DROOGMANS PATRIMONIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DROOGMANS PATRIMONIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.306.833

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 28.06.2014 14263-0254-013
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 30.06.2013 13254-0220-012
06/12/2011
ÿþ mad 2.1



k ;B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





I 1118 ~W (II lII Iq II~II VI

*60+

Vi

beha aai Belg Staa"

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 -11- 1011

H46eeT

Ondernemingsnr : ..o `+b `a A 3 .o C. 3 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes'du Moniteur belge

Op de laatste

Benaming : Droogmans Patrimonium

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weyerstraat 31

3850 Nieuwerkerken

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Philippe VAN HOOF te Sint-Truiden op 9 november 2011, nog te registreren, blijkt;

1. De heer DROOGMANS Robert Joseph Ghislain, bestuurder, geboren te Sint-Truiden op 5 september 1954 [Identiteitskaart nummer: 590-6159497-23 / Rijksregister nummer: 54.09.05-245.26], echtgenoot van Mevrouw; BUNTINX Jacqueline Lea Liliane, wonend te 3850 Nieuwerkerken, Weyerstraat 223.

2. Mevrouw DROOGMANS Christine Josée, bestuurder, echtgescheiden, geboren te Kozen op 7 december; 1957, [Identiteitskaart nummer: 591-1944766-18 I Rijksregister nummer: 57.12.07-184.14], wonende te 3850; ii Nieuwerkerken (Kozen), Weyerstraat 219.

3. Mevrouw DROOGMANS Marina Stephania bestuurder, geboren te Kozen op 5 mei 1960, [ldentiteitskaartl nummer: 590-7562102-08 / Rijksregister nummer: 60.05.05-272.97], echtgenote van de heer AMERICA Hugo; Joseph Ghislain, wonend te 3850 Nieuwerkerken, Doorstraat 18.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met vaststelling van de statuten met; i! de volgende essentiële elementen:

1. De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met! benaming "DROOGMANS PATRIMONIUM", met maatschappelijke zetel te 3850 Nieuwerkerken, Weyerstraat: ;i 31.

2. De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin: genomen, aan derden of aanverwante bedrijven.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting,: ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse,; :i commerciële, industriële of andere vennootschappen.

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng,; onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer,; de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het;

;; verbouwen, de procuratie. Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in dei

= meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij' technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, hypotheek verlenen, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, financieringen en projectontwikkeling.

Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en; commissionair. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de! ;: vennootschap te bevorderen.

Zij mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België en in het buitenland alle commerciële,; industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in; verband staan met haar maatschappelijk doel.

3. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.232.000 EUR, vertegenwoordigd door 2.232 aandelen, zonder: nominale waarde, met een fractiewaarde van %.232ste deel van het maatschappelijk kapitaal per aandeel. Dit. kapitaal is volledig volstort, als volgt:

inbreng-n in natura

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I. Beschrijving der inbrengen in natura

De heer Droogmans Robert, mevrouw Droogmans Christine en mevrouw Droogmans Marina, comparanten voornoemd, doen een inbreng van globaal negenhonderd zevenennegentig (997) aandelen der handelsvennootschap "Droogmans Bouwmaterialen" naamloze vennootschap, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3850 Nieuwerkerken Weyerstraat 31, bekend onder het ondernemingsnummer BE0428.905.987.

Elk der aandelen heeft een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal en is volledig afbetaald.

Il. Algemene voorwaarden van de inbreng

1) De ingebrachte aandelen worden vanwege de oprichters ingebracht vrij van verzet, voorrechten, pandrechten, beslagen en van ontbindende rechtsvorderingen.

2) De opgerichte vennootschap verkrijgt alle rechten van eigendom en genot der ingebrachte aandelen vanaf de dag, waarop zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven. Zij zal vanaf dezelfde dag aile belastingen en kosten, die de ingebrachte aandelen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot van deze aandelen, ten laste nemen.

3) De opgerichte vennootschap wordt vanaf dezelfde dag gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen, in verband met de door hen ingebrachte aandelen.

III. Schatting  vergoedingen

Als vergoeding voor de hierboven beschreven inbrengen in natura, globaal geschat: twee miljoen tweehonderdtweeëndertigduizend euro (2.232.000 ¬ ), waarvan alle oprichters verklaren volledig kennis te hebben, worden aan de inbrengers-oprichters, die aanvaarden, toegekend: tweeduizend tweehonderd tweeëndertig (2.232) aandelen der hierbij opgerichte vennootschap, met elk een fractiewaarde van één/tweeduizend tweehonderd tweeëndertigste (1I2.2325fe) van haar maatschappelijk kapitaal zijnde:

- Droogmans Robert (comparant sub 1): zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen

- Droogmans Christine (comparant sub 2): zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen

- Droogmans Marina (comparant sub 3): zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen

Totaal tweeduizend tweehonderd tweeëndertig (2.232) aandelen.

IV. Verslag bedrijfsrevisor

Het verslag op datum van 6 juni 2001, opgemaakt door de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, optredend voor de bvba "Engelen & Partners" te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, over de omschrijving van de inbrengen in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, besluit als volgt: "Ondergetekende, Luc Beckers, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren met zetel te 3500 Hasselt, llgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichters dd. 30 maart 2011, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbreng in natura van negenhonderd zevenennegentig (997) aandelen van de NV "DROOGMANS BOUWMATERIALEN", verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "DROOGMANS PATRIMONIUM; dat:

- de beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsvrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde der aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit twee duizend tweehonderd tweeëndertig (2.232) aandelen van de BVBA "DROOGMANS PATRIMONIUM", met een franctiewaarde van duizend (1.000,00) euro elk. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.".

4. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de oprichtingsakte.

5. Het boekjaar begint op één januari en verstrijkt op eenendertig december van elk jaar.

6. De jaarlijkse gewone algemene vergadering der vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag der maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen over aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over wijzigingen van de statuten te beraadslagen.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen terzake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s), in voorkomend geval de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s), het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekeningen, de bestemming van de beschikbare winst.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot: vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Ieder der zaakvoerders kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. Deze vergaderingen vinden plaats in de maatschappelijke zetel, tenzij in de oproepingsbrieven een andere plaats vermeld is.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke of statutaire vertegenwoordiging, kunnen vennoten, die zelf niet op de algemene vergadering aanwezig zijn, slechts geldig vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, die zelf vennoot moet zijn. Om geldig te zijn moet de volmacht bij gedateerd geschrift gegeven zijn en de te behandelen agenda bevatten.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Nochtans, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Behalve de uitzonderingen door de wet bepaald, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid der uitgebrachte stemmen, welke ook het aantal aandelen zij dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is. Bij staking van stemmen wordt het voorstel aanzien als verworpen.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De benoeming van een zaakvoerder treedt eerst in werking nadat hij uitdrukkelijk verklaard heeft dat hij zijn functie aanvaardt en dat die aanvaarding niet door of krachtens de wet is verboden. Deze verklaringen worden aangetekend in de notulen van de algemene vergadering.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en de tijd en gelegenheid heeft gehad een nieuwe

zaakvoerder te benoemen. _ _ _

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder(s); indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt kosteloos uitgeoefend. Niettemin kan aan de zaakvoerder(s), onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag jaarlijks door de algemene vergadering wordt bepaald en die ten laste komt van de vennootschap.

8. Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

9. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders beslist.

Daarna werd een eerste algemene vergadering gehouden, waarin werd beslist tot de benoeming van:

- de heer DROOGMANS Robert, voormeld, tot zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, hetgeen door hem werd aanvaard;

- mevrouw DROOGMANS Christine, voormeld, tot zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, hetgeen door haar werd aanvaard

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

- mevrouw DROOGMANS Marina, voormeld, tot zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap, hetgeen door

haar werd aanvaard

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte en

wordt afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van juni van het jaar 2013 om twintig uur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

met als enig doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

(get.) Philippe VAN HOOF

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte, bijzonder verslag van de oprichters en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DROOGMANS PATRIMONIUM

Adresse
WEYERSTRAAT 31 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande