DR. VANDEN BULCKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VANDEN BULCKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.908.138

Publication

31/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch r

Staatsblad







AEE1i~[3AI~Krmn KQoPHANoEL

te ANTWOPEN

i 8 DEC. 2014

Griffie

afdeling HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0819.908.138

Benaming

(voluit) : DR. VANDEN BULCKE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3540 Herk-de-Stad  Keernestraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding  Ontslag zaakvoerder  Afsluiting vereffening

Uit de notulen verleden voor notaris Benoit Levecq te Herk de-Stad op 30 september 2014, "Geregisteerd 2 bladen geen verzending te Hasselt op 07/10/2014 boek 5/444 blad 15 vak 16 Ontvangen: 50,00 euro (Getekend) : ea. Inspecteur K. Derhaeg" blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. VANDEN BÜLCKE", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk-de-Stad, Keernestraat 3, ondernemingsnummer 0819.908.138, RPR Hasselt, de volgende beslissingen heeft getroffen: EERSTE BESLUIT : kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva en van het verslag van de Extern accountant

Voorafgaandelijk, na onderzoek, bevestigt de ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 181 §4 van het wetboek van vennootschappen het bestaan en de externe wettigheid van: het bijzonder verslag van de zaakvoerder', van 15 september 2014 met bijgevoegde staat van activa en passiva per 12 september 2014 -zijnde op heden niet, meer dan drie maanden voordien vastgesteld- evenals van het controleverslag van 25 september 2014 van de Extern accountant, Accountantskantoor Corthout Michel & Partners Burg. Comm.V, vertegenwoordigd door de- heer Michel Corthout, externe accountant,

Dit laatste verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies:

" Z BESLUIT

In het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de vennootschap Burg. Venn. ovv BVBA Dr. vonden Bulcke een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten per 12 september 2014 opgesteld, die -rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap- een balanstotaal opgeeft van 285.349,56 EUR. Het netto actief bedraagt 276.008,89 euro na vermelding van het nog niet door de Algemene Vergadering goedgekeurde resultaat van de vennootschap over de periode van 01 januari 2014 tot en met 12 september 2014 onder het eigen vermogen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van 26.360,89 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet werden geconsigneerd.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd, overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat per 12 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele financiële consequenties naar aanleiding van voor ons kantoor ongekende claims en eventuele financiële consequenties naar aanleiding van mogelijke belastingcontroles inzake vennootschapsbelasting en/of BTW en/of sociale zekerheid en dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten,

Wiekevorst, 25 september 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Accountantskantoor Corthout Michel & Partners Burg. Comm. V

vertegenwoordigd door Michel Corthout Extern accountant"

De vergadering verklaart dat alle schulden werden betaald en dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passiva werd vastgesteld en heden, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

TWEEDE BESLUIT : vervroegde ontbinding van de vennootschap  geen benoeming van vereffenaar Na bespreking van voormeld verslag opgesteld door de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva en van het voormelde contra leverslag, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden.

De vergadering beslist uitdrukkelijk om geen vereffenaar aan te stellen ingevolge de bepalingen van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering en de zaakvoerders erkennen te zijn ingelicht over de inhoud van artikel 185 in fine van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT: ontslag en kwijting zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding eindigt het mandaat van voornoemde statutaire zaakvoerder, de heer VANDEN BULCKE Marc Hendrik, wonende te Herk-de-Stad, Keernestraat 3. De vergadering geeft algehele kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

VIERDE BESLUIT : vaststelling activa en passiva  sluiting vereffening  afgifte maatschappelijke goederen

De algemene vergadering beslist tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap na, overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, te hebben vastgesteld dat:

I° er geen vereffenaar werd aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen geconsigneerd werden, zoals gezegd;

3° alle aandeelhouders op deze algemene vergadering aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten. De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige aandeelhouder, zodat de vereffening door deze vermogenvermenging onmiddellijk gesloten is.

De enige aandeelhouder verklaart gehouden te zijn voor eventuele schulden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. VANDEN BULCKE" die na heden zouden ontstaan of opeisbaar worden evenals voor alle blijvende rechten en verplichtingen van de vennootschap, fiscale en andere.

De vergadering stelt dat de vereffening hierdoor gesloten is en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. VANDEN BULCKE" definitief heeft opgehouden te bestaan.

VIJFDE BESLUIT : BEWARING VAN DE BOEKEN EN BESCHEIDEN

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden bewaard gedurende ten minste vijfjaar op volgend adres: B-3540 Herk de-Stad, Keernestraat 3-

De algemene vergadering stelt vast dat er geen maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie , van gelden en waarden.

ZESDE BESLUIT : VOLMACHT

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan: BDO Belastingconsulenten Burg. Ven. CVBA, te Hasselt, Prins Bisschopssingel 36-3, evenals haar gemachtigden en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de ontbonden vennootschap, alle formaliteiten te vervullen bij administratieve en/of fiscale diensten en bij de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' en alle documenten te ondertekenen die hiermee verband houden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benoit LEVECQ, notaris.

Tegeliik hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

- Verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde staat van activa en passiva; - Verslag van de Bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.07.2013 13308-0539-011
30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.07.2012 12341-0432-011
13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 11.07.2011 11277-0270-011

Coordonnées
DR. VANDEN BULCKE

Adresse
KEERNESTRAAT 3 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande