DROOGMANS FE

Divers


Dénomination : DROOGMANS FE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.153.962

Publication

02/06/2014
ÿþ'UW Wout 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

21 MEI 2014

Griffie

Onclernemingsnr : 0846153962

Benaming

(voluit) Droogmans Fé

(verkort);

Rechtsvorm " vennootschap onder firma

Zetel Molenweg 116/4 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag en benoeming zaakvoerder

Blijkens proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vor Droogmans Fé van 1 april 2014 is beslist dat mevrouw Droogmans Fé, wonende te 3520 Zonhoven, Molenweg 116 bus 4 benoemt wordt als onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder.

Tevens neemt mevrouw Willems Godelive, wonende te 3520 Zonhoven, Kretenveldweg 42 ontslag als onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf 1 april 2014. Mevrouw Willems Godelieve wordt kwijting verleend voor haan uitgeoefende mandaat.

1111111!1,111111°11110111

Opgemaakt te Zonhoven, 1 april 2014

Getekend Willems Godelieve, zaakvoerder

(ontslagnemend)

Droogmans Fé, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instroMenterencle notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

07/03/2014
ÿþ Mod Wad 11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

* 19057 849+

111111

be

S St.

REMBANKVAN KOOPHANDEL

"

2 G HAS~6~~'20%02' 2~EL7

Onderner ïngsnr : 0846153962

Benaming

(voluit) " Droogmans Fé

(verkort.):

Rechtsvorm vennootschap onder firma

Zetel : Molenweg 116/4 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag en benoeming zaakvoerder

Blijkens proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vof Droogmens Fé van 31 december 2013 is beslist dat mevrouw Droogmaas Fé, wonende te 3520 Zonhoven, Molenweg 116 bus 4 ontslag neemt als zaakvoerder. Mevrouw Droogmans Fé wordt kwijting verleend voor haan uitgeoefende mandaat,

Tevens wordt beslist mevrouw Willems Godelive, wonende te 3520 Zonhoven, Kretenveldweg 42 te benoemen als onbezoldigde niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf 31 december 2013.

Opgemaakt te Zonhoven, 31 december 2013

Getekend Droogm ans Fé, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belg

Op de laatste blz. van I,urkp vermelden : Rccto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzri van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vareo . Naam en handte(sening.

03/07/2013
ÿþ Hal Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n Ib

131 1563*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 it -06-

HASSE1ei

Ondernemingsrir : 0846153962

Benaming

(votuu) : Droogmans Fé

(verkort)

Rechtsvorm vennootschap onder firma

Zetel : Kretenveidweg 42 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Blijkens proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vof Droogmans Fé van 1 januari 2013 is beslist dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar Molenweg 116 bus 4 te 3520 Zonhoven.

Opgemaakt te Zonhoven, 1 januari 2013

Getekend Droogm ans Fé, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Cap de laatste btz. van t_utits vermelden Recta : Naan en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(n)n(er1)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

13/06/2012
ÿþ1 ''

Ma12.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -06- 2012 2 5 _4_i

LGISCH STAAT' BLA HASSELT

e

k

11111111111111.11111111IIIIIIIII -

Ondernemingsar : a g L1 {

Benaming

(voluit) : Droogmans Fé

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Kretenveldweg 42 3520 Zonhoven

Onderwerp akte : oprichting en benoeming

Mevrouw Droogmans Fé, Belg, geboren op 29/09/1984, ongehuwd, wonende te 3520 Zonhoven, Kretenveldweg 42

Mevrouw Willems Godelieve, Belg, geboren op 21/03/1957,wonende te 3520 Zonhoven, Kretenveldweg 42

richten als hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoten, heden een vennootschap onder firma op met volgende statuten:

Artikel 1-Naam: vennootschap onder firma "Droogmans Fé".

3520

Artikel 2-Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd té Zonhoven, Kretenveldweg 42. Artikel 3-Doel: de vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten i.v.m. thuisverpleging. Dit alles in de ruimste zin van het woord. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik ft vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4- Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5- Inbreng: De ondergetekende oprichters verklaren het maatschappelijk kapitaal als volgt te onderschrijven: Mevrouw Willems Godelieve, voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 100,00 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 10 aandelen. Mevrouw Droogmans Fé voormeld, brengt in de vennootschap een som ter grootte van 900,00 euro in, die gestort werd op de rekening en vertegenwoordigd worden door 90 aandelen.

Artikel 6- Overdracht: Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen,

Artikel 7- Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap aile handelingen mag of mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. wordt tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, voormelde mevrouw Droogmans Fé. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 8- Concurrentieverbod: De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elk rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels - of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9- Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid: De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 10- Boekjaar - jaarrekening: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst - en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11- Bestemming winst: De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De algemene vergadering alleen kan beslissen over de bestemming van de winst.

Artikel 12-Vergadering van de vennoten: Een vergadering van de vennoten, algemenen jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 13-Ontbinding. De ontbinding van een vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 14 hierna.

Artikel 14-Overlijden van een vennoot. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgename van de overledene zullen het deel dat aan de overledenen toekomst volgens de laatste balans die opgemaakt werd voor het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

overeenkomstig artikel 11 na afsluiten van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welk de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap, De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijfjaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

Artikel 15-Zegellegging: ln geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel I6- Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem werden toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel I4.

Artikel 17-Vereffenaars: In geval van de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de zaakvoerder(s), vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 18- Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgends de verhoudingen bepaald in artikel 11.

Artikel 19- Keuze van woonplaats: alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Overgangs en slotbepalingen

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni in het jaar 2014.

Opgemaakt te Zonhoven op 22 mei 2012,

Handtekening Droogmans Fé handtekening Willems Godelieve

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DROOGMANS FE

Adresse
Zetel Molenweg 116/4 3520 Zonhoven

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande