DR. K. BROUWERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. K. BROUWERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.970.425

Publication

26/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15301470*

Neergelegd

22-01-2015

Griffie

0568970425

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Dr. K. BROUWERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd voor registratie om neer te leggen op de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Hasselt.

Uit een akte verleden voor ons, meester Jan LAMBRECHT, notaris te Lummen, op 20 januari 2015 blijkt dat:

De heer BROUWERS Koenraad Reinhard Karl, geboren te Brussel op vier mei negentienhonderd zesenzestig, rijksregisternummer 66.05.04-391.37, echtgenoot van mevrouw Thonon Marleen, wonende te 3010 Leuven, Boskouter 7.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel der gemeenschap van goederen bij gebrek aan een huwelijkscontract, gewijzigd ingevolge akte wijziging huwelijksvermogensstelsel verleden voor ondergetekende notaris op 29 december 1998 evenwel met behoud van het wettelijk stelsel. Welke oprichter de ondergetekende notaris Jan LAMBRECHT, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam:  Dr. K. BROUWERS . KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

Voornoemde heer BROUWERS Koenraad, wonende te 3010 Leuven, Boskouter 7, titularis van honderd zesentachtig (186) aandelen.

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volgestort is ten belope van twee/derde (2/3e). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE90 0882 6856 7632 , geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank te Brussel. Een bankattest, gedateerd op 16 januari 2015, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Lentestraat 14/A.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

Iedere verandering van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijk worden meegedeeld aan de Provinciale Raad van de orde der Geneesheren waartoe de vennoten behoren.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Lentestraat 14 Bus A

3500 Hasselt

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

a. de uitoefening door de arts-vennoten van medische expertises, evaluatie van menselijke schade en advieswerk dienaangaande in naam en voor rekening van de vennootschap, en dit onder de persoonlijke en onbeperkte beroepsaansprakelijkheid van de arts-vennoot en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtneming van de regelen van de medische deontologie, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de arts-vennoot in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

b. de inrichting van een medisch secretariaat en van de algemene diensten die nuttig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

c. de aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties, nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

d. het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patienten.

e. het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

f. het scheppen van mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in zijn specifieke discipline alle evoluties te volgen en te kennen.

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven en die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke arts-vennoot zal de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten gaan aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste één 2/3de meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van artsvennoot moet bezitten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt in de tijd, met name voor maximum 20 jaar, hernieuwbaar, in geval van een éénhoofdige vennootschap. In geval van meerhoofdigheid is de duur beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

De benoeming van een zaakvoerder treedt eerst in werking nadat hij uitdrukkelijk verklaard heeft dat hij zijn functie aanvaardt en dat die aanvaarding niet door of krachtens de wet is verboden. Deze verklaringen worden aangetekend in de notulen van de algemene vergadering.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en de tijd en gelegenheid heeft gehad een nieuwe zaakvoerder te benoemen.

Een uittredende zaakvoerder is herbenoembaar.

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

BEVOEGDHEDEN

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, kan de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over wijzigingen van de statuten te beraadslagen en te besluiten. De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels Gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel. VERDELING - ONTBINDING

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars een beroep te doen op geneesheren.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zijn onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de

deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Voornoemde heer BROUWERS Koenraad, wonende te 3010 Leuven, Boskouter 7 die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor bepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zal worden uitgeoefend.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap B-docs met maatschappelijke

zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat 27 evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te

vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Jan Lambrecht.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 30.08.2016 16508-0444-014

Coordonnées
DR. K. BROUWERS

Adresse
LENTESTRAAT 14, BUS A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande