DR. TRUYEN JOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TRUYEN JOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.564.242

Publication

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 11.07.2013 13287-0341-008
30/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302450*

Neergelegd

26-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845564242

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Dr. Truyen Jos

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Oude Baan(M) 293

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry VELGHE te Maasmechelen, op 20 april 2012, eerstdaags

ter registratie aan te bieden op het bevoegde kantoor, blijkt dat:

AANWIJZING VAN DE VENNOOT

De heer TRUYEN Jozef Jacob Gertrudis, geboren te Opglabbeek op 2 juli 1950

(identiteitskaartnummer 591-2757914-15), echtgenoot van mevrouw VANDEBURIE Regina Bertha

Georgette, wonende te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 293.

VORM en NAAM

De vennootschap is een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap

met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de naam  Dr. Truyen Jos .

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Oude Baan 293.

DOEL

a) De vennootschap heeft tot doel de uitoefening door de geneesheer-venno(o)t(en) van hun volledige

medische activiteit als huisarts, in naam en voor rekening van de vennootschap en het verstrekken van de middelen voor de uitoefening en de bevordering van de geneeskunde met inachtname van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

b) De geneesheer-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

c) De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de geneesheervennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

d) Tot doel van de vennootschap behoort evenzeer:

1) De inrichting van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig, of nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

2) Het verstrekken van medische adviezen en raadplegingen, die nuttig of nodig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

3) Het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten door de geneesheer-vennoten.

4) Het scheppen van mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich bij te scholen en verder te ontwikkelen, alsook aan wetenschappelijk onderzoek te doen.

5) Met het oog op de verwezenlijking van deze doelstellingen kan de vennootschap aankopen, huren en invoeren van alle medische en paramedische apparatuur en bijhorende accomodaties en daartoe alle nodige personeelsleden of medewerkers aannemen en ontslaan, het terbeschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer.

6) Het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

e) De vennootschap mag verder alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijke doel. Doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. Evenmin kan worden overgegaan tot enige commerciële exploitatie of handeling die aanleiding kan geven tot overconsumptie van medische verzorging.

f) Elke geneesheer-vennoot moet de andere vennoten inlichtingen over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

g) Elke geneesheer-vennoot oefent op medisch vlak werkelijk gezag uit over het personeel dat hem bijstaat.

h) Elke geneesheer-vennoot dient de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, evenals het respecteren van het beroepsgeheim, te waarborgen.

i) Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris volgens de regels van het wetboek van vennootschappen en mits het ter goedkeuring neerleggen van het ontwerp van wijziging aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

j) Bovenvermelde doelstellingen zijn te interpreteren in de ruimste zin van het woord met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer. De in voorschreven doel opgenomen bepalingen welke in tegenspraak zijn met de regelen van de medische deontologie dienen daarom als niet gelezen te worden.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL EN STORTING

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volgestort.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de oprichtingsakte.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn. De enige vennoot is van rechtswege zaakvoerder.

De zaakvoerder kan bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen van niet medische aard.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend.

TEGENSTRIJDIG BELANG

Indien de zaakvoerder als enige vennoot rechtstreeks of zijdelings een vermogensrechtelijk belang heeft, dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen op voorwaarde dat hij hierover een bijzonder verslag uitbrengt in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Met éénparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd, de heer TRUYEN Jozef, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerder wordt benoemd voor een periode van vijf (5) jaar met de mogelijkheid tot herbenoeming.

RESERVE, WINSTVERDELING.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de toepasselijke bepalingen in het wetboek van vennootschappen. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

VEREFFENING.

In geval van ontbinding om gelijk welke reden ook, zal de algemene vergadering de uitgebreidste rechten hebben voor het aanstellen van een of meer vereffenaars, voor het vaststellen van hun machten en hun vergeldingen en voor de regeling der wijze van vereffening.

Na betaling van de schulden en lasten van de maatschappij wordt het saldo van het maatschappelijk bezit verdeeld tussen de aandelen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten dienen de vereffenaars beroep te doen op geneesheren. JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden de derde vrijdag van de maand juni om achttien uur (18u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op 20 april 2012 en eindigt op 31 december 2012.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. (neerlegging ter griffie). De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte (get.) Notaris Thierry Velghe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 31.08.2015 15505-0289-009

Coordonnées
DR. TRUYEN JOS

Adresse
OUDE BAAN 293 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande