DREES LIFE PLANNING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DREES LIFE PLANNING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.805.726

Publication

06/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300861*

Neergelegd

04-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503805726

Benaming (voluit): Drees Life Planning

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3665 As, Kruisstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend dertien op negen januari

Voor Ons, Meester Marc VAN NERUM, notaris met standplaats te Meeuwen-Gruitrode.

Ter registratie neergelegd.

Oprichters

1) De heer DREES Jos, wonend te 3665 As, Kruisstraat 10, rijksregister nummer 640810-055-75.

2) Mevrouw CONVENTS Renilde, wonend te 3665 As, Kruisstraat 10, rijksregister nummer 650825-248-35.

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal

De comparanten verklaren dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt:

- de Heer DREES Jos, voornoemd, verklaart in te schrijven op negentig (90) aandelen, onderschreven voor ZESTIENDUIZEND ZEVENHONDERD VEERTIG (16.740) EURO en volstort voor VIJFDUIZEND VIJFHONDERD TACHTIG (5.580) EURO;

- Mevrouw CONVENTS Renilde, voornoemd, verklaart in te schrijven op tien (10) aandelen, onderschreven voor DUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG (1.860) EURO en volstort voor ZESHONDERD TWINTIG (620) EURO;

Totaal: zesduizend tweehonderd (6.200) euro.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam Drees Life Planning.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 3665 As, Kruisstraat 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Vlaamse of Brusselse Gewest bij besluit van de zaakvoerder, bekend te maken in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland administratieve bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van "life-planning", vermogensplanning, successieplanning, en dergelijke meer, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het geven van seminaries en opleiding in de meest brede zin met betrekking tot "life-planning", vermogensplanning, successieplanning, en dergelijke meer.

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen; alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen; de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechten; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennoot-schappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurders-functies waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal-aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten van de vennootschap. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap.

Het orgaan dat de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Toezicht - Controle

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle op de financiële toestand en de jaarrekening opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren. Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand december om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt telkens op dertig juni.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Dividenden.

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling

moet geschieden binnen een jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren na verloop van vijf jaar.

Vereffeningssaldo

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun

respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en

zullen bewijzen van deelgerechtigdheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en

eindigt op 30 juni 2014.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2013.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Onmiddellijk na de voormelde oprichting van de vennootschap besluiten de voornoemde oprichters als eerste

niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur en onbezoldigd:

- de heer DREES Jos, voornoemd;

die deze opdracht aanvaardt.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode

Tesamen hiermee neergelegd : afschrift der akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 20.04.2015, NGL 18.08.2015 15443-0056-008
19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 22.12.2015, NGL 14.01.2016 16014-0462-008

Coordonnées
DREES LIFE PLANNING

Adresse
KRUISSTRAAT 10 3665 AS

Code postal : 3665
Localité : AS
Commune : AS
Province : Limbourg
Région : Région flamande