DR. PIETER KOOPMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. PIETER KOOPMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.170.538

Publication

08/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 30.09.2013 13617-0576-011
19/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEFRCELEGDr

BS. 04, 2012

1 i"1~3~~F-:,~1} IDEL

te!..

ri !.e ,F(nR-':! n.' _w.

*1Y07M* V

V beh aa Bel Sta=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.170.538

Benaming

(voluit) : Dr. Pieter Koopman

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8554 Zwevegem, Slavaetstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 28103!2012

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Slavaetsiraa 7 te 8554 Zwevegem naar de Meldertsebaan 115 te 3560 Lummen en dit met ingang van 01/04/2012

Voor echt verklaard,

Pieter Koopman

op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Náani en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/11/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A



NEERGELEGD

18. 11. 221)11

PECH T BBA ,íIIDPHANDEL

Voor-behoudE aan hel Belgiscl Staatsbla \89RUMF

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : eijM. /9-o.$"3,

Benaming

(voluit) : Dr. Pieter Koopman

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Slavaetstraat 7

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsle (Wevelgem), op achtentwintig oktober tweeduizend en elf, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 07 NOV. 2011, bladen zes, verzendingen geen, boek 199 blad 79 vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). (getekend) D. Kriockaert e.a. Inspecteur", dat Heer KOOPMAN Pieter-Jan, arts, geboren te Kortrijk op veertien december negentienhonderd achtenzeventig (identiteitskaartnummer 590 9864199 04, rijksregisternummer 781214 197 38), ongehuwd, wonende te Zwevegem (Sint-Denijs), Slavaetstraat 7, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Dr. Pieter Koopman" heeft opgericht.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Zwevegem (Sint-Denijs), Slavaetstraat 7. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam zonder nominale waarde.

Heer Pieter Koopman, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd (100) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), gedeeltelijk volstort door inbreng in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde door de geneesheren-vennoten op het gebied van cardiologie in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

Enkel artsen die bevoegd zijn in België hun beroep op actieve wijze uit te oefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde van Geneesheren zijn toegelaten als vennoot.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de ven-nootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap heeft verder onder meer tot doel:

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

de Organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met de geneeskunde;

het zetelen in commissies en organen waar het wettelijk diploma van geneesheer of een bijzondere beroepstitel is vereist.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met

tenminste een twee/derde meerderheid schriftelijk wordt vastgelegd.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in het kapitaal, belangen nemen in of deelnemen aan de werking van andere vennootschappen met een zelfde of verwant doel en_ dit door inbreng, blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

4..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

fusie, samenwerking, deelneming, uitoefenen van mandaten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Net maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ê), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot zes jaar, voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wordt voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap tot statutair zaakvoerder benoemd: Heer Pieter Koopman, voornoemd, die aanvaardt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

" De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

De controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op derde zaterdag van de maand juni van ieder jaar om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien dit een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. PIETER KOOPMAN

Adresse
MELDERTSEBAAN 115 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : Meldert
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande