DUCATT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DUCATT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 830.949.807

Publication

10/04/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

BECHTI3ANK VAN KOOPHANDEL

31 -03- 2014

1-9à-elk-r

(11101011

Ondernemingsnr :0830.949.807 Benaming (voluit) : DUCATT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Balendijk 161

3920 LOMMEL

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - TUSSENKOMST VAN BESTUURDERS: CONVERSIE VAN TWEE WARRANTS - VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING IN GELD DOOR UITGIFTE VAN AANDELEN KLASSE C - CREATIE KLASSE D AANDELEN WIJZIGING INZAKE KLASSEN VAN AANDELEN VASTSTELLING TERUGBETALING LENING VASTSTELLING VOLSTORTING KAPITAALVERHOGING - VERNIETIGING VAN BEPAALDE UITSTAANDE WARRANTS - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig februari tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Creatie van aandelen klasse D en het vastleggen van de rechten van deze aandelen, zoals uiteengezet' in het verslag ex artikel 560 Wetboek van vennootschappen en door wijziging van artikelen 9, 22 en 25bis van: de statuten in verband met bepaalde rechten verbonden aan de aandelen.

Vervanging van het eerste lid tot en met b) van artikel 9 van de statuten door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) en4 maximum twaalf (12) leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voort hernieuwbare mandaten van ten hoogste zes jaar, als volgt:

(a) twee (2) leden worden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse A aandeelhouder or door de klasse A aandeelhouders (de "A Bestuurders,

(b) maximum zes (6) leden worden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse B! aandeelhouder of door de klasse B aandeelhouders die de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse B en klasse C aandelen (de "B Bestuurders");

(c) één (1) lid wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door LR1V1 in haar hoedanigheid van, en; in de mate zij op het ogenblik van de benoeming deze hoedanigheid bezit van, klasse D aandeelhouder (de "D Bestuurder"),"

De huidige punten (c) en (d) worden respectievelijk (d) en (e).

Vervanging van artikel 22 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Het resultaat van het boekjaar is het verschil tussen enerzijds het totaal van aile ontvangsten en baten: van het boekjaar en anderzijds het totaal van aile rechtstreekse en onrechtstreekse kosten en lasten van heli boekjaar, waartoe de bedrijvigheid van de Vennootschap aanleiding geeft.

e. Er wordt overgegaan tot de vaststelling van het voor uitkering vatbare bedrag in de zin van artikel 517i van het Wetboek van vennootschappen:

1' Indien een uitkeerbaar bedrag wordt vastgesteld, wordt overgegaan tot een resultaatsbestemming: overeenkomstig de preferentiemgeling voorzien in § 3 hierna

2° Ingeval er geen uitkeerbaar bedrag wordt vastgesteld, vindt er geen resultaatsbestemming plaats. Hel"; vastgestelde veilles wordt overgedragen naar het volgend boekjaar voor zover het niet kan worden: aangezuiverd door overgedragen resultaten en/of aangelegde reserves.

§3. Er wordt overeenkomstig de navolgende regeling overgegaan tot de bestemming van het; overeenkomstig § 2 van dit artikel vastgestelde resultaat en de daarvan desgevallend voor uitkering vatbare bedragen:

1° Wettelijke reserve:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ten belope van het wettelijk minimum, wordt ten minste één twintigste van het uitkeerbare resultaat voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserve.

2° Overige reserves:

Van het resterende saldo wordt in voorkomend geval een bedrag afgehouden voor de vorming van de overige noodzakelijk geachte reserves.

3° Dividenduitkeringen:

Indien na het doorlopen van de stappen aangeduid sub 1° en/of 2° van deze § 3 door de algemene vergadering tot gehele of gedeeltelijke uitkering van het resultaat wordt besloten, wordt allereerst op de aandelen van klasse D een dividend uitgekeerd met de toepassing van preferente rechten die verbonden fer aan de aandelen van klasse D zoals hierna omschreven.

Ten eerste dienen aile netto bedragen (d.w.z. na aftrek van aile belastingen verschuldigd door de Vennootschap maar t'ô& aftrek van de belastingen die eventueel verschuldigd zouden zijn in hoofde van de Aandeelhouder) door de Vennootschap te worden uitgekeerd (door middel van dividenduitkeringen, kapitaalverminderingen, of andere uitkeringen) (de "Beschikbare Bedragen, aan de houders van aandelen van klasse D ten belope van, en totdat deze een iRR (internai rate of return) van 7,00% op de volstorte bedragen van hun aandelen van klasse D hebben ontvangen. Bij elke uitkering door de Vennootschap dient te worden nagegaan of dergelijke 1RR op het door de houders van aandelen van klasse D effectief gestorte bedrag op hun aandelen van klasse D in de Vennootschap bereikt is.

Ten tweede, dienen de Beschikbare Bedragen (of desgevallend het resterend saldo ervan) te worden uitgekeerd aan houders van alle aandelen (inclusief de aandelen van klasse D), met dien verstande dat indien het bedrag van de Beschikbare Bedragen (of, in voorkomend geval, het saldo) niet voldoende is opdat de houders van aandelen van klasse D de volstorte bedragen van hun aandelen van klasse D terug hebben, deze Beschikbare Bedragen of dit saldo bij voorrang zullen worden uitgekeerd aan de houders van aandelen van klasse D."

Vervanging van het artikel 25 bis van de statuten betreffende het Exit Preferentie.

2° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vijf miljoen euro (¬ 5.000.000,00) om het te brengen op tweeënzestig miljoen vijfhonderdachtenveertigduizend negentien euro zevenenzeventig cent (E 62.548.019,77).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van 504.999 aandelen klasse D met de rechten en plichten daaraan verbonden zoals omschreven in het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van negen euro komma negen nul één (9,901 E) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van vijfentwintig procent (25 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer IBAN; 13E88 0688 9932 7241 BIC: GKCCBEBB op naam van de Vennootschap bij de Belfius bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 28 februari 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

3° Vaststelling van de uitoefening van warrants uitgegeven naar aanleiding van de buitengewone algemene vergadering van 31 januari 2014, overeenkomstig artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen, ingevolge de uitoefening van kapitaalverhoging met twee miljoen vijfhonderdzevenenetigduizend vijihonderdvierendertig euro vijfentwintig cent (¬ 2.557,534,25) om het te brengen op vijfenzestig miljoen horKiercienvijfduizend vijfhonderdvierenvijftig euro twee cent (¬ 65.105.554,02) met uitgifte van 344.414 nieuwe aandelen klasse C.

4° Gelijkschakeling van de fractiewaarde van alle aandelen.

5° Toewijzing van aile aandelen klasse C uitgegeven, zijnde 344.414 aandelen, ingevolge de uitoefening van warrants aan klasse D en beslissing dat deze 344.414 aandelen aldus aandelen klasse D worden.

6° Allerhande vaststellingen, onder andere inzake bijkomende stortingen.

7° Vernietiging van aile nog niet uitgeoefende B-warrants (uitgegeven op 31 januari 2011) en aile nog niet uitgeoefende C-warrants (uitgegeven op 31 januari 2014).

8° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met aile hiervoren genomen beslissingen, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzestig miljoen honderdenvijkluizend vijfhonderd vierenvijftig euro twee cent (¬ 65.105.554,02).

Het is vertegenwoordigd door drie miljoen tweehonclerdnegenenzeventigduizend zeshonderdvijfenzestig (3.279.665) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met eenzelfde fractiewaarde, waarvan honderdeneenduizend (101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B, een miljoen driehonderdnegentienduizend tweehondercitweanvijftig (1.319.252) aandelen klasse C en achthonderdnegenen veertigduizend vierhonderddertien (849,413) aandelen klasse D.

Er werden eveneens 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schdiven op 1 A aandeel, uitgegeven."

9° Alle machten werden verleend aan Roeland Engelen, Anke Van den Broeck, Lieve Poels teneinde tot de neerlegging van afschrift van de akte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt, overeenkomstig de bepalingen van artikel 15 van de Wet betreffende de continuïteit van de ondernemingen van 31 januari 2009 en volmacht met betrekking tot deze neerlegging.

10° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Berrens, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

^ --- " n ry  g^ I,  «

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4. .., " _r. . mod 11.1

lr Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

AI VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris



Op de laatste blz. van Luik 13_ vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0830.949.807 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Balendijk 161, 3920 Lommel (volledig adres)

Onderwerp akte: MANDATEN

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur, gehouden op 26.02.2014

'De Raad van Bestuur neemt akte van het ontslag van mevrouw Catherine Dumonceaux, woonachtig te rue Gachard 68 1050 Ixelles, als bestuurder per 12/02/2014. De Raad van Bestuur dankt mevrouw Dumonceaux voor haar diensten,

De Raad van Bestuur aanvaardt dit eervolle ontslag en dankt mevrouw Dumonceaux voor haar bijdrage als bestuurder van Ducatt NV

De Raad van Bestuur beslist om het openvallend mandaat voorlopig niet in te vullen.'

Uittreksel uit het verslag van de gewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 08.05.2014

'De algemene vergadering benoemt tot commissaris voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap niet beperkte

aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Woluwedal 18, en administratieve zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de vennootschap "Filip Loue BVBA", op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders van 2017;

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur, gehouden op 28.05.2014

'Delegatie bevoegdheden aan management

De raad van bestuur beslist om arsiC0 BVBA (met als vaste vertegenwoordiger Danny Berrens) en Vercundus BVBA (met als vaste vertegenwoordiger Roel Bollen) met ingang van heden te ontslaan als dagelijks bestuurder van de Vennootschap.

De raad van bestuur beslist om met ingang van heden PRTRR Holding BV (met als vaste vertegenwoordiger Henk Coppens) te benoemen als dagelijks bestuurder van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 SEP. 2014

Griffie

111111NROS

DU CATT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aan de CEO (PRTRR Holding BV, met als vaste vertegenwoordiger Henk Coppens), samen handelend met ofwel de CF0 (arsiC0 BVBA, met ais vaste vertegenwoordiger Danny Berrens) ofwel de CSO (Vercundus 511BA, met als vaste vertegenwoordiger Roel Bollen), worden volgende bevoegdheden toegekend:

1)het stellen van handelingen, aangaan van verbintenissen en ondertekenen van documenten ter uitvoering van beslissingen van de raad van bestuur of in het kader van een door de raad van bestuur van tijd tot tijd goedgekeurd business plan of budget;

2)het stellen van handelingen stellen, aangaan van verbintenissen en ondertekenen van documenten in naam en voor rekening van de Vennootschap voor zover zulke handeling of verbintenis het maximumbedrag van 250.000 euro niet overstijgt;

3)het sluiten van contracten met klanten, agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap voor zover dergelijke contracten een financiële impact hebben van minder dan 250.000 euro of voor zover dergelijke contracten kaderen in de uitvoering van beslissingen van de raad van bestuur of in een door de raad van bestuur van tijd tot tijd goedgekeurd business plan of budget;

4)aanvragen en ondertekenen van prijsoffertes, bestellingen en contracten voor aankoop of verkoop van roerende goederen voor zover dergelijke offertes, bestellingen en/of contracten een financiële impact hebben van minder dan 250.000 euro of voor zover dergelijke offertes, bestellingen en/of contracten kaderen in de uitvoering van beslissingen van de raad van bestuur of in een door de raad van bestuur van tijd tot tijd goedgekeurd business plan of budget;

5)openen en afsluiten van bankrekeningen en het doen van betalingsverrichtingen voor bedragen van minder dan 250.000 euro of in uitvoering van beslissingen van de raad van bestuur of in het kader van een door de raad van bestuur van tijd tot tijd goedgekeurd business plan of budget.

6)het ondertekenen van dagelijkse briefwisseling in naam en voor rekening van de Vennootschap, inclusief maar niet beperkt tot ontvangstbewijzen voor aangetekende brieven, deurwaardersexploten of colli's, ten aanzien van De Post alle overeenkomsten sluiten die passend of nodig zijn en, in het bijzonder, als lastgever machtigingen ondertekenen om alle briefwisseling af te halen, het bedrag van postwissels en  assignaties, effecten, kwijtschriften en andere waarden geadresseerd aan de Vennootschap te ontvangen en daarvoor Kwijting of afrekening te geven;

7)het vertegenwoordigen van de vennootschap in uitvoering van een beslissing van de raad van bestuur ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van aile belastingadministraties, nationale en regionale instellingen met uitzondering van deze waarbij de vennootschap, in toepassing van de wet, enkel vertegenwoordigd kan worden door de raad van bestuur, vertegenwoordiging van de vennootschap bij werkgeversorganisaties en vakbonden;

De volgende materies blijven in ieder geval, ongeacht de waarde ervan, tot de voorbehouden bevoegdheden van de raad van bestuur behoren:

1)Het sluiten, wijzigen en beëindigen van zakenrechtelijke overeenkomsten;

2)Het aangaan van strategische allianties, het afsluiten van partnerovereenkomsten;

3)Het doorvoeren van reorganisaties (met inbegrip van maar niet beperkt tot inbreng/overdracht van een

bedrijfstak, fusie, stopzetting van een deel van de activiteiten, enz.);

4)De beslissingen die overeenkomstig de bepalingen van de aandeelhoudersovereenkomst en de statuten

van de vennootschap aan een bijzondere meerderheidsbeslissing van de raad van bestuur onderworpen zijn.'

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 19.08.2014

'De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Josephus Bonifacius Peeters als bestuurder per 04/07/2014. De algemene vergadering dankt de heer Peeters voor zijn diensten.

De algemene vergadering aanvaardt dit eervolle ontslag en dankt de heer Peeters voor zijn bijdrage als bestuurder van Ducatt NV.

De algemene vergadering beslist om de heer Nico Vandervelpen te benoemen als bestuurder van de Vennootschap.

Het mandaat van de heer Vandervelpen gaat in vanaf heden voor een termijn die een einde neemt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

" (k

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Ingevolge bovenvermeld ontslag van een bestuurder en benoeming van een bestuurder en teneinde de samenstelling van de raad van bestuur in overeenstemming te brengen met de statuten van de Vennootschap, stelt de algemene vergadering vast dat de raad van bestuur van de Vennootschap met ingang van heden samengesteld is uit 9 leden als volgt:

" arsiC0 BVBA (met als vaste vertegenwoordiger Danny Berrens), A-Bestuurder

" Vercundus BVBA (met als vaste vertegenwoordiger Roel Bollen), A-Bestuurder

" Capricorn Venture Partners NV (met als vaste vertegenwoordiger Paul Decraemer), B-Bestuurder aangeduid onder de kandidaten gezamenlijk voorgesteld door de NV Capricorn Cleantech Fund en de NV Quest for Growth Privak

" LRM NV (met als vaste vertegenwoordiger Stijn Bijnens),,B-Bestuurder aangeduid onder de kandidaten voorgesteld door de NV Limburgse Reconversie Maatschappij

" LRM Beheer NV (met als vaste vertegenwoordiger Roeland Engelen), B-Bestuurder aangeduid onder de kandidaten voorgesteld door de NV Limburgse Reconversie Maatschappij

" ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV (met als vaste vertegenwoordiger Tom Mortier), B-Bestuurder aangeduid onder de kandidaten voorgesteld door de NV ParticipatieMaatschappij Vlaanderen

ª% Vandervelpen, D-Bestuurder

" Mentofacturing BVBA (met als vaste vertegenwoordiger Willy Hendrickx), onafhankelijk bestuurder

" PRTRR Holding BV (met als vaste vertegenwoordiger Henk Coppens), de Chief Executive Officer in functie.

De algemene vergadering beslist om aan Danny Berrens, alleen handelend en met het recht van indeplaafsstelling, alle machten te verlenen teneinde, in naam en voor rekening van de Vennootschap, de vervulling van de formaliteiten bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel met het oog op de bijwerking van het vennootschapsdossier en de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.'

LRM Beheer NV arsiC0 BVBA

met als vaste vertegenwoordiger met als vaste vertegenwoordiger

Roeland Engelen Danny Berrens

Bestuurder Bestuurder

29/07/2014
ÿþ mod 11.1

LIAT:--1-n-de--13-iji-a-ien-bii het Beigisch'S-taatsb-lad bekend- te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte





II 11III 11.1 11,11,1

PECHTI3ANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

17 JULI 2014

Griffie

29/07/2014

1g

Ondememingsnr : 0830949807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Balendijk 161

3920 Lommel

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING IN GELD MET INDIVIDUELE AFSTAND VAN VOORKEURRECHT - CREATIE KLASSE E AANDELEN - UITGIFTE VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vier juli tweeduizend veertien, door Meester Peter Van flitelkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Creatie van aandelen klasse E en het vastleggen van de rechten van deze aandelen, zoals uiteengezet in ; verslag ex artikel 560 Wetboek van vennootschappen en door wijziging van artikelen 8, 9, 22 en 25bis van de statuten in verband met bepaalde rechten verbonden aan de aandelen.

Aanpassing van artikel 8his.6.1. van de statuten met betrekking toi de aandelen, volgplicht

Aanpassing van artikel 9 van de statuten als volgt;

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) en maximum elf (11) leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, ai dan niet aandeelhouders, benoemd voor: hernieuwbare mandaten van ten hoogste zes jaar, als volgt:

a) twee (2) leden worden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse A aandeelhouder of; door de klasse A aandeelhouders (de "A Bestuurders");

b) maximum vier (4) leden worden benoemd onder kandidaten voorgedragen door aandeelhouders dier de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse B en klasse C aandelen (de "B Bestuurders"); Er werd overeengekomen dat onder de B bestuurders;

1. één B Bestuurder zal worden aangeduid onder de kandidaten gezamenlijk voorgesteld door4;

de NV Capricom Cleantech Fund en de NV Ouest for Growth Privak;

twee B Bestuurders zullen worden aangeduid onder de kandidaten voorgesteld door de NV "Limburgse Reconversie Maatschappij";

één B Bestuurder zal worden aangeduid onder de kandidaten voorgesteld door de NV "ParticipatieMaatschappij Vlaanderen";

c) één (1) lid wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de NV "Limburgse Reconversie Maatschappij" in haar hoedanigheid van, en in de mate zij op het ogenblik van de benoeming deze hoedanigheid bezit van, klasse D aandeelhouder (de "D Bestuurder");

d) één (1) lid wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de NV "Limburgse Reconversie Maatschappij" in haar hoedanigheid van, en in de mate zij op het ogenblik van de benoeming deze hoedanigheid bezit van, !classe E aandeelhouder en slechts in de mate de NV "Limburgse; Reconversie Maatschappij" op dat ogenblik meer dan 75% van het totaal aantal aandelen van de! vennootschap bezit (de "E-Bestuurder");

e) twee (2) leden kunnen verkozen worden als onafhankelijk bestuurder, en die dienen te beschikkeni. over voldoende zakelijk, uitvoerend of technologische expertise met betrekking tot de activiteiten;, van de vennootschap;

f) de Chief Executive Officer in functie.

Wanneer een bestuursmandaat wordt herroepen of wanneer een bestuurder ontslag neemt, overlijdt of op; pensioen gaat of wanneer de plaats van een bestuurder openvalt, om welke andere reden ook, zal de bestuurder die dit opengevallen bestuursmandaat op zich neemt (a) middels coöptatie voorlopig worden: benoemd door de raad van bestuur op voorstel van de aandeelhouders van dezelfde categorie als de;; bestuurder wiens mandaat is opengevallen; of (b) worden benoemd door de algemene vergadering :1.0.vereenkomstig.del.epalingeovao deze. statutert._

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

--- .

Elke voorlopige benoeming door de raad van bestuur middels coöptatie wordt aan de eerstvolgende

algemene vergadering ter bekrachtiging voorgelegd. Elke aldus door de algemene vergadering benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

In geval van herroeping door de algemene vergadering van het mandaat van een bestuurder die benoemd werd onder kandidaten voorgedragen door een aandeelhouder of een groep van aandeelhouders overeenkomstig dit artikel, zal de nieuwe bestuurder die voor dit opengevallen bestuursmandaat benoemd wordt, geselecteerd en benoemd worden uit een lijst van minstens twee (2) kandidaten voorgedragen door de

aandeelhouder of groep van aandeelhouders die de herroepen bestuurder voor benoeming hadden voorgedragen.

De raad van bestuur kan ook een of meerdere waarnemers benoemen. Zij mogen iedere raad van bestuur bijwonen niet raadgevende stem en zullen ook aile informatie ontvangen die de bestuurders ontvangen mits de vertrouwelijkheid van de documenten en beraadslagingen te respecteren.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De voorzitter wordt benoemd door de raad van bestuur onder zijn leden; hij kan echter voor de eerste maal benoemd worden bij de akte van oprichting van de vennootschap.

Indien de voorzitter in de uitoefening van zijn functie belet is, wordt hij vervangen door de oudste aanwezige bestuurder. Indien één of meer bestuurders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de bestuurder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of door een bestuurder telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf werkdagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien minstens de helft van zijn leden, waaronder (i) minstens één A Bestuurder of de Chief Executive Officer in functie en (ii) één bestuurder die werd aangeduid onder de kandidaten voorgesteld door de NV "Limburgse Reconversie Maatschappij", aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze quorumvereiste niet wordt behaald, zal de vergadering worden uitgesteld voor een termijn van maximaal tien (10) werkdagen. De op zulke uitgestelde vergadering aanwezige bestuurders kunnen geldig besluiten over de aangelegenheden opgenomen in de agenda van de vorige vergadering.

Een bestuurder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere bestuurder. Een bestuurder kan drager zijn van meerdere volmachten.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Zonder afbreuk te doen aan strengere wettelijke of conventionele meerderheidsvereisten die in de ' Aandeelhoudersovereenkomst voor bepaalde beslissingen aan bijzondere meerderheden zijn onderworpen, wordt elk besluit van de raad van bestuur genomen met een gewone meerderheid van de stemmen. Daarnaast zullen aldus beslissingen over bepaalde zaken (zoals opgesomd in de Aandeelhoudersovereenkomst) onderworpen zijn aan een goedkeuring van drie B Bestuurders, Elke bestuurder heeft één stem en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als het aantal volmachten dat hij ontving van de andere bestuurders.

De voorzitter van de raad van bestuur heeft geen doorslaggevende stem bij staking van stemmen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Afschriften of uittreksels van die notulen worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur warden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of ' de aanwending van het toegestane kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, die mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen."

Aanpassing van artikel 22 van de statuten als volgt:

§1. Het resultaat van het boekjaar is het verschil tussen enerzijds het totaal van alle ontvangsten en baten van het boekjaar en anderzijds het totaal van aile rechtstreekse en onrechtstreekse kosten en lasten van het boekjaar, waartoe de bedrijvigheid van de vennootschap aanleiding geeft.

§2. Er wordt overgegaan tot de vaststelling van het voor uitkering vatbare bedrag in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen:

1° Indien een uitkeerbaar bedrag wordt vastgesteld, wordt overgegaan tot een resultaatsbestemnning overeenkomstig de preferentieregeling voorzien in § 3 hierna.

2° Ingeval er geen uitkeerbaar bedrag wordt vastgesteld, vindt er geen resultaatsbestemming plaats. Het vastgestelde verlies wordt overgedragen naar het volgend boekjaar voor zover het niet kan worden aangezuiverd door overgedragen resultaten en/of aangelegde reserves.

§3, Er wordt overeenkomstig de navolgende regeling overgegaan tot de bestemming van het overeenkomstig § 2 van dit artikel vastgestelde resultaat en de daarvan desgevallend voor uitkering vatbare bedragen:

1° Wettelijke reserve:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(effi bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ten belope van het wettelijk minimum, wordt ten minste één twintigste van het uitkeerbare resultaat voorafgenomen voor het aanleggen van de wettelijke reserve.

Overige reserves:

Van het resterende saldo wordt in voorkomend geval een bedrag afgehouden voor de vorming van de overige noodzakelijk geachte reserves.

3° Dividenduitkeringen:

Indien na het doorlopen van de stappen aangeduid sub 1° en/of 2° van deze § 3 door de algemene vergadering tot gehele of gedeeltelijke uitkering van het resultaat wordt besloten, wordt allereerst op de aandelen van klasse E een dividend uitgekeerd met de toepassing van preferente rechten die verbonden zijn aan de aandelen van klasse E zoals hierna omschreven.

Ten eerste dienen aile netto bedragen (d.w2, na aftrek van aile belastingen verschuldigd door de ' vennootschap maar vr56r aftrek van de belastingen die eventueel verschuldigd zouden zijn in hoofde van de Aandeelhouder) door de vennootschap te worden uitgekeerd (door middel van dividenduitkeringen, kapitaalverminderingen, of andere uitkeringen) (de "Beschikbare Bedragen") aan de houders van aandelen van klasse E ten belope van, en totdat deze een IRR (internai rate of return) van 7,00% op de volstorte bedragen van hun aandelen van klasse E hebben ontvangen. Bij elke uitkering door de vennootschap dient te worden nagegaan of dergelijke IRR op het door de houders van aandelen van klasse E effectief gestorte bedrag op hun aandelen van klasse E in de vennootschap bereikt is.

Ten tweede, dienen de Beschikbare Bedragen (of desgevallend het resterend saldo ervan) te worden " uitgekeerd aan de houders van aandelen van klasse D ten belope van, en totdat deze een IRR (internat rate of return) van 7,00% op de nominale waarde van de volstorte bedragen van hun aandelen van klasse D hebben ontvangen. Bij elke uitkering door de vennootschap dient te worden nagegaan of dergelijke IRR op het door de houders van aandelen van klasse D effectief gestorte bedrag op hun aandelen van klasse D in de

" vennootschap bereikt is.

Ten derde, dienen de Beschikbare Bedragen (of desgevallend het resterend saldo ervan) te worden uitgekeerd aan de houders van aile aandelen (inclusief de aandelen van klasse E en de aandelen van klasse ' D), met dien verstande dat indien het bedrag van de Beschikbare Bedragen (of, in voorkomend geval, het saldo), niet voldoende is opdat de houders van aandelen van klasse E, respectievelijke de houders van aandelen van klasse D de volstorte bedragen van hun aandelen van klasse E, respectievelijk aandelen van klasse D terug hebben overeenkomstig de voorwaarden zoals uiteengezet in voorgaande alinea's, deze Beschikbare Bedragen of dit saldo bij voorrang zullen worden uitgekeerd aan de houders van aandelen van ' klasse E en vervolgens aan de houders van aandelen van klasse D."

Aanpassing van artikel 25bis van de statuten als volgt:

"In geval er een Exit (zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst) plaatsvindt, zullen de betrokken aandeelhouders, op basis van hun pro rata aandeelhouderschap, voorafgaandelijk en bij voorkeur tegenover aile andere aandeelhouders een deel van de Exit Proceeds (zoals gedefinieerd in de ' Aandeelhoudersovereenkomst) ontvangen als volgt;

1. Klasse E Liquidation Preference (zoals gedefinieerd in de

Aandeelhoudersovereekomst):

In het geval er een Exit (zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst) plaatsvindt en voorzover; de in artikel 22 van de statuten beschreven preferente uitkeringen nog niet (volledig) werden gerespecteerd, zef iedere klasse E aandeelhouder een eventueel batig vereffeningssaldo preferent worden toebedeeld mutatis " mutandis hetgeen in artikel 22 is bepaald.

Indien de Exit Proceeds niet voldoende zijn om de Klasse E Liquidation Preference volledig te voldoen, zal het bedrag dat de klasse E aandeelhouders ontvangen overeenkomstig en pro rata worden aangepast.

2. Klasse D Liquidation Preference (zoals gedefinieerd in de

Aandeelhoudersovereekomst):

Na uitkering van de Klasse E Liquidation Preference aan de klasse E aandeelhouders, zoals hiervoor , uiteengezet en voor zover de in artikel 22 van de statuten beschreven preferente uitkeringen nog niet (volledig) werden gerespecteerd, zullen de resterende Exit Proceeds (indien er zijn) uitgekeerd worden aan de klasse D aandeelhouders, die recht zullen hebben op een deel van de Exit Proceeds dat hen preferent zal worden toebedeeld mutatis mutandis hetgeen in artikel 22 is bepaald.

Indien de Exit Proceeds niet voldoende zijn om de Klasse D Liquidation Preference volledig te voldoen, zal het bedrag dat de klasse D aandeelhouders ontvangen overeenkomstig en pro rata worden aangepast,

3. Klasse C Liquidation Preference (zoals gedefinieerd in de '

Aandeelhoudersovereekomst):

Na uitkering van de Klasse E Liquidation Preference aan de klasse E aandeelhouders en de Klasse D Liquidation Preference aan de klasse D aandeelhouders, zoals hiervoor uiteengezet, zullen de resterende Exit Proceeds (indien er zijn) uitgekeerd worden aan de klasse C aandeelhouders, die recht zullen hebben op dit deel van de Exit Proceeds voor het bedrag dat zij effectief zullen hebben bijgedragen en volstort in het kapitaal van de klasse C aandelen gecumuleerd (hierbij inbegrepen de uitgiftepremies) van de vennootschap (hierna genoemd de "Klasse C Liquidation Preference"). Indien de Exit Proceeds niet voldoende zou zijn om de Klasse C Liquidation Preference volledig te voldoen, zal het bedrag dat de klasse C aandeelhouders zullen ontvangen, overeenkomstig en pro rata worden aangepast.

4. Klasse A + B Liquidation Preference (zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst)

Na uitkering van de Klasse E Liquidation Preference aan de klasse E aandeelhouders en van de Klasse D Liquidation Preference aan de klasse D aandeelhouders en van de Klasse C Liquidation Preference aan de klasse C aandeelhouders, zoals hiervoor uiteengezet, zullen de resterende Exit Proceeds (indien er zijn) (hierna genoemd "Klasse A + B Liquidation Preference") uitgekeerd worden aan de klasse A en klasse B ;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

aandeelhouders, die recht zullen hebben op dit deel van de Exit Proceeds voor het bedrag dat zij effectief zullen hebben bijgedragen en volstort in het kapitaal van de klasse A en B aandelen gecumuleerd (hierbij inbegrepen de uitgiftepremies) van de vennootschap. Indien de Exit Proceeds niet voldoende zouden zijn om de klasse A +

B Liquidation Preference volledig te voldoen, zal het bedrag dat de klasse A en de klasse B aandeelhouders zullen ontvangen, overeenkomstig en pro rata worden aangepast

5. Resterende opbrengsten

Na uitkering van de Klasse E Liquidation Preference aan de klasse E aandeelhouders, van de Klasse D

Liquidation Preference aan de klasse D aandeelhouders, van de Klasse C Liquidation Preference aan de klasse

C aandeelhouders, en van de Klasse A + B Liquidation Preference aan de klasse A en de klasse B aandeelhouders, zoals hiervoor uiteengezet, worden de resterende Exit Proceeds (indien er zijn) verdeeld onder alle aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit in de vennootschap.

Voor de overige voorwaarden en wijze van uitkering wordt eveneens nog verwezen naar de artikel 8 van de Aandeelhoudersovereenkomst."

2/ Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met vier miljoen negenhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdnegenennegentig euro éénentachtig cent (E 4.999.999,81) om het te brengen op zeventig miljoen honderdenvijfduizend vijfhonderddrieënvijftig euro drieëntachtig cent (E 70.105.553,83).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard gaan met de uitgifte van 8.196.721 aandelen klasse E met de rechten en plichten daaraan verbonden zoals omschreven in het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe aandelen, tegen de prijs van nul euro éénenzestig cent (E 0,61) per aandeel en op ieder aandeel werd onmiddellijk gestort tot beloop van honderd procent (100 %).

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 1BAN: BE88 0688 9932 7241 BIC: GKCCBEBB op naam van de Vennootschap bil de Belfius bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 4 juli 2014.

3/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeventig miljoen honderdenvijfduizend vijfhonderddrieënvijftig euro drieëntachtig cent (¬ 70.105.553,83).

Het is vertegenwoordigd door elf miljoen vierhonderdzesenzeventigduizend driehonderdzesentachtig . (11.476.386) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met eenzelfde fractiewaarde, waarvan honderdeneenduizend (101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B, een miljoen driehonderdnegentienduizend tweehonderdtweeënvijftig (1.319.252) aandelen klasse C en achthonderdnegenenveertigduizend vierhonderddertien (849.413) aandelen klasse D en acht miljoen ' honderdzesennegentigduizend zevenhonderdeenentwintig (8.196.721) aandelen klasse E.

Er werden eveneens 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse A, uitgegeven."

4/ Uitgifte van 8.196.721 warrants klasse E op naam.

5/ Inschrijving op de warrants.

6/ De vergadering besliste - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants klasse E en in de mate waarin ze worden uitgeoefend - over te gaan tot kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warranten, met het uitoefenbedrag van deze warranten, door de uitgifte van aandelen van de klasse E, als hoger nader bepaald.

71 Vervanging van artikel 13 van de statuten mbt de externe vertegenwoordiging door de volgende tekst: "De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders waaronder minstens één A Bestuurder en één B Bestuurder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelden, die (i) alleen of (ii) indien er meerdere aangestelden tot het dagelijks bestuur zijn benoemd, met twee aangestelden tot het dagelijks bestuur, de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor (a) alle payroll betalingen en voor (b) aile verbintenissen en contracter die een financiële impact van EUR 250.000 niet overstijgen en (c) voor aile daden van dagelijks bestuur die een financiële impact van EUR 250.000 niet overschrijden

De organen die overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de aan hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht."

8/ Toevoeging van de volgende alinea in fine van artikel 5 van de statuten:

"Er werden eveneens 8.196.721 warrants klasse E, waarvan iedere warrant het recht geeft om ln te schrijven op 1 aandeel klasse E, uitgegeven."

9/ Schrapping van artikel 8bis.2. van de statuten.

10/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Berrens, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot incieplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, '

en;desgevallend;- bij" de-Administratie-van -de- Belasting over-de-Toegevoegde-Waarderte verzekeren: - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

$taatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

'nad 11.1

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk !met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, zeven volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt veteir registratie in toepassing van artikel 173,1 bis van het Wetboek registratierechten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Peter Van Meikebeke Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/03/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

MM» uh

Rechtbank van koophandel

1 WiART 2014

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr :0830.949.807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Balendijk 161

3920 LOMMEL

Onderwerp akte :UITGIFTE VAN WARRANTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig januari tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Uitgifte van vier (4) warranten op naam onder de voorwaarden en modaliteiten letterlijk overgenomen uit het verslag van de raad van bestuur.

20 Beslissing - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warranten en in de mate ; waarin ze worden uitgeoefend - over te gaan tot kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warranten, met het uitoefenbedrag van deze warranten, door de, uitgifte van aandelen van de klasse C.

30 Volmacht werd verleend aan twee bestuurders van verschillende klasse gezamenlijk handelend, om de uitoefening van de warranten en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, evenals tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie ervan.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, zeven volmachten)

Dit uittreksel werd afgeleverd véôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der:

Registratierechten

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþ mec' 11.1

P

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111NO011

PECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15 OKT. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0830.949.807 Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Balendijk 161 3920 LOMMEL

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP DE UITOEFENING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op dertig september tweeduizend veertien, voor Meester Peter VAN

MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920i

Lommel, Balendijk, 161,

volgende vaststellingen gedaan hebben, namelijk dat:

1. het kapitaal verhoogd werd met één miljoen vierhonderd negenennegentigduizend negenhonderd negenennegentig euro en zevenenzestig eurocent (¬ 1.499.999,76) zodat het kapitaal gebracht werd op éénenzeventig miljoen zeshonderd en vijf duizend vijfhonderd drieënvijftig euro en negenenvijftig eurocent (¬ , 71.605.553,59).

De voormelde kapitaalverhoging ging gepaard met de uitgifte van 2.459.016 nieuwe kapitaalaandelen; klasse E die pro rata delen in de winst van het jaar waarin ze worden uitgegeven, in dezelfde mate als bestaande aandelen.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen nul euro éénenzestig cent! (¬ 0,61) per kapitaalaandeel hetzij in totaal dus ten belope van één miljoen vierhonderd negenennegentigduizend negenhonderd negenennegentig euro en zevenenzestig eurocent (¬ 1.499,999,76)

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100%) procent op een; bijzondere rekening met nummer BE88 0688 9932 7241 op naam van de Vennootschap bij de Belfius bank, zoalsi blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 30 september 2014 dat in het dossier van de notaris bewaard blijft.

2. Het eerste lid van artikel 5 van de statuten werd vervangen door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzeventig miljoen zeshonderd en vijf duizend vijfhonderd drieënvijftig euro en negenenvijftig eurocent (¬ 71.605.553,59).

Net is vertegenwoordigd door 13.935.402 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met eenzelfde fractiewaarde, waarvan honderrieneenduizend (101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B, een miljoen driehonderdnegentienduizend tweehonderdtweeënvijftig (1.319.252) aandelen klasse C en achthonderdnegenenveertigduizend vierhonderddertien (849.413) aandelen klasse D en 10.655.737 aandelen klasse E.

Er werden eveneens 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse A, uitgegeven.,

Er werden eveneens 8.196.721 (waarvan er thans reeds 2.459.016 werden uitgeoefend) warrants klasse E, waarvan ledere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse E, uitgegeven,"

3. Machtiging werd verleend aan de heer Danny Berrens, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van de akte, de gecoördineerde tekst van de

statuten).

. . . -- - -- - --- --- -------- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r,r9ïretrátie birtoep'assing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

?

lre'Voor-behouden I aan het 13elgisch Staatsblad

13/01/2014
ÿþNII

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA

Ondernemingsnr :0830949807

Benaming (voluit): DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 Lommel

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN SCHULDVORDERINGEN MET UITIi; TE VAN AANDELEN BENEDEN FRACTIEWAARDE - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAGEN BENOEMINGEN;,

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien december tweeduizend dertien, door Meester Peter,', Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1! Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door in breng in natura met een bedrag van in totaal vijf miljoen honderdenzesduizend zeshonderdachtenvijftig euro zevenenvijftig cent (E 5.106.658,57) om het te brengen op zevenenvijftig miljoen vijfhonderdachtenveertigduizend negentien euro zevenenzeventig cent (E 57.548.019,77), door uitgifte van tweehonderdzevenenvijftigduizend achthonderdzesentachtig (257.886) nieuwe aandelen klasse C.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door Capricom Cleantech Fund NV, LRM NV, Belfius Bank NV, ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV, en Quest for Growth Privak NV, ais vergoeding voor. de inbreng van twee schuldvorderingen en een deel van de daarbijhorende intrest (tot op 13.12.2013) die lastens de Vennootschap bezitten en welke uitvoerig beschreven staan in het verslag van de commissaris.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vijf inbrengers de tweehonderdzevenenvijftigduizend; achthonderdzesentachtig (257.886) nieuwe volledig gestorte aandelen klasse C toegekend als volgt:

1) aan Capricorn Cleantech Fund NV, ten belope van zesentachtigduizend vijfhonderdzevenenveertig;` (86.547) aandelen klasse C;

2) aan LRM NV, ten belope van honderdduizend achtenzeventig (100.078) aandelen klasse C;

3) aan Belfius Bank NV, ten belope van tweeëntwintigduizend zevenhonderdvierennegentig (22.794)°,' aandelen klasse C;

4) aan ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV, ten belope van zevenendertigduizend zeshonderdnegenenveertig (37.649) aandelen klasse C;

5) Quest for Growth Privak NV, ten belope van tienduizend achthonderdachttien (10.818) aandelen klasse::

Rechtbank van koophandel

a 2 JAN, 2014

TAO f-IHàib-.:,,T

Griffie

C.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 10 december 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PriceWaterhoueCoopers Bedrijfsrevisoren", te Antwerpen, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt

"6. Besluit

Ondergetekende PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, met als wettelijke vertegenwoordiger Filip Lozie, bedrijfsrevisor, werd door de bestuurders van Ducatt NV, verzocht om verslag uit te brengen over de inbreng in: natura bij kapitaalverhoging, zoals omschreven in artikel 602 van het wetboek van vennootschappen.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Ducatt NV bestaat uit de inbreng vani

twee vorderingen (inc!, intrest t.e.rn. 13112/2013) ten bedrage van EUR 5.106.658,57 die de:

hoofdaandeelhouders Capricom Cleantech Fund NV, LRM NV, Belfius Bank NV, ParticipatieMaatschappij

Vlaanderen NV en Quest for Growth Privak NV hebben op de vennootschap Ducatt NV.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 257.886 C-aandelen van de vennootschap Ducatt NV,

zonder vermelding van nominale waarde.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voor- behouden

Qp basis van hei gedane nazicht van de voorgenomen veriichiingen zoals beschreven'in dii verslag, zin wij van oordeel dat

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature,

" de beschrijving van de inbreng, die aan ons werd voorgelegd, werd opgesteld in , overeenstemming met de algemeen aanvaardbare voorwaarden van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is. Echter, omdat het gaat om een uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, leidt deze

methode niet tot een waarde die ten minste overeenkomt met het aantal tegen de inbreng uit te geven

aandelen vermenigvuldigd met hun huidige fractiewaarde. Wij verwijzen in dit kader dan ook naar de'

verslaggeving in het kader van Venn.W. art 582.

Antwerpen, 10 december 2013

j willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen '

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

vertegenwoordigd door

(gtekend)

Filip Lozie*

Bedrijfsrevisor,"

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die

, voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenenvijftig miljoen

vijfhonderdachtenveertigduizend negentien euro zevenenzeventig cent (¬ 57.548.019,77).

Het is vertegenwoordigd door twee miljoen vierhonderddertigduizend tweehonderdtweeënvijftig

(2.430.252) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan honderdeneenduizend

(101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B en een miljoen

driehonderdnegentienduizend tweehonderdtweeënvijftig (1.319.252) aandelen klasse C,

Er werden eveneens 20 anti-dilutie warrants die recht geven om in te schrijven op een aantal, later te

bepalen B aandelen en 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 A '

aandeel, uitgegeven,"

3/ Beslissing de volgende personen ontslag te verlenen als bestuurders :

- de heer Willy Jozef Albert HENDRICKX, wonende te 3920 Lommel, Zonnedauwstraat 21;

- de heer Henricus Maria COPPENS, wonende te 5506 AV Veldhoven, Nederland, De Wever 37.

4/ Werden benoemd tot bestuurders en dit voor een termijn die een einde neemt onmiddellijk na de

jaarvergadering van het jaar 2016 :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mentofacturing BVBA", met zetel te Zonnedauwstraat 21 te 3920 Lommel, die aanduidt als vast vertegenwoordiger : de heer Willy Jozef Albert HENDRICKX, wonende te 3920 Lommel, Zonnedauwstraat 21;

- de vennootschap naar Nederlands recht "PRTRR Holding BV", met zetel te De Wever 37 5506 AV Veldhoven, Nederland, die aanduidt als vast vertegenwoordiger : de heer Henricus Maria COPPENS, wonende te 5506 AV Veldhoven, Nederland, De Wever 37.

Hun mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

51 Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Danny Berrens evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten ' bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zeven volmachten, een verslag van het bestuursorgaan en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 602, § 1 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Bifiage'fftif trut BetgistH`SiaiFsblà-cT= T3J01720I4 ---Annexes du7VlóniteurÎïëlgë

aan hot

Belglsch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 20.12.2013 13698-0100-005
24/12/2013
ÿþiN

III I I lU II IIInNI

*13193921*

w i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -12- 2013

HASSELT

Griffie

mad 11,1

?= Ondernemingsnr : 0830.949.807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 LOMMEL

Onderwerp akte :VASTSTELLING CONVERSIE OBLIGATIES - VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING EN UITGIFTE NIEUWE AANDELEN KLASSE C - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijf december tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN.

MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "DUCATT" waarvan de zetel gevestigd is te 3920,

Lommel, Balendijk, 161,

volgende vaststellingen gedaan hebben, namelijk dat

1. er in de periode van 20 november tweeduizend dertien tot 29 november tweeduizend dertien vijf; aanvragen tot cohversie werden ingediend door alle houders van obligaties, tèn belope van in totaal: negentienduizend vierhonderdeenenzestig (19.461) obligaties teneinde deze te converteren in één miljoen; eenenzestigduizend driehonderdzesenzestig (1.061.366) nieuwe aandelen klasse C conform de :; uitgiftevoorwaarden en de wijziging van de uitgiftevoorwaarden, van de obligaties.

2. het kapitaal verhoogd werd met eenentwintig miljoen zeventienduizend honderdzevenentachtig euro? vijfentachtig cent (¬ 21.017.187,85) zodat het kapitaal verhoogd werd tot tweeënvijftig miljoen: vierhonderdeenenveertigduizend driehonderdeenenzestig euro twintig cent (¬ 52.441.361,20).

De voormelde kapitaalverhoging ging gepaard met de uitgifte van één miljoen eenenzestigduizend driehonderdzesenzestig (1.061.366) nieuwe aandelen klasse C

3. de statuten als volgt te wijzigen ; vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënvijftig miljoen!

vierhonderdeenenveertigduizend driehonderdeenenzestig euro twintig cent (¬ 52.441.361,20).

'i Het is vertegenwoordigd door twee miljoen honderdtweeënzeventigduizend driehonderdzesenzestig

(2,172.366) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan honderdeneenduizend (101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B en één miljoen: eenenzestigduizend driehonderdzesenzestig (1.061.366) aandelen klasse C.

Er werden eveneens 20 anti-dilutie warrants die recht geven om in te schrijven op een aantal, later te bepalen B aandelen en 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 A aandeel, uitgegeven."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL. (Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst' van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd véôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der; Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

?

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/11/2014
ÿþmod 11.1

_" -__.---- --- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.-

f,

i; ;i

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

12 NOV, 2014

Griffie

tEMP 1111

u

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0830.949.807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 LOMMEL

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP

DE UITOEFEING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op zevenentwintig oktober tweeduizend veertien, voor Meester Tim

CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920;

Lommel, Balendijk, 161,

volgende vaststellingen gedaan hebben, namelijk dat:

1. het kapitaal verhoogd werd met vierhonderdnegenennegentigduizend negenhonderdnegenennegentig euro tweeënnegentig cent (¬ 499.999,92) zodat het kapitaal gebracht werd op tweeënzeventig miljoen honderdenvijfduizend vijfhonderddrieënvijftig euro éénenvijftig cent (¬ 72.105.553,51).

De voormelde kapitaalverhoging ging gepaard met de uitgifte van 819.672 nieuwe kapitaalaandelen klasse E die pro rata delen in de winst van het jaar waarin ze worden uitgegeven, in dezelfde mate als de bestaande aandelen.

Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen nul euro éénenzestig cent;, (¬ 0,61) per kapitaalaandeel hetzij in totaal dus ten belope van vierhonderdnegenennegentigduizendi negenhonderdnegenennegentig euro tweeënnegentig cent (¬ 499.999,92),

Ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100%) procent op een;; bijzondere rekening met nummer 13E88 0688 9932 7241 op naam van de Vennootschap bij de Belfius bank, zoals;: blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 27 oktober 2014 dat in het dossier van de notaris;' bewaard blijft.

2. Flet eerste lid van artikel 5 van de statuten werd vervangen door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzeventig miljoen honderdenvlfduizend; vjthanderddrieënvifig euro éénenvljíiig cent (¬ 72.105.553, 51).

Het is vertegenwoordigd door 14.755.074 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met eenzelfde; fractiewaarde, waarvan 101.000 aandelen klasse A en 1.010.000 aandelen klasse B, 1.319.252 aandelen',; klasse C, 849.413 aandelen klasse D en 11.475.409 aandelen klasse E.

Er werden eveneens 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op I aandeel klasse A, uitgegeven.

Er werden eveneens 8.196.721 (waarvan er thans reeds 3.278.688 werden uitgeoefend) warrants klasse waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse E, uitgegeven."

3. Machtiging werd verleend aan de heer Danny Berrens, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de, inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/11/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

O7 NOV, 2013

te HASSELT

Griffie

ui

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+13173 01*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :0830.949.807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 LOMMEL

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN EEN VAN DE UITGIFTEVOORWAARDEN m.b.t. de CONVERTEERBARE OBLIGATIELENING d.d. 13 MEI 2013 - WIJZIGINGEN RAAD VAN BESTUUR - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig oktober tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ingevolge een addendum van 30 september 2013 aan de aandeelhoudersovereenkomst de dato 31 januari 2011, wijziging van één van de uitgiftevoorwaarden van de converteerbare obligatielening met een', totale waarde van negentien miljoen vierhonderdeenenveertig duizend vijfhonderdnegenendertig euro (¬ 19.441.539,00) zoals uitgegeven op 13 mei 2013, en meer bepaald als volgt : met betrekking tot de klasse van aandelen waarin de obligaties zullen worden geconverteerd, zullen dit aandelen klasse C zijn (en dus geen aandelen klasse B). Beslissing dat er bij de conversie van de obligaties aldus een nieuwe klasse van aandelen, " zijnde aandelen klasse C zal worden gecreëerd.

Beslissing om in de akte tot uitgifte van de converteerbare obligatielening van 13 mei 2013 de schuine aangehaalde tekst te wijzigen ais volgt; telkens waar er sprake is van conversie in klasse B-aandelen, dient dit te worden vervangen door de woorden "klasse C-aandelen".

2° Ingevolge een addendum van 30 september 2013 aan de aandeelhoudersovereenkomst de dato 31 januari 2011, aanbrenging van de volgende wijzigingen aan de statuten als volgt

a) vervanging van artikel 5 niet betrekking tot de mogelijkheid dat een klasse C aandelen wordt gecreëerd "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenendertig miljoen vierhonderd vierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro vijfendertig cent (¬ 31.424.173,35).

Het is vertegenwoordigd door een miljoen honderdenelfduizend (1.111,000) gelijke aandelen zonder. vermelding van nominale waarde, waarvan honderdeneenduizend (101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B.

Daarnaast zullen er door uitoefening van bestaande converteerbare obligaties tevens aandelen klasse C gecreëerd worden.

Er werden eveneens 20 anti-dilutie warrants die recht geven om in te schrijven op een aantal, later te bepalen B aandelen en 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 A; ' aandeel, uitgegeven."

b) vervanging van de laatste paragraaf van artikel 8bis .1.met betrekking tot de definitie van de term: "Aandeelhoudersovereenkomst" in de statuten.

c) toevoeging van klasse C aandelen in artikel 8 bis.6.1.(a) en (b) en schrapping van artikel 8 bis.6.1.(a) (iii).

e) vervanging van artikel 9, zestiende paragraaf met betrekking tot de bijzondere meerderheden in de raad van bestuur:

"Zonder afbreuk te doen aan strengere wettelijke of conventionele meerderheidsvereisten die in de Aandeelhoudersovereenkomst voor bepaalde beslissingen aan bijzondere meerderheden zijn onderworpen, wordt elk besluit van de raad van bestuur genomen met een gewone meerderheid van de stemmen. Daarnaast zullen aldus beslissingen over bepaalde zaken (zoals opgesomd in de Aandeelhoudersovereenkomst): onderworpen zijn aan een goedkeuring van drie klasse B bestuurders. Elke bestuurder heeft één stem en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als het aantal volmachten dat hij ontving van de andere: bestuurders"

rr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

mod 11.1

f) wijziging met betrekking tot artikel 25 bis van de statuten omtrent de Exit Preferentie, door vervanging van dit artikel.

3° Ingevolge het gewijzigde artikel 9, paragrafen 1 en 2 van de statuten (samenstelling van de raad van bestuur), bijkomende benoeming van volgende vier bestuurders en dit voor een termijn die een einde neemt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016

- benoemd onder de kandidaten gezamenlijk voorgesteld door de NV Capricorn Cleantech Fund en de NV Quest for Growth Privak ; de heer Josephus Bonifacius PEETERS, wonende te 3110 Rotselaar, Beatrijslaan 29;

- benoemd onder de kandidaten voorgesteld door de NV "Limburgse Reconversie Maatschappij" : de naamloze vennootschap "Limburgse Reconversie Maatschappij" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, die aanduidt als vast vertegenwoordiger de heer Stijn Paul BIJNENS, wonende te 3500 Hasselt, Sint Truidersteenweg, 109;

- benoemd als onafhankelijk bestuurder : de heer Willy Jozef Albert HENDRICKX, wonende te 3920 Lommel, Zonnedauwstraat 21;

- de Chief Executive Officer in functie : de heer Henricus Maria COPPENS, wonende te 5506 AV Veld hoven, Nederland, De Wever 37.

De vergadering beslist dat hun mandaat zal onbezoldigd zijn.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Danny Berrens evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zeven volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

30/12/2014
ÿþmad 11.1

bet

ar Be Sta

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

1 ? DEC. 201k

Griffie

1111111!iliejliiit11,11,11111111111

Ondernemingsnr:0830949807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 Lommel

, Onderwerp akte :VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP DE UITOEFENING VAN WARRANTS -STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op achtentwintig november tweeduizend veertien, voor Meester Peter Van:

Metkebeke, Notaris te Brussel,

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920;

Lommel, Balendijk 161,

volgende vaststellingen gedaan hebben, namelijk dat:

1. Het kapitaal verhoogd werd met een miljoen tweehonderdnegenennegentigduizend negenhonderdnegenennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 1.299.999,67) zodat het kapitaal gebracht werd op drieënzeventig miljoen vierhonderdenvijfduizend vijfhonderddrieënvijftig euro achttien cent (¬ 73.405.553,18).

De voormelde kapitaalverhoging gepaard ging met de uitgifte van 2.131.147 nieuwe kapitaalaandelen klasse E; die pro rata delen in de winst van het jaar waarin ze worden uitgegeven, in dezelfde mate als de bestaande: aandelen,

Er onmiddellijk in geld werd ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen nul euro éénenzestig cent (E 0,61) per kapitaalaandeel hetzij in totaal dus ten belope van een miljoen tweehonderdnegenennegentigduizend negenhonderdnegenennegentig euro zevenenzestig cent (E 1.299.999,67).

leder kapitaalaandeel onmiddellijk werd volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100%) procent op een '; bijzondere rekening met nummer BE 88 0688 9932 7241 op naam van de Vennootschap bij de Belfius bank, zoals;' blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 28 november 2014.

2. Het eerste lid van artikel 5 van de statuten vervangen werd door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënzeventig miljoen vierhonderdenvijfduizene. vijfhonderddrieënvijftig euro achttien cent (¬ 73.405.553,18),

Het is vertegenwoordigd door 16.886.221 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met eenzelfde: fractiewaarde, waarvan 101.000 aandelen klasse A en 1.010.000 aandelen klasse B, 1,319.252 aandelen..' klasse C, 849.413 aandelen klasse D en 13.606.556 aandelen klasse E.

Er werden eveneens 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse A, uitgegeven.

Er werden eveneens 8.196.721 (waarvan er thans reeds 5.409.835 werden uitgeoefend) warrants klasse E, waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse E, uitgegeven."

3. Machtiging werd verleend aan de heer Danny Berrens, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de. Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoordineerde tekst;' van statuten).

Uitgereikt vô6r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Metkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 29.07.2013 13360-0082-046
10/06/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : DUCATT

Rechtbank van koophandel

3 4 MEI 2013

te: HASSELT

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13086962*

R~

Ondernemingsnr : 0830.949.807

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 LOMMEL

Onderwerp akte :UITGIFTE CONVERTEERBARE OBLIGATIELENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien mei tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Uitgifte van een converteerbare obligatielening met een totale waarde van negentien miljoen vierhonderdeenenveertig duizend vijfhonderdnegenendertig euro (¬ 19.441.539,00) zijnde aldus een uitgifte van negentienduizend vierhonderdeenenzestig (19.461) converteerbare obligaties, elk met een nominale waarde van negenhonderd negenennegentig euro (EUR 999,00) en verder tegen de vermelde uitgiftevoorwaarden zoals letterlijk aangehaald uit het document genoemd "Uitgiftevoorwaarden van de converteerbare obligaties".

2° Onder de opschortende voorwaarden van de conversie van de converteerbare obligatielening conform de hiervoor vermelde voorwaarden, verhoging van het maatschappelijk kapitaal door middel van uitgifte van nieuwe aandelen klasse B, die dezelfde rechten zullen genieten als de aandelen van dezelfde klasse zoals bepaald in de statuten, en die (mogelijks) worden uitgegeven aan een prijs die lager is dan de huidige fractiewaarde van een aandeel.

Conclusi-s van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 10 mei tweeduizend en dertien opgesteld door' de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Cooperatieve vennootschap met beperkte.: aansprakelijkheid "Pricewaterhoue Coopers Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

"5, BESLUIT

Dit verslag werd opgesteld in overeenstemming met het artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen;, in de context van de uitgifte van conversierechten die aangehecht dienen te worden aan obligaties uitgegeven,: door Ducatt NV en de mogelijke inbreng in natura van de obligaties (artikel 602).

ln naleving van de door artikel 602 van hef Wetboek van vennootschappen gestelde eisen (de mogelijke inbreng in natura van de obligaties) en ingevolge de in dit verslag beschreven en door ons uitgevoerde; werkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de norm van het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk " zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbrengen in natura;

" de beschrijving van de inbreng, die aan ons werd voorgelegd, werd opgesteld in overeenstemming met de algemeen aanvaardbare voorwaarden van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is. Echter, omdat het gaat om een uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde, leidt deze methode niet tot een waarde die ten minste overeenkomt met het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen vermenigvuldigd met hun huidige fractiewaarde. Wij verwijzen in dit kader dan ook naar de verslaggeving in het kader van Venn.W. art.582.

Dit verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 602 van het (Belgische) Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 10 mei 2013

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

" (getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1



Filip Lozie

Bedrijfsrevisor."

3° Machtiging werd verleend aan twee bestuurders, samen handelend, om bij notariële akte, de conversie van

de converteerbare obligatielening, de overeenkomstige kapitaalverhoging, de uitgifte van de nieuwe aandelen

klasse B en de daaruit voortvloeiende coördinatie van de statuten vast te stellen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, acht volmachten, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd vô6r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-be[houdeh aan het Belgisch Staatsblad

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.04.2012, NGL 29.06.2012 12244-0268-050
18/02/2015
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111e111111111111,111

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

0 6 FEB. 2015

Griffie

1..

Ondernemingsnr : 0830949807

Benaming (voluit) : DUCATT

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Balendijk 161

3920 Lommel

Onderwerp akte :VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING VOLGEND OP

DE UITOEFENING VAN WARRANTS - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig januari tweeduizend vijftien, door Meester Peter Van Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat twee bestuurders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920,, Lommel, Balendijk, 161, volgende vaststellingen gedaan hebben, namelijk dat:

11 Het kapitaal verhoogd werd met een miljoen tweehonderdvijftigduizend euro éénenveertig cent (¬ ' 1.250.000,41) zodat het kapitaal gebracht werd op vierenzeventig miljoen zeshonderdvijfenvijftigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro negenenvijftig cent (¬ 74.655.553,59).

De voormelde kapitaalverhoging gepaard ging met de uitgifte van 2.049.181 nieuwe kapitaalaandelen klasse E " die pro rata delen in de winst van het jaar waarin ze worden uitgegeven, in dezelfde mate als de bestaande aandelen.

Er onmiddellijk in geld werd ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen tegen nul euro éénenzestig cent (¬ 0,61) per kapitaalaandeel hetzij in totaal dus ten belope van een miljoen tweehonderdvijftigduizend euro éénenveertig cent (¬ 1.250.000,41).

Ieder kapitaalaandeel onmiddellijk werd volgestort in kapitaal tot beloop van honderd (100%) procent op een bijzondere rekening met nummer BE 88 0688 9932 7241 op naam van de Vennootschap bij de Belfius bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 27 januari 2015,

21 Het eerste lid van artikel 5 van de statuten vervangen werd door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierenzeventig miljoen zeshonderdvijfenvijftigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro negenenvijftig cent (¬ 74.655.553,59).

Het is vertegenwoordigd door 18.935.402 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met eenzelfde fractiewaarde, waarvan 101.000 aandelen klasse A en 1.010.000 aandelen klasse B, 1.319.252 aandelen klasse C, 849,413 aandelen klasse D en 15.655.737 aandelen klasse E.

Er werden eveneens 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse A, uitgegeven.

Er werden eveneens 8.196.721 (waarvan er thans reeds 7.459.016 werden uitgeoefend) warrants klasse E, waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 aandeel klasse E, uitgegeven."

31 Machtiging werd verleend aan de heer Danny Berrens, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 173, 1' bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/10/2011
ÿþj

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j RECHTBANK VAN KOOPHANDEI_ i

i3 2S- 2e?':

~

1111111111 I1AIIY IIIIIIII

*11153801*

Vc behc aar Bels Staa'

Ondernemingsnr " 0830949807

Benaming

(voluit) . DUCATT

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Balendijk 161

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tweeëntwintig september tweeduizend en elf, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Beslissing dat er vanaf heden vier (4) in plaats van drie (3) bestuurders zullen mogen benoemd worden onder de kandidaten voorgedragen door de klasse B aandeelhouder of door de klasse B aandeelhouders die de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse B aandelen,

Vervanging van de eerste alinea van artikel 9 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) en maximum acht (8) leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor hernieuwbare mandaten van ten hoogste zes jaar (zoals beslist door de algemene vergadering). Hierbij worden er minstens twee (2) leden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse A aandeelhouder of door de klasse A aandeelhouders die de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse A aandelen (de "A Bestuurders") en vier (4) leden worden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse B aandeelhouder of door de klasse B aandeelhouders die de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse B aandelen (de "B Bestuurders")."

2° Kennisname van het ontslag van Mevrouw Vesselinka Verbanova PETROVA, wonende te 85748 Garching, Schleissheimerstrasse, 17, Duitsland.

Werd benoemd als B-bestuurder, en dit voor een periode van vijf jaar:

de naamloze vennootschap "Participatiemaatschappij Vlaanderen NV", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt, 63, met als vaste vertegenwoordiger de heer MORTIER Tom, wonende te 9520 Sint-Lievens-Houtem, Hofkouter, 83.

Het mandaat van de benoemde bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2016.

De bestuurder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Dirk Laurent Jansen, die te dien einde woonstkeuze doet te 3900 Lommel, Buskruitstraat, 17, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zes volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd v6Or registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/02/2011
ÿþi

M°d 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111t1111111.1N11,11.1,113111!Ill

Ondernemingsnr : 0830949807

Benaming

(voluit) : DUCATT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Balendijk 161

Onderwerp akte : CREATIE TWEE KLASSEN VAN AANDELEN - KAPITAALVERHOGING IN CASH - UITGIFTE ANTI-DILUTIE WARRANTEN - UITGIFTE SOP

WARRANTEN - STATUTENWIJZIGINGEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig januari tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT', waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk 161,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Naar aanleiding van de toetreding van nieuwe investeerders in de vennootschap en de eruit voortvloeiende kapitaalverhoging, uitgifte van een nieuwe klasse van aandelen, zijnde aandelen klasse B. Zij beslist dat de bestaande aandelen, aandelen klasse A zullen zijn.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

2° Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met twintig miljoen twintig euro (¬ 20.000.020,00) om het kapitaal te verhogen tot eenendertig miljoen vierhonderdvierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro vijfendertig cent (¬ 31.424.173,35).

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld en ging gepaard met de uitgifte van één miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse Ben die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er werd onmiddellijk in geld ingeschreven op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van afgerond negentien euro tachtig cent (¬ 19,80) per kapitaalaandeel. ieder kapitaalaandeel werd onmiddellijk volgestort in kapitaal.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening nummer 363-0836407-16 op naam van de vennootschap bij de ING Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 31 januari tweeduizend en elf. Dit attest wordt overhandigd aan de notaris dewelke het bewaart in het dossier.

3° Uitgifte van twintig (20) anti-dilutie warrants onder de voorwaarden en modaliteiten overgenomen uit het verslag van de raad van bestuur.

4° Beslissing - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants en in de mate. waarin ze worden uitgeoefend - tot kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants, met de uitoefeningsprijs van deze warrants, door de uitgifte van aandelen van de klasse B, ais hoger nader bepaald .

5° Volmacht werd verleend aan twee bestuurders van verschillende klasse gezamenlijk handelend, om de uitoefening van de warrants en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, evenals tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie.

6° Uitgifte van 123.444 SOP warranten onder de voorwaarden en modaliteiten zoals opgenomen in het verslag van de raad van bestuur en zijn bijlage.

Het optieplan alsmede de bijlage 2 van het voormelde verslag van de raad van bestuur worden hiertoe aan deze akte gehecht.

7° Beslissing - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants en in de mate waarin ze worden uitgeoefend - tot kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants, met de uitoefeningsprijs van deze warrants, door de uitgifte van een aantal aandelen van de klasse A, als hoger nader bepaald

8° Volmacht werd verleend aan twee bestuurders van verschillende klasse gezamenlijk handelend, om de uitoefening van de warrants en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olnten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

`Verso : Naam en handtekening.

No beho aan Bek Staat

Bijlagen bij ha Bëlgisclï Stnitsülad 28/0212011= Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

16 -02- 208

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit , evenals tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie.

90 Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met alle voorgaande beslissingen, aanpassing van de statuten als volgt :

1/ Vervanging van artikel 5 door de volgende tekst :

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenendertig miljoen vierhonderdvierentwintigduizend honderddrieënzeventig euro vijfendertig cent (¬ 31.424.173,35).

Het is vertegenwoordigd door een miljoen honderdenelfduizend (1.111.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan honderdeneenduizend (101.000) aandelen klasse A en een miljoen tienduizend (1.010.000) aandelen klasse B.

Er werden eveneens 20 anti-dilutie warrants die recht geven om in te schrijven op een aantal, later te bepalen B aandelen en 123.444 SOP Warrants waarvan iedere warrant het recht geeft om in te schrijven op 1 A aandeel, uitgegeven."

2/ Vervanging van artikel 8bis van de statuten betreffende de overdracht van aandelen.

3/ Vervanging van de eerste twee zinnen van artikel 9 door de hierna volgende tekst en schrapping van de tweede alinea van artikel 9 :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) en maximum acht (8) leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor hernieuwbare mandaten van ten hoogste zes jaar (zoals beslist door de algemene vergadering). Hierbij worden er minstens twee (2) leden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse A aandeelhouder of door de klasse A aandeelhouders die de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse A aandelen (de "A Bestuurders") en drie (3) leden worden benoemd onder kandidaten voorgedragen door de klasse B aandeelhouder of door de klasse B aandeelhouders die de meerderheid vertegenwoordigen van de klasse B aandelen (de "B Bestuurders").

De aandeelhouders kunnen bovendien een of twee onafhankelijke bestuurders benoemen onder de kandidaten gezamenlijk voorgedragen door de klasse A aandeelhouders en klasse B aandeelhouders in onderling akkoord.

Wanneer een bestuursmandaat wordt herroepen of wanneer een bestuurder ontslag neemt, overlijdt of op pensioen gaat of wanneer de plaats van een bestuurder openvalt, om welke andere reden ook, zal de bestuurder die dit opengevallen bestuursmandaat op zich neemt (a) middels cooptatie voorlopig worden benoemd door de raad van bestuur op voorstel van de aandeelhouders van dezelfde categorie als de bestuurder wiens mandaat is opengevallen; of (b) worden benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van deze statuten.

Elke voorlopige benoeming door de raad van bestuur middels coöptatie wordt aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging voorgelegd. Elke aldus door de algemene vergadering benoemde bestuurder doet de tijd uit van degene die hij vervangt.

In geval van herroeping door de algemene vergadering van het mandaat van een bestuurder die benoemd werd onder kandidaten voorgedragen door een aandeelhouder of een groep van aandeelhouders overeenkomstig dit artikel, zal de nieuwe bestuurder die voor dit opengevallen bestuursmandaat benoemd wordt, geselecteerd en benoemd worden uit een lijst van minstens twee (2) kandidaten voorgedragen door de aandeelhouder of groep van aandeelhouders die de herroepen bestuurder voor benoeming hadden voorgedragen.

De raad van bestuur kan ook een of meerdere waarnemers benoemen. Zij mogen iedere raad van bestuur bijwonen met raadgevende stem en zullen ook alle informatie ontvangen die de bestuurders ontvangen mits de vertrouwelijkheid van de documenten en beraadslagingen te respecteren.

41 Vervanging in artikel 9 van de paragraaf beginnend met "De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders telkens het belang van de vennootschap dit vereist" en van de volgende paragraaf door volgende tekst :

"De raad wordt samengeroepen door de voorzitter of door een bestuurder telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf werkdagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering."

51 Vervanging in artikel 9 van de paragraaf beginnend met "Behalve in geval van overmacht..." door volgende tekst :

"De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien minstens de helft van zijn leden, waaronder minstens een A Bestuurder en een B Bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien deze quorumvereiste niet wordt behaald, zal de vergadering worden uitgesteld voor een termijn van maximaal tien (10) werkdagen. De op zulke uitgestelde vergadering aanwezige bestuurders kunnen geldig besluiten over de aangelegenheden opgenomen in de agenda van de vorige vergadering."

6/ Vervanging in artikel 9 van de de alinea beginnend met: "De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen" door volgende tekst:

"Zonder afbreuk te doen aan strengere wettelijke of conventionele meerderheidsvereisten die in de Aandeelhoudersovereenkomst voor bepaalde beslissingen aan bijzondere meerderheden zijn onderworpen, wordt elk besluit van de raad van bestuur genomen met een gewone meerderheid van de stemmen. Elke bestuurder heeft één stem en mag, naast zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als het aantal volmachten dat hij ontving van de andere bestuurders.

De voorzitter van de raad van bestuur heeft geen doorslaggevende stem bij staking van stemmen."

7/ Vervanging van de tweede en derde alinea van artikel 13 door volgende tekst:

" ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend bij meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap tegenover derden geldig vertegenwoordigd en verbonden door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders waaronder minstens één A Bestuurder en één B Bestuurder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelden, die alleen de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor alle payroll betalingen en voor alle verbintenissen en contracten die een financiële impact van E 50.000 niet overstijgen en die de vennootschap gezamenlijk kunnen vertegenwoordigen voor alle daden van dagelijks bestuur die een financiële impact van E 250.000 niet overschrijden."

8/ Afschaffing van de derde alinea van artikel 17 van de statuten betreffende de bijzondere en buitengewone

" algemene vergadering.

9/ Inlassing van een paragraaf in fine van artikel 19 van de statuten betreffende het verloop van de

algemene vergadering.

10/ Vervanging van de eerste alinea van artikel 25, door de volgende tekst

"Het liquidatiesaldo wordt verdeeld overeenkomstig de Exit preferentie voorzien in artikel 25bis"

11/ Inlassing van een nieuw artikel 25bis van de statuten betreffende Exit Preferentie.

10° Beslissing dat alle bestaande bestuurders bestuurders klasse A zullen zijn.

- Werden benoemd als bijkomende bestuurders :

Op voorstel van de aandeelhouders klasse B

- de naamloze vennootschap "Capricom Venture Partners" met zetel te 3000 Leuven, Lei 19 bus 1, die

aanduidt als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Alfons Decraemer, wonende te 9080 Lochristi, Koningin

Astridlaan, 9;

- de naamloze vennootschap IMMOCOM, met zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, die

aanduidt ais vaste vertegenwoordiger de heer Roeland Engelen, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat 24;

- Mevrouw Cathérine Philippe Andrée DUMONCEAUX, wonende te 1050 Elsene, Armand Huysmanslaan,

32 bus 003;

Als onafhankelijk bestuurder

- Mevrouw Vesselinka Verba nova PETROVA, wonende te 85748 Garching, Duitsland,

Schleissheimerstrasse, 17.

Hun mandaat loopt af onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend en zestien en het

mandaat van de bestuurders klasse A en bestuurders klasse B zal onbezoldigd zijn.

RAAD VAN BESTUUR

Werden benoemd:

a) als nieuwe voorzitter van de raad van bestuur :

- de naamloze vennootschap "Capricorn Venture Partners" met zetel te 3000 Leuven, Lei 19 bus 1, die

" aanduidt als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Alfons Decraemer, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Astridlaan, 9.

b) als gedelegeerd bestuurders :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "arsiCO", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Leeuweriklaan 6, die aanduidt als vaste vertegenwoordiger : de heer BERRENS Danny Josephina Alois, wonende te 2470 Retie, Leeuweriklaan 6.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERCUNDUS", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Technische Schoolstraat 36, die aanduidt als vaste vertegenwoordiger : de heer BOLLEN Roel Jozef Godelieve, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, De Merodelei 35 bus 5.

110 Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer BERRENS Danny evenals aan hun aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOLMACHTEN:

Was tussengekomen de hierna vermelde inschrijver :

de naamloze vennootschap "Limburgse Reconversie Maatschappij" met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 555, hier vertegenwoordigd door de heer Roeland Engelen, wonende te 2340 Beerse, Peggersstraat 24, ingevolge een onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dil uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 582 van het Wetboek van vennootschappen, het optieplan alsmede de bijlage van het voormelde verslag van de raad van bestuur, de gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

1

1ii

" iioaeaaa"



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 0 -02- 2011

HASSEgIfifie

Ondernemingsnr : 0830.949.807

Benaming

(voluit) : DUCATT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Balendijk, 161

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNAME  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN  MACHTEN.

Er blijkt uit een akte opgesteld door Meester Carole GUILLEMYN, geassocieerd notaris te Brussel, op 31 januari 2011, ter registratie neergelegd, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DUCATT", waarvan de zetel gevestigd is te 3920 Lommel, Balendijk, 161, volgende

beslissingen heeft genomen:

I. Verzaking aan de verplichting om de verslagen van partiële splitsing en controle op te stellen

De vergadering heeft beslist met eenparigheid en uitdrukkelijk om de artikelen 730 en 731 van het

Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen, dit laatste in zover het betrekking heeft op de

splitsingsversiagen van de Raad van Bestuur en het controleverslag van de revisor.

Verslagen over de inbreng in natura

a. Verslag van de raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap over de inbreng in natura en de

kapitaalverhoging

b.Verslag van de bedrijfsrevisor over de inbreng in natura en de kapitaalverhoging.

(" ..)

Dit verslag besluit in de volgende termen :

"De vergoeding voor de inbreng in natura naar aanleiding van de partiële splitsing van de activiteiten van EMGO NV inzake de productie van lampenglas in ballonvorm ("de bulb glass business") bestaat uit de uitgifte van 1000 nieuwe aandelen van DUCATT NV, die naar verhouding zullen worden uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van EMGO NV.

Op basis van het gedane nazicht van de doorgevoerde verrichting, zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de identificatie en beschrijving van de inbreng in natura beantwoorden aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura weerhouden boekhoudkundige netto-inbrengwaarde gesteund is op het continuïteitsprincipe dat van toepassing is op de inbreng van een bedrijfstak in het kader van een partiële splitsing, waarbij deze netto-inbrengwaarde ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, verminderd met het afgesplitste gedeelte van de overgedragen verliezen, en verhoogd met de andere (positieve) afgesplitste bestanddelen van het eigen vermogen (met name reserves en kapitaalsubsidies);

- deze netto-inbrengwaarde hoger is dan de conventionele waarde die in aanmerking werd genomen voor de vaststelling van de ruilverhouding en het aantal uit te reiken aandelen, aangezien bij de vaststelling van de conventionele waarde rekening gehouden werd met mogelijke toekomstige kosten en risico's. Deze conventionele waarde wordt geacht de beste weerspiegeling te zijn van de marktwaarde aangezien deze tot stand is gekomen uit onderhandelingen tussen niet-verbonden partijen.

'Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

"PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba- "Vertegenwoordigd door (getekend) "Filip Lozie - Bedrijfsrevisor"

Il. Partiële splitsing

De vergadering heeft beslist tot goedkeuring van de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "EMGO", partieel te splitsen vennootschap, met maatschappelijke zetel te Lommel, Balendijk 161, en met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

, .

~

ondernemingsnummer 0405.614.507 RPR Hasselt, door overneming, zonder ontbinding noch vereffening, en in toepassing van de artikelen 677 juncto 673 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de naamloze vennootschap "DUCATT", verkrijgende vennootschap, van de bedrijfstak van de naamloze vennootschap "EMGO" inzake de productie van lampenglas in ballonvorm (de "Bulb Glass Business") en de daaraan verbonden activa- en passivabestanddelen.

III.VERGOEDING VOOR DE INBRENG VAN HET AFGESPLITSTE VERMOGEN

Als vergoeding voor de inbreng van het afgesplitste vermogen worden duizend (1.000) aandelen van de verkrijgende vennootschap "DUCATT" uitgegeven aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "EMGO", zonder omruiling of vernietiging van aandelen van de vennootschap "EMGO"

-Verwezenlijking van de partiële splitsing : onderhavige partiële splitsing wordt op heden verwezenlijkt.

-Datum winstdeelname : de nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap "DUCATT" zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat vanaf de datum van oprichting van deze vennootschap.

- Datum van boekhoudkundige toerekening : alle verrichtingen die door de partieel gesplitste vennootschap "EMGO" gesteld werden vanaf één oktober tweeduizend en tien en die betrekking hebben op de overgedragen bestanddelen uit het vermogen van deze vennootschap, worden voor boekhoudkundige doeleinden geacht te zijn gesteld voor rekening van de verkrijgende vennootschap "DUCATT".

IV.De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot beloop van elf miljoen driehonderd vierentwintig duizend honderd drie en vijftig euro en vijfendertig cent (¬ 11.324.153,35), door de uitgifte van duizend (1.000) volledig volgestorte nieuwe aandelen van onderhavige vennootschap "DUCATT', zonder vermelding van nominale waarde, en die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande maatschappelijke aandelen van de vennootschap en artikel 5 van de statuten door de volgende tekst te vervangen: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op elf miljoen vierhonderd vierentwintigduizend honderd drieënvijftig euro vijfendertig cent (¬ 11.424.153,35) en is vertegenwoordigd door honderd en éénduizend (101.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd en éénduizendste (1/101.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot 101.000."

V. De vergadering verleent alle bevoegdheden aan :

1)De Heer Danny Berrens, wonende te 2470 Retie, Leeuweriklaan, 6, te verschijnen bij de ondertekening van alle verbeterende of aanvullende authentieke akten die als doel hebben, indien nodig, om de onvrijwillige weglating van bepaalde overgedragen elementen te corrigeren of, integendeel in het vermogen van onderhavige gesplitste vennootschap elementen opnieuw over te dragen die per vergissing aan de verkrijgende vennootschap "DUCATT" werden toebedeeld in het kader van de partiële splitsing.

2)De Heer Berrens, met mogelijkheid van subdelegatie, voor de uitvoering van de beslissingen over de punten die voorafgaan, en ondermeer om alle formaliteiten voor de wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij alle bevoegde besturen en administraties, in het bijzonder, bij het Rechtspersonenregister en het ondernemingsloket te vervullen.

3)ondergetekende notaris teneinde over te gaan tot de coördinatie van de statuten van de vennootschap en dit, om rekening te houden met de genomen beslissingen.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE VOORWAARDEN VAN DE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de partieel gesplitste vennootschap "EMGO" de overeenstemmende beslissingen genomen heeft voor de splitsingsverrichting. Bijgevolg kunnen de beslissingen genomen in beide vennootschappen volledige uitwerking hebben.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(get) Carole Guillemyn, geassocieerd notaris

Samen neergelegd: uitgifte, bijzonder verslag van de raad van bestuur, verslag van de commissaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 06.08.2015 15402-0586-046
29/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DUCATT

Adresse
BALENDIJK 161 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande