DR. MARNIX AVONTROODT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. MARNIX AVONTROODT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.947.492

Publication

21/01/2014
ÿþ(LYi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

.1 0 -01- 201k

HASSELT

tirittie

Ondernemingsnr : 0643.947.492

Benaming

(voluit) : Dr. Marnix Avontroodt

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Smeetshofweg 113, 3990 Peer

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag

Neerlegging in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen art, 222:

verslag de bedrijfsrevisor

verslag van de zaakvoerder

Marnix Avontroodt

zaakvoerder

Op ...... - . . . .. ---------

de laatste b ~eaAa

Iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11E11111.iijql111111

V beh aa Bel StaE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 -01- 2014

I-age T

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) : . . Lti`-~

DR. MARNIX AVONTR ODT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3990 Peer, Smeetshofweg 113

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting en benoeming

Uit een akte verleden voor Meester Myriam FRANSMAN-DAELEMANS, notaris te Bree, op 23 december. 2013, nog te registreren, blijkt dat :

- De heer AVONTROODT Marnix Paul Lucien Harold Denys, huisarts, geboren te Jakarta (Indonesië) op 11 januari 1974, echtgenoot van mevrouw GEVAERT Nele, wonende te 3990 Peer, Smeetshofweg 113.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan de voornaamste bepalingen en statuten luiden als volgt :

Inbreng in geld.

De comparant verzoekt mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van eenburgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ais naam "Dr, Marnix Avontroodt" met maatschappelijke zetel te 3990 Peer, Smeetshofweg 113 en met een kapitaal van achttienduizend. zeshonderd euro (18.600,00 E) vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen met volgnummers 1 tot en met 18.600 zonder nominale waarde,

V5ér het verlijden van de oprichtingsakte heeft comparant - oprichter mij, notaris, een financieel plan overhandigd, waarin hij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt, Met dit stuk zal door ondergetekende notaris worden gehandeld in overeenstemming met artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag wordt door mij, notaris, bewaard.

Op de achttienduizend zeshonderd aandelen zonder nominale waarde wordt volledig tegen pari hetzij aan één (1 E) euro per aandeel, mits inbreng in geld, ingeschreven door de enige oprichter.

Aldus is het kapitaal van de vennootschap, dat achttienduizend zeshonderd euro bedraagt (18.600 E) en' vertegenwoordigd wordt door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen met volgnummers 1 tot en met 18.600 zonder nominale waarde, volledig onderschreven.

Comparant verklaart ieder door hem onderschreven aandeel volledig te volstorten in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt uitdrukkelijk, op voorlegging van een bankattest, afgeleverd door de KBC Bank op 20 december 2013 dat dit bedrag van 18.600 euro voorafgaandelijk aan deze oprichting werd gestort op rekening BE 52 7350 3460 2009 bij genoemde financiële instelling op naam van de vennootschap in oprichting.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap heeft als naam "Dr. Marnix Avontroodt",

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt bij de oprichting gevestigd te 3990 Peer, Smeetshofweg 113.

Doel

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel: - de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap, met in achtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen;

- zij heeft meer bepaald tot doel de hiertoe nodige middelen ter beschikking te stellen van de vennoten, de inning der erelonen en het dragen van de uitgaven van deze activiteit, de verwezenlijking van de professionele bijscholing en internationale contacten, het inrichten van een medische bibliotheek, het verschaffen van alle materiële, administratieve en financiële organisatie en infrastructuur;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y . ~ . - de activiteiten van de vennootschap dienen uitgeoefend te worden met inachtname van wettelijke en administratieve regels terzake en de regels van de geneeskundige ethiek en plichtenleer. Zij zal onder meer de vrijheid van artskeuze, diagnose en therapie, alsmede het beroepsgeheim doen respecteren en de noodzakelijke maatregelen treffen om commerciële exploitatie en overconsumptie van de geneeskunde en collueie te weren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge - de vennootschap mag geen overeenkomsten afsluiten, die voor een geneesheer verboden zijn;

- de vennootschap zal niet zelf de geneeskunde beoefenen, dit zal enkel gebeuren door de door de vennootschap aangewezen vennoot, wiens professionele aansprakelijkheid onbeperkt is;

- de geneesheer-vennoot verbindt zich er toe zijn volledige medische activiteit in de vennootschap in te brengen;

- de vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in-roerende en onroerende goederen in zoverre

dat:

° deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

° deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

o tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

De honoraria betreffende de medische activiteit en prestaties worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap. Aan de geneesheer-vennoot wordt een vergoeding toegekend voor de prestaties die hij voor de rekening van de vennootschap geleverd heeft,

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe alle regels inzake deontologie, eigen aan de medici, te respecteren.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen van haar oprichtingsdatum.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen met volgnummers 1 tot en met 18.600 zonder aanduiding van nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/achttienduizend zeshonderdste deel van het kapitaal.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet-statutaire zaakvoerders waarvan er minstens één steeds geneesheer-vennoot dient te zijn. Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als mede-zaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te worden door de vennoot-zaakvoerder. Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levensfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder. De niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn. De niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke persoon die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn. De vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechihandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-vennoot kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is van beperkte duur, te bepalen door de algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt, met een maximum van twintig jaar. Herverkiezing is mogelijk, In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat, beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser- of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; de bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder mag zich onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen door een mede-vennoot en voor opdrachten van niet-medische aard door derden. Bovendien moet het mandaat een bijzonder en tijdelijk karakter hebben.

De vennoot, voorwerp van een disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening, dient de andere vennoten hierover in te lichten. Loopt hij een disciplinaire schorsing op, dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing.

Indien de zaakvoerder-vennoot ingevolge een disciplinaire sanctie van de orde, hetzij een tuchtstraf, hetzij een echorsing wordt opgelegd, kan er, noch door de vennootschap noch door één der vennoten, voor de duur van die tuchtstraf of sanctie een vervanger worden aangesteld, onverminderd de verplichting van de geneesheer-vennoot ten aanzien van de continuïteit van de zorgen conform de medische deontologie.

Is de zaakvoerder-vennoot daarentegen ingevolge een tijdelijke fysische ongeschiktheid of afwezigheid wegens verlof in de onmogelijkheid om zijn ambt uit te oefenen, dan mag er gedurende die periode een vervanger worden aangesteld in het bezit van dezelfde professionele kwalificaties als zaakvoerder.

Algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de derde donderdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering bijeengeroepen de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) moet(en) tevens een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist of van zodra vennoten die gezamenlijk één/vijfde van het kapitaal bezitten erom verzoeken.

AI de algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats in de oproeping vernield.

De bijeenroeping geschiedt bij middel van aangetekend schrijven of voor ontvangst getekende brief ten minste vijftien dagen aan de vennoten die ten minste acht dagen voordien in het register opgenomen werden.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig en daarmee akkoordzijn, kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping; tevens kan van de agenda worden afgeweken.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel van de vennootschap bewaard. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren worden voorgelegd.

Stemrecht -- vertegenwoordiging op de vergadering

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een andere persoon die vennoot dient te zijn. Niemand kan drager zijn van meer dan één volmacht.

Behalve in de gevallen voorzien door de wet' of de huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden gencmen bij gewone meerdèrheid van de stemmen.

Beslissingen on verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen. Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moeten de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid worden nageleefd.

Iedere statutenwijziging dient voorafgaandelijk de goedkeuring van de Orde van Geneesheren te verkrijgen. Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder en op de zetel van de vennootschap bewaard,. Zij moeten op eerste verzoek van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren worden voorgelegd.

Boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op 31 december van elk jaar worden de rekeningen afgesloten, de inventaris en jaarrekening opgemaakt alsook, zelfs indien niet wettelijk vereist, een jaarverslag van de zaakvoerder(s) over zijn bestuur,

Winstbesteding

Voor het opmaken van de jaarrekening en de interne balans en resultatenrekening alsmede voor de bestemming van het resultaat, zal de algemene vergadering zich gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. Het resultaat, na boeking van alle kosten, wordt samen met het overgedragen resultaat en de reserves bestemd volgens de besluiten van de algemene vergadering. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ontbinding en vereffening

Zijn er geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering dan is de oudste zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de vennoten als ten aanzien van derden, tenzij de Rechtbank van Koophandel zich hiertegen verzet. Terzake zullen alle wettelijke en deontologische regels nageleefd worden. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist, Inzake benoeming en bevoegdheden zullen alle wettelijke regels nageleefd worden.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten, zal beroep gedaan worden op een arts.

Comparant verklaart dat voor al hetgeen hier niet uitdrukkelijk vermeld staat, uitdrukkelijk verwezen wordt naar het wetboek van vennootschappen en de medische deontologie.

Comparant verklaart er kennis van te hebben dat bij inbreng van zijn volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, hij geen andere professionele artsenvennootschap kan oprichten.

Overgangsbepalingen

a) Benoeming niet-statutaire zaakvoerder,

Met eenparigheid van stemmen wordt, tot de jaarvergadering van 2033, als zaakvoerder benoemd :

1/ voornoemde heer AVONTROODT Marnix, die deze aanstelling aanvaardt, na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht. Hij oefent zijn mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist;

2/ mevrouw GEVAERT Nele, voornoemd, hier tegenwoordig, die deze aanstelling aanvaardt na bevestigd te hebben niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot de uitoefening van een dergelijke opdracht. Zij oefent haar mandaat bezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering later anders beslist,

b) Goedkeuring Orde van Geneesheren

Het ontwerp van huidige akte werd voorafgaandelijk ter goedkeuring voorgelegd aan de Orde van Genees-

heren en bij brief van 12 december 2013 en bij mail van heden, heeft deze dit ontwerp goedgekeurd

c) Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014. Alle verrichtingen gesteld door de

oprichter vanaf 15 december 2013 zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni van het jaar 2015.

d) Overname van verbintenissen

Comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

e) Volmacht.

Bijzondere volmacht wordt verleend, nu en in de toekomst, aan de bv ow cvba Foederer DFK Accountants, met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Singelbeekstraat 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt met ondernemingsnummer 0466.466.268, vertegenwoordigd door de heer Keichtermans Ludo, wonende te 3990 Peer, Kruisdijk 3, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verrichten, alsmede aile formaliteiten te vervullen die nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder andere met betrekking tot de belasting over de toegevoegde waarde, de belastingen, de ' formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en rekeningen enzovoort...

YI Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel,

Notaris Myriam Fransman-Daelemans

Tegelijk neergelegd: een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 28.08.2015 15486-0326-012

Coordonnées
DR. MARNIX AVONTROODT

Adresse
SMEETSHOFWEG 113 3990 PEER

Code postal : 3990
Localité : PEER
Commune : PEER
Province : Limbourg
Région : Région flamande