DR. LAMMENS ALJA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LAMMENS ALJA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.897.826

Publication

08/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306070*

Neergelegd

03-04-2015

Griffie

0627897826

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

DR. LAMMENS ALJA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

DR. LAMMENS ALJA

Langstraat 36, 3806 Sint-Truiden - Velm

BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

OPRICHTING

I- VERSCHIJNING VAN PARTIJ, OPRICHTING EN INBRENGEN.

A. Verschijning van partij en verklaring van oprichting.

Het jaar tweeduizend vijftien, op één april,

Voor mij, Meester Nadine CLEEREN, geassocieerd notaris, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  WILSENS & CLEEREN , met zetel te 3830 Wellen, Volmolensteeg 1, zijn verschenen:

Mevrouw LAMMENS Alexandra Andrée Edgard Marie Dominique, geboren te Sint-Truiden op 5 juni 1968, echtgenote van de heer COLSON Margo Mathieu Rene, geboren te Mol op 29 maart 1971, wonende te 3806 Sint-Truiden (Velm), Langstraat 36.

Zij verklaart gehuwd te zijn te Sint-Truiden op 11 augustus 2000 onder het stelsel van scheiding van goederen met toevoeging van een vennootschap van aanwinsten ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Bernard Indekeu te Zoutleeuw op 03 augustus 2000, niet gewijzigd tot op heden, zoals verklaard.

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij opricht onder de naam «DR. LAMMENS ALJA», met maatschappelijke zetel te Langstraat 36, 3806 Sint-Truiden - Velm waarvan het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en zal haar activiteit beginnen na neerlegging van de uitgifte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

B. Financieel plan.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte en na uitleg verkregen te hebben over de eis van toereikend kapitaal, heeft de oprichter mij een financieel plan overhandigd, ondertekend door de oprichter of haar gevolmachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt.

Dit stuk wordt door mij, notaris, bewaard, overeenkomstig de voorschriften van artikel 215 van het wetboek der vennootschappen.

C. Inschrijving voor het kapitaal en storting.

De comparant verklaart dat het kapitaal van de vennootschap, groot achttienduizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00), volledig is geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

II- STATUTEN

A- IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Langstraat 36

3806 Sint-Truiden

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Naam:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid met als naam  DR. LAMMENS ALJA .

2. Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

3. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 3806 Sint-Truiden  Velm, Langstraat 36.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door beslissing van de enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, overgebracht worden naar elke andere plaats in België met inachtname van artikel 22 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer.

Elke verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, waartoe de vennoten behoren, meegedeeld te worden. Het is de vennootschap niet toegelaten op kantoren, bijhuizen of filialen op te richten.

4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening door de geneesheer  vennoot van zijn volledige medische activiteit als geneesheer  huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de geldende normen zoals omschreven in de plichtenleer en onder de afzonderlijke en bijkomende beroepsaansprakelijkheid van de vennootschap en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten.

De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3) Het inrichten van medische diensten die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat.

4) De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

5) De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in zijn disciplines bij te blijven.

6) Met het oog op een optimale professionele samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het aangaan van (kosten)associaties.

7) De vennootschap mag alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen, volgens het investeringsbeleid bepaald door de vennoten met tenminste een tweederde meerderheid, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een commercieel karakter heeft.

B- KAPITAAL - VOLSTORTING - WINSTVERDELING

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is

verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van

één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn onverdeelbaar.

C- BESTUUR VENNOOTSCHAP-MACHTEN ZAAKVOERDERS

8. Omvang bevoegdheden zaakvoerders

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door de arts-vennoot. Indien een niet-vennoot tevens als bestuurder benoemd wordt, treedt deze op als mede-bestuurder en dient minsten één bestuurder art-vennoot te zijn. De beslissingen van de niet-vennoot bestuurder dienen steeds bekrachtigd te worden door de vennoot-bestuurder(s). Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot bestuurder. De niet-vennoot bestuurder kan een natuurlijke persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot bestuurder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. D- BOEKJAAR - ALGEMENE VERGADERING

9. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal ingaan vanaf één april tweeduizend vijftien tot éénendertig december tweeduizend zestien.

10. Jaarlijkse algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Daarnaast kunnen extra algemene vergaderingen op verzoek van het bestuursorgaan samengeroepen worden. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand juni 2016 om 19.00 uur.

F- BESTUURSORGAAN

25. Statuut van de zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en al dan niet vergoed. Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd die de twintig jaar niet mag overschrijden. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat van zaakvoerder beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar.

Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij

statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen. Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

De omvang van de bevoegdheden van de zaakvoerders is geregeld bij artikel 8 van onderhavige statuten.

III- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste jaarvergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde september van de maand juni om

19.00 uur.

2. Overname van verbintenissen.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 15 maart 2015 door mevrouw LAMMENS.

De oprichter verklaart bovendien bij toepassing van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die na de datum van voornoemde staat van activa en passiva bij het verder drijven van de ingebrachte handelszaak zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel.

3. Benoeming van eerste niet-statutaire zaakvoerder.

Wordt als eerste niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor een periode van twintig jaar:

- dokter LAMMENS Alexandra Andrée Edgard Marie Dominique, geboren te Sint-Truiden op 5 juni

1968, nationaalnummer 68.06.05-312.38, wonende te 3806 Sint-Truiden (Velm), Langstraat 36.

Hier aanwezig en zij verklaart haar opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

4. Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

Partijen geven volmacht aan Naamloze Vennootschap Accountingteam te 3550 Kontich, Veldkant 13, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T.W., om de vennootschap na de oprichting in te schrijven en administratieve vergunningen te verkrijgen. Ondergetekende notaris bevestigt de namen, voornamen en woonplaats van de comparanten onder meer door het zien van hun identiteitskaarten.

ARTIKEL 9 VENTOSEWET

De comparanten erkennen dat de werkende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet mededelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De comparanten hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen geen tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig (¬ 95,00) euro.

WAARVAN AKTE

Het ontwerp ervan werd vooraf naar de partijen en/of de tussenkomende personen verzonden. Partijen verklaren dit voldoende tijdig te hebben ontvangen, zodat zij de notaris ontslaan van de verplichting om de akte integraal voor te lezen.

Hierdoor kon de voorlezing beperkt blijven tot de identiteitsgegevens van de notarissen en de partijen, de datum en de plaats van het verlijden van de akte en van de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde ontwerp.

Na toelichting van de akte en een gedeeltelijke voorlezing, werd de akte dan verleden te Wellen op het kantoor van de notaris.

Vervolgens hebben de partijen en ik, geassocieerd notaris, getekend.

20/08/2015
ÿþ mod 11.1

3- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte









Voorbehouden 1101111111.11119111111 irCkira.H.M rZOOP .2V" .OE1 te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

aan het 1 1 406. 2Q15

Belgisch Staatsblad



Griffie







Ondememingsnr : 0627897826

Benaming (voluit) : DR. LAMMENS ALJA

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langstraat 36

3806 Sint-Truiden (Velm)

Onderwerp akte : Rechtzetting materiële vergissing

in de akte van oprichting verleden voor Nadine CLEEREN op één april 2015 is er een materiële vergissing gepubliceerd. Op de bijzondere algemene vergadering van 23 juni 2015 is beslist deze materiële vergissing recht te zetten.

Rechtzetting materiële vergissing

Mevrouw LAMMENS Alexandra heeft vastgesteld dat er een materiële vergissing werd begaan

in onderstaand artikel in de overgang- en slotbepalingen:

"111- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste laarvergaderino - Eerste boeklaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde september van de maand juni om 19.00 uur."

Dit artikel dient vervangen te worden door het volgende artikel wegens materiële vergissing:

"111- OVERGANG- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Eerste iaarvergadering - Eerste boeklaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden lot éénendertig december tweeduizend zestien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur."

Voor het overige blijven alle bepalingen in de oprichtingsakte van kracht.

RECHTBANK KOOPHANDEL HASSELT

- verslag bijzondere algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DR. LAMMENS ALJA

Adresse
LANGSTRAAT 36 3806 VELM

Code postal : 3806
Localité : Velm
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande