DUIVENFOTOGRAFIE.BE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DUIVENFOTOGRAFIE.BE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.455.687

Publication

06/03/2014
ÿþ-`4

Med Ward 11.1

in de bidagen bi] het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Idl i

bëhoude aan hel Belgiscl

Staatsblt



i

*taos siz*



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2:5 -02- 2014

HASSELT

`Gritrle

Ondernemingsar : 0508.455.687

Benaming

(voluit) : DUIVENFOTOGRAFIE.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOL=

Zetel : STEVOORTWEG 443540 HERK-DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER

De Bijzondere algemene vergadering van 26/12/2013 neemt nota van de volgende punten

1. ontslag zaakvoerder Vangeel Kristina, Stevoortweg 44 3540 Herk-de-Stad en dit vanaf 01/01/2014. Er; wordt kwijting gegeven voor het gevoerde beleid.

2. benoeming tot zaakvoerder van Vanoppen Patrick, Stevoortweg 44 3540 Herk-de-Stad en dit vanaf: 01/01/2014. Hij aanvaardt zijn mandaat. Zijn Mandaat is onbezoldigd.

zij hecht haar goedkeuring aan deze 2 punten.

Herk-de-Stad,

Getekend, 26/12/2013



Vanoppen Patrick Vangeel Kristina

vennoot vennoot





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/12/2012
ÿþOndernemingsnr: 50g L,15

Benaming

(voluit) : DUIVENFOTOGRAFIE.BE

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : STEVOORTWEG 44 3540 HERK DE-STAD

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE "DUIVENFOTOGRAFIE.BE" VOF

Oprichting

Heden vier december 2012 (04.12.12) verschenen voor mij Knaepen Luc, boekhouder-fiscalist BIBF 205.329 te Kleine Hoolstraat 43 3540 Merk-de-Stad, de volgende oprichters : Vanoppen Patrick, geboren te Sint-Truiden op 4 september 1966 en Vangeel Kristina, geboren te Herk-de-Stad op 24 december 1965, beiden woonachtig te Stevoortweg 44 3540 Herk-de-Stad, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben verklaard hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

(.Benaming - zetel - doe! - duur

Artikel 1 ; De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming "DUIVENFOTOGRAFIE.BE".

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Stevoortweg 44 3540 Herti de-Stad. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 ; De vennootschap heeft tot doel : op te treden als zelfstandige voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-vervaardiging van schetsen, werktekeningen, presentatiedossiers en fotomontages.

-het verlenen van tekenservice en adviesverlening, computervisualisaties, 3D presentaties,

illustratietekeningen, logo's e.d.

- het beheer van onroerend vermogen ; dit omvat alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, instandhouding, verfraaiing, verbouwing, bebouwing, ontwikkeling, uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend, indien zij past in het normale beheer van haar vermogen.

Artikel 4 ; De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 01 januari 2013.

I!. Vennoten

Artikel 5 : Alle oprichters zijn vennoten en ieders aandeel in de vennootschap is gelijk. Zij zijn hoofdzakelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel. De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens de vennootschap,

Artikel 6; Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

l"

le21110

III

~

fECHi9ANKVAN KOOPHANDEL

i 7 DEC, 2012 HAs§gtfie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening, Bij overlijden van een vennoot gaan de aandelen over naar de langstlevende en kan men de vennootschap ofwel ontbinden, ofwel omvormen naar een bvba ofwel een nieuwe vennoot aantrekken.

Artikel 8 : Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

III.Maatschappelijke kapitaal - Inbreng

Artikel 9 ; Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 500 euro, door de vennoten-oprichters in geld ingebracht.

IV.Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die ais zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11 : Iedere vennoot afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of ais verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring , van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 : Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten

Artikel 14 : De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15 : Iedere vennoot heeft het recht op één stem.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014. De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan aile vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Op éénendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op éénendertig december 2013 , wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene kosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene

,

vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen.' ingebrachte kapitalen, De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel, Gebeurlijke verliezen worden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Vil.Ontbindíng - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaam verklaring, de professionele (tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot, De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen,

Artikel 20 in geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W. Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21 in alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 22 : Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek,

Artikel 23 ; Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook (publicatie en dergelijke), die ten laste van de vennootschap vallen.

Mevr. Vangeel Kristina wordt benoemd tot zaakvoerder en zij aanvaardt haar mandaat. Het mandaat is onbezoldigd.

Getekend, 04/12/2012

Vanoppen Patrick Vangeel Kristina

vennoot zaakvoerder / vennoot

gelijktijdig neerlegging van de geregistreerde oprichtingsacte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DUIVENFOTOGRAFIE.BE

Adresse
STEVOORTWEG 44 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande