkel onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en zonder dat deze handelingen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke aanvullende commerciële activiteit dan ook. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de beslissingen in verband met het investeringsbeleid te worden opgenomen met unanimiteit van stemmen. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen en zij zal zich borg kunnen stellen voor het aangaan van deze leningen."

Aanpassing van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de huidige regels van de medische deontologie en de intussen gewijzigde Code van Geneeskundige Plichtenleer:

- Toevoeging van een artikel 3bis aan de statuten dat luidt als volgt:

"Artikel 3bis

De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkende verzekeringsmaatschappij."

- Artikel 6 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam. Zij kunnen enkel verworven worden door artsen, ingeschreven op de lijst van de Orde van Artsen, die bevoegd zijn _o__m in België de geneeskunde uit te oefenen

Luik B - vervolg

en die hun medische activiteit uitoefenen in het kader van de vennootschap. Enkel de beoefenaars van de geneeskunde, zoals bepaald in artikel twee, paragraaf één van het Koninklijk Besluit van tien november negentienhonderd zevenentachtig, kunnen aandeelhouders van de vennootschap zijn. Zij zijn individueel bevoegd om in voorkomend geval alle rechten en plichten die door de ziekenhuiswet in hoofde van de ziekenhuisgeneesheer geregeld zijn, uit te oefenen.

Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden.

De rechten verbonden aan de aandelen blijven geschorst totdat één enkele eigenaar is aangeduid die voldoet aan de voorwaarden om als vennoot te worden toegelaten.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het " aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3, de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden."

- Toevoeging van volgende zin na de tweede alinea van artikel l2 van de statuten:

"In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar."

DERDE BESLUIT:

De vergadering verleent aan geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen, alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren..

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Tine SMEETS.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.

'Vohr-

behouden aan het ~Tlsc íF

Staatsblad

06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 30.08.2011 11501-0474-010
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.08.2010 10510-0449-010
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 31.08.2009 09708-0039-010

Coordonnées
DR. JORIS PENDERS

Adresse
PAUL LAMBERTLAAN 92 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande