DR. LEYS & DR. VAN HERPE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. LEYS & DR. VAN HERPE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.875.190

Publication

11/12/2014
ÿþ lood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



RECHTSANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, a{deling HASSELT

D 2 DEC. 2014

Griffie

" Ondernemingsnr : O ,

Benaming

(voluit) : Dr. Leys & Dr. Van Herpe

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Tiensevest 1 bus 501

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Alexandra Snyers te Sint-Truiden op 27 november 2014, neergelegd op de griffie váér registratie blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer Leys Walter René Lodewijk Constant, wonende te 3800 Sint-Truiden, Tlensevest 1 bus 501 en door mevrouw Van Herpe Lydia Céline Laura, wonende te 3800 Sint-Truiden, Tiensevest 1 bus 501.

- met als naam Dr. Leys & Dr. Van Herpe

- met maatschappelijke zetel te 3800 Sint-Truiden, Tiensevest 1 bus 501.

- met als doel: De vennootschap heeft tot doel:

1)De uitoefening van de geneeskunde, door haar vennoot of vennoten, zijnde geneesheren, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de medische plichtenleer omtrent de uitoefening van de geneeskunde en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoot of vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van elke geneesheer. De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap, de eventuele uitkering van een vergoeding aan de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben, en de vereffening door de vennootschap van alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven.

2)Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.

3)Het inrichten van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, nodig of nuttig voor ' de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4)De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, nodig voor de uitoefening van voomoemde activiteiten

5)Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

6)Het scheppen van de mogelijkheden om de vennoot of vennoten toe te laten zich verder te bekwamen, bij te scholen en aan wetenschappelijk onderzoek te doen teneinde in hun discipline aile evoluties te volgen en te kennen.

7)Met het oog op een optimale samenwerking, het afsluiten van overeenkomsten met geneesheren, en het, aangaan van (kosten)associaties.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Het optimale beheer van de reserves als een goed huisvader. Hiertoe mag de vennootschap onder meer aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om de reserves rechtstreeks of onrechtstreeks veilig te steilen, te verwerven of uit te bouwen, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap in gedrang te brengen,

Mits inachtneming van de regels van de medische deontologie, mag de vennootschap alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen, die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algemene of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

De vennootschap kan als bijkomstig doel beleggen in roerende en onroerende goederen alsook alle handelingen dienaangaande stellen in zoverre dat:

-deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

-deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

-tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een tweederde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eijlagenbiij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

ioor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, ' nadat het schriftelijk akkoord van de vennoten over hun investeringsbeleid met tenminste een tweederde meerderheid, aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren meegedeeld werd.

- met een onbepaalde duur

- met een kapitaal van 18.600 euro volledig geplaatst, en het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen; bij wijze van inbreng in geld ten bedrage van 9.300 euro door de heer Walter Leys waarvoor hij drieënnegentig (93) aandelen zonder nominale waarde verkrijgt en bij wijze van inbreng in geld ten bedrage van 9.300 euro door mevrouw Lydia Van Herpe waarvoor zij drieënnegentig (93) aandelen zonder nominale waarde verkrijgt , Deze aandelen zijn allemaal volledig volgestort.

- met boekjaar : 1 januari tot 31 december.

- met jaarlijkse algemene vergadering op de laatste werkdag van mei om 19 uur

bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot moeten zijn en al dan niet vergoed, Deze vergoeding dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende beroepsactiviteiten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor maximum 6 jaar, hemieuwbaar. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder, Werden aangesteld ais statutaire zaakvoerder voor de duur van maximum 6 jaar, hemieuwbaar, benoemd: De voornoemde heer Walter LEYS, en voornoemde mevrouw Lydia VAN HERPE

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald, De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Bij ontbinding van de vennootschap zal de zaakvoerder, of in voorkomend geval de aangestelde vereffenaar, overgaan tot de vereffening van de vennootschap. Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren.

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, Bijgevoegd : expeditie

notaris Alexandra Snyers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0055-009

Coordonnées
DR. LEYS & DR. VAN HERPE

Adresse
TIENSEVEST 1, BUS 501 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande