DRISEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRISEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.695.587

Publication

03/07/2014
ÿþnri\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 JUNI 2014

Griffie

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

ll *14128688*

Ondernemingsnr : tz: Q `6"--

Benaming

(voluit) : DRISEC

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Zandstraat 8 te 3545 Halen (Zelem)

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen, vennoot

van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts, geassocieerde notarissen" met zetel te 3545 Halen, Raubrandplein 3 op

16 juni 2014 dat:

De heer MEUKENS Kris Paul Leon, geboren te Koersel op zes juni negentienhonderd zevenenzestig,

nationaal nummer 67.06.06-199.03, echtgenoot van mevrouw SIMON Myriam, wonende te 3545 Halen (Zelem),

Zandstraat 8.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DRISEC".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3545 Halen (Zelem), Zandstraat 8.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de

zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft lot maatschappelijk doel, zowel in het binnen- als buitenland:

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van algemeen bestuur en organisatie, personeelszaken, administratie en financiën, ICT, projectbeheer, ontwikkeling, marketing, verkoop en productie; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen, en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen maatschappelijk doel.

-Het aanbieden, opstellen, realiseren en begeleiden van bedrijfs-, ICT- en multimedia projecten.

-Het verstrekken van adviezen, analyse, ontwikkeling, implementatie, installatie, verhuring, leasing, onderhoud en herstelling van hard en software.

-Het aanbieden van informatie en communicatie diensten, elektronisch of op andere wijze, en publiciteitsverkoop.

-Het verlenen van interim management.

-De selectie en rekrutering van personeel.

-Het detacheren van personeel bij klanten op projectbasis.

-De organisatie van congressen, seminaries, cursussen, opleidingen en bedrijfspresentaties voor klanten en

voor financiële en commerciële partners.

-Het drukken, uitgeven en verkopen van studies, rapporten, handleidingen, studiemateriaal en allerhande gespecialiseerde literatuur.

-Het onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging of commercialisering van nieuwe opleidingen, producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon en de handel.

-Patrimoniumvennootschap: de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

-De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen; verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard, zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook aile roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

-Het waarnemen van bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

-Zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden aile waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

-De terbeschikkingstelling van activa; rekening houdende met de erop betrekking hebbende kosten zowel voor haar bestuurders als werknemers, als manier om hen te verlonen.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag belangen nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving; participatie; financiële tussenkomst of op elke andere manier in alle ondernemingen en vennootschappen; die een samenhangend of gelijkaardig doel hebben aan het hare of die van aard zijn, zelfs op onrechtstreekse wijze, de realisatie van onderneming te bevorderen. Zij kan zelfs alle medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere tekenen met dergelijke ondernemingen of vennootschappen.

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het hendelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borg stellen of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen; en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Deze opsomming is niet beperkend nog bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

OPRICHTERS

De oprichter verklaart en erkent dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën.

1 De heer MEUKENS Kris, oprichter, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bijgevolg is hij titularis van honderd (100) aandelen.

Totaal: honderd (100) aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van minstens twee/derde (2/3de) van het maatschappelijk kapitaal, zijnde twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE40 7360 0390 9063, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING - BOEKJAAR

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur (20:00).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend vijftien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in mei tweeduizend zestien overeenkomstig de statuten. VERDELING

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

zaakvoerder

Ais niet-statutair zaakvoerder wordt aangesteld;

De heer MEUKENS Kris, oprichter en voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde duur en is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootsohap slechts tot stand zef komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffe van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan vanaf één juni tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

VOLMACHT

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde niet macht van indeplaatsstelling, accountantskantoor QPS NV te 3510 Hasselt, Meybroekstraat 77, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het onciememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Aile verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

J

" Vodr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16538-0263-011

Coordonnées
DRISEC

Adresse
ZANDSTRAAT 8 3545 ZELEM

Code postal : 3545
Localité : Zelem
Commune : HALEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande