DR. MARIA DINGEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARIA DINGEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.044.263

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 24.09.2014 14599-0029-014
16/01/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr " 0472.044.263

Benaming

rvcAulsr " Dr. Maria DINGEN

Rechtsvorm " burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Paalsteenlaan 66

Onderwerp akte : UITTREKSEL buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor notaris Véronique DELILLE, geassocieerd notaris te Lanaken, vennoot van de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MERLO & DELILLE, geassocieerde notarissen", met zetel te Rekem-Lapaken, Pater Verboislaan 13, ondernemingsnummer BTW BE 0838.588.952, op achttien december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden; dat er een buitengewone algemene vergadering gehouden werd door de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Maria DINGEN", met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Paalsteenlaan 66, ondernemingsnummer BTW BE 0472,044.263, RPR Tongeren.

Dat deze vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen:

A. 1. De vergadering VERWIJST in verband met de voorgenomen kapitaalsverhoging bij wijze van inbreng in GELD naar de notulen van de algemene vergadering der vennoten, gehouden op twaalf december tweeduizend dertien. Blijkens voormeld proces-verbaal van de algemene vergadering werden de volgende beslissingen genomen:

"Besluiten

De uit te keren netto-vergoeding za! aangewend worden om het kapitaal te verhogen met 90.000,00 E, Ten dien einde zal er een aangifte in de roerende voorheffing worden ingediend en een bedrag van 10.000,00 ¬ worden betaald aan roerende voorheffing.

De voorzitter geeft lezing van de jaarrekening, afgesloten op 31 december 2011. Hierin wordt aangegeven dat de beschikbare reserves een bedrag van 132.430,53 E bedraagt en dat de jaarrekening per 31 december 2011 reeds werd goedgekeurd volgens de Algemene Vergadering dd. 23 mei 2012.

Om alzo gebruik te maken van de overgangsmaatregel art. 537 WIB 92,

Slot

Aangezien al de punten van de agenda afgehandeld zijn en aangezien er geen vragen meer zijn, wordt de vergadering gesloten.

Lanaken, 12 december 2013,"

De vergadering herbevestigt de voornoemde uiteenzetting en beslissingen en verklaart formeel dat de voorgenomen kapitaalverhoging, zoals uit te werken in de navolgende beslissingen, kadert in de toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

De algemene vergadering stelt verder vast dat de voormelde algemene vergadering, gehouden op twaalf december tweeduizend dertien, heeft beslist tot de uitkering van een dividend ten belope van HONDERDDUIZEND EURO  100.000,00 EUR, welk dividend werd onttrokken aan de beschikbare reserves. Deze reserves bedroegen op datum van éénendertig december tweeduizend en elf HONDERD TWEEËNDERTIG DUIZEND VIERHONDERD DERTIG EURO DRIEËNVIJFTIG EUROCENT  132.430,53 EUR en werden goedgekeurd door een algemene vergadering, welke plaats heeft gevonden vôôr één april tweeduizend dertien. Van die beschikbare reserves wordt zoals hoger gezegd een bedrag groot HONDERDDUIZEND EURO 100.000,00 EUR aangewend voor uitkering van het bruto-dividend en welke na aftrek van de roerende voorheffing of dus ten bedrage van netto NEGENTIGDUIZEND EURO  90.000,00 EUR onmiddellijk en volledig zal worden aangewend voor de volstorting van de kapitaalverhoging als bepaald in artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelasting zoals ingevoerd door de Programmawet van achtentwintig juni tweeduizend dertien.

2. BESLISSING tot kapitaalsverhoging en wijze en verwezenlijking van de inbreng:

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van NEGENTIGDUIZEND EURO  90.000,00 EUR om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT  18.592,01 EUR op HONDERD EN ACHTDUIZEND

Vp blz_ van Lurk 6 vermelden Recto Naarn en hoedanigheid van Cie instrumenterende noiarrs, het2l1 .gen de per sof oyn(enr

bevoegd cie recht rersoon ten aar zien van derden fe veriegenev,00rdighn

Vnr-93 4N eem en

MONITEUR

0 9 -01- 2014

BELGISCH STAATSBL .D

BELGE Neergelegd ter griffie der rechtbank v, koophandel te TONGEREN

2 7 -12- 2013

nffle

De HoofdgriffrPr.

16101/2014, Annexes du Moniteur- belge

Bijlagen bij het Belgisch -Staatsb1ad

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT  108.592,01 EUR, en dit door middel van de hierna beschreven inbreng in geld.

Is hier tussengekomen, de enige vennoot met name mevrouw DINGEN Maria Wilhelmina Jacoba Anna, geboren te Breda (Nederland) op vijfentwintig september negentienhonderd zesenzestig, uit de echt gescheiden en hebbende geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd, wonende te 3620 Lanaken, Paalsteenlaan 66, die verklaart inbreng te doen van de geldsom ten bedrage van NEGENTIGDUIZEND EURO  90.000,00 EUR,

De voornoemde inbrenger geeft voor zoveel als nodig te kennen 'dat de hoger omschreven dividenden voortkomen uit belaste reserves en zoals die uit de jaarrekening per éénéndertíg december tweeduizend en elf (31112/2011) bleken en uiterlijk éénendertig maart tweeduizend dertien (31 maart 2013) daar de algemene vergadering goedgekeurd.

De voornoemde inbrenger verklaart de voormelde inbreng inde Vennootschap te hebben verricht, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze Vergadering zijn ingeschreven.

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van''Veninootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE60 7450 7062 5870 op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op achttien december tweeduizend dertien.

Uit de voormelde inbreng blijkt dat het bedrag van de kapitaalsverhoging geheel werd onderschreven en volstort voor in totaal NEGENTIGDUIZEND EURO  90.000,00 EUR. De vergadering beslist om NIET over te gaan tot creatie van nieuwe aandelen doch om de verhoging te vertalen in een verhoging van de waarde van de bestaande aandelen.

De ondergetekende notaris informeert de partijen over de voorwaarden toepasselijk conform het artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen en vervolgens licht de ondergetekende notaris de partijen bij deze in dat er nog onzekerheid en mogelijk risico bestaat om de verrichtingen van onderhavige akte reeds uit te voeren, alvorens er meer duidelijkheid bestaat omtrent de concrete interpretatie van dit artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De partijen erkennen hiervan op de hoogte te zijn en willen dat gezegde kapitaalverhoging notarieel wordt geakteerd en ontslaat de ondergetekende notaris van aile aansprakelijkheid dienaangaande,

3. GOEDKEURING door de algemene vergadering  KWIJTING en VERGOEDING.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk de inbreng goed te keuren en te aanvaarden en geeft aan de inbrenger volledig en onherroepelijk kwijting over de inbreng.

De vergadering beslist ais vergoeding voor de inbrengen in geld GEEN nieuwe aandelen te creëren of uit te geven; het aantal aandelen blijft gelijk, doch de vergoeding bestaat hierin dat ieder bestaand aandeel een fractie uitmaakt van een hoger kapitaalsbedrag.

Gezien de statuten (artikel 5) thans nog een nominale waarde voorzien voor de aandelen beslist de vergadering de nominale waarde van de aandelen te vervangen door 'fractiewaarde'.

4. VASTSTELLING VERWEZENLIJKING van de KAPITAALSVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt en dat dit thans HONDERD EN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT  108.592,01 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde en met ieder een fractiewaarde van éénlzevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal.

5. De vergadering beslist ais volgt het ARTIKEL 6 van de STATUTEN te WIJZIGEN om deze in

overeenstemming te brengen met de huidige kapitaalsverhoging.

Artikel 6 wordt vervangen door de volgende tekst, hier tevens rekening houdende met de beslissing

houdende vervanging van de nominale waarde door `fractiewaarde.

"Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op HONDERD EN ACHTDUIZEND VIJFHONDERD

TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT 108.592,01 SUR, en is vertegenwoordigd door

ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch hebbende elk een fractiewaarde van éénfzevenhonderd vijftigste (1i750ste) deel van het kapitaal."

B. De vergadering machtigt de zaakvoerder om de genomen beslissingen uit te voeren en geeft opdracht aan ondergetekende notaris om, ingevolge huidige statutenwijziging, de gecoördineerde statuten op te stellen en te ondertekenen.

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavig proces-verbaal ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de vergadering aan Euregio Accountants & Belastingsadviseurs, te 3620 Lanaken, Molenweideplein 88 de nodige machten verleend om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de wijziging in de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om aile nodige of nuttige formaliteiten te vervullen, en dit met macht tot indeplaatsstelling.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en hierover telkens een beslissing werd getroffen met éénparigheid van stemmen.

De vergadering wordt afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd: - expeditie buitengewone algemene vergadering ; - gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-16/Q1/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de blz van LLai, 8 vernielden . Recto Naam en hoedanigheic' van de instiumenierende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso Naam en handtelenorio

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.05.2013, NGL 30.08.2013 13505-0341-014
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.05.2012, NGL 30.08.2012 12480-0126-014
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.05.2011, NGL 31.08.2011 11476-0260-014
22/04/2011
ÿþ Mcd 2.1

Mk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN 1

0 8 -04- 20B -

De Hoofdgriffier, Griffie 7

111111111.11.111M1(1111,11!1,11,!11111

v~

be tic

aai

Bell Staa

Ondernemingsnr : 0472.044.263

Benaming :

(voluit): DR. MARIA DINGEN

Rechtsvoren : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Paalsteenlaan 66

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël BOES, geassocieerd notaris te Lanaken, op éénendertig maart tweeduizend en elf, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte I aansprakelijkheid "Dr. Maria DINGEN", onder meer de volgende beslissingen heeft genomen met j Î eenparigheid van stemmen: Eerste besluit

De voorzitter overhandigt:

1) het verslag van de zaakvoerder houdende het voorstel van gewijzigde omschrijving van het maatschappelijk doel waarbij tevens een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel wordt gegeven.

2) De samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap

afgesloten per éénendertig december tweeduizend en tien.

De vergadering ontslaat van voorlezing dezer en keurt ze goed.

Dit verslag en de staat zullen samen met een uitgifte dezer worden neergelegd op de griffie van de

rechtbank van koophandel te Tongeren.

Tweede besluit

De buitengewone algemene vergadering besluit artikel 3 van de statuten aan te passen, zodat dit

artikel voortaan als volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. de uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de dermatovenerologie, door de geneesheervennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdende met de regelen van de medische plichtenleer en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap. De activiteit omvat de inning van de erelonen door en voor de vennootschap, de uitkering van een vergoeding a rato van de prestaties die voor rekening van de vennootschap geleverd werden en een vergoeding in overeenstemming met de uitgeoefende bestuursactiviteiten. Alle uit de medische activiteiten voortvloeiende uitgaven worden door de vennootschap vereffend.

2. het verstrekken van adviezen en raadgevingen.

3. het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten en het beheer van de artsenpraktijk, met inbegrip van de aankoop, de terbeschikkingstelling en het onderhoud van hoogtechnologisch materiaal, van de inrichting, voor de

t° f" e.:f'"Opdelaatsteb1"É.i'raft" I ikeeei ereden,:Èect4" `'Nemten.hoedanigheid'vais:dele.erumeittèrénde-irotaris:.hetzij van de pérso(ó)ir(eriy1,4 ";,,r.;

bevoegd de rechtspersoon ten aar,izien van derden.te vertégenwoordigen . "

Verso : Naam en handtekening. ;'ti

/

Voor-beeouden ,. e aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

inning van de erelonen en verder alles wat noodzakelijk is om voornoemd doel te verwezenlijken.

4. het optimaal beheer van de reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan. Hiertoe mag de vennootschap onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig acht of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

5. de mogelijkheden scheppen om de geneesheervennoten toe te laten zich verder te bekwamen teneinde aan de spits te blijven van hun discipline. De vennootschap kan in het kader van voornoemde l activiteiten en mits naleving van de Code der geneeskundige plichtenleer in verband met 1 vennootschappen en overeenkomsten:

a) overeenkomsten afsluiten met geneesheren of met (kosten)associaties, professionele vennootschappen, middelenvennootschappen en vzw's.

b) vennoot zijn van een (kosten)associatie of een middelenvennootschap van geneesheren of lid zijn van een vzw van geneesheren.

c) Zolang éénhoofdig kan ze toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele I vennootschap met rechtspersoonlijkheid, een middelenvennootschap of een vzw.

De vennootschap mag verder alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Als bijkomstig doel kan de vennootschap roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, verkopen en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellenvoor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt kan dit bijkomstig doel enkel nagestreefd worden, nadat de vennoten hun schriftelijk akkoord over het investeringsbeleid met een twee/derde - meerderheid hebben vastgelegd.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken van het doel geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken."

Vierde besluit

De vergadering beslist om in artikel 5 van de statuten het kapitaal en de nominale waarde van dei aandelen om te zetten in euro. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) " en wordt op basis van de conversiekoers, dewelke veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig (40,3399) Belgische frank bedraagt', omgezet in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ). De nominale waarde van de aandelen bedraagt thans zevenhonderd vijftig Belgische frank (750 BEF) per aandeel en wordt op basis van de zelfde conversiekoers omgezet naar achttien euro negenenvijftig cent (18,59 I ¬ ).

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van achttien euro negenenvijftig cent (18,59 ¬ ) per! aandeel."

Zesde besluit

De vergadering besluit om in artikel 9 van de statuten na de eerste zin de volgende tekst toe te voegen: "Ingeval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot zes jaar, hernieuwbaar." VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get. Notaris Emmanuël Boes)

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal van de algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder  staat actief/passief

- gecoördineerde statuten

" . . .

. . " r " 1 . " " ~~` ~Lûi;:}.: r.~Y.  e: s' " " ' ~ ~ ~ . "

31/08/2010 : TGT000627
27/08/2009 : TGT000627
02/09/2008 : TGT000627
07/09/2007 : TGT000627
04/09/2006 : TGT000627
07/07/2005 : TGT000627
20/07/2004 : TGT000627
13/10/2003 : TGT000627
14/10/2002 : TGT000627
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.05.2015, NGL 15.09.2015 15589-0285-014

Coordonnées
DR. MARIA DINGEN

Adresse
PAALSTEENLAAN 66 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande