DREAMERS4LIFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DREAMERS4LIFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.510.180

Publication

30/07/2012
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lepelstraat 2

3920 Lommel

Onderwerp akte :BVBA: oprichtingsakte en statuten

Uit een akte verleden voor meester Paul GEEBELEN, geassocieerd notaris te Lommel op 11 juli 2012, opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der; registratierechten, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde; rechtbank van koophandel, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkteh. aansprakelijk werd opgericht door:

Oprichter

De heer STERMON Wiekert Gijsbert, geboren te Amsterdam op 05 juli 1960, wonende te

Almere Haven (Nederland), Kerkstraat 28 lil

Inschrijving pi, en volstorting van het kapitaal  bevestiging storting bij instelling

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en werd volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR) door de voornoemde oprichter, de heer Stermon.

Dit bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting. ;i Het bewijs van deponering wordt aan ondergetekende notaris overhandigd om in het vennootschapsdossier bewaard te blijven.

;; Benaming

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de benaming : Dreamers4Life.

Zetel

De zetel is gevestigd te Lommel, Lepelstraat 2.

Doel

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende ij leasing en roerende leasing

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling en controle van; alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng,;

onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze. "

i"

; Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet

dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of

hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaisaosz

Ondernemingsnr : $41- . SJ(o " À 80

Benaming (voluit) : Dreamers4life (verkort)

Voor-

behoude

aan hel

Belgiscl

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving, en inpandgeving van onroerende goederen;

Uitbaten van een restaurant, taverne, drankgelegenheid, tea-rooms en aanverwanten.

Het uitbaten van een hotel en alle aanverwante activiteiten.

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord Het inrichten van feestelijkheden en aanverwanten.

De verhuring van feestzalen en vergaderzalen, bereiding en handel van allerlei dranken en gerechten alsmede alle traiteuractiviteiten

Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend. Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) verdeeld in honderd aandelen.

Bestuur - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De enige zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

indien er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur waarnemen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het bestuur collegiaal door de zaakvoerderraad worden waargenomen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde derde.

Wordt voor onbepaalde duur benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer Stermon Wiekert Gijsbert, die aanvaardt.

Winstuitkering

Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenomen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op de laatste blz. van Luik llvermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tiF Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch Staatsblad

Gewone algemene vergadering

Elk jaar op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur op de zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wijze van vereffening

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meer vereffenaars met gewone meerderheid van stemmen. Het voorstel tot ontbinding dient te worden voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder.

De vereffenaar(s) tre(edt)(den) pas in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel. De bevoegde rechtbank is deze van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De vereffenaar(s) ma(akt)(ken) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor elke vereffening wordt ter griffie een dossier bijgehouden overeenkomstig artikel 995bis van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffening kan niet afgesloten worden zonder het akkoord van de bevoegde rechtbank van koophandel op voorlegging van het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers.

Na dit akkoord en de delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal deelbewijzen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nadat de statuten zijn vastgesteld en de vennootschap is opgericht, wordt de eerste buitengewone algemene vergadering gehouden en wordt eenparig beslist:

1/ Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

2/ dat het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2013;

3/ dat de eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben op de derde vrijdag van de maand juni 2014 op de zetel van de vennootschap.

Overname verbintenissen

Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, die door de heer Stermon Gijsbert voornoemd, werden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel vóór de ondertekening van deze akte en meer bepaald sinds 01 juli 2012, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap. De aldus aangegane verbintenissen zullen, van het begin af, geacht te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel Notaris Paul Geebelen

Werden neergelegd : 9/ afschrift van de akte en 2/ uitreksel van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DREAMERS4LIFE

Adresse
LEPELSTRAAT 2 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande