DR. STALS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. STALS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.507.939

Publication

12/03/2014
ÿþ Mal Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fveergelnd ler grtffte der rpohlbelilt v, keqphtilldol R9 TONGEREN

2 7 .02- 2014

De Hoofdgriffier, Griffie

11111111111111

Ondernemingsnr : 0466.507.939

Benaming

(voluit) : DR. STALS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 3, 3665 As

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 25 februari 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de bugerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. STALS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3665 As, Stationsstraat 3, RPR Tongeren, ondernemingsnummer 0466.507.939, onder meer volgende besluiten heeft genomen (bij uittreksel)

EERSTE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 16 januari 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van honderd vierennegentig duizend achthonderd zesentwintig euro vijftien cent (¬ 194.826,15), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij aldus netto honderd vijfenzeventig duizend driehonderd drieënveertig euro vierenvijftig cent (¬ 175.343,54), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Het volledige dividend werd toegekend aan de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "DR. STALS" op 16 januari 2014, waarna de roerende voorheffing van 10 % onmiddellijk wordt betaald.

TWEEDE BESLUIT

-De algemene vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal ten bedrage honderd vijfenzeventig duizend vierhonderd euro nul cent (¬ 175.400,00) te verhogen om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) tot honderd vierennegentig duizend euro nul cent (¬ 194.000,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "DR. STALS", verklaart de kapitaalverhoging volledig te onderschrijven, door storting in geldspeciën uitgevoerd op een rekening geopend bij BNP PARIBAS FORTES op naam van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. STALS".

De enige vennoot verklaart dat voormelde inbreng grotendeels, en wel ten belope van honderd vijfenzeventig duizend driehonderd drieënveertig euro drieënvijftig cent (¬ 175.343,53), voortkomt uit dividenden die werden uitgekeerd en die bij toepassing van het artikel 537 WIB92, van het verlaagd tarief van 10% van de roerende voorheffing hebben kunnen genieten,

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 30 Januari 2014, wordt door de enige vennoot aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

- De algemene vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven, dat het volledig volgestort is en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op honderd vierennegentig duizend euro nul cent (¬ 194.000,00).

-Ingevolge de genomen beslissingen besluit de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te brengen : de tekst van het artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

" Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vierennegentig duizend euro nul cent (¬ 194.000,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

DERDE BESLUIT

Nadat door de voorzitter van de vergadering lezing werd gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 14 december 2013, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

de wijziging van het doel van de vennootschap verantwoord wordt, en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd is, afgesloten op 30 november 2013, wordt het maatschappelijk doel van de vennootschap uitgebreid en als gevolg van die doelsuitbreiding wordt de tekst van huidig artikel 3 der statuten geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel hetgeen hierna volgt.

De uitoefening van de algemene geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de Code van Geneeskundige Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

De algemene geneeskunde wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de vennootschap geleverd heeft.

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voomoemde activiteiten.

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het optimaal beheer van deze reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

Hiertoe mag de vennootschap met inachtname van de Co-de van de Medische Plichtenleer onder meer aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

Het beleggen in roerende en onroerende goederen zal als een bijkomstig doel beschouwd worden en deze handelingen mogen niet van aard zijn dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen. Deze activiteiten mogen in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen.

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven.

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de venncotschap niet mogen afgesloten worden."

G.)

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de recente wetswijzigingen met betrekking tot het Vennootschapsrecht, zoals deze allemaal

werden overgenomen in het Wetboek van Vennootschappen, en rekening houdend met de hiervoor genomen

besluiten, beslist de algemene vergadering de bestaande tekst der statuten te schrappen en te vervangen door

een nieuwe tekst, die inhoudelijk voor het overige hetzelfde blijft en die hierna volgt (bij uittreksel) en die

tegelijkertijd ais gecoördineerde tekst der statuten dient beschouwd te worden.

A. Benaming - Zetel- Doel  Duur

Artikel 1: Benaming

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming "DR.STALS".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3665 As, Stationsstraat 3.

Hij kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van aile zaakvoerders samen

overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig

gebied van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad en aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel hetgeen hierna volgt.

De uitoefening van de algemene geneeskunde door de geneesheer-vennoot of geneesheer-vennoten, in

naam en voor rekening van de vennootschap, en rekening houdend met de Code van Geneeskundige

Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst.

De algemene geneeskunde wordt uitgeoefend door geneesheren en onder de specifieke

beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De activiteit omvat impliciet de inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de betaling aan de

geneesheer-vennoot van een vergoeding in verhouding tot de prestatie die hij voor rekening van de

vennootschap geleverd heeft.

z t. . Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer/geneesheren die tot de vennootschap zijn toegetreden : het inrichten van de praktijk voor de geneeskunde; de uitvoering van technische, medische, radiografische en laboratoriumprestaties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

De aankoop, het huren en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodatie voor voomoemde activiteiten,

Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen, nodig of nuttig om voormeld doel te bereiken, evenals het optimaal beheer van deze reserves als een goed huisvader en het veilig stellen ervan.

Hiertoe mag de vennootschap met inachtname van de Code van de Medische Plichtenleer onder meer alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die zij nodig of nuttig acht om dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bereiken.

Het beleggen in roerende en onroerende goederen zal als een bijkomstig doel beschouwd worden en deze handelingen mogen niet van aard zijn dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen. Deze activiteiten mogen in gene mate aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit dan ook. Indien meerhoofdig dienen de vennoten voorafgaandelijk de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid vast te leggen,

De mogelijkheid scheppen om de geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen ten einde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven,

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennoten zullen steeds de Code van Geneeskundige Plichtenleer van de Orde van Geneesheren naleven.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel ibis : Verzekering

De specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten dient verzekerd te worden bij een erkend verzekeringsmaatschappij.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Artikel 39,5° en artikel 43 van het Wetboek van Vennootschappen zullen niet van toepassing zijn.

B. Kaptaal- Aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vierenne-gentig duizend euro nul cent (¬ 194.000,00) en

wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van de nominale

waarde.

C. Bestuur -- vertegenwoordiging

Artikel 10 - Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, geneesheren-vennoten. De zaakvoerder moet een beoefenaar van de geneeskunde zijn, zoals bepaald in artikel 2, paragraaf 1 van het Koninklijk besluit nummer 78 de dato tien november negentienhonderd zevenenzestig, betreffende de uitoefening van de geneeskunde. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor welbepaalde duur, hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of welkdanige reden van ernstige aard. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd,

Artikel 11 - Interne bestuursbevoegdheden

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aangaan, onverminderd de bepalingen van artikel 162 paragraaf 2 van de Code van Geneeskundige Plichtenleer. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet de algemene vergadering voorbehoudt en hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Artikel 12: Externe vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoor-digd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder, die individueel optreedt; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder(s), zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

E. Algemene vergadering

Artikel 15 : Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks op tien september gehouden om twintig uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De

buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens de belangen van de vennootschap het' vereisen. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meerdere vennoten die alleen of samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken.

De bijeenroepingsberichten bevatten de dagorde van de algemene vergadering en worden aan iedere vennoot ten laatste vijftien dagen vóór de vergadering toegezonden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de maatschappelijke zetel of in de gemeente/stad waarin de maatschappelijke zetel gevestigd is, terwijl de buitengewone algemene vergadering in de maatschappelijke zetel of in de plaats vermeld in de oproepingsbrief, gehouden wordt.

F. Boekjaar Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling

Artikel 19 : Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar begint op 01 april en eindigt op 31 maart van elk jaar. Op het einde van ieder maatschappelijk jaar worden -- overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen  de boeken en geschriften afgesloten en maakt/maken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening die bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en een geheel vormt.

De jaarrekening moet binnen de zes maanden, na afsluiting van het boekjaar, door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering worden voorgelegd.

Artikel 21 : Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, vormt de nettowinst van de vennootschap, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies. Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming is niet meer verplicht indien de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de gewone algemene vergadering met gewone meerderheid kan beslissen dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extrabezoldiging aan de zaakvoerders toegekend zal worden.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

* de gecoordineerde statuten

* verslag zaakvoerder

* staat van actief en passief

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2013 : TGT000538
25/09/2012 : TGT000538
10/11/2011 : TGT000538
03/11/2010 : TGT000538
27/11/2009 : TGT000538
18/09/2008 : TGT000538
01/10/2007 : TGT000538
18/09/2006 : TGT000538
30/09/2005 : TGT000538
01/10/2004 : TGT000538
25/03/2004 : TGT000538
06/10/2003 : TGT000538
16/10/2002 : TGT000538
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.09.2015, NGL 06.10.2015 15639-0383-013
20/10/2001 : TGT000538
21/10/2000 : TGT000538
10/11/1999 : TGT000538
23/07/1999 : TGA010118

Coordonnées
DR. STALS

Adresse
STATIONSSTRAAT 3 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande