DR. R. WOUTERS, SPOEDARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. R. WOUTERS, SPOEDARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.886.513

Publication

22/05/2014
ÿþ Mal Werd 1 L

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

1111111111

*1910 87

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

13 MEI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0544.886.513

Benaming

(voluit) : Dr. R. Wouters, Spoedarts

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hezerpad 15A, 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verslagen mbt quasi - inbreng

Controleverslag van de bvba Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, met mandaatdragen de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikelen 220 en 222 van het Wetboek van vennootschapppen met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen aan de bvba Dr. R. Wouter, spoedarts - quasi-inbreng verslag getekend 28 februari 2014

Bijzonder verslag van de zaakvoerder van de bvba Dr. R. Wouter, spoedarts, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 220 en 222 van het wetboek van vennootschappen, getekend op 10 februari 2014

Raf Wouters

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 0 -01.. 2014

HSHftriee

OMM

Ondernemingsnr : e=: , " ".2

Benaming (voluit) : DR. R. Wouters, spoedarts

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hezerpad 15 A

3920 Lommel

Onderwerp akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris rnet standplaats te Malle op 9 januari 2014,' eerstdaags te registreren, blijkt dat een Burgerlijke vennootschap onde vorm van een Besloten; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht ais volgt: Oprichter: De heer WOUTERS Raf, geboren te Turnhout op 22 juni 1973, wonend te 3920 Lommel,

Hezerpad 15A.

Vorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: "Dr. R. Wouters, spoedarts".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1, De uitoefening van de geneeskunde, met specialiteit spoedarts, door haar vennoten-: geneesheren die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven, die in naam en vaar, rekening van de vennootschap handelen, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals; bepaald in de Code van de geneeskundige plichtenleer.

De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer is evenwel onbeperkt.

De geneesheer die de patiënt behandelt zal bijgevolg tegenover deze laatste, als geneesheer' persoonlijk verantwoordelijk blijven. Het ereloon, betreffende de prestaties van de geneesheer-vennoot, wordt bijgevolg geïnd in naam; en voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die rechtstreeks nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. De aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende; accommodaties, inclusief gebouwen, voor voornoemde activiteiten.

5. De mogelijkheden scheppen om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening, mogelijk te maken..

6. De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijke karakter van de vennootschap tel wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook; - tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid

.~~_~___ µ_ ._mettienminste:een 2/3dmeerdexheJd_schrïftelijk_+axdv~srgelegd __- _-~_____________ :_.====-=F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 3920 Lommel, Hezerpad 15A.

Kapitaal; Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde met een fractiewaarde van ieder één/ho ede rdzesentachtigste (1/186e),

Het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort door inbreng in geld.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere al dan niet statutaire zaakvoerders, dewelke verplicht arts-algemene geneeskunde en vennoot moeten zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd voor maximum 20 jaar, hernieuwbaar. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van zaakvoerder herleid tot maximum 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar.

Indien de betrekking van zaakvoerder openvalt, voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal bij vooroverlijden van de zaakvoerder-vennoot, de overgebleven vennoot automatisch de functie van zaakvoerder waarnemen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van bestuur en beschikking te stellen, die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder kan alleen optreden, zelfs voor akten waarbij de tussenkomst van een openbaar ambtenaar is vereist, dit alles voor transacties die geen 20.000,00 ¬ overschrijden. Indien een transactie een bedrag van 20.000,00 ¬ overschrijdt, dan dienen minstens twee zaakvoerders op te treden indien er meerdere zaakvoerders zijn.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig door iedere zaakvoerder, alleen handelend, ondertekend.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door iedere zaakvoerder benaarstigd of vervolgd.

Algemene vergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand juni, om 18 uur op de maatschappelijke zetel.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen v66r de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken, Boeklaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van 1 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar.



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Inventaris-Balans-Winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit, Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015,

Zaakvoerder: Tot gewoon zaakvoerder voor de duur van zijn functie als arts binnen de vennootschap wordt benoemd de heer Wouters Raf, alhier aanwezig, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN:

In toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen, verklaren comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen vanaf 1 januari 2013 overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap zodat deze verbintenissen geacht wordt van in den beginne door de vennootschap te zijn aangegaan,

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan de bvba Sigrid Swerts, met zetel te 2330 Merksplas, Hofeinde 24, en aan mevrouw Ann Destrooper, accountant, te 2920 Kalmthout, Bakkersdreef 4, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Bijzondere volmacht overeenkomstig artikel 17 van de statuten:

Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde de heer Jozef Wouters, wonende te 2390 Malle, Antwerpsesteenweg 224 A, teneinde de vervulling van de administratieve formaliteiten omtrent de bankrekening, afhalen van de post, meedeling van wijzigingen bij de kas van zelfstandigen, onderhandelen van verzekeringscontracten en andere administratieve taken, waarvan voormelde opsomming niet limitatief is.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. R. WOUTERS, SPOEDARTS

Adresse
HEZERPAD 15A 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande