DR. L. PIROT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. L. PIROT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.718.825

Publication

25/06/2013
ÿþy ~ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : c 5'. es %

Benaming

(voluit) : DR. L. P1ROT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad, De Pierpontstraat 16

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 12 juni 2013, blijkt dat door de heer PIROT Luc Jean Marguerite Gilles, geboren te Vilvoorde op 13 oktober 1948, wonende te 3540 Herk-de-Stad, De Pierpontstraat 16, echtgenoot van mevrouw RENSON Monique Elise Guillaumine Alphonsine Marie, geboren te Sint-Truiden op 17 juni 1945, met wie hij gehuwd is te Gelmen op 30 augustus 1974 onder het vroeger wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Antoine Leunen, destijds te Vilvoorde, op 21 augustus 1974, en thans onder het huidig wettelijk stelsel, aangezien zij geen verklaring tot handhaving van het vroeger wettelijk stelsel hebben afgelegd, noch hun huwelijksstelsel hebben gewijzigd, een burgerlijke vennootschap opgericht werd onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als maatschappelijke benaming "DR. L. P1ROT" met zetel te 3540 Herk-de-Stad, De Pierpontstraat 16 en waarvan het kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, verdeeld in 186 gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichter, voornoemde heer PIROT Luc, verklaart in te schrijven op aile honderd zesentachtig (186) aandelen tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde heer PIROT Luc, die verklaart te aanvaarden, de honderdzesentachtig (186) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichter, voornoemde heer PIROT Luc, verklaart en erkent dat zijn inbreng volstort werd ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00). Het nog door de oprichter te volstorten bedrag bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Gemeld bedrag (E 12.400,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 11 juni 2013, wordt door de oprichter aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichter stelt de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt (bij uittreksel).

- De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als naam "DR. L. PIROT

- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- De vennootschap is gevestigd te 3540 Herk-de-Stad, De Pierpontstraat 16.

- De vennootschap heeft tot doel hetgeen hierna volgt.

De uitoefening van de geneeskunde in de cardiologie door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de Code van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de geneesheren-vennoten en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voorn parade activiteiten.

R£CHTBM1I( VAN KOOPHANDEL

. 1 -OB- 2013

HASSELT

unifie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het optimaal beheer van deze reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan,

Hiertoe mag de vennootschap met in acht name van de Code van de Medische Plichtenleer onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

Het beleggen in roerende en onroerende goederen zal als een bijkomstig doel beschouwd worden en deze handelingen mogen niet van aard zijn dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen, Deze activiteiten mogen in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook. indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid met tenminste een 213de meerderheid schriftelijk vast te leggen.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voor afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen en rekening houdend met het doel van de vennootschap, Tot het aanleggen van een toereikende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld, De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

. Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

- Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

- De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om 20 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden.

Benoeming statutair zaakvoerder.

Is voor een termijn van twintig jaar ais statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd : voomoemde heer PIROT Luc, hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

De oprichter verklaart

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op 12 juni 2013 en eindigt op 31 december 2013, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 01 januari 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2.dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van juni in 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

'"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte akte.

Geieksend, _optaris. Dirk Vanderstr-aeien - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. L. PIROT

Adresse
DE PIERPONTSTRAAT 16 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande